94802
  • HITMANHUN
    Alanprost12
  • JuhaAasz
    egyébként a régi accom (amit szintén feltörtek :D ) megpróbáltam egy "i forgot my password"-öt, beírtam a mail címem, és kiírja, hogy "doesn't exist"...vagyis törölték...
  • goregrind #27133
    Ok, akkor feladom a profilmegfejtést!
  • JuhaAasz
    az darkassault, és az hitmannak a másik accja :) de most a bratyóról van szó :S
  • goregrind #27131
    Egyébként jó f*s volt eddig a mai reggel. Frissítettek egy trainer-t, győztem kapkodni a fejem úgy cikáztak az oroszok körülöttem!
  • goregrind #27130
    Van valami darkness-es is, ezért kérdezem. Én már nem tudom követni...
  • JuhaAasz
    mivel írta, hogy a bátyjáé...ezért én meg merem kockáztatni, hogy ez egy alanprost12 nevű account...ugyebár az öcsié a brianspilner14. de nem merem 100%-ra tenni.
  • goregrind #27128
    Ismét kérdezem: Melyik account lett feltörve???

Fontos lenne ez azoknak, akik a baráti listán vannak...
  • JuhaAasz
    rossz vicc volt...nem a fejlődésen van a hangsúly, hanem hogy van benne 40000 forint...
  • JuhaAasz
    el is felejtettem tényleg...goregrind írja jól...ismeretlen hív versenyre utasítsd el mert lőttek az acc-nak
  • goregrind #27125
    Egyébként melyik account lett feltörve, a "Hitmanhun"? Vagy másik?
  • JuhaAasz
    hát nemtudom hogyna lehet töröltetni...én gyanítom sehogy...mivel azzal az email címmel már nem tudsz soha többé belépni se a world-be se EA oldalra (asszem)
  • NABAZDMEG
    ha nem tudtok belépni akkor törölni se lehet :/
    Hála az eanak hamar megy a fejlődés igy kezdhettek újat xD
  • goregrind #27122
    Ha volt olyan alkalom, hogy ismeretlen játékos behívott versenyre, akkor ott a bibi!

Engem is próbáltak már így behívni (tesztelik él-e az account vagy csak bot - nem tudom), de én mindig elutasítom!
  • HITMANHUN
    Egyébként a bátyám sms -s feltöltéssel csinálta és az elmúlt 1 hónapban kb olyan 40 ezret tolt fel rá az Nfs World home oldalán azért szerintem nektek is fájna 40000 forint meg mellette amit leversenyezgetett annyit kérek hogy segítsetek hogyan lehet töröltetni az akuntot.
  • HITMANHUN
    az előbb irtan nem látogattunk soha olyan oldalt de már az előbb irtam hogy sms be vettük a boostot is enyi
  • janihunk
    Az összes fontos:D
  • JuhaAasz
    dehogyisnincs értelme !!!! így van csak igazán....nincs meg minden skilled orrba-szájba, hanem meg kell válogatni, mik neked a fontosak...
  • janihunk
    És csak 5 lehet egy autón? Há ez így baromság. Semmi értelme. Inkább maradjon a régi akkor.
  • JuhaAasz
    értékes? :D én is vettem már jó pár boostot visaval :D
    de még mindig nem jött válasz arra, hogy látogattatok e valamien hackes oldalt? esetleg kattintottatok olyna oldaon belül ingyen erre meg arra?
  • Bullitt
    Skillek listáját is betettem
  • HITMANHUN
    nem mi sms be vetük a boostot azért olyan értékes
  • JuhaAasz
    de amit kérdeztem arra kiváncsi vagyok :D ilyen oldalakat ami hackel foglalkozik nem nézett, böngészett csinált bármit is?
  • JuhaAasz
    azzal mit érnél? én is beleszaladtam egy ilyenbe :D rögtön cserélve lett a jelszavam...és soha a büdös életbe nem tudtam belépni...az új jelszót pedig nem tudtam sehogyse lekérni az EA-től "elfelejtettem" indokkal...szóval annak lőttek
  • HITMANHUN
    nem lehet blokkoltatni valahogy ?
  • veszettróka
    A gyémántokat mutató skill, a Treasure hunteres kocsikba lesz csak rakható, az "extrém nehéz autó" skill meg csak a juggeres kocsikba.
  • CortezK2
    Elsőre nekem tetszik ez az újítás. Sok autóval szívtam, hogy az utcán próbálgattam a különböző partokkal, aztán bementem versenyre, és megvadult az autó, teljesen más volt. Ez tuti nem fog nekem hiányozni. Az más kérdés, hogy ez az új rendszer hogy müxik, de majd meglátjuk ;)
  • JuhaAasz
    ja. elfelejtettem írni. arra ihat egy pohár vizet...első dolguk ilyenkor a jelszót megváltoztatni, amire te a büdös életbe sose jössz rá
  • JuhaAasz
    ha nem csinálsz semmi hülyeséget anélkül eléggé lehetetlen (szerintem)...nem látogatott meg valamilyen oldalt aminek a címébe ehhez hasonló van? -> pl.
    -www.nfswhack......
    -www.nfsworldhack...
    stb.
    ?
  • HITMANHUN
    sziasztok segitsetek légyszi feltörték a bátyám karierjét segitsetek könyörgöm !!!!!!!!!!!!!:(
  • JuhaAasz
    miért nem lehet ezen a fórumon a saját hsz-em törölni?
    bocsáss meg akkor quqa
    engem meg
  • Ryder159
    Azért azt a képet nézegetve egy-két skill jelentésére kíváncsi lennék:

pl a a gyémánt ikon. Ha használod akkor mutatni fogja a térképen a gyémántokat, vagy ha nincs ilyen skilled akkor nem tudod összeszedni őket? vagy szétosztják. egycsillagos kell hogy össze tudd egyáltalán szedni, kétcsillagos mutatja a kis térképen mint eddig, 3 csillagos pedig a nagy térképen is fogja mutatni?
  • Quqa

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Inkognitóm megtartom ha minden kötél szakad is te meg bebuktatnál.
  • JuhaAasz
    másnak pedig nem válaszoltam, ugyhogy ne tagadd
  • Quqa
    Nem nem, dehogy tikos információt nem adhatok ki.
  • JuhaAasz
    én nemtudom miért megy 420-at meg stb....szerintem is elég lenne kevesebb....de lehet ez így reláis kitudja :D amúgy meg, egyenlőre ezek jó kérdések Quqa, de én amondó vagyok, felesleges ezeken filózni....meg minden máson....kijön este a cucc...meg kell nézni, mi hogyan van, azátn majd rákjössz a dolgokra és hogy miben változik minden...nekem ez a véleményem...persze most egy hétig hülyébbnél hülyébb kérdésekkel fog a fórum bombázodni a skill moddal kapcsolatban :D:D
  • JuhaAasz
    szóval te vagy ufó? :D
  • Quqa
    Kösz Juhaaasz, hogy válaszoltál a PH-n, de akkor mi lesz a világ ranglistával törlik, mert ugyebár azok az idők már nem vihetők, ha elveszik az 5x nitrom vagy a 3xdragstert stb. ami eddig fullon volt. Máskülönben ha az eltúlzott sebességeket visszaveszik az nem baj elég egy 911 GT3-nak a 320km/ó max. sebesség (full tuningon agyon nitrozva is!! ) nem is értettem mitől menne 420 körül, talán az MW-n kívül egy NFS játékban sincs ennyire eltúlzott a sebesség most nem hozom fel megint mennyit megy egy szimulátorban (de mégis kb. 270 körül egy gyors pályán mint pl. Monza).
  • Ryder159

Link>>>
  • JuhaAasz