47495
German Truck Simulator
-
#2613 Mikor lesz nekem ilyen gépem.... becsüld meg rendesen! -
#2612 Amúgy szerintem én ezt a gépet fogom használni :D Az interiort is megpróbálom átrakni, gondolom nem nagy meló.
-
#2611 léptettek
bocs -
#2610 Akkor előlétettek :D -
DIESEL DOG #2609 :DDDDDDDDDDDDD
Egyébként ezt a ZIL 131B-t még én konvertáltam PTTM-ből ETS-be jó régen. :D -
#2608 2011-es scania modell is hasonló lesz , ne oltsad -
#2607 Lefokoztak
-
DIESEL DOG #2606 Ki kell törölni az exterior wiper anim sort és utána nem lesz ott... -
#2605 Jóaz hidd el csak így tovább!!!!!!!!!! -
#2604 ZMod. -
csabyy #2603 Cső sofőrök!
Legyen olyan kedves mondja meg valaki hogy kell kamiont szerkeszteni?Program neve?
Iszonyat végig próbáltam az összes kamiont messze a MAN a legjobb.159km/h max:).De szeretném kicsit átalakítani hasonlóan ahogy ti is tettétek a képek alapján.
Én is várom a Magyar utakat.Biztos jobb "minőség" mint élőben! -
#2602 Sikerült át tennem ezt a mercit Megas leírásának köszönhetően..:)mondjuk az ablaktörlő nem tudom miért lett ilyen..:( íme..
-
CseNo #2601 LOL a füzérem már a GTS-ben is :D -
Windows Vista #2600 köszönyük nagy hasznát veszi majd mindeki! -
#2599 Magyarországkell csak. -
DIESEL DOG #2598 Szerintem bőven elég lenne Magyarország is... :D -
Haulin #2597 Most jut eszembe egész kárpátmedencébe tudnék segíteni van egy jó progim:P Csak kilógna a 70%-a az eredeti helyéről:D Szóval csak annyit lehetne látni h max M.O fele vagy annyi se:D -
#2596 Én megy Bács kis megyek nyugati részébe de Dunántúl nyugati részébe is esetleg. -
#2595 -
Haulin #2594 Tominho Bp Salgótarján közötti szakaszt vagy Széchény-ben tudok segíteni.... szval a környéket megtudnám csinálni:D amúgy úgy is lehet hogy az eredeti mapból kilóg nem? mert az etshez egy román map is úgy volt... -
#2593 Csak is a legjobbak vannak benne -
#2592 Ez jó dolog már töltöm is köszi... -
DIESEL DOG #2591 Kösz! -
hapeti #2590 Kössz -
#2589 Amint megbarátkozok a pótkocsikkal, egyből megcsinálom, csak még én is ismerkedek velük. -
#2588 okok -
#2587 Köszönöm,de igaz,hogy délelőtt kértem valakitől.De te végre megcsináltad.
COOL. -
#2586 loál akkor Viktort ismerned kell...xD
amúgy én hunyadiba... de ezt ne itt
-
DIESEL DOG #2585 Esetleg pótkocsiról nem tudnál egy hasonlót készíteni? Speciel nekem csak avval akad gondom... -
#2584 Készítettem egy elég "szájbarágós" leírást, hogy hogyan kell berakni ETS-es gépet a GTS-be azoknak, akiknek nem megy. Innen leszedhetitek: Kamion ETS-ből GTS-be.
rarpass: etstogts -
tomi0113 #2583 én is laktam kb 3 évet xD -
#2582 te hova jársz?
Én az István királyba palotavárosba.
Ozt megyek majd a Gróf Széchenyibe:D(8.ban...) -
sfm #2581 Bemásoltam neki a mat fájlokat, de még mindig piros, és most már a logók is... -
#2580 én laktam:)
#2573:
Akkor csak isten
Tudok valahol találkozni a társaimmal az úton vagy egy cégben? -
#2579 miben a Palotavárosi gettóban ? xD -
#2578 Fehérvárba én is tudok mert már itt lakok több mint 15 éve:-) -
Tominho94 #2577 Hát ha segítség kell akkor én max Budapest, Salgótarjánban tudok segíteni. -
Tominho94 #2576 Egy szóval nem mondtam hogy nem felel meg, sőt minden tiszteletm azoké, akik építik a mapot, mivel régen én is szerkesztettem, és tudom hogy mennyi munka van vele. -
#2575 Pécsen és környékén tudok segíteni. -
#2574 hali jo lesz remélem h ez most el is fog készülni és ki is fogod adni de ha mondhatok egy jo tanácsot akkorlesz a legjobb a pályád ha az auto pályák 2 sávosak lesznek nem három az jo lenne annak sztem mnidenki örülne ha ugy lenne de ez csak egy tanács volt a te izlés szerint épsd meg nem akkartam bele szolni:D