47495
German Truck Simulator
-
#2208 Nekem ne mondd vazze.
Éppen ezért kellene egy limiter, mert rátenyerelek a "fel nyílra" és adjad neki, ami belefér és mire leszállítom az árut, annyi büntetésem lesz gyorshajtás miatt, hogy mínuszba megyek. -
#2207 Fúú billel nagyon szar menni:S -
gabcsi13 #2206 Hello
Milyen a játék fizikája?
Olyan mint az ETS-ben hogy teljeseny ballra van fordítva a kormány és csúszik egyenesen? -
#2205 A #2130-asban a "kolléga" leírta mit kell átírni a kamionoknál, de nekem ez a 90km/h-s bazár kellene, mert a kormányom halott és kénytelen vagyok billentyűzettel szarakodni.
Szóval, ha bárki megszánna, hogy szerkeszt, átír egy ilyet, annak megköszönném. -
#2204 Javaslom, h a FAQ-ot frissítsd fel, és minden olyan kérdésre legyen benne a válasz amire itt minden órába rákérdeznek, és 200pt-os betükkel kiírni a banner alá, h mielőtt még a gondoloata is megszületik a fejedben, h kérdeznél bármit is, előbb olvasd el a FAQ-ot! -
#2203 Holnap csinálok vidit:) G25-t lehet eladom mert állandóan szarakszik:S Már a G27-re gyúrok:) -
sfm #2202 Nincs valahol egy leírás véletlen hozzá? -
#2201 Beleraktam! Ugyan nem dobott ki, de még mindíg 130-at mennek az A-s autók! -
#2200 Nekem akkor szaggat be egy kicsit ha lejövök a pályáról de 5-6 másodperc csak:D -
#2199 Hát belerakni belerakhatom, de az "átírkáláshoz" annyit értek, mint a harangöntéshez. -
#2198 Az interior tükrére. -
#2197 Nézd meg az ETS-est hátha jó:D -
#2196 Helló!
Azt kérdem én, hogy nincs-e esetleg már szerkesztve 90km/h limiter mod a GTS-hez?
A válaszokat köszönöm! -
#2195 Én jó fiúcska voltam most mért mondod? ^^ -
#2194 Ja, spam, flame, warez. -
#2193 Fel-fel:) -
#2192 Huh, 2 napig nem volt netem, de látom felpörögtek az események. -
#2191 Ne is szólj nekik mert még ők lesznek felháborodva... -
#2190 Miért nem olvasol vissza?!
A #2107. hsz-ben leírták, de utána is még vagy 2x! Nem igaz, h ennyire lusta legyen vki, h ne tudjon akár csak 1 percet rááldozni arra, h utána olvasson vminek?! Örület... -
#2189 Melyik tükörre gondolsz az F2-re vagy az interior tükrére?:D -
#2188 Na megoldottam a GTS-t, már nem lép ki, igaz a városban amikor kanyarodok beszaggat, de annak meg az az oka hogy a tükör be van kapcsolva. -
#2187 iherzluder -
#2186 Na honnan? Most kettőt találhatsz:) -
kiskamionos #2185 hali. amit megas linkelt GTS open kareer modot anank tudja valak a jelszavát mert letöltöttem de kéri a jelszót és nem találom sehol. -
#2184 Honnan van neked ilyen kamionod?:D:D Nekem Reanult-ot adott be:D -
#2183 Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni, hogy léteznek-e a játékban véletlenszerű meghibásodások a kamionoknál (mondjuk futásteljesítmény alapján)? -
#2182 Én mondjuk annyit "csíteltem" ,hogy a mentésben átírtam a kamiont A-ra de a max sebessége nem változott.. -
#2181 Egyetértek!
Énis úgy játszom most ezzel, hogy megszerzem azt a 75K-t, aztán majd lesz valami. Cheat...ehhh...gagyik vagytok! -
#2180 Jajj állandóan ezt mondjátok,hogy hála jó a pénz kód,valós életben sincs pénz kód... (Bár jó lenne.) -
#2179 Osztom a véleményt! -
sfm #2178 Garázst ott ahol vannak a térképen garázs ikonok, minden városban egy, már be lettek linkelve, nézd vissza.
Kamiont, meg kereskedésben, ehhez nincs ikon, neked kell megkeresni, de kb minden városban egy van, és minden telephelyen csak bizonyos márkákat vehetsz. -
pudvapappa #2177 Hú gyerekek igen jó ez a game
Hála isten jó bele a pénz kód is -
#2176 Az jó :D nekem sikerül a mercit én is megyek majd ha nem többet :D -
#2175 Majd holnap nézek oda fuvart:) Ma már mentem 7-8 kanyart:) -
#2174 Valami Lap nevű városba :D Még nem tom a neveket :S -
#2173 Szívesen 100%,hogy jó lesz;) -
#2172 Aki keres, az talál :o -
#2171 Köszönöm.Reméljük most már jó lesz. -
#2170 De hol lehet garázst venni???Sehol nem tudok,se garázst se kamiont sem. -
#2169 Parancsolj.(Mod mappába kell csak tenni..)