94802
  • SUNNY84HUN
    sok finomság , sosem kártyáztam , csak privi , multi futamok marhulások ..és t.e + t.h. . ,, utóbbi 1 hónapban marha sok cuccom esett innen onnan
  • Undertaker189
    igazán belerakhatnád az autóidba :)
  • Quqa
    Nagyon köszönöm értékes infó volt számomra de egy nap 24 órából áll és a kérdés erre irányult inkább értelmezd mit kérdezek és ha érted akkor válaszolj!
  • chris1997
    3/4-e igen
    a többi race, vagy Ultra.
  • adamatts
    Chris legalább mindegyik pro cucc az invertorydban??
  • chris1997
    Dehogyis.
    Card packok nálam mindig felejtősek voltak.
    Tavaly nyár óta gyűjtöm, mint barom.
    kb: februárban lett 97/100.
    Nyáron megszámlálhatatlan privát meccsek voltak és groupos esték...... régi szép idők(No meg a Team Escape trollkokások X) )
  • Gam3r
    Miből van nektek annyi , egyáltalán hogy kaptok annyit?
    Ezerrel kártyázgattok ,vagy mi?
  • chris1997
    Akkor én a 100/100-ammal ?!
  • SUNNY84HUN
    már majd nem besz.....tam gyűjtögetett f@sza 97 cuccomat elvesztem
  • chris1997
    X)X)X)X)
    növelték 50-el te...
  • SUNNY84HUN
    valahol olvastam azt hogy az csökkentik az inventoryban levő cuccokat 50 alá
    igaz ez ? vagy csak valami fals info
  • Gam3r
    Igazán olvashatnád az előtted szólok kommentjét , leírtam már 1x , de hát aki nem fogja fel először , itt van másodjára:

"Az új rendszer május 30-án, azaz holnap érkezik egy grandiózus javítócsomaggal."
  • SACONEX
    Engem is az érdekelne h hánytól lesz, de sehol sem találtam róla infót...mind1 gondolom majd kiírják később (vagy nem)
  • Quqa
    Ja az lemaradt hánytól lesz a frissítés valakinek van infója, mert az EA arra nem képes hogy feltegye az oldalára.
    EA+BB USER
  • veszettróka
    Veszel egy másodikat ugyanabból a kocsiból. Vagy többet. Aztán mehetnek a különböző skillek
    Oh wait ... nem te voltál az aki korábban nem értette meg azokat akiknek több van ugyanabból a kocsiból? Akkor nem szóltam . Mindegy, üdv. a másik oldalról
  • JuhaAasz
    erre?? pföjjjjjj...inkább veszek egy murcielagot abból az sb-ből és el is adom igc-ért :
    amolyan hupikék törpikés feelingel mondom, hogy
    - ki nem állhatom a skilleket és powerupokat
  • Quqa
    Az 100 ha lesznek ilyen fénysebességű boost huszárok inkább megyek szimulátorozni ott legalább a sebesség mindig egyforma nincs nitro meg egyéb szarság sőt most már úgy látom talán még a HP is jobb lesz ennél de ne legyen igazam.
    Az viszont tuti hogy ezekre a skill baromságokra egy fillért sem fogok áldozni (és remélem innen más sem) még ha olcsó boost vissza is jönne.
  • LeWyTy
    De nekem edíg csak 1-2 alkalommal nem bugolt a betöltés... kicsikét idegesítő
    Meg felháborító hogy 5perc után néha betölt.
  • Quqa
    Amit én a fordításból ki tudtam venni valamit olyat gagyogott az EA, hogy ami benne volt a kocsiban azt megkapom és bent lesz a garázsban, na mármost nekem speciel 100 fölötti gépparkom van akkor ez hogy is lesz 100×5=500 és ha nekem kell az összes gyorsító + a ram meg mit tudom én mi még (direkt lefotóztam a garázsban amíg lehetett 18 db skill van amit használok és abból csak 4 nincs a max-on), és 5 db használható csak fel és mi lesz a többivel kapok a full tuned autókra utrat tuned-et vagy jön egy 5 kulcsos gyémánt part vagy mi a búbánat.

Én nem hiszem hogy a külföldi fórumokon ez nem keltett baromi nagy felháborodást hogy eleve elméretezték a kocsikat sebeséségileg és most hát hoppá az sok lesz vegyünk vissza le van szarva mindenki. Aki olvas ilyeneket és érti is kommentálhatná.
  • LeWyTy
    De meg éri elbasznom már az első kocsimra?
    Hol nyerhetek ilyeneket?
  • LeWyTy
    Bárcsak lenne ráfordítható pénzem
  • B13A6
    Max annyi bajom lesz vele,hogy nem tudom eldönteni mit tegyek bele a kocsiba...már eleve más más skill mod kell ha,rekordot szeretnék dönteni a singleben,vagy ha csak simán multizom...de pont ez a jobb benne:a lehetőség..multizna valaki,ha csak egy járható út lenne?...nem hiszem..Mi már megszoktuk a régit és ezzel minket visszalassítanak csak ezért nem tetszik az ötlet,de meg fogjuk szokni és azt fogjuk modnani,hogy jobb..(legalábbis remélem:D)

unstoppablehun:150%-kal jobbat kapunk,mint ami a skillel megegyezik,de nem csodálnám ha náluk ez a street tuned :D
  • Gam3r
    "Az autó teljesítményét befolyásoló skillek elvesztésével azokkal egyező tuning-alkatrészeket kapnak a játékosok."

Na ez nagyon érdekes , mivel a "Dragster"(hármason) képesség +20%ot tesz fel a gyorsulásra, kapunk autónként egy ultrát?
  • Gam3r
    Egyébként ez a skill modok nagyon nem tetszik nekem , nem tudom kellően beletenni mindet , ami eddig megvolt , minden autómra ,még azokra is , amit később szerzek be...

Egyébként kocsinként kapunk annyi ilyet amilyen volt a skillünk , szóval érdemes akár most bespájzolni ...:D

Na mind1 , úgyis csak 2 autót használok (mostanság fogom beszerezni az mr2őt) , és akkor úgy látszik pár olyan nélkül fog maradni , vagy csak 1 , majd meglátom , de erről a dologról teljesen negatív a véleményem!
  • JuhaAasz
  • Gam3r
    Most olvastam:

Az új rendszer május 30-án, azaz holnap érkezik egy grandiózus javítócsomaggal.
  • Gam3r
    Mikor jött ez be?

Skill Modok a Worldben! [Update]
  • Nomish
    Miért ülnek a vén asszonyok a padon a ház előtt? Válasz: Hogy pletykálhassanak! :D
  • B13A6
    A hivatalos oldalon kb minden le van írva csak kb senki nem olvasta még el....visszaolvastam 1 oldalt amit nem voltam és 3x olvastam ugyanazokat a mondatokat....szerintem ez lesz szerintem az lesz közbe jóformán minden abban az egy hírben megvan....hogy mik lesznek a skill modok az meg ott a tcm-en....és jóformán nem maradt kérdés minden világos?...mi a szart kell ezen még elmélkedni?
  • Nomish
    *Konspirációs...:D Bocsánatot kívánok. ^^
  • Nomish
    Jobbnál jobb koncpirációs elméletek! Legalább felpezsdült egy kicsit az állóvíz! :D
  • JuhaAasz
    hajrá. tedd azt. úgy bírom, hogy fingja sincs senkinek, hogy fognak működni a dolgok (hisz miért is lenne, mikor ma debütál az egész), de olyanokat kombinálnak, hogy eszem megáll....
  • NABAZDMEG
    nyugi... :)

Mikor bejött az ultra akkor is sokan ezt mondták...és azóta is játszanak :))
    Ez csak egy játék ...én nem nyerni jövök hanem csak játszani szeretek vele...nemérdekel mit szarakodnak vele mindig meg hogy pénzt húznak belőle :D Szeretek vele játszani ^^
  • JuhaAasz
    minek kell nyomni ezt a levegőbe-beszélést ?? ha nem lesz valamiféle korlátozás blablabla...szerinted nem lesz?
    és mint minden újdonságból, ebből is pénz lesz. épp ez a lényege...persze továbbra se kötelez a játék senkit arra, hogy költsön is rá
  • Szil2
    és ezt meg azért mondom mert :
    1.már az ultra partok is szarok azokkal szemben akik már full próra csinálták a kocsijaikat
    2. aki boost mester annak meg biztos lesz egy ilyen hiper szuper az egész pályát végig nitrózom skillje
    az ultra kocsija mellé
    ez mire kell? én csak ezt nem értem komolyan hajlok afelé h abbahagyom az egészet és szevasz-tavasz
  • NABAZDMEG
    Dehogy akarom...am ez már biztos is h csak boostért kaphatóak a jobbak :/
  • Szil2
    de ebből is pénzt fognak csinálni fogadjunk h boost-ért lehet majd kapni őket
    ezt akarod ?
  • NABAZDMEG
    Már miért lenne? ha nem lesz valamiféle korlátozás akkor a level 1es játékosok majd itt elverik az 50eseket :D vicces lesz :D ezért mondtam nemértem...de majd meglátjuk mi lesz ez és hogy müködik :)
  • Szil2
    de miért kellet ilyen bonyolult megoldás? xd lehetett volna beváltani 5 pontot csak egyszer és másra cserélni.....így már megint nagy különbségek lesznek az esélyek között
  • NABAZDMEG
    Én igazából nemértem az egészet
    De kíváncsian várom...:)