94802
  • Forolto
    JÓÓÓÓÓVAN KEVERJETEK ÖSSZE.:) Mingyá pontiac firebird lesz belöle.:D
  • Forolto
    neeeeem,nem az a keret.:) most 2800 boostom van,de bármikor növelhetem ezt.:)

Az első kocsim is golf I volt,annyira imádtam,hogy építetem egy saját golf egyest 3 kocsiból.Lehet maradok is ennél.:)
  • chris1997
    GXP nagyon csúcs verda..
    MR2-ket sorra eszem.
    Elite eclipse meg se kottyan.

persze csak jó pályákon...
  • nfsmw4ever
    Bakter! A kapkodás. 271-272 km/h a helyes végsebesség.
  • nfsmw4ever
    A scion is megéri az árát. lvl2 scion vs lvl5 bmw m30. Scion volt a befutó. Végsebesség 271-271 a gyári cuccokkal minimum skill mellett. Ajánlott vétel :-D Jól gyorsul, jól tapad, könnyen fordul. Szörnyeteggé nevelhető szerintem. (Asszonyom vett magának, onnét a vélemény)
  • adamatts
    jaja a nosja RX8 féle a golfnak de ami quqa írt a gxp-ről csak alátámasztani tudom az is egy gépállat a másik járgány ami veri a petőfi rádiót
  • nfsmw4ever
    Ha az akció keretein belül, akkor számomra a golf az ésszerű döntés.
  • Quqa
    Akkor próbáld a Pontiac Solstice GXP-et nekem mindkét MR2 full pro az előbbi is csak nem tuned és így 338-at megy míg az MR 341-et nitroval és anélkül 305 (GPX) ill. 300km/ó (MR), tehát lehet számolgatni. A nitroja lehet kicsit gyengébb lesz, majd meglátjuk. Ha lesz még olcsó boost és feljebb tudnám húzni a GPX-et verhetném vele talán az MR-t mert kanyarban iszonyatosan tapad különösen a széles kasznival.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szeva Tutu nekem is tetszik!
  • Forolto
    épp ezért akarok venni 1et.:P

Feladtátok a leckét,mert az rx8 és az mr2 is tetszik.:P statokban a scion se rossz.:)
  • adamatts
    kinek mi :D de a boostos verdák többsége jó és ha jó a söfőr és a tuning akkor lehet velük jó versenyeket menni
  • Forolto
    t2ben tuti a rönyó,az valami állati.:)
  • Forolto
    rx8at nem néztem csak az akciósakat.:P Magyar szemlélet.:P
  • adamatts
    a 200sx olyan mint a Silvike a golf pedig a legjobban kanyarodó T1 járgány
  • nfsmw4ever
    Akkor a kettő közül a mazda RX8-at.
    De ne is!!!! Azt amelyik NEKED TETSZIK.
  • Forolto
    ááááá meguntam.:( Nem vesződöm tovább a silviával.melyik t1es kocsit vegyem meg:

golf gti vagy nissan 200sx

• nfsmw4ever
    Jól gondolod. Szerintem. Vagy lehet.............? Esetleg mégis.
  • adamatts
    gondolom ha a velo motort lecserélem annak megfelelő zerora akkor nem sok gondom lehet jól gondolom??
  • nfsmw4ever
    Szia! Én kevertem kutyultam a pro-ultra és a kétkulcsos kütyüket. A tapasztalatom az, hogy kb annyira lehet mellé nyúlni, mintha sima pro cuccokkal kezeled félre a jószágod. Anno első driverem első Szilvikéje járt úgy, hogy elfeledte a kanyarodást, mint cselekmény és csúnyán elhízott. Vagyis nehéz lett rendesen. Most a GT2 járt kissé így. Ultra váltó, fék és gumi, a többi pro. Kicsit kockásan kanyarodik. A Procar viszont megvadult ezektől. Ott is kb ez a felállás, csak a váltó szolidabb. Az, a ventura csúcs felett van egy számmal.
    Tehát szerintem lehet, kell, ajánlott a cuccok keverése. Ezzel lehet egyénileg testre-szabni. Tény hogy rengeteg cucc megy kukába így, de végül összeáll a megfelelő verda.

Mazda vs picsarakéta. Minden driveremben van (kivéve egyet) MR2. Van ahol kettő is. Sok-sok vajúdás után oda jutottam, hogy ki merem mondani: Nem szeretem! Aztán akcióban újítottam egy-két RX8-at. Kiderült, hogy ez a nekem való. Kisebb gyorsulású, de ha van idő akkor beéri a rettegett T1 kinget. Ha eléri a végsebességet, akkor az hosszan és stabilan tartható. Úgy rémlik, hogy 4km/h óra a különbség + és - a nitrótól függően. Az RX8 '09 pedig kifejezetten ...vajó gép. Imádom.
  • SUNNY84HUN
    sz@rni rá , majd csak kiütik őket hiába erőlködik bárki és tépi a haját semmit sem ér , majd ha ea 1x majd úgy dönt akkor lépés történik az ügyben . addig vígan szaladnak
  • chris1997
    Bízok benne hogy őket elkaszálják majd...
  • Quqa
    Különben sem működik de nem is ajánlatos használni semmilyen hack-et mert ha az EA jegyzi ki használt törölhetnek miatta, bár a 2 (ismert) nagyágyú magyar cheat-er vígan furikázik.
  • Forolto
    lucky towers farmolok nem sok sikerrel,nem esik a felni.:(
  • Gam3r
    Jól van elnéztem , azt hittem övé az első komment és arra nyomtam a válast ... , sorry for party rocking :D
  • chris1997
    Nem neked üzente félrenyomás volt
  • Forolto
    irgum-burgum akkor.:)
  • JuhaAasz
    this is the beginnig of a beatiful friendship (whit world forum)
  • Forolto
    Miért lennék csiter? A fenti tuning utmutató szerint próbálom a pályákat megnyerni,hogy kiessen az alkatrész,ez csitelés kolléga?
  • Gam3r
    Jajj ez nem forottonak ment volna válaszba , hanem Kevmonster-nek.
  • chris1997
    és szabi kollégát megkérem, hogy ezt a HSZ-t amiben ez a segg link van, tessék törölni!
  • Gam3r
    Te se leszel rózsaesőben fogadtatva így , hogy ezt írtad...:D

Nem nagyon szeretjük a cheatereket , és van is ok rá:)
  • chris1997
    Az ilyeneket felejted de gyorsan!!!
  • Forolto
    alkatrészeket farmolok az s14-hez watayoshi néven megtaláltok most.
  • Kevmonster
    http://www.nfsworldhack.info/component/content/article/59 ezt beütöttem és ha rákattolok downloadra vmi szart ad ki.
  • chris1997
    Nem muszáj eredetit megadni!
  • Kevmonster
    Ez mii??? Nem tudok ingyen boost-ot szerezni anélkül hogy meg kéne adni az adataimat.
  • adamatts
    toljad is a multikat serényen

#Szil kolléga én csak az igazat mondtam semmiség szerintem egy hajszállal jobban kanyarodik mint a kis rakéta meg stabilabb de ez csak az én véleményem

más... érdemes-e a pro cuccokat ultrával keverni?? mert hallottam egy s mást róla ami miatt teljesen bizonytalan vagyok....
  • NABAZDMEG
    Jöjjön inkább valaki menjünk valamerre pár kört...mert csak a multikat tolom sorra :)
  • NABAZDMEG
    Jólvan...én csak kérdeztem hogy ez így normális-e...
  • Gam3r
    Fuck

De akkor ne sírj , amíg van nálad sokkal rosszabb
  • chris1997
    Nabazdmeg....