51658
  • 0Fritz0
    A BFBC2 PC változata még nincs a listában, hiszen még meg sem jelent.
  • Richard49
    Sikerult.Koszi.Most koveti!
  • uHs Gerzson
    nekem 4-es van és úgy sem kaptam meg.
  • szuku
    Oké, oké, azért raktam a ~ jelet, tehát hogy kb., szval fogalmazzunk úgy, hogy inkább az arma világához áll közelebb, mint a cod-hoz, ámbár messze nem éri el azt a szimulációs szintet.
  • szuku
    Tényleg bf veteranra belépve, majd regisztrálva a korábbi megvett cuccokat valakinek sikerült már unlockolni az M1 Garandot?
    Nálam Bf2+kiegek, Bf Vitnam, Bf: Heroes(alapból adta) után csak 1-es veteran rankot ír, ez lehet nem elég?
  • SD456
    Hi all!

Ha Game-ről megrendelem akkor egyből kell fizetni ? Először Steam-en akartam venni de megláttam, hogy mennyivel olcsóbb és inkább itt veszem :)
  • TDC Geronimo
    rajta kell tartani a célon az rpgt egy kicsit, amíg a piros négyzetnél ki nem írja a távolságát a targetnek. Utána már követi.
  • Balumann
    Hát ez azért még mindig közelebb áll a CoD -hoz, mint az ArmA -khoz, mégha kicsit nehezítettek is a célzáson. Csak videók alapján nézem. Nem is az a baj, hogy nem hal meg néhány lövéstől, hanem az, hogy meglőnek, aztán annyi történik, hogy bepirosodik a kép, de ugynaúgy mész tovább, lősz, stb (max ilyen rövid ideig megmozdul a célkereszt). ArmA-hoz hasonlítod, de ott ha meglőnek, már alig tudsz célozni, a 2-ben el kell állítanod a vérzést, a medicnek meg kell gyógyítania, hogy tudj újra rendesen célozni, ha lábon lőnek akkor csak kúszva tudsz menni, és stb.
    Battlefield korábbi részeivel is ez volt a problémám, ha mögé kerülök 5 méterre és elkezdem sorozni géppuskával, ne legyen már arra esélye, hogy hirtelen rántással megfordul és fejbe lőjjön. És ahogy látom a videókon, ez ebben is így van (ráadásul szintén ahogy látom, még újabb fegyvereket is lehet kapni).
    Bár ha HC mód lesz benne, azzal talán jó lesz, bár már van arra is példa, hogy a HC móddal is ugyanúgy szörnyű a találati rendszer, legalábbis multiban (far cry 2).
  • szuku
    1st: tracer ß-bug
    2nd: rpg mégsem az a célkövetős fajta
    3rd: rpg ß-bug
  • HTS s3rg1nh00
    unverified volt az ea acc,azóta beléptem az electronicarts.com-on,megjött a mail,verify,de még mindig ugyanaz...
  • Richard49
    Az miert van hogy nem mukodik rendesen a tracer? Ralovom az ellenseges tankra.Kiis jelzi hogy rajtavan.Eloveszem a raketavetot,becelzom a tankot,de nem koveti a kilott raketa..
    Otlet valakinek?
  • Krinyo
    "mi ez a rinya iq bajnokok ?
    Szoki333 neked meg a kurva anyád bazd telibe !"
    És még te emlegeted az iq-t?
  • szuku
    Jó ez így, ahogy alant is írták, legyen csak támogató-kaszt, mint az összes többinél is ez a kivánalom, így faxa kis teamplay-re lesz lehetőség, akinek meg nem fekszik ez a stílus, az nem játszik vele (mindenkinek jobb így).
  • Kandurex
    Az utolsó megmozdulásod ebben a beta kulcsos kamuban. (szoki333)
  • Benny04
    bc2com

#bfbc2 keys: 8LVJ-WC8S-SYKH-MKG5, 3N3K-YYDM-57PX-8WW2, 2A6J-8P4L-KBRP-8Q73, 2BWP-EXCC-Y9TR-MGEE, EG83-GE9A-JG7R-RJH4, 6S9G-TF7C-APGB-R4RY,
  • TDC Geronimo
    az is
  • Neoncsoves
    de ha ennél nehezebb lenne, akkor mindenki azért sírna mert nehéz eltalálni egy embert. most azért rinyálnak mert nem halnak 1be...
  • Zomil
    engem nem zavarna ha nehezebben lehetne a sniperrel löni, és akkor végre berakhatnák, h legtöbbször 1lövés 1halál legyen, mert néha zavaró, h látom rohanni az ellent belelövök 1-et mire felhuzza ujra a fegyvert és belenézek a távcsöbe már fedezék mögött van :)
    sztem mostani állapotban egyáltalán nem nehéz használni sött... kb. semmi mozgása nincs :)
    inkább nehezitsenek rajta és akkor legyen erősebb

amugy sajnos nem sok hasznát látom a mozgásérzékelő gránátnak, jó lenne ha ki lehetne még unlockolni mást helyette :S
  • HTS s3rg1nh00
    kinyitottam,ugyanúgy unable to log in...
  • szuku
    Rpg is leköveti, nem csak az upgrade rakétavető?
  • szuku
    Megnézve a videót, sztem itt csak a bullet impact(vagymi), szval grafikai/fizikai beállítástól függő dologról beszélhetünk, mivel a népek hitboxa nekem tökéletesnek tünt, egyenként lövöldözve még a páncélos MG-ból is kiszedem az ürgéket(xm8, nem tsipa), jelzi is a találatokat (és nem minden másodikat...) és futva sincsennek biztonságban (és persze nem kell mögéjük célozgatni).
  • Paranoia
    kivág asztalra csak úgy,játék közben
  • TDC Geronimo
    vagy tracer dartal megjelölni és úgy már könynebb rpgvel is :)
  • TDC Geronimo
    AA járművel.
  • szuku
    Hali!
    Nem lehet (még?) állítani a rate of fire-t, remélhetőleg rajta lesz a végső listán (prone, main/sec. radio, commander és tsai mellett).
    A célzás/sebzés kérdéskörhöz: kellően koncentrálva 1 tár biza 3 emberre is elég, pötyögtetve(így gyak. az 1-es lövést lehet produkálni), 3-5ös sorozatokkal, tökéletes. Mivel a full tár kilövése okoz némi visszarugást és ezt le is modellezték a dice-os arcok, lehet nem a pontos célzás netovábbja így pufogtatni, nemde? (a bc2 inkább ~arma2, mint ~mw2 és tegyük hozzá, hála az égnek )
    Egyébként akinek kevés a sebzés, lesz ebben is hc mód, ahol a szájszagodtól is kifekszik az ellen.
  • Borg
    Helikoptert mi az istennel lehet lelőni?
    Mármint az RPG-vel mákoláson kívül...
  • Cat 02 #7445
    2. red dot-tal elég kellemes :)

Ám mortar-t elég 1 szer becélozni ? Mert ez kevésnek tűnt
  • mulder1
    nincs valakinek fölös béta kulcs?????????????PLEASE
  • mulder1
    sajnos a mozillám úgy van beállítva hogy menti az uccsó oldalt:( újra kellett raknom
  • blackfire001
    Hagyj a WOW-al. Puszta említésére is már ölni támad kedvem... :@ Az a sok ember akik napi 10-15 órákat játszanak vele (oszitársaim). ÁÁÁH
  • zebrock
    ctr/alt/del feladatkezelő és leállítás - így tod kilőni.
  • Terawatt
    BC1be túlélhető volt szerintem a sebzés, nekem nagyon bejött az is, mindig nagy heav machine gun al toltam
  • REPS0L
    ez nem wow.
  • mNzJean
    Majd jól kibasszák az Sg-ről aztán majd nem linkel szarságokat....
  • gerypapa95
    de lehet innen rendelem meg, bocs ha offolok ezzel :D
  • mulder1
    szoki linkjét NE HASZNÁLJÁTOK!!!!!! bedob egy szar oldalt amit nem tudtok leokézni!!!!!
  • gerypapa95
    tényleg jó ára van, lehet holnap meg is rendelem.
  • bigapó
    Szega, csinálj már légyszi videót, kiváncsi vagyok rá.
  • trident
    Jóáras.:)
    www.game.co.uk:
    Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition £24.99
    Shipping (Royal Mail - Europe - 3 to 5 business days) £2.95
    Total cost: £27.94

(viszont innen béta kulcsot nem kaptam)
  • zebrock
    mi ez a rinya iq bajnokok ? :DD
    Szoki333 neked meg a kurva anyád bazd telibe ! pont havernak keresek kulcsot, temeg itt baszod a fórumot ilyen szemetekkel. anyád hasmenés után bazd seggbe !