51658
-
Megvolt hát. -
lehet h rosszul emléxek, de ez bf2-ben is megvolt, nem? -
Egyetértek! -
ja ezek a bullet droppok meg a golyóra ható fizika jól hangzik. -
Hát az enyémen a simát is lenyomhatták volna PCre -.- -
Landor #1248 Na végre valami igazán érdekes, amit az interjú 1/3nál mond a fegyverek és maga a golyó fizikájáról. Mert az eddigiek amiket láttam, az nekem kb annyi volt, hogy egy felturbózott BC1et akarnak lenyomni a torkunkon.. -
GvD interjú megint -
Landor #1244 Shotgunnal kapcsolatban van egy érdekes dolog a Zs0lt1 által linkelt videóban(6:43), amin megakadt a szemem. Mégpedig a második választható kiegészító az elsődleges fegyveredre (a sima GL az első):
"40mm Shotgun rounds for the assault rifle's underslung launcher. Filled with 12 tungsten darts for close range combat. Effectiveness suffers greatly over range."
És a szokásos profi magyar fordítás azoknak akik pampogni szoktak: :Ð
"40mm Shotgun fordulóban a gépkarabély a felfüggesztett hordozórakéta. Tele 12 tungsten darts közeli tartományban harcban. Hatékonysága nagymértékben szenved, mint tartományban." -
ÁÁÁÁ aggyák már ki nem igaz. 
-
Van néhány 50 feletti ügyfelünk, aki szabadidejében átszellemült arccal nyomja... a játékot is. :) -
csak azért mondja mert ő már öreg xD -
mondod ezt azért mert nincs kit dugni
-
Nem tudom minek várjátok annyira, tök öregek vagytok már az fps-hez, inkább mennyetek asszonyt szeretni.
-
Köszi. Reménykedjünk. :) -
A fő célközönsége miatt nem ér bántani az MW2-t. :)
Különösen, ami a Spec Ops módot illeti.
Nagyon
dolog, amikor 3-4 jó baráttal (net és szerver nélkül) felváltva 2-esével nekiindultok és egymás hátát fedezitek, ha baj van rohansz a másikat megmenteni, sniper akcióban hangosan kimondod (ott ül melletted a haver) "Tied a jobb, enyém a bal és akutya. Kész? Tűz." - egyszerre rogy le az ellen. Vagy egyikőtök lent a földön nyomul előre, a másikotok helikopterről Minigunnal szántja a környező házakból, tereptárgyak mögül támadó ellenséget - hogy csak a legfontosabbakat említsem.
-
Na ez ott van a szeren remélem jó sokan fogják tolni és jo sok jó pinges szero lesz. -
JagFater #1231 :-D -
Nem hozták még nyilvánosságra az összes játékmódot, de tettek egy utalást arra, miszerint lesz squad vs squad multi. Elképzelhető hogy lesz egy ilyen 4v4 féleség, de ez csak tipp, nem hivatalos. Ami biztos, hogy lesz valami játékmód, ami a squadokra helyezi a hangsúlyt. -
kikapcsolható lesz tutira. dedikált szerver powah :p -
Bala10 #1228 remélem semmi mw2höz hasonló nem lesz benne
-
Oke.
Nekem eddig minden elvileg csak US betaval sikerult nyomulnom PCn, hatha PS3on is osszejon majd valahogy. -
Várható-e hogy a BC2-ben lesz az MW2 spec ops -hoz hasonlító 2 személyes coop mód? -
JagFater #1225 Hát apám...
Az a hang, mikor meglövik, az a dzvúúú...Az beszarás.
Nagyon ígéretesen néz ki.
Az a killcam nem kéne szvsz. -
Én arra vagyok kiváncsi lesz e grapling hook illetve zip line?
Vagy az már rég nem módi?
Illetve lesz e valami aranyos shotgun amivel lehet osztani ha az embernek arra támad kedve? -
Megpróbálom, de szerintem csak EUs megy itt majd. Megnézem lehet-e valamit trükközni vele. -
Geronimo-nak elkuldtem a BFBC2 beta kulcsot (PS3).
Amcsi kulcs persze mivel csak ilyeneket lehet beszerezni, de sztem (remelem) lehet hasznalni Europabol is.
Remeljuk 1 het mulva sikerul beuzemelni es kapunk kis infokat / kepeket majd a betabol.
-
SlaCker #1221 Üdv mindenkinek!
1 hete tudtam meg,hogy lesz Battlefield:Bad Company 2 ! :D
Azóta csak a videókat lesem de már századjára. :P
Nagyon dúrva játék lesz!!
Nagyon bejön ez a szétborítjuk a pályát mindennel! :D
Bár ezt az Unlockos részt kicsit hülyeségnek tartom.Akinek nincsen pénze rá az nem tud igen nagy előnyhöz jutni a játékban! (nem mindegy hogy 4 rakétátol esik szét a tank vagy 6-7-től)
Minden esetre nekem ennyi az össz hátránya!
Amúgy semmi más rosszat nem lehet mondani a játékra!
Nagyon várom! :)
-
bajsz #1220 igaz ,igaz.
De fegyverrel is kilehet ütni:D
Legalábbis mikor boxon néztem az elsőrészt ott simán meglehetett csinálni bármilyen fegyverrel. -
lehet, hogy örülnének neki, de nekik nem lesz ilyenjük :) -
Tank belsőnézet is kurvára bejön. Nem baszták el a FOVot se benne. Jöhetne már az a december hamarabb :( -
bajsz #1217 Azzal a kütyüvel lehet a járműveket is javítani:D
De nem volt semmi jah:D
Sniperek rajongani fognak ezért. -
na spotolást is jobban csinálják már bc2be. Látszik, hogy ezt már PCre is szánják nem csak konzolokra. -
Az a heggesztőpisztoly nem semmi :)! -
lol mikor csinált magának egy kis lőrést a falba hát beszarok :D
ez a játék isten lesz <3 -
Nagyon komoly lesz !
-
1. die valami kurvaláma volt :DDD
ott szalad neki szembe aztán fel se fogja csóró :DDD -
video gvd-vel. -
bajsz #1210 nem!
olyan serverre pakolbe ,ahol a játékosok rangja meg1zik a tiéddel. -
Bala10 #1209 ahol vannak, oda tesz, mint a heroes-ba:D nem?
-
A videóból nem bizonyítható hogy a szerver laggol, lehet hogy a gyerek 500-as pinggel szarakodik, de ha a szerver lagolna is, nem 100% hogy a játék hibája.