94802
  • B13A6
    Pedig enyhén a szánkba rágták:"For example, a car can have 5x NOS Power Mods for a total combined effect."-ezt nem tom hogy máshogy lehet érteni :)
  • tutuhawer #27299
    holnap kiderül, reggel fürdés után beszállok a garage-ba az autómért... Roppant mód optimista vagyok, a megszkottnál is jobban várom a trükköt. Addig nyírj ki pár pixelpofát :D (de késsel ám! )
  • Quqa
    Hát majd holnap elválik szerintem nem engedi, de az 5 mindenképp kevés lesz gondold el ha ütközöl és arra nem gyúrtál mit ér a nitro szart sem.
    És nullázzák a világranglistát mert ugye azokat az időket meg sem lehet majd közelíteni.
    Nfree komádnak sem teszik a PH-n nem véletlenül.
    Minden esetre megyek az EA-t aprítani.
  • illesgergely
    Wazze, nemrég értem haza, gyémánt meg nincs összeszedve. Tegnapra vártam a leállást
  • tutuhawer #27296
    szia, szerda esti leállás, lejjebb olvasható, mit variálnak a készítők
  • toretto6334
    sziasztok mi a baj a szerverrel mért nem lehet elinditani se ????
  • tutuhawer #27294
    szerintem most lebasztál, hogy szarul értem az angolt. A kínai filmeket angol felirattal nézem. El tudom olvasni az NFS cikkeit is. Több erős nitrót is enged feltenni, direkt leírja.
  • Quqa
    Szerintem túl optimista vagy 2 vagy 5 nitrot nem hiszem hogy lehet tenni úgy ahogy nem lehet 2 ültetést vagy 3 neont feltenni vagy 2 motort sem, (esetleg ha jön a Veyron abban 2 van) max. lesz 1, 2, 3, stb. szorzójú mint eddig is volt.

Tehát nézzük mit használtunk eddig: perfect start, extended nitrous, dragster, need for speed, super shot, ram, demolition man, ezek első körben kellenek, hogy gyorsak legyünk esetleg jól jönne még a jump start, catch up, never of steel, rapid fire, strong finisher, rampage, esetleg radar, terminator, és evasion rendőrözéshez. És kapunk összevissza 5 lehetőséget nem tudom melyik ujjamba harapjak mert ha nitróra gyúrok akkor kéne még a drag és végseb. skil, hogy gyors legyen, ha ütközök kéne a ram és a demolition man, ezek nélkül egy fűszál is megállít.

Lehet gondolkodni jobb lesz e szerintem visszalépés mindenképp. Abban benne lettem volna csökkentsék a sebességeket kb. 100km/ó-val és maradjon minden más, de ez tiszta pénz lehúzás és kész, de én mint már írtam erre egy fillért sem adok az biztos még lengyelből sem ha lesz valaha.

Aszt hiszem kellően felbosszantottam magam mára megyek BF2-ni és kinyuvasztok jó pár ellenséget majd rájuk képzelem az EA + BB logót.
  • adamatts
    annak szerintem sokan örülnének pajti és nem lenne ez a sóherság az ea-tól folyamatosan
  • Gam3r
    Ha mindig utolsó nap, akkor pont havonta van , nem adhatnak 20 naponta ki , mivel akkor 1 évben vagy 20 db is jönnne...
  • mamiya70
    az igen, pedig én is toltam ma néhányat, de egy pink neon és egy 1 kulcsos T3-as mocin kívül semmi nem esett, pedig nyertem néhány versenyt...

gratula!!!
  • adamatts
    az e havi IGC-s verdáról is szó nincs megint uccsó napra hagyják
  • noxwill
    A 911 GT3 RS kasztnijáról nem is beszélve. Vagyis hogy azon lehetetlen elrendezni normálisan a matricákat. Amióta betették azt az autót, nem képesek kijavítani azt... Phejjj
  • janihunk
    Köszönet.
  • noxwill
    De még mindig nem javították a Free Roam chatet. Mi a f*szt pöcsölnek vele ennyi ideig?
  • Bullitt
    Magyarul is kész
  • noxwill
    Ha a GT-Rt vállalható teljesítményre felhúzzák, az már nálam felér az e havi IGCs autóval :)
  • tutuhawer #27283
    úgyse kaptál semmi, me gúgyis gyakran újrakezdted. Úgyis kés vannak az autóid, valamelyiket úgy hagytad race tunednek, szóval mindegy, te is tudod
  • janihunk
    én sem, olyan szar cuccokat ad mindig.
  • NABAZDMEG
    no para... boostért folytathatod XDD amivel jót teszel az eanak
    vagy pedig kezdheted előlről :/ de szerintem ...lehet ezzel csak én vagyok igy,de már nem látom értelmét a gyémántolásnak
  • Quqa
    Na most nagyon felcsesztem magam mennék fel erre szero leáll gyémántnak annyi kösz újra EA.
  • SUNNY84HUN
    nem az van benne ;) , hanem ez van az f1 esekben
  • chris1997
    GAllardo, Ford GT, és GT-R
  • NABAZDMEG
    Végigolvasgattam..ugylátom egy két kocsit javitanak is :) nagyon helyes
  • Gam3r
    Jó , most néztem az órára...:D
  • Gam3r
    Magyar időben mikor van a kezdete? 7 óra netán?
  • Gam3r
    Eszem-faszom megáll , én is kaptam 2 ultrát , de ezek a kategóriájukból a legjobbak...
  • chris1997
    Purpose:
    The purpose of this maintenance window is to deploy server / a game patch to Need for Speed World. Please see Release Notes below.

Date:
    May 30th, 2012

Duration(s):
    6 hours
    Start: 12pm (12:00) PDT -- 3pm (15:00) EDT -- 19:00 UTC
    End: 6pm (18:00) PDT -- 9pm (21:00) EDT -- 1:00 UTC

New Features:
    - New Driver Skills Customization system: Instead of skill points players will receive Skill Mods, similar to Performance and Aftermarket parts, which can be won from any event through the Lucky Draw or from purchasing Skill Packs
    - A Skill Workshop has been added so that players can install Skill Mods from their Inventory or purchase new Skill Mods from the Store
    - Traditional Chinese localization support has been added to both the game and website
    - A new Country Card Pack has been added to the game and includes new and exclusive Neons and License plates

Bug Fixes/Changes:
    - The Lamborghini Gallardo’s top speed has been significantly increased
    - The handling and acceleration have been improved on the Ford GT, Lamborghini Gallardo and Nissan GT-R [R35]
    - The bumper cameras have been tuned on the Ford GT, Lamborghini Gallardo and Nissan GT-R [R35]
    - The hood camera has been fixed on the Ford GT
    - Cop Lights no longer turn off when bringing focus to the chat window
    - Fixed an issue which caused tire skidding SFX to play at times when it shouldn’t
    - Report Driver functionality is now active in the Pre-Race lobby
    - Fixed an issue which caused the Mitsubishi Eclipse (Elite) to lose interior detail when viewed at a short distance
    - Fixed an issue which caused the Porsche Boxster Spyder’s windshield frame and seats to disappear when viewed at a distance
    - Fixed an issue which caused the Porsche 911 RSR 3.0 (Art Director)’s windshield to disappear when viewed at a distance
    - Fixed an issue which caused window tints to disappear on the BMW M3 GTS (Cop Edition), BMW Z4 GT3 (Easter Edition), Lamborghini Murciélago LP 650-4 Roadster and 2009 Mazda RX-8 when viewed at a distance
    - Fixed an issue which caused window tints to not affect the Audi quattro 20V, Chevrolet Corvette Z06, 1969 Ford Mustang Boss 302, Ford Shelby GT500 Super Snake and Lamborghini Miura
    - Fixed an issue that prevented vinyl placement on the driver side of the Lamborghini Countach 5000 quattrovalvole’s hood
    - Missing headlight glare was fixed for the Alfa Romeo 8C Competizione and Lexus LF-A
    - Fixed an issue which caused the system clock to display 22:22 by default after completing any Event
    - Fixed an issue which caused reverse lights to clip through the car on the Porsche 911 GT3 RS, and Ford Mustang Boss 302
    - A number of localization issues were fixed

asszem fordítok majd...
  • chris1997
    Úgyanúgy, ahogy alkatrészeket, versenyzel és talán nyersz.
  • LeWyTy
    Hogy lehet ilyeneket nyerni?
  • adamatts
    várd meg a holnapi IGC kocsit és talán jól jársz azzal addig meg had porosodjon nem romlik meg egyébként 3 oldallal visszább vagy 4 volt egy kocsi összehasonlító teszt azt bogarászd és megtalálod ami neked tetszik
  • chris1997
    hát én PSP-n szoktam GT 1-2 zni X)
    GT 3-4 meg megvan alapból..
    Márcsak a GT5 kéne és teljes a kép(és egy PS3 is kéne X) )
  • chris1997
    Menj Gran Turismo-ba.... abba van tonnányi Honda(no meg egy PS is kéne X) )
  • barack1997
    Amig CRX, de Sol, S2000,NSX, Integra Type-R Civic- 1.6-.18 vtio nem lesz addig kaki a game :S
  • chris1997
    Lengyel ám.. :D
  • SUNNY84HUN
    nem jól mondod hogy : " legyen belőle sok " hanem lengyel belőle sok :D
  • NABAZDMEG

hát ez kész...kaptam mégegyet XD
    nade mégis mibe rakjam? :D mostmár ajálnhatnátok t2es járgányokat :)elsősorban igcért
  • mrredbull18
    Na háj skacok, nem sokára ujra kinyitom magam elött a world 'falait', mivel hogy ma láttam hogy valami ujdonság került be, de még nem került be csak én értettem félre, de nem ez a lényeg, hanem hogy felnéztem hogy mivan fenn, erre mit láttak szemeim? megvan a 2. driverem is pedig én azt kitöröltem volt, ez valami féle bug vagy valami hiper-szuper-über-szájber' kütyü? xD
  • NABAZDMEG
    Háát igen...Pénzért már bármi megvehető :)
    csak legyen belőle jó sok
  • Gam3r
    Teljes mértékben igazad van , szóval aki boostozik , már lv 1 esen jobb kocsiai , teljesítménye lehet , mint a lv 50esnek, mivel már kb semmi előnye nincs a nagy szintnek így a boostosok szempontjából...