3199
Battlefield 1943 Pacific
-
#469 Sőt! Mivel önönmagam nyítottam ezt a totyikot, ezért nem szerintem, mert igy mintha deokrácija lenne, hanem ö és kuss -
#468 Szerintem legyen ez a köcsög Dzsotratatatata a házi gizda -
#467 szeva te ősbfes ratyi :)
katt
igen: wake, iwo, guadalcanal -
#466 helyes :d -
#465 Hol van a gamerol vmi info? Tenyleg 3 map lesz benne? -
#464 Jóvan akkor css... -
n003 #463 nekünk 500 :DD -
#462 OPC helyett CoFB :)
meggymagékat integráltátok, és ők voltak olyan ratyik, hogy bewowultak :) -
#461 Nekem aztán mindegy milyen lesz, már várom, mert kíváncsi vagyok rá nagyon. Ugyhogy kuss basszátok meg!!!!!! :D -
#460 php-t kurvául ugyanúgy "hajtja végre" mind az ie, mind az ff, mivel szerver oldali nyelv, és nem a böngészők fordítják :)
amire te gondolsz, az a css-re, javascriptre igaz -
#459 Majd az ArmA II -
#458 Na, arra kíváncsi is leszek, mert az ArmA valami irtózatosan szar lett... :) -
#457 Szerintem az Operation Flashpoint 2 ezt az igányt nagyon ki fogja elégiteni, igaz a lyuk ássás nem lesz benne de helikopterrel lehet majd járműveket szállítani stb. :) -
#456 Úgyis megcsinálják ha kijön a játék :D Amúgy remélem könnyebb lesz majd modolni és akkor kapjuk a fincsi játszható játékot.
És én is szeretlek B34 :DDDD -
#455 Nekem egy sokkal "realisztikusabb" nagy pályás járműves BF kéne, lehetőleg aszimmetrikus csapatokkal, hagyományos spawnrendszerrel*, meg vietnámos extrákkal. (helivel szállítható tank, kocka, úszó tank, leásható lyuk)
*Amikor írták, hogy "ne aggódjatok, megoldjuk a spawnkemp problémáját", akkor azt hittem, hogy a zászló körül, de random lesz a spawn, hogy nem lesznek fix spawnhelyek. Aztán lett helyette ez a leaderes téma. Szerintem nem tett jót a dolognak, publikra fasza, de warra... Na mindegy, mindenesetre nekem jobban bejött az, hogy amikor el lett kúrva egy támadás, akkor volt érte bünti, utazni kellett. -
#454 Én A PR modot csinálnám meg új endzsinnel, kicsi változtatással.
Pölö spawn idő rövidítése, kicsit több választható kaszt egy csapaton belül és egy pöttyet kisebb pályák. Szal hangyafasznyit infantrisabbra és megvan a király gém...
Egyébként meg kabbe b+. :-DDD -
#453 Gyurjunk a BF:BC2-re abban legalább még megvannak azok a dolgok amiket még BF-nek nevezhetünk -
#452 Nem vagyok durci csak B+ ment egész nap és elégé levezettem a feszültségem veletek :D -
#451 Ha azt mondanám hogy a BF2-t átpakolnák az új enginere és annak elönyeivel megvenétek? Eddig KLegény írta le hogy szerinte egy 42-s alapokra kéne építeni a csak PC excluzive BF-t. A többiek meg is írnák mit szeretnének vagy csak a fikusz kukisz fog menni? Igaz hogy ez csak engem érdekel. -
#450 Akkó azé vagy durcis? :-DDD -
#449 "Étteremben is ezt mondod, ha a tányérodra szarnak, és azt szolgálják fel? Azért vártuk az új BF-et, mert egy kibaszott BF-et szeretnénk. Az a tény, hogy ennek is Battlefield a neve, az még nem jelenti azt, hogy ez egy új BF. Ez már nem az a játék, ez nem BF, ez egy konzolos fostömlő."
Én is félek a konzolos átírattól de azt láttom benne hogy jobb mint a BF2 jobban átérezhető az egész játék.
"Szerintem meg létezik az az információmennyiség, amit begyűjtve anélkül lehet véleményt formálni valamiről, hogy személyesen is megtapasztalnánk.
És ez egyelőre szarnak tűnik."
Pár videó meg infó, igen levonható a következtetés, de azt is számitsuk bele hogy ez nem a végleges játék, a producer is megmondta hogy sokminden még változtatás alatt van.
-
#448 de kis agresszívek vagytok ma :d (gogoak 500!) -
#447 Bekaphatod már nem gridezek B+ :DDDDD -
#446 Ez volt az alap taktika es aki csinalta a taktikat az szoban a meccs elott elmondta mindenkinek mi a dolga, es ha nem ertette megmutatta.ezek utan vegig a kommander iranyitotta a meccsen az embereket. -
Kommander/MEDIC :Kezdésnél jelzi az ellenfél mozgását majd a jeepel a megfelelő helyre
megy és lövi az esetlegesen megjelenő gyalogosokat és időben szól ha jönnek hátra.
I.SQUAD: 1./ENGI. Az APC-t vezeti lemegy ROADra és behúzza a zászlót, utána
a másik oldalról védi a Road zászlóját, nem foglalhatja be
az ellen ha hátulra mennek visszamegy
3./AT Segít behúzni a roadot és utána az APC-vel együtt védik a zászlót
ha a southon baj van megy vissza segíteni
5./MEDIC Segít behúzni a roadot utána a North zászlójánár várja a
támadókat éleszti akit tud, és besegít az apc-nek a Road
védésébe ha kell
FOntos hogy gyorsan odaérjenek a ROADhoz szóval a 3.-as az elején csinálhat
egy külön SQUADOT és a rászpawnolásos módszerrel az APC elött odaérhetnek
3 és 5 is lespawnolhat az elején és megy roadra
II.SQUAD 2./ENGI a Tankot vezeti és egyből megy Northra ha megvan a zászló átadja a
líderséget 4.-nek A North védése a feladata és lőni a spawnoló
APC-t és TANK-ot
4./AT Behúzni Northot a feladat, utána ő lesz a líder és a tetőről lövi az
ellenséget ha átjött meg a spawnoló dolgokat ha tudja
6./AT Behúzni a Northot Lőni aki átjőn a folyón
7./AT Behúzni Northot Utána senkit nem engedni át a folyón
CSAK a tankos spawnol le és egyből megy a NORTHRA a többiek a mecset
kanyarjánál spawnolnak rá 4-es felmegy a tetőre
FONTOS! Az átjövő páncélosokat lőjétek először, utána a gyalogosokat
A tank és az AT-sok egyszerre lőjenek rájuk.
Ezen az oldalon könnyű dolgunk van mert előnyösebb pozícióból indulunk,
szóval szerintem elég ha tartjuk a három pontot és pörgetünk meg
fregelünk, de ehez együtt kell mozogni.Szóval figyeljetek erre.
-
#444 csak az elejét olvastam el mert tök hosszú és küönben is lusta vagyok olvasni ugyhogy csak az elejére reagálva.
Nem egyszer győztünk vagy majdnem gyöztünk úgy hogy sokkal skillesebb volt az ellen de jobb volt a taktikánk, esetleg a kör közepén váltottunk akkorát hogy nem tudtak hirtelen mit kezdeni velünk. És ez leginkább a kommandereknek köszönhettük (Erdős,Kornél) -
#443 "mig az osszes nagy europai klan csak a 8v8at, mert abban kell igazzan taktikazni es odafigyelni."
Ez szerintem kurvára nem így van, csak a nagyon prö-k ezzel fényezik a saját faszukat.
Soha nem a taktikánkkal volt a gond, hanem azzal, hogy nem tudtuk megcsinálni. Mert lenyomtak erőből, mint a szart. Hiába feladat, hogy akkor "húzd be az X zászlót", hogyha folyton pofánlőnek 1v1ben a klánból mindenkit.
Ugyanígy hiába feladat, hogy "akkor te meg te itt védekezel", hogyha ő meg ő azonnal fekszik fejlövéstől.
BFV-ben 6 ember alatt nagyjából nem is lehetett támadásnak nevezni az akciót, és rohadtul nem azon múlt egy pályán elért eredmény, hogy Kovács Ubul él-esportolónk mennyire ügyesen osztja a heccsátot... Persze beleszámított, de nem kizárólag ezen múlt.
Egy 8v8 warnál nyilvánvalóan nagyobb hangsúly van az egyéni teljesítményen, mert kevesebb az ember.
Kevesebb az eszköz is, így a lehetőségek száma is.
Kevesebb a zászló, tehát a lehetséges támadási célok is.
Nem, szerintem egyértelműen minden szempontból kevesebb ész kell hozzá, kevesebb taktika, ellenben több múlik a skillen.
Igen, a 8v8 valóban pörgősebb a 12v12-nél, de primitívebb is, nagyon sokkal.
Az lehet, hogy neked a pörgés az élmény, nekem meg nem. Ezek szerint mások az elvárásaink a BF-ekkel szemben.
Figyeljmáááá, küldj már nekem egy kész taktikát egy 8v8 mapra plíz! Már mi az, amit te kidolgozott taktikának tartasz, meg hogy úgy általában, mennyi és milyen feladata van az embereknek? Mert egyelőre csak halvány sejtéseim vannak erről a 8v8ra überkidolgozott taktikákról, mert nagyjából nálunk abban ki is merült a dolog, hogy felsoroltuk, hogy ki mibe ül bele, meg volt kb 1 darab nyíl, hogy "akkó' aztat ott basszátok szíjjel". Aztán elindultunk, ha megöltük őket, akkor hurrá, ha nem, akkor meg szopás a kör hártalévő részében... De igazán olyan rohadt kevés a lehetőség, hogy nem is nagyon tudom elképzelni, hogy ennél bonyolultabbat mit lehet kihozni... -
#442 Hat azert az is vicces volt amikor mashturon en maradtam egyedul a helikopterrel 12v12 OCn.Amikor meg a heli felrobbant meg 5 percig a hotel tetejen tancoltam az oroszokkal :) -
#441 dehogynem, gyere fel az 1994.32.0 szerverre és lenyomjuk -
#440 64es mapon, késsel -
#439 1v1? Senki? -
#438 8vs8 tényleg jó volt lehetett parázni és fordítani nagyokat nézni ahogy az utsó játékosunkat kergetik a hegytetőn dzsippel:D de a 12vs12 közelebb áll a pici szivemhez -
#437 Ebbol latszik, hogy keves 8v8as waron jatszottal.Keves olyan map van ahol jobb taktika kell mint pl a 16os mustar city ahol csak 4 zaszlo van, de ahhoz, hogy megnyerd a mapot, egyszerre kell 3 zaszlot fogni es az ellenfelet beszoritani a fobezre es nem kiengedni onnan.A 16os mapok arrol szoltak, hogy az ember behuzzon eggyel vagy kettovel tobb zaszlot mint az ellenfel, es utana benntartsa a maradek pontjan.Ehhez jo taktika kellett, es hogy az ellenfel ne tudjon atmenni meg kellett szervezni a vedovonalat is.Mindenkinek meg volt a dolga.Anno ez volt a baj a 16os NC-ben, hogy mi addig csak infantryt meg 12v12-t nyomtunk, mig az osszes nagy europai klan csak a 8v8at, mert abban kell igazzan taktikazni es odafigyelni.Igy ok mar 3 eve begyakorolt taktikakat csinaltak, amikor mi meg csak kezdtuk csinalni a taktikakat es epp hogy rajottunk hogy hogyan kene.Szoval szerintem, a 8v8 volt a legizgalmasabb az osszes fele verzio kozul a bf2-ben, a 12v12 is jo volt de abban nem volt akkora porges mint a 8v8-ban. -
#436 Ehh, ja, a 7th ebbe rokkant bele.
BFV-ből jöttünk 11-en. Jól összeolvadtunk a 13-15 fős fasztuggyakikkel. (OPC, vagy miapicsa?) Így lettünk eX. Ez elvileg 26 ember. Kb egyetlen 12-es meccsre sem lettünk meg. OPC-sekből két ember maradt egy vagy két warra, aztán elhúztak ők is wowwal maszturbálni. Közben a 7th-ből is rájöttek páran, hogy nem is tetszik nekik a BF2, elkezdtünk fogyni.
Aztán persze folyton kevesen voltunk a 12-es warokra, vettük fel az embereket orrba-szájba. De kb ugyanolyan intenzitással léptek is le a régiek. Aztán mire észbe kaptunk, hogy "jaa, hát akkor játsszunk 8v8-at", addigra már késő volt, használhatatlanná esett szét a klán...
Meg egyébként is, szarok a 16-os mapok. Addig rendben, hogy 1 tank vagy 1 heli is elég lehet, de a nulla dzsip és APC az már igen kevés. Gyakorlatilag ki van herélve a játék 16-os mapon.
De még csak nem is a kevés jármű a baj. A baj az, hogy nem lehet hová menni, nem lehet taktikázni. Van három zászló, az egyik rögtön a saját főbéz. Ez a 3 zászló is szinte mindig vonalban van, nincs mit trükközni. Nulla taktika, nyers erő, azt' szevasz. BFV-ben a taktikázást, az ellenfél különböző lehetséges lépéseire felkészülést, az ellenfél megtévesztését, meglepését, átbaszását szerettem csinálni a legjobban. Tekintve, hogy BF2 16-os mapon nekünk is, az ellenségnek is annyi a kelléktára, hogy jön, vagy nem jön, így olyan kurvára sok ész nem kell hozzá...
A másik dolog, ami kurvanagy visszalépés, hogy az oldalak közt semmi különbség nincs. Kínosan ugyanazt tudják a különböző oldalak. BFV-ben totálisan különböző volt az amcsik meg a vietek felszerelése, mégis megvolt az egyensúly. Ezzel szemben a BF2 uniformizált cuccai, járművei irtózat gagyi megoldás szerintem.
Na mindegy, ez már történelem... :) Én még azért reménykedek, hogy lesz egyszer egy jó BF is, vagy legalább egy sikeres koppintás... -
n003 #435 -
n003 #434 marad az önbeporzás! :DDD :O -
#433 Hat en azthittem, Running lesz a lany a kapcsolatban, de ha mar te is aztmondod hogy te vagy a csaj akkor... -
#432 Hazuttok. -
n003 #431 akkor marad Zero neki :DDD -
#430 ISTENEM DE SZÉP BANNER