51658
  • TDC Geronimo
    megszoksz vagy megszöksz
  • Csavez
    Na ezt vártam jön a gyökerezés,anyázás +minden.
    1 qurva véleményt nem lehet írni már az sg-n.
    Jönnek a kockák azt lehurrogják,jó kis topic ez is!
  • Skyline
    Csodálatos,de köszi,jobban szeretem ha használható egy fegyver,a codban is idegesítő amikor egy szaros ak-ból nem döglik az ellenfél csak fél tár után....De ha ez itt még durvább lesz....
    BF BC2 is kezd a süllyesztőbe kerülni már megjelenés elött,gratulálok...Csak még mindig nem értem miért nem a konzol sebzését tették a pc-be ott sokkal jobban fexik az egész függetlenül a célzás rásegítéstől....
  • Boron Power
    1. Sztem a hitbox csodálatos, végre egy játék, ahol el kell találni az embert.
    2. Kurva jó, hogy ha tolod neki mint az állat, akkor széthord a fegyver, burst-öt kell lőni
    3. A fentiekkel együtt is gyenge a sebzés, mert 2 cm-ről is fél tárral ölsz csak assault fegyverekkel(hacsak nem fejes).
  • TDC Geronimo
    pötty pötty pötty pötty. Próbáld ki. Csodákra képes.
  • Skyline
    A járművek sebzése egy dolog de a kézifegyverek sebzése egy hatalmas gyász,gyakorlatilag használhatatlan,csodálatos amikor az a skill hogy a 30 skulót ki tudja elöbb a másikba pumpálni amikor egymásra lövünk....:)
  • ozimak
    Ja tényleg most,hogy mondod :) Persze mert az acc-nál kéri a serial számot is,tényleg... olyan mint a steam.
  • greendoki
    hogy lehet béta kulcsot kapni?
  • Kami
    Ezt visszaadni nem tudod, mert EA acc.-hoz kell regelni.
    Max. tovább tudod adni, de az egész acc.-al együtt.
  • JagFater
    Ennyi? :-DD
    Össze vissza hadoválsz ember? Csak nem remeg a kezed is ilyenkor? :-DDD
  • ozimak
    Az a baj,hogy nincs bankszámlám. Ezért nincs esélyem megvenni online.Bankba meg nem jutok el mert 5-ig biztos melózok. Pedig megvenném 2000-ért aztán legfeljebb beszámítanák majd amikor megveszem...
  • TDC Geronimo
    Nem is baj. Gyökerek nem kellenek a bf communitybe. Úgy látszik ez a game is kiszűri ezeket hála égnek.
  • Cat 02 #7378
    Ne is mond, egyszer kempeltem spawn-t és alig akartak meghalni
  • JagFater
    Nem az a baj, hogy nem tetszik, hanem az, ha hülyeséget hozol fel példának.
    Érzed a különbséget? :-)))
  • Bogdogege
    Az a hobbim , a 3 méterről való késelés a legkirályabb.
  • Krinyo
    Szerintem pont azért van értelme ennek a sebzésrendszernek, hogy élvezhető játék legyen. Ha minden fegyver/jármű valós sebzést kapna, akkor egy tank lövésétöl meghalna az egész osztag, és csak a spawn képernyőt lehetne látni a játékidő 90%-ban. Így viszont olyan mint egy akciófilm, mindenhol robbanások, becsapódó golyók. Ez így élvezhető.
  • JagFater
    Ha ríl gém kell, mehetsz ARMA-zni...
    Végül is lehetne valóshoz közeli, de akkor még egy tank sem kéne, elég lenne 1 vodnik, mert azzal is sakkban lehetne tartani a 16 playert...
  • ozimak
    Nem,nem tudok :)))) Hát azt nagyon megköszönném! Ha kell vissza is adom csak egy-két napig kéne,kipróbálnám,hogy milyen!
  • 0Fritz0
    A páncéltörő lövedék ritkán viselkedik úgy, mint a gyalogság elleni repesz.
    Meg minek akarsz te TOW-al embereket lőni? :)
  • drogosgeci
    aztán te sem vagy vmi vén fasz akinek nem volt protekciója a malévnél és egy szaros bfben kell joystickkal repkednie..
  • HUmanHunter
    nekemis kulcsot pls :D
  • Csavez
    Na erröl beszélek 1 monitorfejű Bf-es fanatikus vagy!
    Ha valakinek nem tetszik a játék codos,meg nem tud célozni?
    Játszottál az armaval,vagy a operation flashpoint,ott lösz ha eltalálod fekszik az ember!
    Nekem ne beszéljetek itt igy + úgy realisztikus messze van attól.
    Zárjuk már le ezt a témát,megírtam a véleményem azt ennyi.
    Bad campany 2-vel egy szélesebb kört akarnak megcélozni,ami nem fog összejönni.
  • HUmanHunter
    eh, 576: Ha most előrendeled a Bad Company 2-t, BÉTA KULCSOT adunk mellé ajándékba melyet JANUÁR 28A.-án a regisztrált e-mail címedre elküldünk.
    A kulcs kizárólag a PC platformhoz használható fel!
  • Kami
    Este adok kulcsot. Van egy fölös, ha kell odaadom!
    Csak este 8-kor tudom átküldeni, ha addig tudsz várni!
  • 0Fritz0
    Az "életerőt" a képernyő szélén lévő vérfoltokból kikövetkeztetheted, de sokat nem számít, mert csak 1-2 találatnyi különbség van a túlélés és a respawn között.
    Van gyógyulás, csak idő kell hozzá és akkor egyből visszatér max-ra medic nélkül is.
  • JagFater
    576-nál nem kell fizetni semmit.
    CD galaxysnál kérnek érte 2k-t, de azt beszámítják, ha megveszed.
  • Bogdogege
    Most arra gondolsz , hogy TOW-al belősz két ember közé és nem történik semmi , de a házat azt lebontod vele.
  • HUmanHunter
    cdgalaxisnál itt lehet külön venni
  • JagFater
    Hülyevagyte? :-DD
    Nézd már meg a topikot, hol vagy, te faszcibáló. :-))
  • HUmanHunter
    egy warez fórumon írták vissza, de előtte már olvastam vhol, talán itt az sgn vagy nemtudom már
  • drogosgeci
    ez nem ilyen wow hogy buzikák hátul állnak és gyógyitgatnak
    menjél és ölj háború van niggah
  • Skyline
    Küzdeni kell egy kicsit,meg tanuljunk meg lőni ool....
    Most komolyan az a jó amikor egy emberbe félméterről is fél tárakat kell lőni?:)
  • ozimak
    Jó lenne kipróbálni Csak már nagyon lemaradtam az ingyenes bétakulcs lelőhelyekről Pedig most cseréltem videókarit nemrég,kíváncsi lennék milyen directx 11-el... Az előrendeléssel meg még várok mert nem tudom hogy alakulnak az anyagiak március elejéig... bankszámlám nincs,bemenni meg nem tudok a meló miatt egy bankba sem,hogy 1990.- ért vegyek kulcsot... úgyhogy marad a sóvárgás :) pedig már fel is raktam :) Jó játékot,aki tudja élvezze ki!
  • JagFater
    Ezt hol írják?
  • Knabb
    Ha nagyonpiros... nagyon fáj, ha kevésbé akkor nem annyira, azonban mindíg érdekes egy medic közelében kontárkodni. Én mindíg segítem a társakat, löszerrel vagy kötszerrel csak lese szarnak és futnak tovább.
  • Cat 02 #7355
    Szerintem felgyógyul, csak lassan.
  • Krinyo
    De felgyógyul egy idő után
  • Kami
    Sokan említik ezt a futás közben nem lehet oldalazni dolgot.
    2 napja játszom a beta-val és még ezt észre sem vettem!
    Lehet nincs is rá szükség?
    Ami hibát eddig észrevettem az a barátlista használhatatlansága -legalábbis nálam, hiába veszek fel valakit és ő fogadja el, nem jelenik meg a listában, ha igen akkor a következő újraindításnál megint nincs ott.
    Ami viszont zavar az az, hogy nem mutatja a játék az "életerőmet".
    Sokszor van, hogy meglőnek, fedezékbe húzódom elkezdek lődözni és a harc hevében elfelejtem, hogy jó lenne egy egészségcsomag közelébe húzódni, aztán meg csak nézek, hogy 1 lövésből leszedtek, mikor eszembe jut, hogy itt nem gyógyul fel a paraszt mint a CoD-ban!
    Ezt az egészség kijelzést viszont jó lenne beletenni, hogy tisztában legyek/ünk az állapotunkkal.
  • drogosgeci
    vagyis nyommer fanboy vagy akinek nem számít a véleménye mert elvakítják a múltbeli élményei
    menj már innen
  • HUmanHunter
    véletlenül 2x rendeltem elő a keyt , és azt olvastam hogy 2k huft kell fizetni érte előre