Battlefield 1943 Pacific
  • dronkZero
    "mig az osszes nagy europai klan csak a 8v8at, mert abban kell igazzan taktikazni es odafigyelni."

Ez szerintem kurvára nem így van, csak a nagyon prö-k ezzel fényezik a saját faszukat.

Soha nem a taktikánkkal volt a gond, hanem azzal, hogy nem tudtuk megcsinálni. Mert lenyomtak erőből, mint a szart. Hiába feladat, hogy akkor "húzd be az X zászlót", hogyha folyton pofánlőnek 1v1ben a klánból mindenkit.
    Ugyanígy hiába feladat, hogy "akkor te meg te itt védekezel", hogyha ő meg ő azonnal fekszik fejlövéstől.
    BFV-ben 6 ember alatt nagyjából nem is lehetett támadásnak nevezni az akciót, és rohadtul nem azon múlt egy pályán elért eredmény, hogy Kovács Ubul él-esportolónk mennyire ügyesen osztja a heccsátot... Persze beleszámított, de nem kizárólag ezen múlt.

Egy 8v8 warnál nyilvánvalóan nagyobb hangsúly van az egyéni teljesítményen, mert kevesebb az ember.

Kevesebb az eszköz is, így a lehetőségek száma is.

Kevesebb a zászló, tehát a lehetséges támadási célok is.

Nem, szerintem egyértelműen minden szempontból kevesebb ész kell hozzá, kevesebb taktika, ellenben több múlik a skillen.

Igen, a 8v8 valóban pörgősebb a 12v12-nél, de primitívebb is, nagyon sokkal.

Az lehet, hogy neked a pörgés az élmény, nekem meg nem. Ezek szerint mások az elvárásaink a BF-ekkel szemben.

Figyeljmáááá, küldj már nekem egy kész taktikát egy 8v8 mapra plíz! Már mi az, amit te kidolgozott taktikának tartasz, meg hogy úgy általában, mennyi és milyen feladata van az embereknek? Mert egyelőre csak halvány sejtéseim vannak erről a 8v8ra überkidolgozott taktikákról, mert nagyjából nálunk abban ki is merült a dolog, hogy felsoroltuk, hogy ki mibe ül bele, meg volt kb 1 darab nyíl, hogy "akkó' aztat ott basszátok szíjjel". Aztán elindultunk, ha megöltük őket, akkor hurrá, ha nem, akkor meg szopás a kör hártalévő részében... De igazán olyan rohadt kevés a lehetőség, hogy nem is nagyon tudom elképzelni, hogy ennél bonyolultabbat mit lehet kihozni...