51658
  • harvypoker
    hat jol elvoltal en azonnal kileptem volna :D
    amugy igen errol is a hulye konzolosok tehetnek hogy rajuk szabnak mindent
    amugy nemtom milesz majd a battlefield 3 al a pletykak aztmondjak ugyanezt a motort fogja hasznalni

ui: nalatok is havazik? kurvajo hatternek ahogy megy a harc kinezek az ablakon és ott is kavarog a ho :D:D:D:D
  • uHs Gerzson
    Akkor te tényleg nem játszottál BC1-el, mert ott több kellett egy emberbe, vagy várjá csak...ott auto aim volt
  • blackfire001
    Gyerekek, most az előbb valami hatalmasat játszottam. ;)
    1-es szintű voltam, 2 v 2-ben játszottunk kb 4 percig. A csapattárs nagyon low volt... El is húzott, egyedül maradtam. (Én is low vagyok...)
    Még az első pontoknál voltunk. Járművekkel folyamatosan rombolgattam az A pontot, míg összdőlt, a B-hez (ami árokban van) meg behajtottam, aktiváltam, és vissza tank. Ezt megvalósítani jó sokáig eltartott. :S
    Aztán jöttek a kövi pontok is, és nemtudom már mióta játszottunk, de akk meg halikopterrel jött az egyik, másik meg egy tankban volt. Én meg bezzeg gyalog. :(
    Bokorból bokorba mentem, figyeltem az eget, ha nem láttam akkor meg csak hallgattam a heli hangját. Amikor távolodott kiugrottam, futás a kövi bozótba. XD
    Valahogyan felrobbantottam minden ilyen pontot. 1 maradt hátra, az uccsó.Sehogysem ment... :(
    Jött még egy gyerek, ezek a hülyék meg velem voltak elfoglalva. XD fedeztem a csávót, majd az uccsó pillanatban 1 bujotott a bombához, de vhogy az is meghalt. És nyertünk! ;)

Enginner voltam, tehát a járművezés jól ment. Ha meglőttek, és lement a HP, kiszáltam, és javítottam, vissza be, lőttem, megint ki. Meg használgattam a gépfegyvert is.

Hatalmas volt, nekem jobban bejött, mint amikor minden 10. méteren ellenfélbe botlok. :D Bár sokat is gondolkodtam. :(

Jah, és nem akadt. :D
  • Kandurex
    Nah, bannerba egy tűrhető ár, amiért érdemes megvenni.
  • TDC Geronimo
    ?? :DD na ott kellett csak igazán 1 tár egy emberbe. Fogalmad sincs miről beszélsz.
  • harvypoker
    a tamadok celja hogy felrobbantsanak 2 ladat ugyebar 4 'palyan' át 100 emberrel kezdenek
    Valahanyszor sikerul 2ot kapnak +50 embert és mennek tovabb a kovetkezo reszre
    Ertelemszeruen a vedoknek a celja hogy legyilkoljanak mindenkit mielott felrobbannanak azok a szarok :D
    amugy igen a legtisztabban ugylehetne tesztelni a fegyokat ha lenne ra alkalmad hogy belelosz egy haverba egyes lovessel x lovest aztan autoval és nezni hogy mennyitol hal meg dehat a jelenlegi korulmenyek kozott ezt letesztelni lehetetlen :D
  • hapi
    Banoljátok légyszi a gyökeret!
  • Smokk
    Nem teljesen vilagos nekem mikor melyik csapat nyer,vki elmondana mi dont ebben a jatekmodban?!
  • Nothing117
    remélem kitiltanak innen
  • RiCSi1234
  • Boron Power
    Bár sztem, hogy mennyi találatot jelez ki a falon az függhet a grafikai beállításoktól, meg egyáltalán a szándéktól, hogy mennyit akartak megjeleníteni.

Nem érzem teljesen bizonyítva a dolgot.
  • HUmanHunter
    Jag PM Ment
  • JagFater
    Navégre, szevasz!
  • barmi
    Melyik gomb váltja az egyes és sorozatlövést?
  • Boron Power
    Azt hittem hülyéskedsz, de én is megtaláltam.

Ez alapján a video alapján gondolja aki írta:
    http://www.youtube.com/watch?v=umpgRBm-MSY
  • Szega87
    csapatban szó kimaradt
  • Szega87
    bétában friendsrendszer müködésképtelenségével együtt lehet is ám taktikusan játszani ... A perkek aláírom csak butítják a game-t
  • barmi
    Na végre kaptam két értelmesebb fegyvert :

Igaz ezeket is gyengécskének érzem egy kicsit,
    de az alap fegyverekhez képest sokkal jobbak.

Az alap fegyók harmatgyengék és sz@rt sem érnek szeréntem.
  • Batistuta007
    hagyjatok már ezzel a nem tudok lőni dologgal.multi fps-t több mint 10 éve játszok.annyi embert megöltem amennyit soha nem fogtok.de ha nem érted meg azt amit skyline is mond akkor hülye vagy már bocsi:Doda állsz 1 centire a másik mögé és nekem már volt olyan is hogy 1 tár kell bele.erre nem lehet mit mondani.de ettől a játék nagyon tetszik .csak ezzel kellene valamit kezdeni
  • dextr
    itt részletezik ha valakit érdekel
  • dextr
    Próbáljatok meg egyesével lőni ne full auton, mert elvileg valami bug miatt full auton csak minden 2. golyó sebez
  • Csavez
    Tessék :D
  • Héeder
    Valakinek tudna egy kulcsot adni, hogy kipróbálhassam?
    Előre is köszi szépen!
  • Batistuta007
    nekem is a sebzéssel van bajom meg a világon még nagyon sok embernek.biztos közrejátszik kinek mi van megszokva.nekem egy tár 5-6 ember van megszokva.így nekem ez a sebzés rendszer vicc.aki máshoz szokott annak meg jó.remélem lesz egy arany középút
  • Boron Power
    Jó, a sebzésen kicsit emelni kell szerintem is, a többi jó.
  • Boron Power
    Cod 1 és uo-ban a sniperkedés külön szakma volt. Aki tudott, az elismert játékos volt. Cod2-ben már a halál fasza is azzal futkozott, mert elkúrták a hitboxot, nagyon könnyű volt lőni. Nem véletlenül terjedt el ott az adja/nem adja szöveg, ezzel is kifejezve, hogy a célzáson kívül a szerencse mekkora szerepet játszott.

BC2-nél, ha ehhez mostani állapothoz nem nyúlnak, a hitbox tökéletes lesz.
  • Knabb
    Akkor játszál ikboxon :D és mindenki heppi
  • Skyline
    Pffffff nahja...:)
    Najó én itt fejeztem be meglátjuk ha ilyen gyenge marad a sebzés nállam ugyanúgy bukik ez is mint a többi pc-s battlefield....Kár érte az első rész (bad company) nagyjóság volt,ez a sérüléserős egy nagy butítás ahhoz képest.
  • Skyline
    Nem a célzással van bajom,a sebzéssel,pont a sebzéssel,az hogy széthord a fegyó stb az nemgond...A félméterről féltár na az a gond...:)
  • Knabb
    A 2ben de a COD1-el és az UOval valszeg nem játszottál valami sokat...
  • Skyline
    Hagyjátok már ezt a megtanulsz lőnit,menjetek be AMRA-zni megnézzük mennyire tudtok lőni...:D

Ez a mindenkibe 95 tölténykell sebzés egy rakás szar,ha a fosadék cod6-ban is az enyhén lagoló emberekbe sokszor nemelég 5-8 skuló AK-val el lehet képzelni itt mekkora császár lesz aki lagol...:)
  • Skyline
    Cod 1-2ben nem volt semmi az általad említettekből,de csipa ölt 1 lövéssel (nagyonritka volt hogy nem) és géppisztolyk is 4-5 skulóval max....:)
  • s0n1c
    nem, nem az a skill, próbálj meg lmgvel tunkolni (max covering fire-nál van értelme), a fele golyó mellé megy kb. (kivéve ha nem közvetlen közelről lősz), ami nekem pl. a legjobban tetszik a fegyverekben, hogy húzni kell az egeret lefelé lövés közben (gyk. ellen kell tartani), kénytelen leszel elfogadni, vagy megtanulsz lőni
  • tobias88
    Most már az i3D-n se lehet béta kulcsot kapni , úgy meg nem veszem meg, hogy ki se próbáltam!
  • mNzJean
    Persze , hiányzik nekik a stopping power , a stedy aim, + a bullet power marhaságok , pont ezek baszták szét a codot a sok gyökér perk amitől minden analfabéta egyből skilled nek hitte magát. Jó ez így tanuljon meg mindenki lőni , és taktikusan csapatban játszani akkor lesz sikerélmény .
  • Boron Power
    Baszki codban aztán megdöglik ha felé lősz is. Legalábbis a mostani szarban. Cod, cod uo ami még játék volt, ott szintén célozni kellett, szintén széthordott a fegyver tunknál.

Itt egyedül a sebzésen növelnék egy hangyafasznyit és már jó is.
  • zzeN
    Faszán bevédekeztünk:

(nagyon jó ez a F2000)
    Jó ez a darts:
  • TDC Geronimo
    béta*
  • TDC Geronimo
    Dehogy lesz nyílt béte
  • De8Vent
    Elvileg jövő héttől nyílt béta lesz addig mindenki akinek nincs kulcsa az várjon!!!...egyébként meg a ranglétrát nézegettem azért ott sincsenek kis kockák...