47495
German Truck Simulator
  • mandm
    Még be sem fejeztem az első fuvart az új melóhelyemen, máris egy újabb ajánlat érkezett (Már A osztályú verdával). Közben Hans barátom megalakította a saját cégét és sok szépet ír róla.
  • péistike
    nekem nem jön be a videó nem jeleníti meg
  • Hosszas
    valaki tudna adni linekt ahonna tudnek tolteni trailereket ?!
  • luspaydavid
    Köszi!
  • Tomika001
    Jó lett! ;)
  • sfm
    Igen, kb 3 óra hibamentes játékidő után.
  • luspaydavid
    Csináltam egy videót a gépekről ETS GTS egyben. Nézzétek meg aki ki maradt rakjon képet és írjon akkor csinálok folytatást!
    Videó
  • Tomikahh

• mandm
    Na, ma kaptam egy email (a játékban) és elcsábítottak egy másik céghez. Elfogadtam! Kaptam egy B kategóriás (majdnem új gépet), meg nagyobb részesedést. Régi munkaadóm sajnálattal vette tudomásul, de sok szerencsét kívánt.
    Ti tettetek már ilyet?
  • nico79
    Elkeztem de nagyon sokáig fog tartani.
  • Szobi30
    lehet h egyszer majd nekiállok csinálni egyet...de magamat ismervén megépíteném miskolc BP közti szakaszt és megunnám...ez úgy lenne jó ha lenne pár ember akik tudnak mappot építeni és mindenki építene benne XY szakaszt...de mivel a szemléltetésen mikor rajta volt a német map 3X-osa lenne kb...ez egy embernek sok lenne sztem :S
    de ha öszejönne úgy kb 8-10 fős csapat abban az esetben még énis bennelennék...de magam inkább nem is próbálkozok mert hamar megunnám :D
  • LTomi
    Én is próbálkozok vele, de egyelőre csak egy várossal. A gazdasági részeknél lesz bőven átprogramozni való.

• vajo
    Ezt jól összeraktad. Csábító az ajánlat. De már sokszor neki álltam magyar mapnak, de abba hagytam mert egyedül nagyon unalmas és rossz!
  • pajti

Kormánnyal nyomjátok? Nekem az a gondom hogy nincs FFB...
  • kisgyerek2
    Hali!A teherautók általában 85-90 km/h végsebesség közé vannak lekorlátozva.Az autópályán a max megengedett sebességük 80km/h!Vannak országok,pl cseh,ahol már a rendőr a 85 folyamatosért is hülyére akar büntetni,de a legtöbb országban, a folyamatos max 90,még bocsánatos bűn.Nem szólnak érte,ha minden más rendben van.A német még általában azt is elnézi,ha egyszer kétszer,a százast is karcolja a mutató,mert a lejtőn felgyorsulhatsz,és ezt meg is értik,de a folyamatos 100,vagy a száz fölötti tempót,elég szép összegű bírsággal díjazzák.
  • atika223
    valaki meg tudná mondani hogy tom munkára birni a munkásokat??
  • KuNi01
    Hát kb annyi a lényege h Hans aki írta majd a későbbiekben nálad akar melózni.Meg sok szerencsét kíván.Am szevasztok:D:D:D
  • Haulin
    Jó eszembejutott valami nah szervezek egy építési csapatot akit érdekel privátot írjon...
  • Haulin
    Bocs de eszembejutott egy ötlet.... Ha talán kész lenne ez a magyar map akkor az egész kárpátmedncét is megcsinálnám de ha valakinek tetszik az ötlet akkor sok szerencsét kívánok...De milyen jó lenne ha kiugranál szlovákiába pl tejet hozni XDMondom megcsinálnám csak ez a mentés/betöltés nemjó:S
  • Haulin
    Én a pttmben szerkesztettem mapot jó nagy városokkal csak nem került fel netre...Csak egy gáz van mert a haulin óta nemtom egyszerüen elmenteni ha el is mentem nem tölti be....Pedig szívesen megcsinálnám ha nem lenne ez a baj.Amúgy vettem egy kamiont amit nem kaptam meg mennék garázst venni és azt nem engedi sajna nem értek németül:S
  • Szabcsa
    de kurva jó lettt remélem meg tudjátok csinálni, sok sikert!
  • MANos Viktor
    Csak úgy:D :
  • luspaydavid
    Úhh haver de segítenék de tényleg! de sajna nem vágom ezt a mapp építés De ha össze jön egy kis csapat én sok sikert kívánok és remélem majd tölthető lesz
  • SuSu1992
    pikk pakk kész is lesz!
  • ifadriver
    Na még annyit megcsináltam, h a városokat átírtam magyarra ill. a helyükre tettem. Már "csak" meg kellene építeni a 18 várost, a teljes magyar úthálózatot, a utak mellett lévő környezetet, a teljes úthálózatot betáblázni és még sorolhatnám! Ki vállalja?!

• Krapo
    Na szóval a sebesség határ minden járműre szól a külsősávokban .. ahogy én tudom a személygépkocsik ra szól az a törvény hogy a belsősávban nincs sebességhatár , nade akkor "elvész" a biztosítás ha ott összetöröd magad akkor így jártál .
  • Carlos
    Ok, thx.
  • luspaydavid
    De csak nem mindegyiken!
  • CzUKi
    Nah köszi szépen legalább ezt is megtudtam azt hittem h valami ajánlat vagy valamit elkú..tam :D
  • Krapo
    személygépjárműveknek és a belsősávban .. ottis már csak szakaszokon :S!
  • Carlos
    csíter!!!
  • Tomika boy
    Én 107 el mentem és megbüntettek:S
    Pedig igazad van a Német autopályán nincs sebesség határ!
  • nico79
    Szerintem is jó.

• Carlos
    De mivel az autópályákon nincs sebességkorlát, ezért ott lehet zúzni, aztán amikor meg kell akkor tempomat. Vagy rosszul látom?
    Az autópályán van sebességhatár? (nem kéne, mert a német autópályákon nincs igaziból, ha jól tudom).
  • Tomika boy
    Helló!
    Már van benne 287663Km :P

• V43 1105
    Igazából a legjobbak az A osztályúak, bár nekem a B kategória a megfelelő, az A túl gyors :D
  • DIESEL DOG #2495
    Hát azt hogy melyik jó, szerintem mindenki maga dönti el, én nem tapasztaltam eddig sok különbséget teljesítményben és egyebekben a kamionok terén. Bár játék szerint az A kategóriások a legjobbak...
    Árakat sajnos nem tudok mondani, mivel nem volt még időm belemélyedni a játékba viszont tegnap az egyik HSZ-ben le írták hogy melyik kamion hol kapható... itt is van a lista, köszönet érte Fazer-nek!

Berlin:

MAN TGX
    DAF XF
    SCANIA R
    RENAULT Magnum

Bremen:

DAF XF
    RENAULT Magnum

Dortmund:

IVECO Stralis
    DAF XF

Dresden:

MAN TGX
    VOLVO FH16

Duisburg:

kein Händler

Düsseldorf:

VOLVO FH16
    SCANIA R

Erfurt:

kein Händler

Frankfurt:

Mercedes Benz Actros
    VOLVO FH16
    SCANIA R
    IVECO Stralis

Hamburg:

IVECO Stralis
    SCANIA R

Hannover:

Mercedes Benz Actros
    MAN TGX
    SCANIA R
    VOLVO FH16

Kiel:

kein Händler

Köln:

kein Händler

Leipzig:

IVECO Stralis
    Mercedes Benz Actros

Magdeburg:

kein Händler

München:

DAF XF
    IVECO Stralis
    SCANIA R
    VOLVO FH16

Nuernburg:

RENAULT Magnum
    SCANIA R

Rostock:

Mercedes Benz Actros
    VOLVO FH16

Stuttgart:

MAN TGX
    DAF XF
    Mercedes Benz Actros
    RENAULT Magnum
  • kiskopci
    azt írja:"Hogy vagy?
    Emlékszel még rám?Hogy megy neked?Hallottam h újra kezdted, mint "Brummi-Fahrer"(nem tom mi),úgy ahogy én is...Nagyszerű,és sok szerencsét kívánok neked,később majd ha tudlak bemutatlak néhány kollegának!"
    Valami ilyesmit ír le kb...
  • CzUKi
    Ez de szép ...:D Én is már régóta vadászok egy jó kis MAN ra de nem találok ETS es gépek közül se szépeket :D
  • Hosszas
    valami jo MOD-ok vannak mar ??