94802
-
NABAZDMEG #27094 Úgylegyen :) -
#27093 Állítólag 150%-al megemelik a part nyerés esélyét. Csak hát ha 0-hoz adsz 150%-ot, az akkor is 0 marad... -
NABAZDMEG #27092 Annyi minden nyerhető már,hogy nem lesz értelme partolni...sose az esik majd ami kéne :D
Reméljük legalább az első pár napba jobban adogatja majd ezt a skill módot...nem áll szándékomba venni :/ -
#27091 Ami talán jó hír, hogy minden nyerhető lesz, vásárolható IGC-ért és boostért. Ezt DeVellis írta twittwren.
Tehát nem lesz az hogy csak a szarokat adja ingyen, viszont így nem sok értelme van betenni boostért. majd esete meglátjuk
-
Nomish #27090 Jó nektek,én már 2 év nfs után nem tudok optimista lenni,mint itt a legtöbben,rengeteget csalódtam már a BB-ben és az elcseszett üzletpolitikájukban... -
#27089 Ha bekerülnek a skillek a lucky-ba akkor még kevesebb esély lesz partot nyerni.... -
JuhaAasz #27088 szerintem se .... de nem akarok elpazarolni 3,5k-t...pedig ugy vennék egyet :D -
Doozer #27087 Ha tudsz csinálj már képet légyszives a tartalmáról! :) -
Doozer #27086 Még videót se találok róla sehol, hogy mik lehetnek benne, úgyhogy szerintem nem régi a dolog :D -
JuhaAasz #27085 nemtudom de mindgyárt veszek egyet :DD -
Doozer #27084 Srácok, az Exotic Aftermarket pakk mikor került be? Mert én ma láttam először!
-
NABAZDMEG #27083 Amugy...szerintem ez a skill mód is ugy fog majd járni mint az ultra.beteszik minimum 3000ért a sok hülye megveszi..aztán egy két hét és jön leárazás :D -
NABAZDMEG #27082 Valakinek esetleg nincs kedve pár kört futni valamerre...silviával? :D
kicsit még skillhiányos vagyok de nembaj :) -
NABAZDMEG #27081 Köszi :)
nemsokára megvan az ára és meg is veszem -
chris1997 #27080 Én a TTRS-emet megpakoltam Pro cucokkal, és nagyon szépen megy.
Kanyarja meg nem jó, de az nem baj, mert nem lett divatautó és meg kell tanulni vezetni.
Egyik kedvenc Audim a TTRS -
B13A6 #27079 Nitrózni jó vele,de ha azt mondod azt nem hazsnálsz akkor úuu....játékbeli énemet már felakasztottam miatta,mert annyira nem kanyarodik,legnagyobb ellenségemnek ajánlanám csak :D -
chris1997 #27078 Ha tetszik vedd meg.
nem rossz gép az, csak kanyarban figyelj! -
B13A6 #27077 "1. IGC-ért a skillek, SB-ért a normális skillek lesznek kaphatók."-ez mi akart lenni? :D
Jóformán pont ugyanaz mint a tuning az 1 csillagosak lesznek igc-ért többi gondolom boost kártya meg lucky draw -
NABAZDMEG #27076 Audi tt az tetszik nekem...mondana valaki róla pár szót mégis milyen...teljesítményre -
NABAZDMEG #27075 Ez csak az én véleményem...de szerintem kivehetnék az összeset hogy ne lehessen powerupolni,és tényleg azon múljon a verseny kimenetele h az adott sofőr mennyire ügyes :)
Én pl egyáltalán nem használok semmit...ha vesztek akkor annyi,csak egy játék :) -
chris1997 #27074 Érdekes lesz...
Én nem tudom, de valami normális újítás kéne.
Mi nem tetszik ebbe?
1. IGC-ért a skillek, SB-ért a normális skillek lesznek kaphatók.
2. Kártyából esik... egy alkatrészre kevesebb esély.
3. csak egy autóra lenne érvényes a skill, mint a perf-nél.
Ez így nem teljesen jó. -
NABAZDMEG #27073 Akkor jó,megnyugodtam.
Köszönöm (: -
JuhaAasz #27072 mostmár csak azt kéne megcsinálniuk, hogy versenyekbe ne lehessen juggernautot használni, plusz a nitró powerupot kivenni, és azt alkatrésszel helyettesíteni, úgy, hogy 1-2-3-4 kulcstól függően lenne versenyenkénti 1 vagy 2 darab :) -
B13A6 #27071 Nah meg is válaszolom magamnak: "For example, a car can have 5x NOS Power Mods for a total combined effect. "-pontosan ugyanazzal a példával írták le a hírben is mint én azt ,hogy lehet :D
nabazdmeg:a dragster skill(meg a másik kettő ilyen) helyett 150%kal többet érő partot adnak(kinézem belőlük,hogy náluk ez a street tuned),az eddigi skillek helyett(amiken volt pontod ) ,pedig a nekik megegyező skill modot kapod ahány autód van annyit... -
JuhaAasz #27070 fognak valamit adni, nem vesznek el az eddig szerzett dolgok...de ne kérdezd meg mit, ugyanis mi játékosok nem tudunk semmit...ahogy senki sem... -
NABAZDMEG #27069 még annyit kérdeznék...mert nekem nemteljesen tiszta :D
Azt értem h a skilleket ez a mód váltja fel...de ha most ezeket kiveszik,akkor nem adnak helyette párat ilyen akármit :D
örültem h elértem nagynehezen a level27et meglett a dragster,erre ha most kiveszik és nem adnak helyette vmit nagyon pipa leszek :D -
B13A6 #27068 Mondjuk ha kapunk a mostani skillek helyett minden autóra annak megfelelőt,akkor nem lehet panaszkodni... a gyorsító skillek helyett 150%-kal többet érő tuningra kíváncsi leszek :D.,...
szar lesz azért úgy menni ,hogy sokkal lassabbnak érzed kocsit versenybe,mert nincs a 3 skill..meg akkor most rátehetek egy autóra 5 nitró erősítőt,akkor már hova fog nitrózni a porsche?vagy nem fog lehetni ugyanabból kettőt tenni..?vagy hülyeségeket kérdezek,honnan tudnátok? -
JuhaAasz #27067 hülye kérdés :) senki se tudja megmondani, hogy a programozók milyen esélyeket adni arra, hogy versenyen nyerhető legyen, de eddig tapasztalatokból kiindulva, talán a behozatal utáni 1-2 napba beesik könnyebben egy pár, aztán olyan lesz mint a fehér holló :D -
NABAZDMEG #27066 Dejóó,erre kíváncsi leszek :)
Ez pontosan mikor lesz ez a frissités?
Ma éjféltől?
Ezt is olyan sűrűn lehet nyerni majd mint a partokat? :D eddig after kaptam 3 vagy 4 db-ot...semmi mást :) -
JuhaAasz #27065 plusz még azzal kiegészíteném, hogy fog jönni a 2. évfordulóra a teljesen új külsö-tuning rendszer...amivel (én legalábbis remélem) sokkal többféle karosszéria elemmel lehetlesz ellátni a kocsit, egyedibbé tenni stb...persze az elején azis csak boost-os lesz, nyakam rá versenyen nem lehetlesz nyerni...és ugyanúgy fognak rá menni a savazások, hogy "újabb módja a pénzszerzésnek blablabla", ahelyett, hogy örülnénk, hogy ez egy remek újítás, amivel szabadabbá válik az optikai tuning és az egyediség -
JuhaAasz #27064 rossz lereagálás...újítás mindig kell, hogy legyen valami ami miatt a játéknál maradsz...ez nem hangzik rosszul...és új dolgok sose lesznek ingyen...annak ellenére, nem kell bele pénzt ölni, csak akkor meg idő kell míg nyersz...
nemértem ezeket a "mindenből pénzt akarnak csinálni dolgot"....nem lenne kicsit unalmas és eltűnne az a kis pozitívum ami miatt játszanál, ha nem kerültek volna bele az ultra partok vagy ez a skill mod? és a következő 2 évbe is csak ugyanennyi pályán ugyanezeket a pro partokat nyernéd? -
varazslo1 #27063 csakhamár van alkatrész bele, miért ne. -
#27062 akkor minek tuningolni? végigmegy üresen is -
varazslo1 #27061 köszönöm!
am csak rendőrök ellen megyek vele TE vagy single. -
#27060 én nem vettem észre változást, amikor csak URSA (zöld) cuccokat tettem bele. De mire kell a juggernaut tulajdonsága? Nem ajánlott ütközni a civilekkel és akkor minden OK -
varazslo1 #27059 Hella!
Chevy El Camino SS Juggernaut dudúval van tapasztalata tuning terén??
Mármint muszály, hogy gromlen, sárga partok kerüljenek bele vagy mehet bele más part is??
Mitől függ a juggernaut tulajdonság?
Magyarán, ha más féle tuning kerül bele, az befolyásolja eme tulajdonságot?? -
#27058 Erre csak ennyit : -.-
Ezek már mindenből csak a pénzt akarják kihozni -
gyeprefos007 #27057 Ember mi ez a film? :D ugytünik valami nagy dolog kimaradt az életeből :S -
#27056 a 40-es szintig megszerezhető + teljesítmény ugrott. Ezzel mindjárt megoldották a t4-es autók bevezetését is.
Szerintem az új t4-esek nem nagyon fognak különbözni a mostani 40 - 50-es szintű t3-asoktól. -
janihunk #27055 Am a holnapi updateban már benne lesz az új autóválasztó is nem? Meg a chat is jó lenne már.