47495
German Truck Simulator
-
#2573 Túlzás. -
#2572 fehérvárban én is tudok segíteni majd ha esedékes lesz... mivel ott tanulok:D
-
#2571 Hát ha minden igaz, ilyenek a német útkereszteződések.
De igazad van, csak sajnos olyan mint MO-n mint vlameik hsz-ben volt nem lehet
De egy ilyen mapp is megfelel nekünk nemde?:D -
#2570 Fasza lett, kösz h beletettél -
#2569 legfőképpen Miskolc és környéke de Pest fele is ismerős vagyok valamennyire...de inkább Miskolc környéke :D
#2568:ha egy oszlopban van a kamion és az alkalmazott vagyis van mind a 2 és egymás alatt akkor dolgozni fog...és néha ad majd pénzt olyankor jeleznui fogja a bal oldalon h kaptál XY €-t -
hapeti #2568 Sziasztok!
Nagyon tetszik a játék. Van cégem és alkalmazottam is csak hogy tudom a sofőröket munkára bírni? A válasz előre is thx. -
#2567 Dunaújváros és környéke:D.. -
#2566 isten császár vagy!!! -
#2565 Magdeburgi éjszaka,majd holnap vissza Nürnberg.
-
DIESEL DOG #2564 Maximálisan jó segítség! -
#2563 Én meg a Székesfehérváriban tudok segíteni, képeket szerezni stb.:) -
Tominho94 #2562 Köszi az infót.
Amúgy ez a szakasz teljesen élethű, vonalvezetés szerint.
Igazából az SCS-nek ebből a játékából már csak az új (élethűbb) kereszteződéseket, csomópontokat hiányolom.
Az még jobban feldobná a játékot, és a mapszerkesztőknek is jobb lenne.:) -
vajo #2561 segítek.
Ha valamelyik modell rész piros akkor a következő a baj:
Nem található a mat fájl.
Ha lila valami, akkor hiányzik a DDS fájl illetve nem jó a neve.
Ha pedig valami átlátszó, akkor a mat fájl tartalma rossz.
Remélem segít. -
tomi0113 #2560 vegyél Logitech Momo kormányt nekem is az van igaz jó drága de oan mint az igazi kicsit el húzod jobbra már megy is ;) -
#2559 Használjátok egészséggel.. (Matot köszönöm Kalee-nak.)
Letöltés/Download -
#2558 téged nem zavar amúgy hogy a spoiler rikít? a fülkéhez képest? -
vajo #2557 Mégegy vidi:D összegányoltam a kormányt, de még néha szarakodik! lehet veszek egy új G27-et :D az már csak jó :D
-
#2556 Épül az M0-s régi szakasza, csak sajnos a játék korlátai miatt nem lehet valósághűen megcsinálni. :(
#2554: Igen. -
#2555 na megvan oldva egy probléma....most már nincs előre dőlve a gépezet...
a segitségért köszönet kalee-nak..
-
Tominho94 #2554 OFF
Tomi neked haulin mapod most pihen?
ON -
sfm #2553 Nem a logók rendben vannak, a kamion többi része riros, lejjebb volt egy pót képen, úgy néz ki a kamion. -
DIESEL DOG #2552 Pirosak a logók helyei? Mert akkor lehet hogy a MAT fájl a bibis... vagy nincs DDS, illetve nem tudja hogy honnan olvassa be a DDS-t... -
sfm #2551 Nekem nem fagy, csak a textúrákat nem jeleníti meg... -
DIESEL DOG #2550 Én próbáltam át vinni, de nekem fagyott vele a játék... -
DIESEL DOG #2549 Hát nem sokat konyítok hozzá, de Nyíregyháza és térségének építésében szívesen segítő kezet tudnék nyújtani... :) -
chriss21 #2548 Hmm... és angol fordítással nem is várható? Pedig a trailerek azok angolul vtak, jó mondjuk az nem nagy munka... -
#2547 Jah nekem is ez a bajom XD wbfordítóba lemásolgattam én de teljesen értelmetlen szöveget dobott ki ... -
sfm #2546 Ödv tudna valaki segíteni átrakni a Real logos modot? -
#2545 Helló nem tudja valaki van hozzá angolosítás vagy magyarosítás Mert sajna a németet nem igazán vágom úgy meg egy kicsit nehézkes .
-
#2544 Kössz de nem adja be hibát ír ki :/:/ de mostmár tom h van ien sg-n akkor mindját utána is nézek köszi :D -
#2543 nekem sehogy se jön be -
#2542 Katt.(Bocsi, nem akarok reklámozni!!) -
#2541 Még dolgozza felfele -
#2540 Meginn küldött ez az ember nekem valami ímélt de nem értem :D
-
#2539 Várjatok vele szerintem még tölt valamit vagy nem tudom egy másikkal is így volt -
#2538 Szerintem mindenkinek:) -
#2537 Azért, mert neked a játék német verziója van. -
#2536 nekem se jo...nem jön elé. -
Tominho94 #2535 Valóban lenne vele munka. ETS-nél szerkesztgettem mapot, de ahogy ismerem magam, tuti nem lenne türelmem végig nyomni 1 ekkora mapot... -
chriss21 #2534 Az miért van, h csak a német nyelv jelenik meg és nem tudom angolra átrakni?