94802
-
JuhaAasz #27176 ezen mi oly meglepő? :D -
NABAZDMEG #27174 Akkor most a update után hány ilyen "modot" is kapunk ? -
Szil2 #27173 ez az rx8-al jó idő?
http://szil2.picturepush.com/showformat.php?format=1024&alid=208286&imgid=8371760&clid=64402 -
#27172 Nálam is előferdül ez a hiba - nem is egyszer! Én csak tippelni tudok:
1. szerver hiba
2. az egyik versenyző netkapcsolata fosaxik
3. 3rd party progi blokkolja a szervert (azaz trainer/cheat)
De ezek csak tippek! -
#27171 Az gyakori bug hogy nem indul el a veseny? és csak tölt? VAgy egyedi vagyok? -
mrhawkins #27170 A többi meg Boost, vagy kártyábol kihúzzuk, mint az Ultra partokat. Én mondjuk minden nap megyek valamennyit de még egy ultrát sem nyertem. De még prot sem nyertem soha. -
chris1997 #27169 mondtam, hogy kb így lesz... -
mrhawkins #27168 2. Skill Mod Store
Allows players to purchase 1-star versions of every Skill Mod using in-game cash.
Csak az 1 csillagosak lesznek igc-ért XD -
HITMANHUN #27167 Istenem ne adja soha az ilyennek hogy találkozzon velem mert akkor onnan a halottas kocsi viszi el :D -
Quqa #27166 És honnan a fitty francból tudjam kit mikor törnek fel ezek az idióta hackerek. Ez is valószínű amiatt van hogy nem mennek a csalások és ezt egy – két nagytudású nem tudja benyelni. -
HITMANHUN #27165 töröld az illetőt én a saját báttyámat töröltem -
Quqa #27164 Ezért irkáltam nem is olyan rég akit nem ismersz név szerint és behív azonnal repüljön a tiltó listása én még az ismerősökkel is lebeszélem előre lesz e e group mert anélkül egy nemet nyomok ha be akarnak hívni.
A másik nagy kérdés ha a haver listán szereplők közül valamelyiket feltörik olyankor mi a búbánat van? -
HITMANHUN #27163 Nem tudok olyan időket menni mint amilyet simán tudnák mert olyan mintha az M3 -ason versenyeznék -
HITMANHUN #27162 Am a brianspilner14 már 106. a savanna streeten :) -
HITMANHUN #27161 na de mindegy nem tom fejből az email címét így megvárom hogy felhívjon aztán majd cselekszem ha minden kötél szakad akkor fizetek valami hackernek hogy törje fel nekem ennyi és akkor rátudok hogy 5 ezerbe belefáj de legalább nem40 ezerbe -
JuhaAasz #27160 mi a bátyád által használt email cím? -
HITMANHUN #27159 figyelj még ha olyan szegény lennék hogy ennem nem lenne mit akkor sem basznám szét direkt a másikét és akkor a srác még fennvigyorog a játékban vele meg versenyezget :( -
NABAZDMEG #27158 értem én a problémát hidd el...
Valamikor régebben nekem is volt másik accountom nem volt még seholse h lengyel boost meg ilyenek...
sokkal többet is beleöltem és mi lett vele..vmi hasonló :/ de akkor is egy játék vessek magamra h költöttem rá és igy jártam -
HITMANHUN #27157 Ja azért szarság ez a köbön na de köszi juhász máris megpróbálom amit írtál :) -
JuhaAasz #27156 könnyen beszélsz, hogy "fogadd el :)" és még vigyorogsz is hozzá. nemtudom, hogy iskolás vagy e még, vagy netalántán dolgozol, de ha beletettél az accountodba 40 ezer magyar forintot, és berotyog, és majd szét fog baszni az ideg, akkor vedd ilyen lazán ... nem bántásból mondom, remélem leesik -
NABAZDMEG #27155 Problem? :P -
JuhaAasz #27154 nabazdmeg.... -
JuhaAasz #27153 indítsd el a launchert...ahova a jelszót kéne beírni, ott alatta van egy "i forgot my password" link. kattints rá. bejön egy weboldal, ahova be kell írnod az email címed és akkor kapsz az emailedre egy üzenetet az EA-tól...ha okés elfogadja, akkor az üzenetben van egy link, amire kattintva új jelszót adhatsz meg...viszont ha azt fogja kiírni, hogy "email doesn't exist", akkor a bratyód profilját sikeresen eltávolították a rendszerből -
NABAZDMEG #27152 sehogy...ez van..fogadd el :) -
HITMANHUN #27151 Akkor végképp semmi ötlet hogy lehetne megváltoztatni a báttyám jelszavát? -
NABAZDMEG #27150 hát ha nem lesz korlátozás akkor nagy hülyeség lesz :D -
#27149 Igen, ott tudod csak megváltoztatni a jelszavad és akkor az az összes Origin játékban változik -
#27148 lényegében igen, ha csak nem lesz valami korlátozás hogy pl a 3 csillagost nem teheted be 40 alatt. ha ez nem lesz akkor nincs értelme a fejlődésnek, magyarul nem kellenek a szintek. -
JuhaAasz #27147 amúgy hülye vagyok, ezt a 3-at írhattam volna 1 hsz-be is elnézésetek -
JuhaAasz #27146 én úgy tudom, hogy vele nem változik a world accountod jelszava -
JuhaAasz #27145 azt hogy bárcsak leállna a szíve aki használja -
JuhaAasz #27144 nemtudok most, mert éjszakára megyek melóba, ma reggel végeztem 6kor és még nem aludtam ma :D a poén hogy nem is vagyok álmos -
NABAZDMEG #27143 Amugy egy kérdés...a skill mód kapcsán.
Most ez az újitás majd azt jelenti h aki szétboostolja magát level1en is ugyanolyan eséllyel indul mint egy 50es? Bocs a hülye kérdésért :/ -
Nomish #27142 Ha az EA Origin,EA Profil jelszavamat megváltoztatom,akkor vele változik a World accountom jelszava is? Lehet hülye kérdés,és ilyen régi játékosnak nem illene ilyet kérdeznie,de ezt még nem tudom. Válaszokat előre is köszönöm! :D -
HITMANHUN #27141 Egyébként egymás ellen szoktuk nyomni a két gépről :D komoly nagyon :D -
#27140 nade mentem dokihoz, majd olvasom vissza a fejleményeket! -
#27139 hmmm... Hitman és az öccse teljesen egy hullámhosszon lehetnek! Mintha csak a bátyja irományait olvasnám - teljesen olyan a helyesírás! -
HITMANHUN #27138 Juhász nem jössz egy kicsit versenyezni? -
#27137 Erről a képről mi a véleményed Juhaaasz?
A tudás hatalom - szokták mondani. nNade aki ezzel indul világot látni és versenyezni, annak a jó édes anyját! -
HITMANHUN #27136 a báttyám hitman most oda van dolgozni és én vagyok itthol de van egy ötletem ismerek itt egy full pro srácot aki számtek boltot üzemeltet lehet hogy feltudná törni a kódot majd megkérdezem tőle de ahoz is először kikell várni hogy ne legyen fenn a hacker a world ön