51658
-
harvypoker #7431 hat jol elvoltal en azonnal kileptem volna :D
amugy igen errol is a hulye konzolosok tehetnek hogy rajuk szabnak mindent
amugy nemtom milesz majd a battlefield 3 al a pletykak aztmondjak ugyanezt a motort fogja hasznalni
ui: nalatok is havazik? kurvajo hatternek ahogy megy a harc kinezek az ablakon és ott is kavarog a ho :D:D:D:D -
Akkor te tényleg nem játszottál BC1-el, mert ott több kellett egy emberbe, vagy várjá csak...ott auto aim volt
-
Gyerekek, most az előbb valami hatalmasat játszottam. ;)
1-es szintű voltam, 2 v 2-ben játszottunk kb 4 percig. A csapattárs nagyon low volt... El is húzott, egyedül maradtam. (Én is low vagyok...)
Még az első pontoknál voltunk. Járművekkel folyamatosan rombolgattam az A pontot, míg összdőlt, a B-hez (ami árokban van) meg behajtottam, aktiváltam, és vissza tank. Ezt megvalósítani jó sokáig eltartott. :S
Aztán jöttek a kövi pontok is, és nemtudom már mióta játszottunk, de akk meg halikopterrel jött az egyik, másik meg egy tankban volt. Én meg bezzeg gyalog. :(
Bokorból bokorba mentem, figyeltem az eget, ha nem láttam akkor meg csak hallgattam a heli hangját. Amikor távolodott kiugrottam, futás a kövi bozótba. XD
Valahogyan felrobbantottam minden ilyen pontot. 1 maradt hátra, az uccsó.Sehogysem ment... :(
Jött még egy gyerek, ezek a hülyék meg velem voltak elfoglalva. XD fedeztem a csávót, majd az uccsó pillanatban 1 bujotott a bombához, de vhogy az is meghalt. És nyertünk! ;)
Enginner voltam, tehát a járművezés jól ment. Ha meglőttek, és lement a HP, kiszáltam, és javítottam, vissza be, lőttem, megint ki. Meg használgattam a gépfegyvert is.
Hatalmas volt, nekem jobban bejött, mint amikor minden 10. méteren ellenfélbe botlok. :D Bár sokat is gondolkodtam. :(
Jah, és nem akadt. :D -
Nah, bannerba egy tűrhető ár, amiért érdemes megvenni. -
?? :DD na ott kellett csak igazán 1 tár egy emberbe. Fogalmad sincs miről beszélsz. -
harvypoker #7426 a tamadok celja hogy felrobbantsanak 2 ladat ugyebar 4 'palyan' át 100 emberrel kezdenek
Valahanyszor sikerul 2ot kapnak +50 embert és mennek tovabb a kovetkezo reszre
Ertelemszeruen a vedoknek a celja hogy legyilkoljanak mindenkit mielott felrobbannanak azok a szarok :D
amugy igen a legtisztabban ugylehetne tesztelni a fegyokat ha lenne ra alkalmad hogy belelosz egy haverba egyes lovessel x lovest aztan autoval és nezni hogy mennyitol hal meg dehat a jelenlegi korulmenyek kozott ezt letesztelni lehetetlen :D -
hapi #7425 
Banoljátok légyszi a gyökeret!
-
Smokk #7424 Nem teljesen vilagos nekem mikor melyik csapat nyer,vki elmondana mi dont ebben a jatekmodban?! -
Nothing117 #7423 remélem kitiltanak innen 
-
-
Bár sztem, hogy mennyi találatot jelez ki a falon az függhet a grafikai beállításoktól, meg egyáltalán a szándéktól, hogy mennyit akartak megjeleníteni.
Nem érzem teljesen bizonyítva a dolgot. -
HUmanHunter #7420 Jag PM Ment -
JagFater #7419 Navégre, szevasz! -
barmi #7418 Melyik gomb váltja az egyes és sorozatlövést? -
Azt hittem hülyéskedsz, de én is megtaláltam.
Ez alapján a video alapján gondolja aki írta:
http://www.youtube.com/watch?v=umpgRBm-MSY -
csapatban szó kimaradt
-
bétában friendsrendszer müködésképtelenségével együtt lehet is ám taktikusan játszani ... A perkek aláírom csak butítják a game-t -
barmi #7413 Na végre kaptam két értelmesebb fegyvert :
Igaz ezeket is gyengécskének érzem egy kicsit,
de az alap fegyverekhez képest sokkal jobbak.
Az alap fegyók harmatgyengék és sz@rt sem érnek szeréntem.
-
hagyjatok már ezzel a nem tudok lőni dologgal.multi fps-t több mint 10 éve játszok.annyi embert megöltem amennyit soha nem fogtok.de ha nem érted meg azt amit skyline is mond akkor hülye vagy már bocsi:Doda állsz 1 centire a másik mögé és nekem már volt olyan is hogy 1 tár kell bele.erre nem lehet mit mondani.de ettől a játék nagyon tetszik .csak ezzel kellene valamit kezdeni -
dextr #7411 itt részletezik ha valakit érdekel -
dextr #7410 Próbáljatok meg egyesével lőni ne full auton, mert elvileg valami bug miatt full auton csak minden 2. golyó sebez
-
Csavez #7409 Tessék :D
-
Héeder #7408 Valakinek tudna egy kulcsot adni, hogy kipróbálhassam?
Előre is köszi szépen! -
nekem is a sebzéssel van bajom meg a világon még nagyon sok embernek.biztos közrejátszik kinek mi van megszokva.nekem egy tár 5-6 ember van megszokva.így nekem ez a sebzés rendszer vicc.aki máshoz szokott annak meg jó.remélem lesz egy arany középút -
Jó, a sebzésen kicsit emelni kell szerintem is, a többi jó. -
Cod 1 és uo-ban a sniperkedés külön szakma volt. Aki tudott, az elismert játékos volt. Cod2-ben már a halál fasza is azzal futkozott, mert elkúrták a hitboxot, nagyon könnyű volt lőni. Nem véletlenül terjedt el ott az adja/nem adja szöveg, ezzel is kifejezve, hogy a célzáson kívül a szerencse mekkora szerepet játszott.
BC2-nél, ha ehhez mostani állapothoz nem nyúlnak, a hitbox tökéletes lesz. -
Knabb #7404 Akkor játszál ikboxon :D és mindenki heppi -
Skyline #7403 Pffffff nahja...:)
Najó én itt fejeztem be meglátjuk ha ilyen gyenge marad a sebzés nállam ugyanúgy bukik ez is mint a többi pc-s battlefield....Kár érte az első rész (bad company) nagyjóság volt,ez a sérüléserős egy nagy butítás ahhoz képest.
-
Skyline #7402 Nem a célzással van bajom,a sebzéssel,pont a sebzéssel,az hogy széthord a fegyó stb az nemgond...A félméterről féltár na az a gond...:) -
Knabb #7401 A 2ben de a COD1-el és az UOval valszeg nem játszottál valami sokat... -
Skyline #7400 Hagyjátok már ezt a megtanulsz lőnit,menjetek be AMRA-zni megnézzük mennyire tudtok lőni...:D
Ez a mindenkibe 95 tölténykell sebzés egy rakás szar,ha a fosadék cod6-ban is az enyhén lagoló emberekbe sokszor nemelég 5-8 skuló AK-val el lehet képzelni itt mekkora császár lesz aki lagol...:) -
Skyline #7399 Cod 1-2ben nem volt semmi az általad említettekből,de csipa ölt 1 lövéssel (nagyonritka volt hogy nem) és géppisztolyk is 4-5 skulóval max....:) -
nem, nem az a skill, próbálj meg lmgvel tunkolni (max covering fire-nál van értelme), a fele golyó mellé megy kb. (kivéve ha nem közvetlen közelről lősz), ami nekem pl. a legjobban tetszik a fegyverekben, hogy húzni kell az egeret lefelé lövés közben (gyk. ellen kell tartani), kénytelen leszel elfogadni, vagy megtanulsz lőni -
Most már az i3D-n se lehet béta kulcsot kapni
, úgy meg nem veszem meg, hogy ki se próbáltam!
-
Persze , hiányzik nekik a stopping power , a stedy aim, + a bullet power marhaságok , pont ezek baszták szét a codot a sok gyökér perk amitől minden analfabéta egyből skilled nek hitte magát. Jó ez így tanuljon meg mindenki lőni , és taktikusan csapatban játszani akkor lesz sikerélmény . -
Baszki codban aztán megdöglik ha felé lősz is. Legalábbis a mostani szarban. Cod, cod uo ami még játék volt, ott szintén célozni kellett, szintén széthordott a fegyver tunknál.
Itt egyedül a sebzésen növelnék egy hangyafasznyit és már jó is. -
Faszán bevédekeztünk:
(nagyon jó ez a F2000)
Jó ez a darts:
-
béta* -
Dehogy lesz nyílt béte -
De8Vent #7391 Elvileg jövő héttől nyílt béta lesz addig mindenki akinek nincs kulcsa az várjon!!!...egyébként meg a ranglétrát nézegettem azért ott sincsenek kis kockák...