94802
  • NABAZDMEG
    Úgylegyen :)
  • Ryder159
    Állítólag 150%-al megemelik a part nyerés esélyét. Csak hát ha 0-hoz adsz 150%-ot, az akkor is 0 marad...
  • NABAZDMEG
    Annyi minden nyerhető már,hogy nem lesz értelme partolni...sose az esik majd ami kéne :D
    Reméljük legalább az első pár napba jobban adogatja majd ezt a skill módot...nem áll szándékomba venni :/
  • Ryder159
    Ami talán jó hír, hogy minden nyerhető lesz, vásárolható IGC-ért és boostért. Ezt DeVellis írta twittwren.
    Tehát nem lesz az hogy csak a szarokat adja ingyen, viszont így nem sok értelme van betenni boostért. majd esete meglátjuk
  • Nomish
    Jó nektek,én már 2 év nfs után nem tudok optimista lenni,mint itt a legtöbben,rengeteget csalódtam már a BB-ben és az elcseszett üzletpolitikájukban...
  • Ryder159
    Ha bekerülnek a skillek a lucky-ba akkor még kevesebb esély lesz partot nyerni....
  • JuhaAasz
    szerintem se .... de nem akarok elpazarolni 3,5k-t...pedig ugy vennék egyet :D
  • Doozer
    Ha tudsz csinálj már képet légyszives a tartalmáról! :)
  • Doozer
    Még videót se találok róla sehol, hogy mik lehetnek benne, úgyhogy szerintem nem régi a dolog :D
  • JuhaAasz
    nemtudom de mindgyárt veszek egyet :DD
  • Doozer
    Srácok, az Exotic Aftermarket pakk mikor került be? Mert én ma láttam először!

• NABAZDMEG
    Amugy...szerintem ez a skill mód is ugy fog majd járni mint az ultra.beteszik minimum 3000ért a sok hülye megveszi..aztán egy két hét és jön leárazás :D
  • NABAZDMEG
    Valakinek esetleg nincs kedve pár kört futni valamerre...silviával? :D
    kicsit még skillhiányos vagyok de nembaj :)
  • NABAZDMEG
    Köszi :)

nemsokára megvan az ára és meg is veszem
  • chris1997
    Én a TTRS-emet megpakoltam Pro cucokkal, és nagyon szépen megy.
    Kanyarja meg nem jó, de az nem baj, mert nem lett divatautó és meg kell tanulni vezetni.
    Egyik kedvenc Audim a TTRS
  • B13A6
    Nitrózni jó vele,de ha azt mondod azt nem hazsnálsz akkor úuu....játékbeli énemet már felakasztottam miatta,mert annyira nem kanyarodik,legnagyobb ellenségemnek ajánlanám csak :D
  • chris1997
    Ha tetszik vedd meg.
    nem rossz gép az, csak kanyarban figyelj!
  • B13A6
    "1. IGC-ért a skillek, SB-ért a normális skillek lesznek kaphatók."-ez mi akart lenni? :D

Jóformán pont ugyanaz mint a tuning az 1 csillagosak lesznek igc-ért többi gondolom boost kártya meg lucky draw
  • NABAZDMEG
    Audi tt az tetszik nekem...mondana valaki róla pár szót mégis milyen...teljesítményre
  • NABAZDMEG
    Ez csak az én véleményem...de szerintem kivehetnék az összeset hogy ne lehessen powerupolni,és tényleg azon múljon a verseny kimenetele h az adott sofőr mennyire ügyes :)

Én pl egyáltalán nem használok semmit...ha vesztek akkor annyi,csak egy játék :)
  • chris1997
    Érdekes lesz...
    Én nem tudom, de valami normális újítás kéne.
    Mi nem tetszik ebbe?
    1. IGC-ért a skillek, SB-ért a normális skillek lesznek kaphatók.
    2. Kártyából esik... egy alkatrészre kevesebb esély.
    3. csak egy autóra lenne érvényes a skill, mint a perf-nél.

Ez így nem teljesen jó.
  • NABAZDMEG
    Akkor jó,megnyugodtam.
    Köszönöm (:
  • JuhaAasz
    mostmár csak azt kéne megcsinálniuk, hogy versenyekbe ne lehessen juggernautot használni, plusz a nitró powerupot kivenni, és azt alkatrésszel helyettesíteni, úgy, hogy 1-2-3-4 kulcstól függően lenne versenyenkénti 1 vagy 2 darab :)
  • B13A6
    Nah meg is válaszolom magamnak: "For example, a car can have 5x NOS Power Mods for a total combined effect. "-pontosan ugyanazzal a példával írták le a hírben is mint én azt ,hogy lehet :D

nabazdmeg:a dragster skill(meg a másik kettő ilyen) helyett 150%kal többet érő partot adnak(kinézem belőlük,hogy náluk ez a street tuned),az eddigi skillek helyett(amiken volt pontod ) ,pedig a nekik megegyező skill modot kapod ahány autód van annyit...
  • JuhaAasz
    fognak valamit adni, nem vesznek el az eddig szerzett dolgok...de ne kérdezd meg mit, ugyanis mi játékosok nem tudunk semmit...ahogy senki sem...
  • NABAZDMEG
    még annyit kérdeznék...mert nekem nemteljesen tiszta :D
    Azt értem h a skilleket ez a mód váltja fel...de ha most ezeket kiveszik,akkor nem adnak helyette párat ilyen akármit :D

örültem h elértem nagynehezen a level27et meglett a dragster,erre ha most kiveszik és nem adnak helyette vmit nagyon pipa leszek :D
  • B13A6
    Mondjuk ha kapunk a mostani skillek helyett minden autóra annak megfelelőt,akkor nem lehet panaszkodni... a gyorsító skillek helyett 150%-kal többet érő tuningra kíváncsi leszek :D.,...
    szar lesz azért úgy menni ,hogy sokkal lassabbnak érzed kocsit versenybe,mert nincs a 3 skill..meg akkor most rátehetek egy autóra 5 nitró erősítőt,akkor már hova fog nitrózni a porsche?vagy nem fog lehetni ugyanabból kettőt tenni..?vagy hülyeségeket kérdezek,honnan tudnátok?
  • JuhaAasz
    hülye kérdés :) senki se tudja megmondani, hogy a programozók milyen esélyeket adni arra, hogy versenyen nyerhető legyen, de eddig tapasztalatokból kiindulva, talán a behozatal utáni 1-2 napba beesik könnyebben egy pár, aztán olyan lesz mint a fehér holló :D
  • NABAZDMEG
    Dejóó,erre kíváncsi leszek :)
    Ez pontosan mikor lesz ez a frissités?
    Ma éjféltől?
    Ezt is olyan sűrűn lehet nyerni majd mint a partokat? :D eddig after kaptam 3 vagy 4 db-ot...semmi mást :)
  • JuhaAasz
    plusz még azzal kiegészíteném, hogy fog jönni a 2. évfordulóra a teljesen új külsö-tuning rendszer...amivel (én legalábbis remélem) sokkal többféle karosszéria elemmel lehetlesz ellátni a kocsit, egyedibbé tenni stb...persze az elején azis csak boost-os lesz, nyakam rá versenyen nem lehetlesz nyerni...és ugyanúgy fognak rá menni a savazások, hogy "újabb módja a pénzszerzésnek blablabla", ahelyett, hogy örülnénk, hogy ez egy remek újítás, amivel szabadabbá válik az optikai tuning és az egyediség
  • JuhaAasz
    rossz lereagálás...újítás mindig kell, hogy legyen valami ami miatt a játéknál maradsz...ez nem hangzik rosszul...és új dolgok sose lesznek ingyen...annak ellenére, nem kell bele pénzt ölni, csak akkor meg idő kell míg nyersz...
    nemértem ezeket a "mindenből pénzt akarnak csinálni dolgot"....nem lenne kicsit unalmas és eltűnne az a kis pozitívum ami miatt játszanál, ha nem kerültek volna bele az ultra partok vagy ez a skill mod? és a következő 2 évbe is csak ugyanennyi pályán ugyanezeket a pro partokat nyernéd?
  • varazslo1
    csakhamár van alkatrész bele, miért ne.
  • tutuhawer #27062
    akkor minek tuningolni? végigmegy üresen is
  • varazslo1
    köszönöm!

am csak rendőrök ellen megyek vele TE vagy single.
  • tutuhawer #27060
    én nem vettem észre változást, amikor csak URSA (zöld) cuccokat tettem bele. De mire kell a juggernaut tulajdonsága? Nem ajánlott ütközni a civilekkel és akkor minden OK
  • varazslo1
    Hella!

Chevy El Camino SS Juggernaut dudúval van tapasztalata tuning terén??

Mármint muszály, hogy gromlen, sárga partok kerüljenek bele vagy mehet bele más part is??
    Mitől függ a juggernaut tulajdonság?

Magyarán, ha más féle tuning kerül bele, az befolyásolja eme tulajdonságot??
  • Undertaker189
    Erre csak ennyit : -.-

Ezek már mindenből csak a pénzt akarják kihozni
  • gyeprefos007
    Ember mi ez a film? :D ugytünik valami nagy dolog kimaradt az életeből :S
  • Tarpi
    a 40-es szintig megszerezhető + teljesítmény ugrott. Ezzel mindjárt megoldották a t4-es autók bevezetését is.
    Szerintem az új t4-esek nem nagyon fognak különbözni a mostani 40 - 50-es szintű t3-asoktól.
  • janihunk
    Am a holnapi updateban már benne lesz az új autóválasztó is nem? Meg a chat is jó lenne már.