94802
-
montoyasok #2097 Vajon lesz olyan a World-be olyan, mint a shift, carbon-ban, hogy leeht majd látni az össz legjobb eredményeket a multi résznél?
A másik, hogy amit hiányoltam de nagyon, az a visszapillantó tükör!!!
Remélem a véglegesbe azért ez benne lesz, mert ha nem megörülök! -
Vlado #2096 Nekem mos eléggé rossz volt a statisztikám ebben az utolsó bétában, 100 győzelem és 68 vereség:S.Előszőr is azér volt sok vereségem mivel én perfect startoltam vki meg nem ozt beragadok hátra és tier 1 es versenybe ennyin múlik a győzelem,tier 1 az nem arról szól még hogy ki a jobb versenyző hanem hogy ki a szerencsésebb kb.,majd tier 2es kocsiktól már számít az is hogy hogyan vezetsz.Másik meg amikor gyakoroltam hogy minél jobb időt menjek amikor ütköztem 1x is akkor feladtam és lassan de bementem a célba.Teljesbe már ilyet nem fogok csinálni XD -
montoyasok #2095 Na ez a másik....
Már nem is volt a közelembe, már mentem is el, erre lekapcsolnak...
Sajnos nem találom a MW-ed játékomat, pedig jó lenne, hogy addig is gyakorolnék, mivel szerintem ez áll a legközelebb a world-höz. -
Vlado #2094 Hát ja, vagy ennyire nehéz lett vagy bugos,mivel mentem előre és csak nőtt a piroscsík... így eléggé felbosszant a rendörözés, nem azt modntam hogy lehetetlenítsenek a körözésen hanem azt hogy kb. 50x kevesebb xp-t kapj rendörözés után hogy ne 5-10 perc alatt lépj szintet mer versenyezéssel eltart 1-2 óráig 1 szint. -
Szabi1991 #2093 engem ami a legjobban idegesít, hogy gyakran random csak úgy elkapnak.. pedig még közel sincsenek hozzám, nem hogy az autóhoz érjenek :S -
montoyasok #2092 És ami tuti képtelenség vereség nélkül megúszni egy idő után, az a rendőrségi üldözés...
Szerintem túlságosan nehézre sikeredett. És ami ugyanolyan szo*atós mint a MW-ben, az amikor van blokád, belemész, és fennakadsz a kocsi tetején. Csinálhatsz akkor már bármit,buktad az egészet.
Ugye a bétát már törölhetem le, gondolom nem fogja a végleges verzióra frissíteni magát...? -
montoyasok #2091 Igen igaza van, ahogy neked is. Persze elkerülhetetlen lesz a vereség, sőt talán jobban is fog motiválni.
De azért kis szerencse is kell a győzelmeknek, elég csak egy másodperces nem figyelés, már bukhatod a versenyt.
Arról nem is beszélve, ha összefog pár ember ellened, akkor szinte nem is lesz esély a győzelemre.
Rajtam kívül kinek van/lesz Starter Pack-e?
Vlado: Lehet már tudni, hogy mikor lesz eredményhirdetés, remélem örülni fogunk, és benne vagy a top legjobb idő valamelyikében! -
Vlado #2090 Gduck nak igaza van motoyasok sztem majd teljesbe is ugyanilyen jóleszel lehet hogy becsúszik 1 pár vereség(ha ellenem játszolXD) sőt biztos egy idő után mer képtelenség vereség nélkül sztem. -
montoyasok #2089 -
#2088 Ezt ugyan mire alapozod? No para. Most is ugyanazok fognak játszani
UI: remélem szervezünk majd krúzokat is -
montoyasok #2086 Sajnos bánom, itt szerencsém volt, többet ilyen nem lesz. -
Vlado #2085 amikor majd 50 ezer győzelmed lesz akkor nem is fogod bánni XD -
montoyasok #2084 Na a profilom már nem elérhető NFS World oldalon.
Kicsit sajnálom, hogy megszűnt, jó lett volna a véglegesbe vinni. -
USAMEN POWER #2079 A Soundtrackal én jól jártam mert csak ezek a #2058 -hoz hasonló, elmélázós zenék kellettek amik egytől - egyig benne voltak. A többi se rossz végülis ha már a játék nem volt nagy durranás, legalább a zenék jók voltak. -
Vlado #2078 Asszem az nincs benne a soundtrackbe mivel easek csinálták azt is gondolom, youtube on kerestem mindegyiket megtaláltam az üldi zenékből csak azt az 1 et nem amelyik kéneXD -
USAMEN POWER #2077 Konkrétan mikre gondolsz ? Mert én leszedtem az Undercover Soundtrackot, 34 szám van benne. (Esetleg kikereshetem ami kell.) -
Vlado #2076 Undercover összes üldözős zenéje nincs meg neki? -
USAMEN POWER #2075 Amúgy írtam már a srácnak(?) a zenével kapcsolatban. Remélem hamarosan elküldi minőségben, hogy ne kelljen youtuberól leszednem. -
#2068 Csak a eastore weboldalon van 3 nap, szal én is reménykedek (és nem teszt, hanem "head start" ) -
zsomboor #2066 Én is ezt írtam lejjebb hogy a headstartba lehet hogy 72 órát lehet csak menni de a headstart egy hétig tart és úgy osztod be a 72 órát ahogy akarod. -
Vlado #2065 Sztem vagy felvette játékból úgyhogy minden más hangot levett csak a játékét(hangkártyából veszed fel a hangot akkor tökéletes a minőség, vagy a world fájlaiból szedte ki vhogy. -
USAMEN POWER #2063 Biztos kijon majd az NFS World Soundtrack album. Amúgy nem rég szedtem le az Undercoverét, és ehhez hasonlók is vannak, habár műfajokból kiindulva vegyes, de összességében qrwa jó számokat tartalmaz.
Még megpróbálok írni a videó feltöltőjének, mert qrwa jó minőségben tette föl az egész számot, szal ő valahonnan megszerezhette. Amúgy ha a youtuberól töltök akkor állt. online letöltőket használok, de inkább videókat töltök max, zenéket nagyon ritkán, max ha egy zenét sehol se találok.
Need studio quality... -
Vlado #2059 Youtube downloaderrel letudod szedni leagalább :D -
USAMEN POWER #2058 Amúgy youtubeon megtaláltam, legalább ennyivel előrébb vagyok:
-
Vlado #2057 Énse tudom pontosan csak hallottam belépsz akkor rámész ott add credit cardal beírsz 1-2 adatot aztán beírod mennyi péznt akarsz hozzáadni a paypalos számládhoz és aztán hozzáadja és lehet is törölni a listáról a bankártyát. -
zsomboor #2056 Azt én is úgy tudom hogy nem túl szerencsés ezért is nem azzal akarom -
USAMEN POWER #2055 Háth ha valamelyik hozzáértő nekem fileból kitudná szedni, annak is örülnék. :D -
Vlado #2054 sztem EA sek csinálták mint a rendörös zenét amik megszerezhetetlenek. -
belalli #2053 Bankkártyával is lehet fizetni, ha jól fordítom :D De úgy tudom nem túl szerencsés mindenféle kód megadása amit ott kérnek... -
USAMEN POWER #2052 Nem tudja valaki, hogy tétlenség esetén mi volt az a relax zene ami automatikusan elkezdett szólni ? Nagyon kéne, qrwa jó. -
zsomboor #2051 Én lehet megveszem (mert nyerni biztos nem fogok Tier2:1.19.8...) csak nem tom hogy kell ezzel a Paypal-al megvenni mert még nem csináltam sose ráadásul angol és az angol tudásom sem egetverő -
Vlado #2050 Nem biztos az.Amúgy meg kiírhatnád hogy Július 27. én jelenik meg a játék és Július 20. án a headstart indul nem 3 nappal, 7 nappal elötte, hazugságokat azér ne terjessz :D -
Szabi1991 #2049 úgyis vmi csiter nyer :D -
Vlado #2048 Lehet hogy nekem ingyen lesz a játék XD -
Szabi1991 #2047 bármilyen meglepő a bankkártyádról a forintot vonják le, csak átváltják euróra.. :D
remélem érdemes lesz majd megvenni.. -
belalli #2046 xD honnan tudjam ennyi Béta xarakodás után? xD Amúgy csak euróval lehet megvenni a starter packot? -
Szabi1991 #2045 remélem nem komolyan kérded.. :DDD -
belalli #2044 Még egy kérdés :D Ha megjelent a normál verzió akkor ugye nem kell várni mindig 7ig hogy lehessen jáccani? Én már reggel kockulnák xD -
montoyasok #2043 El tudnád nekem küldeni privibe?
Persze ha nem gond, csak nagyon-nagyon kéne. -
Vlado #2042 Én 1x csináltam 1 leírást csak nincs még publikálva :)