94802
-
noxwill #27054 Tudtommal Lucky Draw-ból is lehet nyerni... -
#27053 ha jól értem úgy lesz mint az alkatrész.
nyerni lehet, venni lehet.
ha az autóról leveszed, akkor pápá -
#27052 még egy szegmens az aftermarket és a performance shop mellett, ahol az össze japán gépemet odateszem maxra... hujjjj, de rég vártam valami hasonlót már... R34 Vspec Nissan, R35 Vspec Nissan és a 240 SX Nissan minden támogatást megkap azonnal. Meg az Audi S5, R8, nitrót, mint az állat... Jó sok nitró power, az kell, zsíííííír -
Bullitt #27050 Biztos vagyok benne, hogy ez is benne van a pakliban. Ezekkel pont az lesz, mint a partokkal :)
Lesznek újak, amik SB-ért jönnek szerintem. -
janihunk #27049 Köszi, ez hasznos fejlesztés az tuti. -
#27048 itt is jár a piros pont bullitnak a gyors fordításért. A sört is nyomom: -
noxwill #27046 Most olvastam el hirtelen de így azért jobb. THX -
Bullitt #27045 Magyarul a Skill Mod hír. -
noxwill #27044 Skill MOD Packok mostantól elérhetőek!
-
veszettróka #27043 oh köszi, éppen akartam javasolni egy törlést -
veszettróka #27042 jesszumpepi! Hogy ezt hogy sikerült így összeraknom ... -
#27039 az oroszok sem semmi teljesítményre képesek. AZ tuti, hogy szívos népség. Leütöm, aztán jönnek tovább és szó nélkül végez a többség. Ámde itt a hézag:
kivették a nagyon csúnya csalást, lett egy nem annyira erős, ám látványos, viszont a minap összefutottam BASEK26RUS barátommal, aki azt szerette volna, ha az égig repülök 1000-rel. Ez volt a célja, ki kellett lépnem és kaptam egy DNF-et így. De nem értem volna végig, mert tényleg bődületes csalása volt, és így talán minden orosznak is... Szerintem nem adják ki a kezükből ezentúl -
Quqa #27038 Nagyon nagy film volt 1986-bol itt még talán Charlie Sheen is tiszta volt így a pályája elején. -
#27037 Az oroszok hozzájuk képest ártatlan nyulak vagy fax tudja mik -
#27036 Én sztem most olyan profilt fogok csinálni amivel csak gyémántot szedek :P A nagy profil meg meg marad versenyre:P Amúgy bírom sok kis amerikait, lerammol,szarrá nitrózza magát, hackel, és akkor megnyerem a versenyt, ki a noob? Hát persze hogy én .... pff gázkamrába az összessel -
#27035 ki emlékszik erre ? én ezen nőttem fel igazi klasszikus cucc
-
CortezK2 #27034 Haverok miatt kezdtem egy új drivert még régebben, egy ideig pihent, de jó ideje szinte csak azt használom multira, az 1. drivert meg groupokhoz, meg baromkodásra, autók próbálgatására :D Imádtam a kis Corollával zúzni, és kapni a cheater-es üzeneteket :D Most már kezdek azzal is túl "fejlett lenni", lassan jön a szenvedés ott is. -
adamatts #27033 olyankor még nem jönnek ki a játék hibái egyetlen piros pontja a játéknak nagyon élvezhető vele a játék -
Quqa #27032 Ez különben nem egy elveszett ötlet mindenki csinál egy ujj acc-ot (persze akit érdekel) abban 3 drivert 3 különböző IGC-s verdával (egyformát) és toljuk ezerrel csak groupban semmi gyémánt csak utcai cuccokkal. -
Quqa #27031 Ezt tanúsíthatom 15-ös szintig olyan szépen lehet menni ritka a ram, sajna szedtem a gyémántot és hamar nőtt a szint 17-18 körül már jön a lökdösés, nitro, tank, Z4 Silvia ellen stb. Sebaj van másik két driver ott nincs TH van szép IGC-s utcai sport alkatrész aztán uzsgyi. -
NABAZDMEG #27030
Nem escapezek...csak multizom.
Megyek mindig az eventre és amit bead azon megyek.
Mivel nem igazán van még ismerős,egyelőre igy egyedül tolom :) -
chris1997 #27029 A fene..rtyaGyorsan szerzek egy hondát, jogsi.. az csak egy kártya.. -
nfsmw4ever #27028 Hatalmas pirospont a hsz-ért!!!! 151%-ig igazad van. Én köszönöm! -
chris1997 #27027 Asszem kéne egy Fűrész féle Team escape-es filmet forgatnom.. X)
ami közepén kb: csak T.E-zel. De egy multira se mentél... X) -
#27026 III. Tuning autó találkozó Sárbogárd 2012. július 7 , Honda Camp Orfű Június 16-17 , Bajai vízparty meet, Június 16.-17 , kötelező
-
B13A6 #27025 Ha nem tím eszkéjppel b*szod el az időt akkor vissza fogod sírni a kis lvl-es versenyeidet...
(a következő regény a 8 driveres versenyekre értendők(hisz azok az igaziak))
Magas lvl-en már t1 futamok is túl "őrültek" túl nagy a tempó,picivel több hipernitrós autó áll rajthoz(mr2),már a fele kipördül....kis szintű versenyek kis szinten sokkal jobbak....mai napig gyakran kis driverekre visszatérek,ha túl nőnek törlöm és csinálok újat..igaz,néha túl könnyű,de már eleve perfekt startot elkapni is kihívás;+nem fog senki falhoz vágni,nem lesz semmi "őrültség" rajtnál picit belepöckölhetsz a másikba,mindketten lelassultok és te is szívsz....lehet olyat csinálni,amit úgy hívnak hogy:verseny..ha cikázol egyet,hogy ne tudjanak előzni 200-ról 190-re lelassulsz és két másik megy el melletted...+max 5 másodperc míg bedob a gép egy 8 driveres versenybe...azért persze,itt is van néha csíter,vagy valami nem odavaló,de összességében sokkal élvezhetőbb mintha bemennél eagle drivera,vagy bárhova akár 4 magas szintű driver ellen
Akik állandóan arra panaszkodnak,hogy rammolnak csítelnek,stb nyugodtan probálják ki...akik egész nap azt a bughalmaz TE-t rójják azok is kipróbálnak legalább egy kis versenyt.... -
adamatts #27024 pontosan ez egy BUG -
Apocalipto #27023 News feedben azt írja nekem ez a cucc hogy kinyitatlan ajándékom van, de ha bemegyek store-ba, nincs ott semmi. Mit lehet ezzel kezdeni? Ez egy bug? -
#27022 Nálam mostanában azzal szórakozik a játék, hogy a launcher hosszú percekig tölt, végül kiadja a PLAY-t, rámegyek, egyből login fail. Következő próbálkozáskor hamar betölt a launcher, bejön a játék is de ahogy kikerülök a városba, egyből kivág, vagy egyből a köszönés után. Harmadjára semmi baj, megy simán. Ez megy napok óta szinte ugyanígy... -
NABAZDMEG #27021 Valaki adjon kölcsön egy kis repet nem kéne olyan sok csak hogy level 40ig elérjek :D elégggé skillhiányos vagyok és csóri silviám nem akar gyorsulni -
#27020 köszönöm a válaszokat,marad a gti golf.:) max utána egy scion.:P -
Quqa #27019 Hát most nem akarom feltenni újra mikor 911 GT3 evett meg versenypályán!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A PH-ra pont most tettem fel, megtekinthető (bár ott is volt már asszem) tudom uncsi, többet nem jövök ezzel mert már én is unom de ami igaz az igaz. -
chris1997 #27018 Ja hogy TE...
arra meg tök mindegy mit..
én Exige-t szoktam vinni... mert az a legkönnyebb autó X)
De a GTI tényleg nagyon mozgékony kocsi..
-
#27017 Akkor te is a gti-t preferálod.
Arról nem beszéltem,hogy mire is fogom használni.Team escape lenne az elsődleges,T3ba már vettem egy bentley-t,t2ben egy rönyóm van elég kis fordulékony jószág,t1be nem tudom,próbáltam a silviát kipofozni,de eddig egy váltó égy szélvédőszin jött össze,meguntam és akarok egy jó t1es verdát.
Szerintem igy kerek a történet és ami csurran cseppen alkatrész azt majd valamikor valamibe belerakom.:) -
chris1997 #27016 nana..
Azért nem minden szép német csodajárgányt..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az igaz viszont, hogy kibaszott gyors, főleg tuningal X) -
Quqa #27015 Az Eclipse egy nagyon jó gép lenne (pláne ha őszkerekes lenne), de mint sokszor fejtegettem az EA, BB fúzió sorra lehúzza ezt a márkát csak tudnám mi okból pedig az EVO IX. utcán megkajálja a legtöbb istenverte német vasat különösen kanyargós pályán. -
chris1997 #27014 ha IGC, akkor nem kidobott pénz.
ha boost, akkor igen.
IGC-be rohadtul nem segítettem sose, mert az ingyenes...
Boostba segítettem, ahol nem volt nagy különbség.
Scion és Golf GTI...
Statot ne nézd mert hazudni szoktak.
Néha vezettem sciont kowa mappájában, amikor köveztem neki, és nem láttam rossznak.
GTI meg szuperhajlékony X)
GTi, mert olcsóbb
Scion, mert gyorsulásban jobb(asszem) -
adamatts #27013 dobj fel érmét
ha ki akarsz tűnni akkor Scion... -
#27012 A gond ezzel az,hogyha veszek egyet és kiderül,hogy taliga akkor ablakon kidobott pénz és ez most nekem zsákbamacska,csak ti tudtok segiteni,akik már próbálták.
szívem szerint a chargert venném meg mert az tetszik a legjobban,de mint látom az egy taliga.
Két versenyző maradt: Scion és a golf I denehéz dönteni.:D -
NABAZDMEG #27011 Ne várd hogy majd mások megmondják hogy te mit vegyél vagy mit ne.
Azt vedd ami tetszik és amit te is szeretnél....vagy ha nem tudsz dönteni akkor vedd meg mindet aztán majd ráérsz tesztelgetni őket :)