94802
  • illesgergely
    Megvettem az U2-s 350z-t, ahhoz képest hogy milyen cuccok vannak benne elég gyenge, mondhatni pocsék. Nem akar kanyarodni egyáltalán, de gyorsulása se valami jó. Amúgy meg ronda, nem is hasonlít az eredeti undergroundos verzióra. Max a hangja jó, ennyi előnyére jöttem rá eddig.
  • RoboKutya78
    Egy kicsit hajaz az A1 vezethetőségére bár az első kilométerek csalókák.
  • RoboKutya78
    Skacok lehidalok a Porsche vezethetőségétől
  • RoboKutya78
    Melyikkel érdemes foglalkozni
    A nissan 350Z undergund 2 es verzió vagy a nissan 370Z sima fapad verzió
    A 350Z-ben Gromlen 2 kulcsos alkatrészek vannak 412.397.430
    A 370es 404.393.440 jelenleg.

• audi s8
    Na,bevásároltam egy Volkswagen Scirocco (Zack)-ra és egy Nissan Skyline R34-re.A Sirokkóval mentem privátot,multit,singlet.Elég jó gép.Nagyon húz,elég jól is fordul.A fékezés talán gyenge pontja(legalábbis,én így értem).Az R34-el csak freebe toltam még.Jól gyorsul,jól kanyarodik,Minden tuning nélkül bevettem 230-al azt a kanyart,amit a BMW-vel,max 180 (pedig,a bömös,már annyira nem rossz tuningos).Szóval,nekem pozitív a véleményem,mindkét verdáról
  • Csibusz
    Hmm. én most kaptam ki is váltottam:) Mondjuk én most vettem 4000 Médiába a játékot.. De nem hiszem, hogy amiatt lenne, mert most vettem, mert haver is velem vette és ő nem kapott.. Áhh biztos a két szép szememért van :)
  • Szabi1991
    passz, én még télen kaptam a tékomos izére, azóta se használtam el :D
  • highdrift
    Én semmit sem kaptam :( van BETA-s accom de nem mutat az oldalon semmit :/
    A sima accom úgyszint semmi :'(
  • Csibusz
    Más is kapott ajándékot? Nekem a profilomnál van Gift és akkor kaptam egy 7 napra szóló + 25% Cash ajándékot ^^... Persze kiváltani nemtudom... Mert:There was a problem with this purchase. Please try again.

Ui.: Na vagy mégis, azt hiszem sikerült xD
  • Frigyes54
    ki tud valamit a baratlistarol? mindenki eltunt mint aranyora. felvenni meg nem lehet senkit
  • Szabi1991

• Angel309
    Hali kinek kell szolnom hogy nekem is megcsinálják így a fejlécem? már reggeltem nfss-en..
  • BoneDragon
    Hiába fejlődik a játék (bár én nem vettem észre) annyira kevés a player, hogy még futamot se lehet indítani...
  • Szabi1991
    na már jó is
  • crosspapo
    Köszönöm szépen :)
  • Szabi1991
    nem tudom miért nincs képed, pedig a profilod látja.. remélem majd frissül vagy vmi :D
  • Csibusz
    Nagyon szépen köszöntem =)
  • crosspapo
    Szabi kérlek szépen csináld már meg nekem is játékba nick-name : NORBI001
  • Szabi1991
    Ha nem tudom hogy mi a nick-ed a játékban, úgy nem könnyű... :D
  • SUNNY84HUN
    a zack fajta scirocco -t megvettem a kis nickemben , 80 ezer cash ért , igen baráti volt egy anno boostos verdától, ajánlom mindenkinek , komoly dög. race tuned cuccok vannak már benne , odab@szós verda... egyedi body , felni , 3as ültetés.. 321-340-297 a statja alapból. versenyre team escapre is bevált
  • Bullitt
    Ask Marc-ban volt már róla szó a múltkor, és nem akarják a közeljövőben a szintlimitet emelni.
  • Csibusz
    Megkértem, de NAGYON szépen =)
  • SylarHun
    Kérd meg szépen, de nagyon szépen, Szabi mestert a házigazdát, hogy üzemelje be neked is a fejléced.
  • SylarHun
    Arra számítottam, hogy kifogják tolni a szinteket. Mondjuk, hogy a max. 60-as lesz.
  • Csibusz
    Oké... nem olvastam el a Bannert, szóval az első kérdésem tárgytalan ^^
  • Csibusz
    Ez a kód: 3U6N-65T3-8ZRA-H9LG (1000 Boostpötty)
    Ez most mi? Csak szórakoztatok, vagy tényleg fel lehet használni?
    Amúgy, hogy lehet ilyen jó kis fejlécet csinálni magamnak, mint nektek? Bár én még csak most kezdtem játszani ^^
  • RoboKutya78
    Na akkor ez egy vissza maradt hibajavítási betegség mert a freind lista a honlapon is gázban van. Minden játékosnév GTC376 néven futnak:)
  • SylarHun
    A PORSCHE 959 nekem bejövős! Bár még versenyben nem próbáltam, csak free ride-ban, de ott nagyon jó.

Én több újítást vártam a szülinapi patch-től.

Nálam teljesen eltűntek a barátok. Felvenni viszont nem tudok 1et sem, mert azt írja hogy már fel van véve. :(
  • illesgergely
    Ó dehogynem. Két plusz garázs nagyon sokat ér annak aki nem költ rá.
    Kipróbáltam gyorsan néhány verdát, az R34 Skyline pl. jobban kanyarodik. Az M3 mintha idegesebb lenne kanyarban, megcsúszik néha a fara mintha jégen mennék. De lehet hogy csak a bénaságom miatt, régen vezettem már. Z4 meg Rx-7 nem változott és a Corvette is csak egy lepkefingnyivel lett jobb talán. Nomish szerint a Viper is maradt ugyanaz. A többire nem volt időm, majd estefelé tesztelgetek tovább.
  • SUNNY84HUN
    én kifeküdtem 2:30 kor , gajra tettem magam ( fáradtan inni kemény ) , most keltem fel fejem hasogat mint 1 kis balta , ma nem dolgozok meglesem ezt a world-ot hogy mi a szitu
  • RoboKutya78
    Én most dühömben elnyomtam mind mistery pakra bejött egy 123 sport rugó lool:)
  • Szabi1991
    én épp ezért megtartom,a múltkor megvettem a gto-t, erre egy hétre rá betették pénzért is.. >.<"
  • RoboKutya78
    most se nagyon lehet elszórni értelmes cuccokra ezt az 1000 boostot.
  • RoboKutya78
    Skacok akinél hiányzom a barátlistából az vegyen már vissza köszike
  • tutuhawer #9521
    most látom, hogy kibontották a barátok listáját. zsír. Így szerintem eltűnik a limit, de a tutuhawerbe még nem léptem be, nem tudom... A vw scirocco is biztató egyébként. 80000-ért szeretem azt a gépet. race tuned cuccokat kapunk hozzá
  • tutuhawer #9520
    a vipert ennyi pénzért nem szeretem. rajtrács? én nem figyeltem, de a nissan gtr-t figyeltem, és abszolút használható gép
  • audi s8
    ja a porsche 1 millia,és végre olyan rajtrács van,amilyet azóta szeretnék,mióta regisztráltam a játékra :) ha használnék ilyen szót,azt mondanám,lájk :D
  • audi s8
    Nekem tökéletesen működik.300 rongy a nissan,1.2 millio és 40 lvl a viper :(:(:(
  • barack1997
    Na jó éjt :D
  • barack1997
    És a game most sem jó, pedig az oldalon már újabbnál újabb cikkek vannak