51658
-
HUmanHunter #7350 jag, és hogy a faxba mondjam le a rendelést, mikor nincsen a kosárban benne? -
JagFater #7349 Te is kódos vagy, fogadjunk. :-DD -
Cat 02 #7348 Hehe. Egyszer játszottam azt, hogy ledobtam 3-4 c4-et és vártam az ellent. Végre jött és hát, elég lett volna 1 is, szerintem még kezdőn is látták a robbanást :D
Sniperhez meg annyit, hogy találni kell 1 jó kemp helyet (rush, 2 szakasz, b ház) és onnan megy könnyen. -
JagFater #7347 Milyen hibát? Hogy nem tudsz célozni? Nem kódon kellett volna felnőni és mindjárt nem a sírás menne...
Azért az beszarás, hogy azért nem tetszik egy játék, mert kicsit érteni is kéne hozzá...Mert nem csak úgy arra felé kell lőni, hanem célozni is.
De ez egyáltalán nem baj, ilyenekre nincs is szükség.
Én csak örülök, ha a BF-es színvonal nem közelít a kódhoz, még véletlen se... -
dextr #7346 talán van esély a pronera -
Knabb #7345 Ja csak a sok rinyagép miatt ezt is elfogják szúrni, mert nekik nem tetszik az, hogy küzdeni kell egy kicsit is, kihívás minek... -
Nem tudom, miért kell annyit sirbakolni. Ez egy igencsak béta állapot, de szerintem a sniperrel nincs semmi gond. Elüször engem is zavart, hogy kettö kell egy emberbe. De csak gyakorolni kell vele a fejlövést és egy is elég. Amugy meg persze sokakat zavar, hogy nem olyan a lövöldözés mint a cod ban. Itt minden fegyvernek van fizikája föleg a snipernek távolra. Nem mind1 milyen távolságra és azon belül hova célzol. Közelebb a fejeshez fejre kell célozni, de ha távolabb van a célpont feje felé és az sem mind1 mennyire felé.
Amugy meg megfigyeltem ez is csak olyan játék, mint a többi. Emberek töltik meg tartalommal. Ha jó támadó csapat és a 16 ból nem 10 snipázik hanam a dolgát csinálja marha élvezetes. Ha meg gyenge a csapat akkor kinlódás az egész. Amúgy meg codban sem haltak egybe az emberek nem tudom miért vannak egyesek odáig. Az is egy játék meg ez is. Igazából egy stílus még sem lehet egy az egyben összehasonlítani a kettőt. Ez pubon is igazi csapat játék az nem annyira. De mindkettőben megvannak a szeretni való dolgok.
Ami nekem tetszik a nem annyira harsány grafika, mint a MW2-ben
A fegyverek fizikája, a csapat orientáltság, a hangok, a rombolható környezet.
Jó lesz ez, aztán meglátjuk az igazi klán játékra jó lesz e vagy marad pub szinten elválik.
jó játékot mindenkinek. -
Sniper 1-2 lövés, ha eltalálod.
Assault-al szar vagyok, el sem a találom. Viszont ha összejön, akkor hamar fekszik az ellen és nem kell egy tár sem.
A kés egyből gyilkol.
A probléma inkább az ön célzókészülékében van. :) -
krys002 #7342 okés -
bf2 sebzésrendszere és ez között fényévnyi különbség van ennek a javára. -
HUmanHunter #7340 rendeld meg 576 nál és nemsoká adnak kódot[hétköznap majd] aztán visszamondod -
Knabb #7339 

#7337--> #7333 -
Csavez #7338 Legközelebb videora veszem!
Túl sokan elfogultak a játékkal szemben!A szobájuk tele van BF poszterral,meg mindenhol Bf logo...fanatikusok.
Minden játékot játékos szinten játszok,de ez elsőre nem tetszett ez az én véleményem.
Remélem márciusig javítják ezt a sok hibát,bár kétlem.
-
krys002 #7337 valaki nem tudna megdobni egy beta kulccsal? jólenne kipróbálni. -
A terep átrendezhetősége, avagy a fiúk bizony állatira vágják a fát.
-
Knabb #7335 Megkell tanulni lőni kész, egy lövéssel lelehet csipával bárkit szedni... sőt még akár a helikopterből is kilőheted a pilótát. Bár nem is tudom miért veszem ezeket ennyire magamra... -
sehogy... -
Knabb #7333 Szerintem ezzel nincs senkinek se gondja, senki sem rinyál érte... -
Skyline #7332 Ki ne találja már pár ember hogy ez a sérülés szint jó,pont emiatt volt rakás szar a BF2 mert egy tár kellett mindenkibe hogy megfeküdjön,a csipa is gyk szinte használhatatlan volt,ha ez így marad akkor ez is egy nagy fos lesz,csak azt nem értem miért kellett a sebzést lebutítani a konzolhoz képest (célzásrásegítés ide vagy oda), ott jóval kevesebb kell az emberekbe. -
az alapfegyverek elég ratyik, a második assault xmtech8 vagy mi már kellemsebb -
kisgoce #7330 OK.
Kössz + néztem és így sikerül felrakni. Kössz -
krys002 #7329 cs srácok! a beta-ba hogy lehet bekerülni? -
Hi all!
Ha Steam-en előrendelem a játékot akkor ott egyből fizetni kell, vagy majd csak akkor kell amikor kijön a játék ? -
Knabb #7327
így is van :D
-
Lehet ez kell -
"Sniperrel 3lövés kell" 1 kell fejbe, 2 testbe, csak itt kicsit reálisabb a fegyver és nem megy instant a célkereszt közepébe a lövedék.
"assaultbol 2 tár" még a legnagyobb RoF/damage arányú fegyverrel (ami jelenleg FN 2000) is 1 tár 2 ember masszív tunkolással, ha meg fejre mész, belefér 3 is. XM8 + red dot meg már nagyon pontos középtávon is. Upgradelt Saiga meg a 12-es tárával barátok közt is 4-6 hulla.
"a kis pityu mint egy vizipisztoly" szerintem meg inkább túl erős
"és ami betette a kaput nyakbaszúrom az embert az meg fut tovább" a kés instant öl, tanulj meg célozni -
kisgoce #7324 most hogy telepíteni akartam a játékot ezt írjaki:the VC8 runtime redistributable package was not installed successfully. Setup cannt continue.
Ez miért van??? -
Amúgy meg mit guglizzak a múltján lol. Bf1942 óta játszom bf játékokkal. -
Én toltam. Hát nincs AA a boxos verzión, de amúgy kibaszott szép és stabil 30 fps. -
ez nem bf2. Ez a bc2. Kit érdekel mit csináltak bf2nél? lehet itt látni az irányvonalat már elég régóta. Nem tetszik a játék, akkor lehet továbblépni. -
Aki megunta vagy nem tetszik neki az megoszthatná velem a bejelentkezési adatait. Természetesen, ha nem játszik már vele. Max keddig, utána úgy sem leszek itthon. Van saját EA kódom, ahol BF2, 2142 figyel. Így nincs szükségem az acc-ra. URL=http://www.2142-stats.com/69332262+stats.html]2142[/URL]
Előre is köszi. -
guglizd már ki a fejlesztő múltját meg hogy mennyire beleszartak a bf2-es problémákba is hosszú távon. ezeket az emékeket nem szépíti meg az idő, sem a kilöhető falak. az emberek meg nem változnak.
az meg baromi jó jel hogy az xboxos fejlesztés 1 hónappal előrébb jár és hozzájuk igazodunk. -
harvypoker #7318 jo esetbe (érsd nem szaladgalok és nem lonek eppen ram) szerintem is megoldhato 8-10 golyobol egy ember AR-bol (fejessel meg kevesebb) szerintem nemkell itt emelgetni a sebzesen egyreszt a rush gamemode atmennek World War I be mindenki lapulna mer fel hogy lelovik :D
masreszt pedig vilagosan megmondtak hogy lesz HC mod -
Tenyleg boxon latta mar vki?Hogy birja a vas es hogy nez ki a ps3-hoz vagy pc-hez kepest? -
Knabb #7316 Amúgy a Bf2-es demóhoz is vannak még szerverek, pedig az nem ma jött ki. Ennyit arról, hogy nem engedhetnek meg maguknak pár dedikált szervert. -
A másik meg, hogy ez is majdnem 1 hónappal ezelőtti build. Van jópár dolog, ami pl az xboxos demóba már bekerült, de ide még nem. -
TomDog #7314 Mi lenne ha azt csinálnák hogy a vesztes csapat ne vagy csak csökkentett pontot kapjon.Rá kényszeríteni a népet a csapat munkára -
Unreal1942 #7313 Ámen. -
Nem te :)
Lejjebb vmi tunkolomester :) -
Knabb #7311 Ha fedezni akarod a fedezékbe vonulást akkor nekem kell gyorsan futni mert nem érsz vele semmit, hiszen a találati esély a véletlenen van. Ha kurvagyorsan fedezék kell akkor becélzod azt a helyet és odaszaladsz minél gyorsabban. Ennyi, ha oldalazgatni akarsz akkor ne tapadj rá a shiftre, ha cikkcakkozni akkor kis egérmunka kell de fix, ha jólcsinálod nem szednek le.