47495
German Truck Simulator
-
robi25 #2410 MI ez mi ez a fos? 8800 gt vel 5200 amd-vel lemegy bőven 30 fps alá!!!Az előző 70 körül futtott, optimalizáció nuku??G-25-tel nem megy a force feedback úgy mint az extreme trucker-be.Meg akad is 4gb rammal.Nyomja valaki 64 bites win 7-tel mert erősen gdolkozok rajta hogy feltegyem-e. -
L4cKoO #2409 hello fiuk!!
nyerges vontatobol csak 3 tengelyes a max?(játékba)
és van olyan kamion benne aminek nem csak 2 kereke kanyarodik.. ??
köszönöm a válaszokat -
ricsa008 #2408 nincs még angolosítás? -
#2407 Először kell venned majd egy garázst:) és utána pl: berlinbe megveszed a kamcsit amit szeretnél utána leviszed a fuvart és vissza dob berlinbe és akkor veheted fel a kamiont:) -
#2406 Ahol javítani szoktad a gépedet, minden városban van egy kereskedő. Narancssárga csavarkulcs a jele. -
#2405 Akkor gondolom érdemesebb egy A kategóriás kamiont venni elsőre? Kicsit többet kell gürizni, de szerintem megéri. -
#2404 Sziasztok.Lehet,hogy már volt a kérdés de nem találtam.Hogy lehet ETS-ből GTS-be rakni kamionokat?
Ez volt válasz amit találtam,de....
Az eredeti kamion sii-jét kiszeded a GTS base.scs könyvtárából és abba másolod át a sorokat...
Honnan szedjem ki az sii-jét?Melyik al könyvtárából.
Honnan hova másoljam mit?Hogyan tudok scs-be csomagolni?
Ha valaki letudná írni érthetőbben azt nagyon megköszönném. -
CseNo #2403 De hol lehet kamcsit venni? :D
Érdekesség: ha leveszem a grafikát, akkor fekete az egész kép, de maxon meg szaggat, nem értem miért, az ETS meg szépen megy. Nem tudom miért, de a refi tetszik benne a legjobban, belső nézetben meg a tükrök. Nem ártana hozzá egy magyarítás :P -
mardal #2402 Sziasztok
az miért van ha a felbontás 1280x1024be teljesen jó a kép,csak mivel gyenge a gépem ablakos módban akarnám mondjuk 1024x768 vagy 800x600 de ilyenkor csak nagy feketeség az egész és csak a műszerfal egy része látható.Inkább hanyagoljam így a játékot? -
#2401 Validnak tartom, mert nagynehezen összekapartam 75K-t, majd mentem vigyorral az arcomra céget venni.
Erre kiirta németül (SZTAKI a barátod), hogy függetlennek kell lenned ahhoz, hogy megvásárolhasd. Ergó saját kamion kell...gondolom...
Gyüjthetek még akkor egy saját vasra... -
#2400 Nekem se válaszolt senki, így csak a saját következtetésemet írom le. Először egy sofőrt alakítunk a játékban, így kapunk egy kamiont a cégtől akinek dolgozunk. Ez a cég fizeti a tankolást és a javításokat is. Ahogy haladunk előre az időben e-mailben kapunk ajánlatokat más szállítmányozó cégektől, ezúton tehetünk szert nagyobb nyereségrátára és persze jobb kamionokra. Ezekután, ha megvan a megfelelő pénzmagunk, vehetünk saját kamiont és szerintem ez után lehet megalapítani az első saját céget. Legalábbis nekem így lenne logikus.
Aki jobban tudja, kérem írja le nekünk. -
#2399 Ok megpróbálom megcsinálni.Köszönöm a véleményeket. -
rgida666 #2398 Sziasztok!
A hangrecsegés problémára való orvosság engem is érdekelne. :)
Előre is köszi.
-
rokerkamionos #2397 Jó képek! -
#2396 Nürnberg-Dortmund:
-
misu29 #2395 Hali mindenkinek!
2 napja játszom ezzel a játékkal és most hogy olvasgatom a fórumot sok kérdés merül fel ami nem tiszta és ebben kérnék segítséget. Látom céget lehet csinálni és a kamionokat lehet festeni , ezt pl hogy tudom megcsinálni . Látom van van kód azzal mit lehet aktíválni . Még az elején járok 8ezer euróval , a javításra és a kamionvételre rájöttem , az árucippelése megy , ezenkivül mit tud a játék . Engem ez a cégalapításos buli érdekelne . Sok kérdés tudom , de mivel németül nemigen tudok megköszönöm a segítségeteket .
Üdv. mindenkinek. Baleset és hatóságmentes közlekedést :) -
#2394 Helló mindenkinek!
Átkutakodtam a (fórum kereső gombjának segítségével) az ETS topic-t és ezt is, de nem találtam róla leírást, ezért kérdezném itt, hogy mi a teendő akkor, ha recseg a hang? Hogyan orvosolható, hogy ez ne legyen?
Illetve az érdekelne, hogy az egér érzékenysége hol állítható a játékban?
Németül okay, hogy maus az egér, de ilyen megnevezési formában csak a vezetésnél fellelhető, hogy csak bill-ről, vagy bill és egér segítségével akarok-e vezetni. -
#2393 Én is ezzel fogom tolni ha nem gond:) -
#2392 jogos -
#2391 Nem csesztetni akarlak de már leírták,hogy ez nem köszöngetős topik... -
#2390 -
#2389 Átpakoltam a jó öreg céges szerelvényemet íme:
Jóéjt mindenkinek -
-
imihungary #2387 Meg fehér alapon sárga = hűtő,
kék alapon sárga, a ponyvás meg a dobozos. -
#2386 jah -
#2385 Mi van fordítva?A nap a végénél kell lenije? -
#2384 fordítva van:D -
#2383 nem -
#2382 Az első saját skinem.Véleményeket kérnék.
-
#2381 Még mindig 2 utcából áll egy város? -
#2380 már nem -
#2379 a-a -
#2378 Te meg puzy :( -
#2377 kaka vagy hozzáe -
#2376 Anyád szeret? -
#2375 te kis butus , a francba -
Francba hogy eddig nem sikerült berakni azt a vacak S.CSt.. :( -
Haulin #2373 Nah első benyomásom a játékról szuper az is tetszik h többi pót közé kell berakni amit leszállítasz...A fizika nagyon sokat változott számomra... a kamion hangja is...Egyenlőre ez a befutó nálam az más hogy mjad mit hoz a jövő de akárki akármit mond nekem ez nagyon bejön(jobban mint az rnr).Csak az volt idegesítő a fele utat megtettem és vmeik lehajtónál valaki belémjön:d megyek szépen a kamionommal talán 80al azt vártam hogy megáll vagy lassít mivel nekem volt elsőbségem megfogja meghúzza a pótomat:D és még engem büntetnek 400euróval:D de gondolom a baromka nem látta h 80al meek és már nemtudtam volna kellőképp lefékezni:D -
#2372 Hogyan lehet új fuvart vállalni? Mindig adnak mikor leadok egyet, de mikor tudok én választani, illetve szünetet tartani? -
#2371 Srácok valaki megmókolná a pótomat holnap?