3199
Battlefield 1943 Pacific
  • dronkZero
    Azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy egy játék fejlesztésénél _bármit_ is közvetlenül a driverekkel buherálnának? Az még DOS-ban a különféle fityfasz VESA hülyeségeknél volt divat, azóta már kurvára nem így működik a számítógép.

És igen, komolyan gondolom, hogy a "jaj sok különböző hardverre kell optimalizálni" egy kurvanagy átbaszás, ugyanúgy, mint ahogy a "konzol olcsóbb, mint a PC" állítás is, vagy hogy a "Force Unleashed-hez túl gyenge egy PC".

A pofánkba hazudnak. Hozzászokhattál volna már.
  • 0Fritz0
    Hehe, kől a büntipont. :)
  • n003
    majd gyün a bammegcsávó és behúzza :D
  • n003
    mikrobi :DD
  • JAG1
    Gerzsi meglátta, hogy róla beszélünk és urvamérgesen leült Gridezni.
  • Kovács legény
    naná kő a ték:)
  • 3TOMI3
    lacc coo minnyá beszervezem ide
  • 0Fritz0
    Rólad beszéltem.

(Flém ON! )
  • n003
    ez gyenge .. ebből mégsosenem volt flém :|
  • n003
    zavar mi? hogy majd miután hazaméc melóból lesz behúzva az öccáz :DD
  • 0Fritz0
    punci
  • Kovács legény
    nah flémejünk már GErzsi ratyi vót hozzá, így nem lesz meg az 500hsz:(
  • JAG1
    Azt ugye te sem gondoltak komolyan, hogy ennyi egy játék optimalizálása, hogy DirectX, meg on/off...
  • Kovács legény
    ha abból indulok ki hogy a régi tvjátékoknál egy lófasz nyáklapra ráfért 3000+1 játék
  • Running
    Ha abból indulunk hogy egy Age of Conan esetén kb 6 hónapja küzdenek a dx10 hadrendbe állításval és még mindig nem sikerült, akkor....
  • dronkZero
    "Konzolra össz vissz 2-3 HW-re kel fejleszteni, míg PC-re mennyi féle HW van..."

Ja, a HW sokféle, viszont amire fejleszteni kell, a DirectiX az meg már '95 óta egységes.
    Azt meg ne akarja nekem megmagyarázni egy fejlesztő sem, hogy egy options menü, meg a csillivilli effektek _KI_kapcsolgatása egy játéknál olyan gecire kurvanagy munka lenne...
  • Kovács legény
    szerintem meg basszák meg
  • Running
    Nem akarlak elkeseríteni, de konzolos játékból sikerjáték esetén pl 5x annyi fogy kb, mint pc-s verzióból. Ráadásul a konzolos játék drágább, olcsóbb a fejlesztés és gyorsabb is.
    Ha csak a számokból indulunk ki, akkor egy Bad Company-ból kb 8x akkorát kaszáltak mint egy siker Bf2-ből. Na most te mire koncentrálnál? Kiadnak évente 1 konzolos játékot, ami jó pénz, vagy kockáztatni egy PC-s játékkal amely akkor se nagy nyereség, ha siker játék lesz.
  • Kovács legény
    hát jah konzolon nem akad össze vidi- meg hangkarival mint az összes eddigi bf
  • JAG1
    Tényleg nem éri meg gondolj bele...
    Konzolra össz vissz 2-3 HW-re kel fejleszteni, míg PC-re mennyi féle HW van...
    Ráadásul a pc-sek fele lewarázsolja, míg konzolon nem teszik annyian.
    Plussz a nép fele átpártolt konzolra.
  • Kovács legény
    szerintük...
    baszki kurvára hasonlít ez a mentalítás valamire... netán nem magyarok a fejlesztők?
  • Kovács legény
    összehasonlítva a konzollal biztos jóval kevesebb a bevétel, főleg ha azt nézed hányan játszanak tört szarral
  • JAG1
    Hát b+ és ezek fognak nekünk BF3-at csinálni...
  • dronkZero
    Hát, igen, az már BF2nél látszott, hogy kurvára el vannak maguktól szállva, és leszarják a kommjunitit. Mikor kezdett játszhatóvá válni a BF2? Úgy egy év elteltével?
  • Beers
    Ne mondd már, hogy a PC-s fejlesztés ennyire nem éri meg!
    Szeretném én azt a számlámon látni, amit a pc-s bf-ekkel kaszáltak!
    Még most is 2k+ bf2 szerver megy!
    Gondolom nem 3-an játszanak rajta!
  • Running
    Valahol, valamikor rákérdeztek arra az egyik fejlesztőnél, hogy szoktak e ötleteket meríteni a béef modokból. Válasz: Természetesen ismerik a nagyobb modokat, és van aki ki is próbálta már, de ötletet nem merítenek belőle, mert nincs szükség rá.
    Erről ennyit.
  • ToCsEk
    a villáskulcs csak itt menő :D
  • Running
    Az a helyzet, hogy eléggé másodlagos lett a PC-s játékok piaca. Válság van, a kiadók a bevételre koncentrálnak és az a konzolos játékokban van. Ezért nincs évek óta Pc-s béef. Egyszerűen 2x annyit kaszálnak egy Bad Company-val, mint egy Pc-s béeffel. A mostani felállásból is ez tűnik ki. Lesz Bfbc2 ami megint csak konzolos inkább. A Pc-sek szemét meg kiszúrják egy techdemóval, amig össze nem dobnak valami Bf3-at. Nem sietnek vele, úgyse lesz nagy pénz belőle. Szerintem el sem kezdték volna, ha nem basztatnák őket annyit. Ha folytatódik a konzol térhódítása, akkor még ennyit se kapunk, mint eddig.
  • Beers
    Szerintem a DICE-ban már senki sincs benne, aki anno!
  • JAG1
    Én csak azt nem értem, hogy ennyi energia belefeccöléssel akár jó is lehetne, ki a tököm gondolja zt, hogy ez így jó lesz? Egyszerűen nem hiszem el, hogy ne kérdeznének meg ősbéefes kecsegeket, hogy sztük mi lenne jó...
    Vagy nem játszana akár egyikőjük is a modokkal, amiből ötleteket lehetne lopni. Nem hiszem el. Tuti mesterségesen butítják szarásig az egészet.
    Rájöttek, hogy a kódot veszi a sok pöcs, abba van a lóvé...
  • n003
    nemnemnem! a közönség csak uzsis zacsit és sörös hűtőládát kap viszont hozhatja a sims-ben felszedett csaját és jól berughatik
  • dronkZero
    Az ugye azért nem baj, ha értelmezem az elérhető információkat, nem csak a farkamat markolászom örömömben, hogy "jajdejó BéjeF!"?
  • JAG1
    A pilóta üthet el közönséget, a közönség rakhat fa gerendát az útba. A szerelők meg hadonászhatnak a villáskulccsal, ez úgy is menő most bf-ben basszameg...
    Villáskulccsal érted...Béefben...szánalmas...
  • bakvarnyu
    Meg kell várni a játékot és utána itélkezni!
  • Beers
    Mikor kiderült, hogy ez lesz a következő bőr azon a bizonyos rókán, kicsit megkérdőjeleződött bennem, hogy lesz-e normális bf még egyszer!
  • Kovács legény
    civil lakosság:D
  • Kovács legény
    áldozat kaszt?
  • Kovács legény
    megvan játszottam vele amikor kijött, nem volt az olyan szar el lehetett vele bohóckodni de bf hangulatom nem volt.
    leginkább azt utálom amikor sufnitunningolható fegyók vannak 100000kis kütyü meg kurvaannya. Fakkom azt gépfeó egy pistol gránát és kés mi kell még?
  • JAG1
    Lenne szerelő, pilóta, meg közönség kaszt...
  • Beers
    mintha a 2142 ilyen lett volna.....
    BF-ek szégyene!!!