3199
Battlefield 1943 Pacific
-
#349 minek repülő?
Mindenki superman lesz és lazerszemmel lövöldözzük egymást:D -
#348 -
Szeretem GErzsikét de igaz ami igaz:D -
#346 Eheh, ez de szar szöveg, _eddig talán nem volt folyamatos a csata_?! Kit néznek ezek hülyének?
Következő az lesz, hogy a repülők is már a levegőben spawnolnak... Na az lenne az a szitu, amikor végleg és örökre lemondanék a BFről... -
n003 #345 mivan G.Erzsi méf épíszível is lekörözte a többijeket? :DDDDDDDD lol -
#344 Jahh és ráadásul APC-vel nyerte... -
#343 "Itt mentek a rinyák hogy mikor lesz már új Bf erre csak az megy hogy ez fos meg szaros konzol, ahelyett hogy örülnétek mi is kapunk valamit."
Étteremben is ezt mondod, ha a tányérodra szarnak, és azt szolgálják fel? Azért vártuk az új BF-et, mert egy kibaszott BF-et szeretnénk. Az a tény, hogy ennek is Battlefield a neve, az még nem jelenti azt, hogy ez egy új BF. Ez már nem az a játék, ez nem BF, ez egy konzolos fostömlő.
"Inkább csak azt láttom hogy "lehet" végre kapunk olyan BF játékot amiben több örömet lehet majd szerezni és nem kéne addig elitélni amig az ember ki nem próbálja és maga tapasztalja meg milyen. "
Szerintem meg létezik az az információmennyiség, amit begyűjtve anélkül lehet véleményt formálni valamiről, hogy személyesen is megtapasztalnánk.
És ez egyelőre szarnak tűnik.
"ogyha mondjuk anti-tanknál van 3 gránátod és az elfogy akkor össze vissza rohangálsz egy kibaszot support kaszthogy hogy "agy már ammot B34" vagy mondjuk 42-ben mehetél dobozt keresni addig meg mögötted elfoglalták a pontot és baszhatad mert lehet fontos volt az a pont. "
Te Gerzson, baszd már meg, mikor váltál konzolos vérpisti faszkalappá(már ne is haragudj)?
Hol az isten faszába zavart az téged mondjuk BFV-ben, hogy fogy a lőszer? Vagy hogy "vissza kell menni, mert elfogy a lőszer"? Ilyen mégis, mikor volt? Mikor volt rá _IDŐD_, hogy kifoggyon a lőszer? Egy BFV-ben, BF2-ben kb 10 játék 150 spawnjából egyszer van lőszerproblémám.
Miért akarod megmagyarázni ezt a kőkemény faszságot?
...
Egy időben leszartam, hogy "jaj, EA, elkúúúúúr mindent, amihez csak nyúl", nem nagyon hittem el, azzal nyugtatgattam magam, hogy "áh, ott a BF sorozat, az is EA, mégsincs elkúrva"... Szal ezzel egy világ omlott össze bennem most... :P
Volt az a faszom Heroes, ami úgy volt hogy ingyenes lesz, tavaly tavaszra ígérve, még mindig úgy kell szopni a faszukat a kulcsért, meg egyébként is egy kalap fos. Reméltem, hogy az is csak egy ilyen kis kitérő elkurvulás, majd lesz rendes BF is. De így kezd fogyni a reményem, hogy lesz-e még valaha tényleg jó BF... :( -
n003 #342 jahh véken simán ki lehetne egy körpályát alakítani hogy 2-3 anyahajót egymásután rakni a két végén 1-1 rámpavezetne le és a dekken lenne a depo a rajttal :DD :| -
#341 Szerintem innen. 2005 vége, Race War verseny győztese:
-
#340 mennyit ér neked, hogy ne menjek az EA-hoz az ötletemmel? Hmmm?:D -
#339 mundjuk majdhogynem a 42 formájára csinálnám meg az egészet -
#338 Honnan veszed? xD -
#337 :DDD -
#336 Azt, autóverseny lenne belőle. -
#335 Ha mi lennénk a tesztelők akkor tuti jobb BF-t csinálnánk -
#334 Jó lenne ha nem adnátok ötleteket a fejlesztőknek. :D -
#333 ajjajj kárvolt megszólalnom -
#332 Ezt az ötletet le fogják nyúlni! -
#331 én is kipróbálom majd ha lesz gépem hozzá, de nem jósolok túl nagy sikert részemről neki -
#330 következő fejlesztés, hogy nem lesz halál, találatoknál csak pontokat kapsz/veszítesz hogy kurvára folyamatos legyen a csata -
#329 hát nekem kimondottan tetszett 42-ben hogy szaladgálni kellett a medic/ammo boxokhoz.
Most meg lövöldözik majd mindenki mint a hülye, megpihen egy kis zugban feltölt és folytatja. A snipa is szépen befészkeli magát és végigpötyögteti az egész kört úgy hogy megsem kell mozdítania a seggét.
-
#328 Persze, én is ki fogom próbálni, sőt, de akkor is a kurva annyukat...
Annyi mod van, annyi féle lehetőség, miért nem élnek vele? -
#327 Azt olvastam hogy azért probálják ki hogy a csaták folyamatosak legyenek valamelyest. -
#326 Egyébként az a poén, hogy eddig a cod fejlesztői koppintottak ötleteket a dicetől, most meg fordítva, ami felettébb szánalmas. Azt mondjuk nem tudom, hogy az örök töltény ötletet honnan szedték, mert az a codban nincs. Hálistennek :-) -
#325 És ha nem fogom szeretni akkor meg lehet kövezni utána B+ :D -
#324 Egy probát mindenképp megér számomra, és én is faszságnak tartom ezt az új modszert de BF:BC2-ben úgyan az a rendszer van mint BF2-ben hála az égnek. Mondjuk ott is bevezethetnék az ammo és healt dobozokat. -
#323 -
#322 De ez BF b+, nem kód.
Faszomnak csinálnak Kódot a béefből?
Ezer, meg ezer lehetőségük lenne a örök ammó/élet helyett, de nem, mert akkor a pattanásos vérfaszok nem tudnának vele játszani és nem vennék...
-
#321 Öngyögyitás ami bevált a cod szériában, igaz a vérpistikák mekkája. Az örök töltény meg azt jelenti hogyha mondjuk anti-tanknál van 3 gránátod és az elfogy akkor össze vissza rohangálsz egy kibaszot support kaszthogy hogy "agy már ammot B34" vagy mondjuk 42-ben mehetél dobozt keresni addig meg mögötted elfoglalták a pontot és baszhatad mert lehet fontos volt az a pont. Itt ha elfogy a löszer egy kis óra mutatja mennyi idő mulva kapsz újra lösszert ezt úgy számolták ki és tesztelik most is hogy valahogy egyensülyban legyen és ne az legyen hogy gránát és rakéta spam legyen mint BF2 karkandon. -
#320 Inkább csak azt láttom hogy "lehet" végre kapunk olyan BF játékot amiben több örömet lehet majd szerezni és nem kéne addig elitélni amig az ember ki nem próbálja és maga tapasztalja meg milyen. -
#319 najóvan baszki ,de teljesen elkúrják az egész játékot, hogy a pöcsfej vérpistik vegyék ezt a szart apuci pénzén.
Örök töltény öngyógyítás...ne vicceljünk már! Biztos szép csilli-villi lesz az egész de szerintem nem az a lényeg -
#318 Te kocka vagy, neked mindegy milyen lesz :)! -
#317 1 engine 2 játék. Egyikünk sem probálta még ki úgyhogy csak azt mondhatjuk el amit a videókban láttunk és olvasunk itt. -
#316 De azt nem értem mi a gondotok, most az a probléma hogy az Ea pénzt vesz ki az emberek zsebéból vagy az hogy csak egy rókabőr lehuzás az egész? Itt mentek a rinyák hogy mikor lesz már új Bf erre csak az megy hogy ez fos meg szaros konzol, ahelyett hogy örülnétek mi is kapunk valamit. Játszotam a Bad Company első részével és ég és föld a BF2höz képest. Jobb hitbox, könnyebb irányitás, nagyobb taktika lehetöség. És nem a fos xbox kontroral hanem bill + egérrel probáltam. -
#315 de-de ez egy 3-4000ft-os demo lesz sőőőt még csak nem is demo hanem a demo-nak a demo-ja -
#314 3map 3kaszt ez inkább demó -
#313 Ez nem demo hanem egy full játék, az idő elbaszására :) -
#312 Lesz BF: bad company 2 ami egyfajta utódja a BF2-nek.
Bad Company 1 trailer:
-
#311 Hát ja.
Kódot csinálnak a béefből. Szép lassan átszoktatnak a konzolos szarságokra... -
#310 jah és az ea bekaphatja amiért szétkúrja a bfet...