51658
-
bc se az a leszopom magam kategória... -
JagFater #1339 Én is mindig ezt csináltam. :-)
Omahán, ha nem amcsi voltam, inkább nem is játszottam. -
JagFater #1338 Látszik, hogy lófasznyit sem játszottál 42-vel...
Ott, ha volt egy jó repülősöd, bizonyos mapokon megnyerted a wart.
Ha most azt állítod, hogy a repülő tök felesleges a béef sorozatban, akkor eddig te nem tudom mivel játszottál... -
eugabesz #1337 Ez igaz. -
-
Bala10 #1335 ha nincsenek az emberek elkurvulva, jó a publik is -
Publikon mit taktikáztál áruld már el ? -
aki még nem játszott az aix 2.0-val annak fogalma sincs mi az hogy kemp és mit jelent a technikai elmaradottság mec ill. kínai oldalon
-
Bala10 #1330 meg tán egy szorult helyzetben lévő csapat jobban összekapja magát, rákényszerül, hogy együtt harcoljanak, ne mindenki egyedül rohangáljon. ez nyilván csak publikra igaz... vagy nem :) -
A légierő mindig is fontos a taktikában. Lehet vele köröket nyerni és veszteni ha vannak jó pilótáid és tudják mit kell tenniük. Hidd el anno mikor szabad volt a kemp jobban élveztem a játékot. Ha béna a csapat megérdemli, hogy beszoruljon és kempeljék. A legnagyobb élvezet az amikor a legnagyobb kempből 100-ból 1x-er kitudsz jönni, de akkor büszke lehetsz rá, hogy megcsináltad. De igen nem szabad a kemp, inkább sírni kell az adminért, mert nehéz a játék így és nem lesz jó a stat, azt a haverok akkor mit fognak szólni?... Persze vannak hülyék akik elmennek kempelni idő előtt, pocsékolva a technikát, de azok el is bukják ha szarul csinálják. Ja igen én mindig a kempelt oldalra álltam át, mert abban volt a kihívás. De igaz ne legyenek kihívások, nézegessük a statot inkább. -
most akkor mi hír van a minimum gépigényről ?!
-
a teljes szöveg itt van, de jó, ha szemezgetsz innen, mert általában le szoktam fordítani amennyire képességeim lehetővé teszik :) -
lesz tv -
Landor #1325 a Gépjármű Firepower csomag frissíti a tüzér pozícióját a AH64 és az Mi28 azonos TOW AntiArmor Irányított rakéta -
Magyarán ?
-
fuel field of war 3 lesz a címe
-
Bala10 #1322 jahh, az lehet, de pl bf42ben jó volt. :) -
Én már rég ezt mondom! -
Landor #1320 a tank :Ð
lestek is a őskonzolosok, hogy ilyet hoogy?! :DDD -
Landor #1319 egyébként amit itt többek várnak (csak még nem tudnak róla :D) az a BF3.. :DD -
és ott mi sebezte a helit legjobban ?
-
Landor #1317 ha BC1ből indulunk ki (márpedig igencsak hasonló a két játék), akkor ott elég durván ment a kemp helivel.. :] -
miért miből induljanak ki a BFV-ből
-
Bala10 #1315 mert mindig csak abból a ratyi bf2ből indultok ki...
-
the Vehicle Firepower Package upgrades the gunner's position of the AH64 and the Mi28 with the same TOW Guided AntiArmor missile -
Ha van balance az AA és az AF között, akkor nincs baj! -
Miért lenne taktikailag kevesebb a játék? Legalább nem lesz rinyálás , hogy szarrá kempelte a fele bandát egy repkedő f@szfely
.
Tv raksi sem lesz a helibe ,úgyhogy Mckenny sem fogja itt a bránerját verni ,hogy Ő mekkora pro.
-
Ja ezzel egyet is értek! Ezzel kevesebb lesz a játék taktikailag is, meg játékélményre is. Viszont nincs más, így beérjük ezzel is... -
BF mindig is árkád volt, de ezért szeretjük. A fegyverek ebben a részben kicsit erősebbek lesznek, mint eddig sőt még HC mód is lesz.. Ami szvsz nem is baj így legalább nem kell 1 tár valakibe. -
ja a járművek miatt akár Cod 8-nak is lehetne hívni -
Egy kérdésem lenne.Ennek a multija hasonló lesz mint a többi Battlefield(tehát egy killlért is meg kell szenvedni,meg elég nehéz).VAgy kicsit árkádosabb és elindult a mérleg a Modern warfare felé.
Amit én sejtek az h a 2közt féluton lesz. -
eugabesz #1304 Erről csak annyit,én zöldségfélékkel foglalkozom (brokkoli és tsa) de még egyetlen vevőnek sem mondtam előzetesen,hogy olyan pocsék satnya semmitmondó az árúm... 
Mér lenne ez egy játék előzetesében másként,legyen az próbajáték vagy csak videó.?? -
aha, de bf2vel játszottál előtte bárhol is? Láttad az enginet amire az egész épült? Itt kicsit más a helyzet azért. -
bazzeg a bf2-vel is így voltunk. vártuk, mint állat, aztán mégis milyen lett. -
Nincs konzolom :)! (nem is lesz) -
Látszik nem játszottál a BC1/BF43 egyikével se :) -
Én azt mondom ne nekem legyen igazam, de a bf2 óta én nem hiszek.....! -
meg 10* akkora mapok :p -
Azzal az igennagy különbséggel, hogy az általad említett játékokban egyikben sincsenek járművek. -
A kutyát nem érdekli az mw2!