3199
Battlefield 1943 Pacific
-
#309 csak a 15$-os demo lesz a nyáron ll.WW-s a full game 1 év múlva az jelenidős szerű lesz ... -
#308 ez nem az új bf lesz ez csak valami fos amivel kiakarják szúrni a sok csicska vérpisti szemét télen jön ki a BC2 ami modernkori csicska játék lesz -
#307 Tényleg II.VH-s lesz az új BF?! Nabasszameg, kurvaélet... Akkor egyáltalán nem biztos, hogy érdekelni fog... :( -
#306 Plusz infó:
-neten biztos megvásárolható lesz, de még gondolkoznak egy dobozos verzión is.
-az ár kb. 3000-4500Ft között lesz.
-méret 350 és 400mb között várható -
#305 lerágott csont ... akarom mondani szálka -
n003 #304 nekünk nem váza hanem porcelánelefánt .. ugye nembaj? :O :D -
Bala10 #303 és a tv tetején van egy vázával együtt. :D -
Seat #302 hol látsz itt terítőt?
helyesebben: az gáz,ha a terítő vonza a tekinteted! :)
nekem pl. csak a lankás domborulatok látszanak,de nagyon! :)
-
#301 dartvéder for perzident xD -
#300 Ték -
#299 jah, hasonló terítőnk van, csak az egyenes -
#298 jóóó a banner -
Bala10 #297 azért mert te vagy olyan kocka, hogy olvasod mind a kettőt, még nem mindenki ilyen. :)
én pl azt a másikat 1x néztem meg az elején, aztán kész. nem is értem téged miért zavar ez. de komolyan nem értem. kezdem néha azt hinni, hogy neked mindegy mibe, csak legyen valamibe belekötni... -
Bala10 #296 tőgy -
HUmanHunter #295 vissza a battlefield.hu t és oda menjenek a dolgok ne totalbattlefield meg istentudjami :D -
#294 Nem is azert mondtam, hogy baj meg hogy loptok a masiktol.De igy kvazi van ket ugyanolyan tartalmu oldal, ami egyedul a designban kulonbozik es az egyik helyen te a masikon meg Gergo a fonok.De nem szoltam semmit nyugodtan nepszerusitsed az oldalad, nem kell ide a feszesseg. -
#293 Hüle e vagyol? Majd én elintézem :DDD
Lesz még: Magyarok ak47-esétől ment meg uram minket :DDDD -
#292 dehogyis, jutyubon nem láttad hogy a néni megmondta, hogy elpusztul a az egész világ, csak a szent magyarok élik túl a kárpát medanszijében?
Eljön a vég de jesszuska leszáll és megóv minket te kis butuska -
#291 Ezt már bebuktuk... -
#290 Jaja, ezt mondom már mióta én is, legyen az egész egy nagy Magyarország vagy Hunnia, és a hivatalos nyelv mindenütt a Magyar. :DDD -
n003 #289 ?? :O -
#288 Hát igen a Fürher-nek mégis igaza volt. -
#287 Harmadik hsz-nek meg annyi, hogy a többi battlefield.clanwar hírező nevében is megköszönnék munkák elismerését, azáltal h kimásoljuk a másik oldal hírét és megjelöljük forrásként. Tudod a két oldal segíti egymás munkáját, azért van az, hogy vannak kompletten átemelt anyagok, de nem nevezném rendszernek. -
#286 De egyébként az lenne a legegyszerűbb ha minden állam egybe olvadna, létrejönne a galaktikus birodalom, egy közös nyelvvel meg mindennel ami kell. Mennyivel egyszerűbb lenne az élet, nem igaz? -
#285 A két oldal nem fog egybeolvadni, pont. Sőt nemsokára még több béefes oldal lesz, amint hallottam. Fórumként pedig nem az sg fórumot használjuk. Nem fejtem ki hogy miért. -
#284 Hogy neked semmi sem jó B34. -
#283 én szeretnélek több helyen is szídni:D -
#282 Megtalaltam, de eleg nekem az sg-t meg a belso oldalt olvasni.Nem ertem minek kell 4 helyre irni a hireket :) Egyszerubb lenne ha a totalbf.hu es a battlefield.clanwar.hu egybeolvadna, mert ugyanazok a hirek vannak, amelyik a totalbf.hun volt eloszor az egy ora mulva felkerul a clanwar.hura annyi modositassal, hogy megjelolik a forrast es forditva ugyan ez igaz.A running altal keszitett interjuk is fennvannak totallbfen :) Sokkal egyszerubb lenne ha sikerulne egy helyre betenni az infokat es nem kene ket honlapot pluszba megnezni es nem forumoznanak ugyan abban a temaban 3 kulonbozo helyen az emberek(sg, clanwar, totalbf) hanem mondjuk egy helyen szidna a masikat mindanki... -
#281 Nem, de kell a reklám az oldalnak, amúgy meg olvasd a belső oldalt beraktam egybe:) -
#280 Nehez lenne az egesz cikket bemasolni? -
#279 naaaaa -
#278 szerencsétlen... -
#277 Csöcsi :) -
#276 Hello szia! -
n003 #275 hát köbö de a max kb 6-8 emberre egy csípa
de hogy ne csak off-oljunk:
-
#274 Oldalanként 1-1 sniper kellene , stingeres kaszt pedig alapból is kellene! -
n003 #273 amig a sznájper választható kaszt lesz sosem lesz élvezhető játék mert a játékosok fele azt választja :( a modok legjobb dolga a felvehető kasztok megjelenése vajh miért nem alkalmazzák dice-pöcsök a játékaikban?? -
#272 videó végén erős utalás arra, hogy készül -.- -
#271 Tippelek: simán 30 fölött lesz. -
#270 Tudom, a második ratyi. :)