94802
-
NABAZDMEG #26968 az már nem az én problémám kolega xD -
Gam3r #26967 Ne te panaszkodj , én kezdhetném el , amikor nem 1x volt hogy 15 perc alatt vagy 5-6szor ledobott , szóval erről ennyit.
Öhm , elejefelé , mikor kisszintű voltam akkor nem igazán dobott le , sőt kb 20as szintig nem is , de nagyon beindult azután. -
NABAZDMEG #26966 jobb felső sarok off topik sok vele a meló -
Kevmonster #26965 Sziasztok!
Valaki megtudná mondani hogy tudok engyen boost-hoz jutni? előre is köszönöm -
chris1997 #26964 Szomorú: de ez az igazság.
Ez normális
MAX nem óránként, hanem valamikor egyszer(velem már megvolt az is, hogy nem dobott le X) ) -
NABAZDMEG #26963 Valaki megmondaná nekem miért dobál le a játék állandóan? vagy ez így normális?
Ilyen félóránként van hogy csak óránként csinálja ezt..plusz még elég rendesen laggol is,szaggat az egész :/ -
chris1997 #26962 Ugyeugye?! X) -
Gam3r #26961 MR2 a jelenleg legjobb T1es , jól döntöttél... -
#26960 Lehet nekem is azt kellett volna mr2 helyett -
Szil2 #26959 most vettem egy rx8-at nagyon megy :DD igazad volt Adamatts -
#26958 Picit én is néztem tegnap este,hogy végig vezetve a cél elött pár méterrel már csak a második vagyok....
Sajnos ez a F2P hátránya,hogy ingyen bármikor csinál új accot ha bannolják is...tönkreteszi a játékot. Ergó elmegy a fizető játékos.
Erről jut eszembe,nem drága egy kicsit ez a játék?Egy jó t1es kocsit megkapok 1500boostért és egy ugynevezett 10 napos premium 1000 boost...a kártyapakli 3500 boostért már nem is beszélek. -
#26957 Vegyetek fel frienbe: 1lewyty -
Quqa #26956 Én már eltúlzott sebességet nem nagyon látok inkább a max. gyorsulás és irányítást ami működhet, remélhetőleg nem sokáig.
Másik ilyet használó ismert magyar még viktorhungary nálam már csak vikicsalo néven fut, amúgy hack nélkül elég béna a szerencsétlen.
2 nitro között nincs nagy különbség (max. skil-en), de pl. Waterfront Roadon már a 7 NOS is képtelenség. -
#26955 Tüzetesebben megvizsgálva a képet tényleg gáz az a 13 NOS, és mivel eddig nem ismertem ezért kérdeztem rá!
Egyébként jó lenne valami plusz oldal, ahol össze lenne irkálva azon egyének neve, akik sárosak! (lusta vagyok a p-stat-ot tekergetni állandóan)
Vagy egy olyan plusz oldal is jöhetne, ahol azon nevek lennének, akiket fel lehet venni baráti listára...
Csak javaslat, pár órányi hajsza után! -
Racing824 #26954 vagy még annyi se -
Racing824 #26953 nemfigyeltem még de kb olyan 10-12 mp -
Gam3r #26952 Ha kifejlesszük az összes nitro idő csökkentőt , akkor mennyi a nitrónkénti muszáj eltelendő idő? -
JuhaAasz #26951 inkább a 13 nitró ellövése ready nélkül a szembetűnő -
Racing824 #26950 mit nem látsz rajta?
Mióta megy a z4 357 et...ha jól meg pakolod ultrával akkor nossal bír annyit de ez szinte tök üres
na meg a rakás nitro.. -
chris1997 #26949 Csabamagyar a "kedvenc" csalója a közösségünknek..
Dögöjjön meg. -
#26948 csabamagyar24-et ismeri valaki? Jelentették ma őt a p-stats.com-on csalás miatt (habár én nem látok ilyesmit a képen) -
#26947 Akkor mi van ha bejön a töltöképernyő ami alatt tudok menni a kocsival bár nem látok semmit... csak nem indul a verseny? -
#26946 deszar -
Gam3r #26945 Nem , egyre teheted , és azt már csakis úgy tudod cserélni , ha törlöd , (eladod) és utána ráteszel még1et. -
#26944 Ha speedboostért veszek pl egy felnit... azt átrakhatom másik kocsira is? -
Gam3r #26943 Attól függ , autó is számít , de kis szinten kevés a jó sofőr , bár nagyobb szinteken se sok az igazán jó.:) -
Gam3r #26942 Illik-nem illik , szerintem jó lett:) -
#26941 Ezek tényleg ennyire bénák vagy én vagyok ennyivel jobb.(még nem voltam második sem)
-
#26940 Első autóval illik villogni? Szar lett?
-
#26939 Bírom én a kiképzést, de akkor eddig téged nem lökdösött eddig tank módos idióta. Nekem valahogy sikerül kifogni az ilyen barmokat mindig multiban! -
Quqa #26938 Én találkoztam hasonlóval csak annak legalább kereke volt, mit mondjak jóóóóóóóóó ez a játék.
A rammolásról meg ha group-ban vagy meg kel beszélni hogy nincs de lehet lagg, ha meg valaki szándékosan ramol vagy nyomja a PU-kat (mikor senki sem használ) legközelebb nem kell meghívni. Részemről a lökdösődés mehet kilincsel, tükörrel stb. ha a kocsi élével jön belém az már más tészta, bár én benne vagyok abban is ha meg van dumálva mert kit érdekel ki az első.
Noxvill a múltkor nem szóltál hogy a te festésed látszik a Balboni-mon, máskülönben tudsz róla hogy nem lehet rád írni mert offline-t ír akkor is ha zőőd vagy.
Én úgy kerülöm el a ramolást hogy próbálok gyorsabb lenni ha sikerül, de ha másodszorra is összesorsol egy ilyen idiótával a játék szépen kilépek.
-
chris1997 #26937 Nem ertem mi baj a multival. Ott derul ki hogy valojaban hogy vezetnek az emberek. Team eacape meg egy vicc.. Sulibol irok szal enyitt irtam X) -
noxwill #26936 Nem bírod a kiképzést
Tanuld meg, jöjj rá, hogyan tudod elkerülni azt, hogy lerammoljanak. -
#26935 Privátban még csak-csak oké, de szerinted milyen formát vesz fel a hajam néha multi közben?
Más...
Találkoztatok már láthatatlan trafikkal verseny közben? Nekem sikerült, csak lestem elsőre, hogy mi az isten nyilának megyek neki!?!
(ott a trafik, csak az árnyéka látható)
-
noxwill #26934 Ha privátban nem bírod a "rammolást", akkor hogy multizol? Mert ott ez, sokkal többször előszokott fordulni.... -
#26933 1-2 nap gondolkodás után reagálnék én is a "közösen összeülni és multiban nyomni" felvetésre.
Igen, hatalmas dolog lehetne az ilyen, láthatnánk végre a mások technikáját, hogyan is vezet, stb, stb...
De! Én nem igazán vennék részt egy ilyenben, gondolva a rammer hősökre. Szerintetek a második ram után milyen gyorsan ugranék fel a székből, hogy nyakon vágjam az ilyet?!? Szóval jobb a békesség, marad részemről az anyázás innen a távolból! -
nfsmw4ever #26932 Egy visszatérő autó a car dealerben:
A Carrera...... -
#26931 megmondom cimbi. A stat oldal fórumában le van írva, hogy amikor frissülsz, vagy sokat nyomkodsz, akkor pár pillanatig 0-t ír, de pár perccel később már jó minden újra. Tehát JUHAAASZ nem úgy van nullázva mint mondjuk XRAZOR1911X volt a profil törlése előtt. Remélem, ok a válasz így. -
JuhaAasz #26930 wtf? :D -
#26929 Kicsi szinten random playerek ellen... mintha easy botok ellen játszanék... nem tudok nem első lenni ógyi vagyok?