51658
-
BETA fogalmát guglizza ki pár ember, aki sír. Ez a pcs beta azért van, hogy a pc specifikus dolgokat teszteljék/javítsák illetve a balance problémákat finomítsák. Elég csak ránézni a ps3as changelogra. Itt is hasonlóra lehet számítani. -
-
Unreal1942 #7308 FF az jó lenne. -
Unreal1942 #7307 Ki mondta, hogy két tár kell bele? :D -
2 tar 1 emberre???Inkabb 1 tarral 2 ember es ez rendben is van.2-3 golyos rovid sorozatokkal kell operalni es hullanak.Amugy telleg van par zavaro de konnyen orvosolhato dolog.Pl. a granatveto teruleti sebzese kozvetlen labhoz loveskor a talajon.3 ember allt egy csoportban kozejuk lottem a foldre es csak 1 dolt ki.Ez egyszeru balanszolasal megoldhato.
Vki itt a cod hc modhoz hasonlitotta a realizmust.Jelezzuk neki finoman , hogy most csak lama mode van es lesz hc kulon.
Ja es alig varom mar, hogy legyen FF on mert boldog boldogtalan a csapattarson keresztul irtja az ellent.
BF forever!
Ufff -
Unreal1942 #7305 Mert most az az aktuális ellenfél.
Egyébként az lett amire számítottam a két játékból lehetne egy igazán jót csinálni. Igaz a BC még béta. -
en mar specializalodtam sniperbol, mortar-ral zuzzom a sniper kocsogoket+es kozben harcolok kozelrol 1-2 loves es megvan a csipa a kesseles jo dolog,hajnalban 4-et egymas utan -
Persze nem azt mondom ,hogy így tökéletes , de senki ne akarjon codos sebzésrendszert . Majd úgyis finomítanak rajt . A bf2 is amikor megjelent szintén ugyanez volt , unbalance-os fegyverek stb.. de minden patchel javítottak ezeken a hibákon. -
Kézifegyverrel azért növelni kell kicsit a sebzést, mert pl. ha hátbalövöd, tehát egy sem megy mellé, akkor is kell fél tár. Azt azért sokallom.
(Persze ehhez hozzátartozik az is, hogy fogalmam nincs milyen pinggel játszok és nem tudom mennyi lőszer veszik el miatta) -
Csavez #7301 Mi ez itt Battlefield vs Cod?
Valakinek nem tetszik a játék az máris codos?
Miért a codhoz hasonlÍtsátok? -
Unreal1942 #7300 Én játszottam BF et is és a sebzés itt egyelőre elég gyenge. Mondjuk a sniperből szerintem itt is elég 1 fejes vagy 2 lövés.
Ami gyenge az az assault az alap fegyverrel legalábbis. -
Nem csak azt hanem a killek után is írja folyamatosan. -
Mert a medic csomagod amit eldobtál , adja a HP-t a társaidnak halálod után is. -
Unreal1942 #7297 Hasra vágódna... -
Az csak nálam jelenztkezik, hogy rambozok nagyban előre. Szórom a med csomagot, meg élesztek. Közben pár ellent leszedek esetleg bázist foglalunk. Mgehalok és kb fél perc múlva még írja ki, hogy ennyi meg annyi pontot kapok valamiért.... -
Nekem semmi bajom a sebzéssel , ahogy tapasztalom a régi bf eseknek nagyon jól adja , mert ők tudják ,hogy nem ész nélkül nyomjuk a gombot hanem szépen pötyögtetve szakaszosan lövünk , és máris adja a lövést. A cod-ból átjövők pedig nem értik miért nemhal 1 csipába , azért mert ez BF . Én is codoztam tudom mi a különbség , jó ez így meg kell szokni és alkalmazkodni a helyzethez. -
1.xp
2.nincs router,se fw,de pszt -
Szánalmas szerintem is egy nagy 0
-
ja -
Cat 02 #7291 De bírom, mikor a tankkal megáll a helytetőn és lő valami random helyre, vagy ez valami pro bf taktika? :D -
kisgoce #7290 valaki játszik közületek windows xp-vel????
-
Persze. Most toltam 10 perce. Nekem semmi gondom nincs 29e óta. Első nap este voltak gondok, azóta semmi. Próbáld adminként indítani vagy nyissál meg portokat. Ezeket ajánlották fórumon, mert ezeket használja.
I have seen a couple of posts asking for BFBC2 port information, below is the list of ports the client uses.
Port: 80 TCP
Port: 18121 TCP
Port: 18126 TCP
Port: 18126 UDP
Port: 13505 TCP -
inkább azt nyomassad be tudsz-e jelentkezni,mert ha igen,akkor tényleg letörlöm a retekbe
-
Nem kell ráfeküdni az egérgombra és akkor nem 2 tár egy ember. Ez nem cod féle spray n pray. -
Hát vannak furcsa szituk, de azért meg lehet oldani a 3 ember/tár lövöldözést is. Igaz még ez sem az igazi. -
Csavez #7285 Háát ez valami nagyon szar még betának is.
Sniperrel 3lövés kell,assaultbol 2 tár,a kis pityu mint egy vizipisztoly, és ami betette a kaput nyakbaszúrom az embert az meg fut tovább!Hányszor kell 1 embert nyakbaszúrni??? 3x?
Nekem del.
Remélem a játék nem ilyen lesz,lehet inkább bukom a 2000ft-ot.
A grafika az tetszik.
-
unable to log in
shift+del -
elkezdünk téged lőni egy ak47el és kiváncsi vagyok hogy vagy fedezékbe mész vagy cikk-cakkba fogsz futni a való életben :P -
Na látod. A való életben lehet cikk-cakkban futni, itt meg nem. :D -
de ez nem a való élet, ez csak játék -
Megnéznék a való életben oldalazva sprintelést és percenkénti fekvés/lövés/futás harcot menetfelszerelésben. Valaki szólhatna az irakban harcolóknak hogy nem menő állva, vagy kocogva lövöldözni :D -
Amikor kiderült, hogy nem lehet futás közben oldalazni, én azt hittem ez az összes BF-ben így volt. :D (Sose játszottam előtte más BF-el.) De simán betudtam fícsörnek, nekem egyáltalán nincs vele gondom, első pár alkalommal volt vele kis érdekesség, de megtanultam használni. -
nc! -
van olyan is? :o -
nem lesz se prone se oldalazás sprintelés közbe. Túl lehetne lépni már ezen. Azért mert 1-2 ember sír emiatt nem fogják ezt a designeri döntést megváltoztatni. Jó ez így ahogy van. -
SaphireDraco #7275 Hát az azért nem valami nütős fps még:) Milyen géped van :) Bár nemhsizem hogy az enyémnél ócskább :DDD -
eLiXir #7274 Lebutitani a mozgast nem a legnyerobb velemenyem szerint, de annyit irjak a feedback forumon, hogy elkepzelheto, hogy berakjak. A futos teljesen elethu igy, ezzel nincs gond. A sniper pedig nem b@sz el semmit. Tamadokent max 1-2 sniperesnek van ertelme pasztaznia a terepet a dombrol, mert nem veletlenul az a jatek modnak a neve, hogy rush... Gyors es jol iranyzott tamadasokkal siman be lehet venni a celpontokat, ha pedig fennt kempelnek 10en, az csak a hatranyukka valhat. -
síktetőt nem,ahogy padlót se ha 2. emeleten vagy az épületben. -
pl hasravágódás,cikkcakkban futás oldalazgatva,stb.
Szarok a hasravagodasra, ez a cikkcakkban futas meg a maniatok baszod. -
mert mindig loginolni kene:)