51658
-
Ez egy meggyőző videó :DDD -
"No Crosshairs. No Minimap. More Lethal Weapons. No Kill Cam. No Regen Health. All Skill." Twitterről. Lehet lesz HC mód? oO -
hát nem tudom,én eddig ilyet nem tapasztaltam pedig toltam már pár órát -
bal oldalt írja, hogy csatlakoznak fel illetve lelépnek, sőt killeket is. A lista azért üres, mert annyira lagos a szerver, hogy még a listát se tudja lekérni :D
Dedikált szerverek nélkül, fostalicska p2p-s rendszerrel ilyen az élet sajna -
ja hogyne :D -
didirekt belaggoltatta,látszik hogy senki sincs a szerveren -
Bala10 #1201 jahh -
Landor #1200 Egyelőre úgy egyeztünk meg a hogy egy van, lásd moderátori nyitóhszemet ebben a topikban. Majd meglátjuk hogy hogy alakul a BC2. -
Bala10 #1199 már?:) -
Bala10 #1198 :D -
JagFater #1197 Az derék. :-) -
YouTube komment: "AND THEN GOD GAVE MAN HANDS AND A GUN"
-
ez igen.... -
amerikai bf szervereken nem akadok ennyire :) -
XD ezt nem kívánom kommentálni.... -
Itt egy kis ízelítő a multiból :d -
"ha eljutnak odáig..."
-
JagFater #1190 Becsülettel elhiszem neked.
Én csak videót néztem fél délelőtt xfire-ön, live-ot, mert igaz, hogy tegnap este leszedtem, de telepíteni nem tudom, mert kellene, vagy 30GB szabad hely. :-))
De ezek után sztem fel sem teszem.
Akkor mondtam, hogy najóvanbasszátok meg és lőttem le az xfire-t, mikor egy olyan részt néztem, ahol futni kellet a csókával a helikopterért, mint a nemrég kijött gémben, azzal a kínai csajjal a házak tetején...:-)
Esküszöm, még a mozgását is onnan lopták... Szánalomtenger... -
Na de ki nem szarja le codot ez a bf topik és várjuk a mai BC2 adagot
-
Én leszarom nem engem húznak le vele, hanem akik megveszik. Ezt a hype adta el semmi más. Az a hype ami már nevetséges mértékű volt körülötte. Nem lett volna mögötte ilyen reklám már azt se tudnánk kb, hogy micsoda. -
Hát amíg ők továbbra is 10 millió vagy afölötti eladásokat produkálnak még évekig "ilyen szart" fognak csinálni elhiheted ha tetszik neked ha nem!
-
Leszedtem mondom megnézem singlet. Szedtem fél napig ezt a fost és toltam vele fél órát :D Eladták ugyanazt mégegyszer. Vagyis nem, mert PC kapott egy elkonzolosított kiherélt verziót :D Olvastam teszteket, IGN pl grafika, hangok 10/10 mondom wtf?! Összes háttér a játékba ami nem is olyan messze található egy 2Ds szar, engine már az előző gamenal is elavult volt technológiailag. Hogy a hangokról is beszéljünk kb az összes fegyvernek ugyanaz a hangja. BC2 fényévekkel mw2 előtt jár már most beta állapotba is. Biztos jó vaskos csekket kaptak activisiontól az ilyen tesztekért. Aki ezt megvette az meg is érdemli :p -
Szerintem akik kiadták ezt a nyilatkozatót még véletlenül sem úgy gondolkoznak mint ti (bár nem is értelek titeket sem).
Egyértelmű hogy mire gondoltak. Eladások/bevételek semmi több. -
JagFater #1184 
Ez az új kód egy foshalmaz...
Ugyan az, mint az előző... -
Landor #1183 jaja :D
nem is értem ezt a cikket :DD -
Nem ellenfele. MW2nek nevezett fost nem lehet egy súlycsoportba sorolni ezzel :p -
Battlefield: Bad Company 2 - A Modern Warfare 2 az ellenfél!
Nagyot vállalt az EA, amikor pozícionálta a Bad Company 2-t.
A tegnapi szomorú EA pénzügyi helyzetjelentés ideje alatt, az EA Games elnök Frank Gibeau, aki elég sok bejelentést tett mostanság ismét kiejtett egy s mást a száján. Valami olyasmit, hogy a Battlefield: Bad Company 2 ellenfele csakis a Call of Duty: Modern Warfare 2 lehet.
A kijelentés elsőszámú indoklása a dedikált szerverek körüli mizéria. Míg a Modern Warfare 2 nem, addig a Bad Company 2 nagyon is rendelkezni fog dedikált játszóterekkel, ami önmagában persze még kevés, ha nem lenne e mellet még ott a kiváló online multiplayer. „A kiváló online játék a dedikált szerverekkel megtámogatva (...) fej-fej melletti versenyt fog okozni a Call of Duty-val a minőségben és az online játékban." -jegyezte meg.
Ehhez az EA CEO John Riccitiello csak annyit fűzött hozzá, hogy minden okuk megvan rá, hogy a világ elsőszámú FPS-éhez mérjék magukat és a Bad Company 2-t. Ezt látszik alátámasztani egy másik, DICE részről elhangzott nyilatkozat, miszerinte minden platform, s így a PC is egy saját Battlefield: Bad Company 2-t fog kapni, nem holmi konzolportot. Sőt, ha eljutnak odáig a motor fejlesztésében, akkor nagy valószínűséggel egy moddingot segítő csomagra is számítani lehet.
info: Gamestar -
Landor #1180 nincs
-
Hm amúgy EU beta keyeket még nem is osztanak nem? Ami neked van az szerintem US. -
Amúgy twitteren lehetett olvasni, amit ugye már eddig is tudunk, hogy valamikor decemberbe pár hétre a ps3as beta után jön a PCs. Ma elvileg PC és ps3 teszt is van házon belül és jól haladnak vele. Ja és ma lesz ugye GvDvel a G4TVbe a bc2, majd lesem netet, hogy mikor bukkan fel az exkluzív anyag -.- -
nekem nincs, de közeli havernak van ps3a. Ha esetleg nincs más jelentkező én igénybe venném. Infók meg jönnek majd, ahogy megszokhattátok :p -
Ezennel felajanlok valakinek 1 darab BF-Bad Company 2 PS3 BETA kulcsot.
Nincs PS3-as ismerosom, ezert is ajanlom fel szivesen itt.
A key itt van mar nalam, redeem kodkent kell beutni aki fent van PSNetwork-on.
Olyan kerje el majd pls aki tud infokat irni a jatekrol, esetleg fotokat is felrakni ide, hogy mi is "elvezzuk" kicsit ha mar nincs PS3-unk.
-
én nem olvasok konzolos topicot
-
Bala10 #1174 amúgy tök jó, alig várom.
-
Bala10 #1173 van a konzolosnak külön topikja
-
PS3 Béta jelentkezés -
Holnap lesz G4TVbe elvileg exkluzív BC2 anyag. Majd linkelem, ha megtalálom. -
Landor #1170 végre megint valaki értenifogja a velős káromkodásaimat! :D -
Decemberbe ígérnek PC infót, addig nem lehet. -
Gyuszopapa #1168 Legyen igazad de a 1943-as átverés miatt nem igazán hiszek a szavaikban.Miért nem mutatnak meg valamit a pc-és verzióból pl. egy rövid videó is elég lenne,de csak xbox-os videókat nyomnak.Nem hiszem hogyha lenne pc-és verzió olyan nagy dolog lenne belőle mutatni valamit,pedig már szerintem biztos tudnak róla hogy a pc-és tábor bizonytalan.