3199
Battlefield 1943 Pacific
-
#429 Születésemkor kilopták a méhemet ugyhogy sajnos én sem:( -
#428 Hetero vagyok szoval ense :) Marad a KLegeny :) -
#427 Miért is? :) -
#426 Nekem má van gyerekem, szal én nem játszok. :-)) -
n003 #425 kivel akarsz? Dzseggel - Fujival - Zeroval - KL-l .. mert velem nemfox :DDD -
#424 BF2-ben a 32es mapokon, jo 12v12es warokat lehetett jatszani fuggetlenul a spawnolastol, mert mindket oldal ugyan azt megcsinalhatja es eleg ritkan volt kergetozes.A 8v8 az meg azert volt szerintem kurva jo, mert ott mindig tortent valami.Az meg, hogy keves jarmu volt az sose zavart, mert a helibol max 1 van 32ben is, es a tank ha volt eleg nehezen volt kiszedheto, szoval jo moka volt egyedul atkent egy tank ellen csatazni. -
#423 Hát akkor te eltévedtél... -
#422 akkor hajrá mert multi az igazi -
#421 ezaz flééém:) -
#420 Igen, én egyaránt élveztem a singlet, és a multit. BF2 nem volt fent sokáig a gépemen, legjobban a BF1942-vel, és a BFV-vel szórakoztam. Bár a seggbuta botok miatt nem túl élvezhető a játék single része sajnos. Multiban biztos jó móka, de addig nem jutottam el egy BF résszel sem. :) -
#419 Inkább csináljunk gyerekeket. -
#418 Te hülye vagy b+...
Melyik moddal játszottál te? Nem a zombimoddal, meg a hellokittyvel kel tolni...
-
#417 Hat en is szerettem, mert jo moka volt.De amikor benyulta egy olyan gyerek az artit aki tudta hogyan lehet beloni azz ellenseg fobezet, onnantol kezdve nekem unalmas volt a jatek.
BF2 egyszeru mert van benne 5 fele jarmu(jeep,apc,tank,heli,repulo) amik nagyjabol ugyan ugy mukodnek, es egyik sem tomegpusztito.POEban is a repuloknek annyi bombajuk volt, hogy egy rarepulessel 4-5 pancelost siman ki lehetett nyirni.Egy fel karkand meretu teruletet be lehetett bombazni ha az ember gyorsan nyomkodta a bombakiereszto gombot.A gepfegyvere meg az 1 meteres pancelbol is ementali ssajtot csinalt.Szoval a jo szorakozas volt, de azoknak akik nem hasznaljak ezeket a jarmuveket, azoknak eleg szivas.http://www.youtube.com/watch?v=3t5l5mVkY1c&NR=1oltak benne jo dolgok, de messze nem volt olyan szorakoztato mint a bf2.pl shilkaval en el tudtam lenni orakig a gyalogosokat apritva de unalmas lett egy ido utan a tul sokat sebzo fegyverek miatt :) -
#416 Ja, de melyik BF alkalmas értelmes játékra? Sztem utoljára normálisan a BFV-vel lehetett warozni. BF2-ben ezek a 16-os mapok megölik a BF-es játékélményt, egy-egy tank, meg néha egy-egy heli nem az a járműves kánaán. 12 vagy 16 (+2) embert a 32-es mapokon warozásra meg képtelenség volt stabilan, hosszabb távon klánban tartani... Ráadásul a leaderre spawnolós faszsággal maj' egy évig tönkre volt kúrva az egész warozás, kurva izgalmas volt a repülőből kiugró, kiirthatatlan 6 fős sqaudok egymással kergetőzése...
2142-t már meg sem néztem, azt hallottam, hogy unlock nélkül nem is nagyon lehet játszani, csak pisztollyal meg biztos izgi lehet warozni... :D
Úgyhogy kurvára nem vagyok kibékülve a DICE-szal. Látszott BF2nél, hogy nem lesz ennek jó vége, de azért erre az elfaszlámásodásra, hogy élet meg lőszer automatikus töltődése, erre nem számítottam azért... -
#415 Én ezt úgy képzeltem el, mint mondjuk a php-t.
Egy adott utasítást nem egyformán hajt végre mondjuk a firefox, meg az ie.
Tehát a bemenet egységes, csak a kimenet nem lesz ugyan az.
Szóval, bár nem értek hozzá, a dx csak része a dolognak, nem az az alapja egy alkalmazásnak. Szal van egy endzsin, ami a program futtatásáért felelős, aztán a garfikai megjelenés már más tészta, ott jön elő a dx.
Na erre én is kíváncsi vagyok, tájékoztass lécci, ha van infó. -
#414 Az alap bf meg arról szól hogy nincsennek olyan fegyverek amik bármit is érnének? -
n003 #413 mert a kód4 alkalmas értelmes játékra?? :O -
#412 Tudom, de nem erdekel.Ha valamit ki akarsz javitani benne nyugodtan tedd meg :) -
#411 Nem kötekedésből, de megint sarkítasz. -
#410 a poe pl kurvajó kis mod -
n003 #409 -
#408 az a baj hogy neked a latasod a bfekig es annak a modjaiig terjed.Ami meg ezen kivul van az szar.Csak sajnalni tudlak, hogy ennyire nem tudsz mas jatekot elvezni :)
A modok meg arrol szolnak, hogy minden bokorban van egy jarmu aminek van 60 fele lovese es mindegyik loves mas jarmuvet tud kiszedni egy lovesbol.Meg minden hazban van valami szuperfegyver ami jo a jarmuvek ellen.A modok szorakozni jok de ertelmes jatekra nem igazan alkalmasak. -
#407 De pont ezaz, hogy két PC-s játék közt a különbséget a DirectX támogatása adja. Most térünk át éppen a kilencesről a tizesre A DirectX- meg pont az alkalmazás szint és a driver szint közti kapcsolatot adja.
Alkalmazás megmondja a DX-nek, hogy mit akar, a DX meg a megfelelő driveren keresztül megcsináltatja a műveletet a hardverrel. Tehát a hardveredhez már közvetlenül csak a DX-nek van köze, pont ez a lényege, hogy a különböző hardverek ellenére egységes az utasításkészlet.
Namármost, a fejlesztők nem turkálnak sem a DX-ben, sem a driverekben. Csak a saját programukban.
Tehát eleve az a tétel hazugság szerintem, hogy létezik olyan egyáltalán, hogy "hardverre optimalizálás".
Azt el tudom képzelni, hogy egy nyers, átgondolatlan engine-t lehet optimalizálni, de akkor az egyszerre optimalizálódik az összes hardverre. Vagy ha mondjuk jóVGA specifikus effekt, akkor annak az optimalizálása nem javítja persze egy erre az effektre nem képes kártya teljesítményét.
Szerintem ez a "jaj sok hardverre kell" c. dolog inkább arról szól, hogy max grafikáról kiindulva úgy kell lefelé skálázni, úgy kell kiiktatgatni az effekteket, hogy közben ne váljon egy hányadék fossá a látvány. Hogy egy régebbi gépen úgy menjen el, hogy még lásson valamit a júzer.
Jut eszembe, vannak ismerőseim, akik játékfejlesztő cégnél dolgoznak, majd jól rákérdezek, hogy megy ez. Elképzelhető, hogy teljesen faszságokat hordok itt össze, de azért meglepődnék... -
#406 500ig kizárt:D -
#405 Ma már annyit sírtunk, pihenni kéne. -
#404 Van ám élet kód nélkül is. Rengeteg mod van, amit ha felhasználnának, a kód olyan lenne, mit a supermario.
-
#403 jah codkészítők csináljanak bfet oszt kész -
#402 Hat pedig a cod eleg sok helyen veri a bf2-t jatekelmenyben.Ami persze a bf2rol is elmondhato.Szoval a kettobol egy jo jatekot lehetne csinalni -
#401 take -
#400 :-) -
#399 Mindenki ahhoz méri, meg hasonlítja...
Faszt érdekel, mi van kódba. Nekem BF szerű BF-et adjanak, ne Kód szerű BF-et. -
#398 es ki mmondta hogy ez cod lesz es nem bf? -
#397 Neked is mondom, ez BF, nem Kód. Eszem megáll, hogy mindenki a pöcsöm kóddal jön... -
#396 Elmegyek hugyozni, be ne tékeljétek a 400-at... -
#395 nem hozok akkor többet kólát! -
#394 Azt, hogy hazudnak nem vitatom, de nyilván tesztelni kell, meg nem mindegy a hw-sw kapcsolat, szal... -
#393 Nekem, vagy átdobok valamit b34!
:-) -
#392 most kinek higgyek? -
#391 Egy biztos, ha nem lesz pc-re normális bf, akkor én befejeztem!
A konzol szerintem egy nagyrakás szar (mind)!
Az EA meg lepippanthatja az összes konzolost! -
#390 Hat amugy meg Zero ahogy irtad, 150-bol egyszer ha elfogyott az ammod, szoval valszeg akkor nem fog zavarni az sem, hogy sose fogyhat el, mert azelott meghalnal, hogy elfogyhatna ha lennne limit.Szoval most semmit nem fog ez valtoztatni, hogy nem fogy el...
A cod4es lovoldozos rendszer az szerintem jobb mint a bf2-es(kihajolas pl nekem hianyzik a bf2bol) es ezt akarki megmondhatja aki jatszott a cod4-el es nem ragad le ott, hogy 64 ember egy hotel meretu teruleten.Ha lesznek jarmuvek, akkor mar picit sem fog hasonlitani a codra mert a jarmuveken van a hangsuly minden bfben, szoval azon csak nyerhet az ember hogy normalis infantryreszt raknak bele.A gyogyulas meg nem veszes, ugyis mindig amiatt sirtok, hogy 5 medicpakkon ul es nem lehet leloni.Szerintem nem rossz rendszer ez a gyogyulgatos se, meg lehet csinalni jora is.Es nem az a gyogyulos rendszer, hogy mint egy terminator megy es folyamatosan gyogyul :)
Szoval nektek az a bajotok, hogy meg mindig azon sirtok, hogy nem olyan lesz mint az a bf amit szerettek(trs mindig azon sir hogy bezzeg a vietnam mennyivel jobb volt, masok meg a 42-t istenitik).El kell fogadni, hogy mas jatekot csinalnak, nem ugyan azt mint 3 eve annyi kulonbseggel hogy szebb a grafika.A 42, vietnam, bf2, bf2142 kozott is hatalmas kulonbsegek vannak szoval egyertelmu hogy van olyan amelyiket jobban szeretitek.
A jatek meg szerintem is szar lesz a harom szar map miatt, es hogy egy ilyen konzolosan lebutitott verziot csinalnak belole harom kaszttal.Meg azt is lefogadom, hogy telepakoljak, megint olyan dolgokkal amiknek a hasznalatahoz semmi nem kell, csak lebaszod a sarokba es tuti megvan a kill, mint a claymorenal.A BC2-re meg kivancsi vagyok, abbol meg jo is kisulhet de ez az 1943 ez sztem is szar lesz.