51658
-
Mi a gond Sergi? Had ne kelljen vissza olvasnom :p -
Mire jó ez a veterán izé?
Beregeltem a bf2-t meg az összes kiegjét de nem növekedett a veterán szintem :D
A bf42 kódomat meg már valaki beregisztrálta, a 2142 jelszavamra meg nem emlékszem :D -
harvypoker #7509 Az utóbbi időben egyre divatosabbá váló ambient occlusion effekt saját algoritmussal megoldott implementációja,a Horizon Based Ambient Occlusion.
Az ambient occlusion eljárás célja az, hogy az egyes geometriai objektumok árnyékoltságát meghatározza, mégpedig figyelembe véve a szórt fény jellegzetességeit is. -
horizontal based ambiant occlusion -
#7500 -
buko20 #7506 Nekem akkor volt 1x AA amikor dx9-be inditotam el 4870el win7be -
eLiXir #7505 a HBAO opcio mi az advanced menupontban? -
Héeder #7504 Én csak azt akarom megnézni hogy futna-e nekem a játék semmi mást! -
Héeder #7503 Speed egy próbára nem tudnád az accuntot kölcsön adni egy 10 percre? -
Föcsök #7502 Belinkeltem néhány képet, hogy csak 1x lehet az élsimításom, pedig hd4850-em van meg xp sp3. Ott van a 3. meg 4. kép azon látszik hogy nem olyan éles meg fényes mint más 4850-es videókon. Kérdeztem előtte pár hozzászólással hogy másnak is ilyen? Tehát csak 1x aa? -
Valakinek erre nicsn valami ötlete? leguljabb driver van fent semmi tuning ás csak eza játék csinálja KÉP -
xp alatt dx9be megy a game. dx9 alatt nem lesz élsimítás. A frostbite motort dx10/11re írták a 9et csak extraként rakták bele ebbe, de a következő frostbite enginebe ami a 2.0 lesz már nem lesz 9es támogatás egyáltalán. -
az egy dolog,hogy a kulcs hozzá van rendelve az egyikhez,de azt nem értem,azzal miért nem tudok belépni?ea.com-on megy mind2vel...azt meg nem hiszem,hogy azért nem engedne,mert nincs régi nick hozzárendelve...a másikkal meg ugye kérné a keyt de az már az egyik sajátja
szal mindent összevetve:nem értem,miért nem enged be az újabbal
-
ezt hogy? -
AJAJJ megyD:D
Tényleg nagyon szépen köszönöm!! Léteznek rendes emberek:DIgy lehet mégsem halok meg:D Szólj,ha kell Neked nekem elég kipróbálni a játékot
-
JagFater #7496 Már bocs, de most te voltál a balhere. :-D -
buko20 #7495 Nekem is küldhetne valaki egy accountot torrent meghivoért cserébe -
na megy?
-
ncore? :D -
Nem elég a veterán rank , kell egy bizonyos rank játékon belül is. Profnak már megvan. Asszem 11 nél kapta. -
Küldtem egy privátot próba cseresznye:D -
nekem sajnos nincs fölös kulcsom de van egy fölös profilom ahol már aktiválva van egy key, akinek kell irjon privit
-
egy beta accountért adok torrent meghívót. -
Héeder #7488 Azért ha valaki így tenne az írjon nekem pm-t megköszöném! -
4000 forintért nagyon de nagyon szívesen odaadom a key-met !! -
HUmanHunter #7486 lolz, sajnos nemsokan akarják odaadni a saját accountjukat.. :S -
Héeder #7485 Én is csatlakoznék az előttem szólóhoz!
Szivesen fogadná a kulcsot előre is THX! -
aoleon #7484 ha valaki esetleg megunta a bétát (vagy nem tetszik neki), vagy nem megy a game , és van feles key-e, az jellezze nekem PM-be ..nagyon szépen köszönöm előre is...szivesen kipróbálnám én is a játékot. . . -
ez csak Curse.com PRÉNIUM tagsággal lehetséges -
itt lehet igényelni beta keyt de egy usernevet nem enged regisztrálni...
http://www.curse.com/keys/bc2/default.aspx -
Föcsök #7481 2Gb ramom 800Mhz Kingmax. Meg egy Inter Core 2 Dou E6750 2,66GHz. Az fps-em nem tudom, nincs fent a Fraps. -
mid van még a HD4850 mellé, és milyen fpsed van? -
Föcsök #7479
Remélem ez már jó -
Föcsök #7478 Túl kicsik a képek:
Na ők azok. -
HUmanHunter #7477 amcsiknak osztanak keyt a bétához, bah ráadásul vmiért proxyval sem tudok bejelentkezni oda -
Föcsök #7476 Igen kb a fele. Én már hónap elején megrendeltem. A pénzt csak akkor veszik le ha már elküldték a csomagot. Kipróbáltam egy Ghostbuster-es pólót.:D Hétfőn elküldték, és pénteken itt volt. Tehát olyan március 1-2. felé már küldeni is fogják szerintem, hogy a megjelenés napján megjöjjön.
Más dolog: Az xp alatt nem lehet az élsimítást felvenni csak 1x-re? Így lesz a teljes játéknál is? Linkelek néhány képet hogy lássátok, hogy tényleg nem tudom feljebb vinni. HD4850-em van, meg xp sp3. Láttam egy videót youtube-on ahol szintén hd4850-es volt a srácnak de az sokkal élesebb, fényesebb volt.
Képek:
URL]http://kep.ivpicture.hu/293890.jpg[/URL]
-
jejeje,sikerült egy régebbi ea accal belépni,aztán
"the register code is already in use"
köszönöm ea,köszönöm dice
-
Azt nem is írtam. -
Kösz, akkor majd próba a teljesben. -
Knabb #7472 Ahh milyent játszottam megint, feeling vooolt :D Jó sokan voltunk és jött mindenki mindennel, lőttek, ahogy a csövön kifért, mindenütt robbanások, max hangerő, és csak araszolgatva lehetett előrébb jutni. Végre a teamplay is jó volt, mindenki squadban, és minden squadban 4 féle speckós ember(medic, scout, assault, engi) ÁÁÁ imádtam :D csak kivágott az aztalra és purc neki :S