47495
German Truck Simulator
  • robi25
    MI ez mi ez a fos? 8800 gt vel 5200 amd-vel lemegy bőven 30 fps alá!!!Az előző 70 körül futtott, optimalizáció nuku??G-25-tel nem megy a force feedback úgy mint az extreme trucker-be.Meg akad is 4gb rammal.Nyomja valaki 64 bites win 7-tel mert erősen gdolkozok rajta hogy feltegyem-e.
  • L4cKoO
    hello fiuk!!
    nyerges vontatobol csak 3 tengelyes a max?(játékba)
    és van olyan kamion benne aminek nem csak 2 kereke kanyarodik.. ??
    köszönöm a válaszokat
  • ricsa008
    nincs még angolosítás?
  • kazai21
    Először kell venned majd egy garázst:) és utána pl: berlinbe megveszed a kamcsit amit szeretnél utána leviszed a fuvart és vissza dob berlinbe és akkor veheted fel a kamiont:)
  • neo81
    Ahol javítani szoktad a gépedet, minden városban van egy kereskedő. Narancssárga csavarkulcs a jele.
  • neo81
    Akkor gondolom érdemesebb egy A kategóriás kamiont venni elsőre? Kicsit többet kell gürizni, de szerintem megéri.
  • nico79
    Sziasztok.Lehet,hogy már volt a kérdés de nem találtam.Hogy lehet ETS-ből GTS-be rakni kamionokat?
    Ez volt válasz amit találtam,de....

Az eredeti kamion sii-jét kiszeded a GTS base.scs könyvtárából és abba másolod át a sorokat...

Honnan szedjem ki az sii-jét?Melyik al könyvtárából.
    Honnan hova másoljam mit?Hogyan tudok scs-be csomagolni?
    Ha valaki letudná írni érthetőbben azt nagyon megköszönném.
  • CseNo
    De hol lehet kamcsit venni? :D
    Érdekesség: ha leveszem a grafikát, akkor fekete az egész kép, de maxon meg szaggat, nem értem miért, az ETS meg szépen megy. Nem tudom miért, de a refi tetszik benne a legjobban, belső nézetben meg a tükrök. Nem ártana hozzá egy magyarítás :P
  • mardal
    Sziasztok
    az miért van ha a felbontás 1280x1024be teljesen jó a kép,csak mivel gyenge a gépem ablakos módban akarnám mondjuk 1024x768 vagy 800x600 de ilyenkor csak nagy feketeség az egész és csak a műszerfal egy része látható.Inkább hanyagoljam így a játékot?
  • Carlos
    Validnak tartom, mert nagynehezen összekapartam 75K-t, majd mentem vigyorral az arcomra céget venni.
    Erre kiirta németül (SZTAKI a barátod), hogy függetlennek kell lenned ahhoz, hogy megvásárolhasd. Ergó saját kamion kell...gondolom...
    Gyüjthetek még akkor egy saját vasra...
  • neo81
    Nekem se válaszolt senki, így csak a saját következtetésemet írom le. Először egy sofőrt alakítunk a játékban, így kapunk egy kamiont a cégtől akinek dolgozunk. Ez a cég fizeti a tankolást és a javításokat is. Ahogy haladunk előre az időben e-mailben kapunk ajánlatokat más szállítmányozó cégektől, ezúton tehetünk szert nagyobb nyereségrátára és persze jobb kamionokra. Ezekután, ha megvan a megfelelő pénzmagunk, vehetünk saját kamiont és szerintem ez után lehet megalapítani az első saját céget. Legalábbis nekem így lenne logikus.
    Aki jobban tudja, kérem írja le nekünk.
  • nico79
    Ok megpróbálom megcsinálni.Köszönöm a véleményeket.
  • rgida666
    Sziasztok!

A hangrecsegés problémára való orvosság engem is érdekelne. :)

Előre is köszi.

• rokerkamionos
    Jó képek!
  • kazai21
    Nürnberg-Dortmund:

• misu29
    Hali mindenkinek!

2 napja játszom ezzel a játékkal és most hogy olvasgatom a fórumot sok kérdés merül fel ami nem tiszta és ebben kérnék segítséget. Látom céget lehet csinálni és a kamionokat lehet festeni , ezt pl hogy tudom megcsinálni . Látom van van kód azzal mit lehet aktíválni . Még az elején járok 8ezer euróval , a javításra és a kamionvételre rájöttem , az árucippelése megy , ezenkivül mit tud a játék . Engem ez a cégalapításos buli érdekelne . Sok kérdés tudom , de mivel németül nemigen tudok megköszönöm a segítségeteket .
    Üdv. mindenkinek. Baleset és hatóságmentes közlekedést :)
  • Rettenthető
    Helló mindenkinek!

Átkutakodtam a (fórum kereső gombjának segítségével) az ETS topic-t és ezt is, de nem találtam róla leírást, ezért kérdezném itt, hogy mi a teendő akkor, ha recseg a hang? Hogyan orvosolható, hogy ez ne legyen?
    Illetve az érdekelne, hogy az egér érzékenysége hol állítható a játékban?
    Németül okay, hogy maus az egér, de ilyen megnevezési formában csak a vezetésnél fellelhető, hogy csak bill-ről, vagy bill és egér segítségével akarok-e vezetni.
  • kazai21
    Én is ezzel fogom tolni ha nem gond:)
  • Prémium driver
    jogos
  • kazai21
    Nem csesztetni akarlak de már leírták,hogy ez nem köszöngetős topik...
  • luspaydavid
  • imihaver
    Átpakoltam a jó öreg céges szerelvényemet íme:
    Jóéjt mindenkinek
  • ifadriver

• imihungary
    Meg fehér alapon sárga = hűtő,
    kék alapon sárga, a ponyvás meg a dobozos.
  • leho94
    jah
  • nico79
    Mi van fordítva?A nap a végénél kell lenije?
  • leho94
    fordítva van:D
  • leho94
    nem
  • nico79
    Az első saját skinem.Véleményeket kérnék.
  • [HUN]FaTaL
    Még mindig 2 utcából áll egy város?
  • leho94
    már nem
  • Atikah
    a-a
  • V43 1105
    Te meg puzy :(
  • Atikah
    kaka vagy hozzáe
  • V43 1105
    Anyád szeret?
  • leho94
    te kis butus , a francba
  • V43 1105

Francba hogy eddig nem sikerült berakni azt a vacak S.CSt.. :(
  • Haulin
    Nah első benyomásom a játékról szuper az is tetszik h többi pót közé kell berakni amit leszállítasz...A fizika nagyon sokat változott számomra... a kamion hangja is...Egyenlőre ez a befutó nálam az más hogy mjad mit hoz a jövő de akárki akármit mond nekem ez nagyon bejön(jobban mint az rnr).Csak az volt idegesítő a fele utat megtettem és vmeik lehajtónál valaki belémjön:d megyek szépen a kamionommal talán 80al azt vártam hogy megáll vagy lassít mivel nekem volt elsőbségem megfogja meghúzza a pótomat:D és még engem büntetnek 400euróval:D de gondolom a baromka nem látta h 80al meek és már nemtudtam volna kellőképp lefékezni:D
  • bazza
    Hogyan lehet új fuvart vállalni? Mindig adnak mikor leadok egyet, de mikor tudok én választani, illetve szünetet tartani?
  • MANos Viktor
    Srácok valaki megmókolná a pótomat holnap?