47495
German Truck Simulator
-
SnyperD #2248 HY!
Énis tegnap kezdtem a játékot és az a problémám lenne hogy hogyan tudok szünetet tartani? Mármint ugy értem h ne keljen fuvart vinni, mert lerakom a fuvart és már jöhet a következő. Körül se tudok nézni :(
Ráadásul az alvás miatt sokszor el is késtem. Aki előrébb vant mint én az válaszoljon, KÖSZI -
L4cKoO #2247 hello fiuk!!!
valaki adna egy joo letöltési helyet? köszönöm
amm ez is olyan mint az ETS lehet betenni kamionokat és potot??
köszönöm thx -
rokerkamionos #2246 Fasza! -
Gados Alex #2245 csá all meg van nekem le szedtem ha kell valakinek irjon:D -
kobi14 #2244 Mik a játék rendszerkövetelményei?
Ja ez kimaradt:
-
scania620 #2243 nem adod ki????? -
#2242 jah értem de meik város körül van? -
#2241 Város? ezek csak úgy vannak de a térképen észre veszed majd. -
#2240 Gyerekek hogy tudom vagy mi az ideális beállítás,hogy 60km/h nál ne forduljak keresztbe az úton.Szerintem ez elég gagyi lett az ETS-hez képest.
Főleg az irányítás.
5mp alatt 120km/h-ra?
Ez durva.Főleg hátrafelé 2mp alatt 40km/h-ra. -
#2239 meik városba van? -
tomi0113 #2238 Csáó!
A Def-be mit kell átírni hogy GTS-be legyen az ETS-es kamion illetve pót?
Előre is köszi! -
#2237 Nagyon tetszik ez a bánya :D
-
SuSu1992 #2236 Hi! nekem a man packnál azt írja a winrar, hogy hibásan csomagolt fájl! ez csak nálam fordult elő? -
#2235 Javaslom a ban bevezetését, mert kezd kicsit elkanászolni a nép.
Ha érdekelnek a részletek, akkor keress meg engem vagy Diesel Dog-ot pm-ben. -
#2234 Én is kipróbáltam a játékot, és meg vagyok elégedve. Nem vártam se többet, se kevesebbet. Az új hangok nagyon tetszenek és a felújított játékmenet is jó. Most viszont átnézem a topikot és moderálom, ha szükségszerű. -
#2233 -
#2232 be kell kapcsolni a hangszórót? -
#2231 oké köszi:D -
eeloz #2230 sziasztok, nekem olyan gondom lennne h raktam zeneket a music mappaba ogg formatumba es ha ramegyek a radiora abban benne is vannak de nem tudom hallgatni oket. mi lehete a gond? kossz a segitseget elore is -
Elkezdtem én is az ipart...Majd átköltöztetem a volvo-t ha meguntam a többi vasat.Még 1-2 potot húzzatok át ets-ből schmitz-et ha lehet... -
#2228 Szerintem csak a Wipert kell kitörölni.
Ha kitörlöd a modelt meg a lodot, akkor nem látod a kamiont -
#2227 ha berakod a modot akkor tudsz.Anélkül pedig vegyél fel emberkét(fejenként 700€ a @ jelű szarságnál.Utána ha minden igaz tudsz venni.)Ha nem, akkor egy bizonyos fuvarszám kell.Fordítsd le hogy mit ír ki. -
#2226 :D Meg van az MSN-em ?? :D -
#2225 ne szenvedj már annyit ;D gyere msn-re majd megcsinálom... -
sfm #2224 Nállam is ugyanez volt...
Valamit nem csináltunk jól... -
#2223 Segítenétek? #2130 as HSZ-ben van ez:
LOD
MODEL
COLLISON
FWHEEL
RWHEEL
Ha kell igény szerint wiper kitöröl.
Én ezeket a Wiper kivételével mind kitöröltem majd visszaraktam de kilépet Miért?? -
#2222 #2215:Köszi!!
Sry, de privát... -
rokerkamionos #2221 Kormánnyal jobb menni?:) -
#2220 Bemész a kereskedésbe és leviszed a fuvarod. Majd meg kapod amit vettél még a fuvarba. -
#2219 Kereskedésbe... -
#2218 hogy tudok új kamiont venni? -
#2217 Szép ez a Köln! :)
-
#2216 Nagyon jól néz ki!!!Pont egy ilyenre lenne szükségem.Nem lehetne megkapni??? -
rokerkamionos #2215 Fasza gépezet! -
Blum #2214 Jó lenne majd visszamenőleg kicsit pucolni a topikot. Szerintem. Mert ahogy ismerem az idejáró embereket,még a 3 hetes HSZ-eknek is lehetnek következményei. -
sfm #2213 Köszönöm a segítséget, de nem sikerült megcsinálnom... -
#2212 -
#2211 Hát én a sebességet nem írtam át ezét max 75km/h órát megy:) Így elmendegélek...
Carlos: Magyarul tempómat xD -
#2210 Fizikára rá kéne gyúrnod szerintem... -
#2209 C gomb. :D
Belököd 89-re és nem megy fölé.