47495
German Truck Simulator
  • TaRka0107
    Szevasztok! Egyébként random szerűen választ nekünk kamiont a kezdésnél, vagy be lehet állítani. Amúgy nekem nagyon tetszenek a belső nézetek, jól ki van dolgozva, és a grafika is jó lett az egész játékban:)
  • Carlos
    Hasznos lenne, ha valaki csinálna egy olyasmit, hogy hogyan kell elkezdeni ezt az üzleti részt.
    1 - Veszek kamiont ?
    2 - veszek 75K-ért garázst ?
    3 - ???
  • neo81
    Az embereidnek te vetted a kamionokak vagy hozták magukkal, illetve van-e lehetőség ennek a kiválasztására?
  • csipa94
  • nico79
    6-embert vettem fel és 6-kamional dolgozom.Nagyon jól tejelnek és nem hibáznak.
  • atylaRO
    koszi :) de nem tom mert megy nekem szakadozva:| 2.8 GHZ 1 GB RAM , videok 256MB Geforce 6200...
  • luspaydavid
    Ja igen azt találtam meg elsőnek meg most Hannoverbe is találtam egyet.
  • Falkon
    Leipzig-ben is van egy ilyen kapu.
  • Tomika001
    Ebben egyet értek minek hajtani mint az állat! :)
  • VRolee94
    Szép, ha kiadod akkor nekem kellene biztos.
  • kazai21
    Ezeket kéri min.:

Pentium 4 2.4 GHz, 1 GB RAM, videok:128 MB (GeForce 4 MX ), Windows XP/Vista
  • Carlos
    mert türelmetlen, mint a mai fiatalság túlnyomó része... :D

p.s.: ooops: 18-25 -> FAIL
  • atylaRO
    szep kepek:) lenne egy kerdesem valakinek van Geforce 6200 video kartyaja? megy a gts jol? a jatek 2GB ram'ot ker? help lecci koszi
  • Falkon
    Engem az idő idegesít.
    Meg az hogy nem tudok ott felvenni árút ahol akarok és oda ahova a akarok.
  • leho94
    de minek mész gyorsan eleve?
  • kazai21
    Színén még állítok és még majd kereket cserélek.(Ha van rá igény kiadom.)

Na most megyek Dokihoz majd leszek:-)
  • luspaydavid
    Gondolom a Confing.cfg-be a Police-nél 1-ről 0-ra.
  • bazza
    A gyorshatjást hol lehet kikapcsolni?
  • Tomika001
  • luspaydavid
    Valaki kérdezte hol van az a cég aminek egy nagy kapuba van a bejárata. Na most meg találtam Hannoverbe van. ;)
  • baly94
    Én szivesen összeraknám mert időm az lenne, de mapot egyáltalán nem tok szerkeszteni xD Még a kamionkonvertálásig se jutottam el, egyelőre az .sii-k átírásánál meg a skinezésnél tartok :/
  • Tomikahh
  • LTomi
    Az vele a baj, hogy ennek a játéknak sokkal macerásabb használni az editorját, mint a korábbi részeknek. Ha lesz időm, talán megpróbálkozok egy térképpel, de semmit nem ígérek, időhiány miatt a Haulin'-hoz készülő térképemet sem tudtam befejezni.
  • Carlos
    De enged. Csak a munkára koncentrálsz...
  • kem001
    Hellosztok
    Jólveszem ki a játékban folyamatosan megadott feladatokat kell csinálni? Új járművet pl nem tudok vásárolni, mert nem enged..
  • Carlos
    akkor fail. :D
  • CseNo
    Nem, Nürnberg - Kölni ;D
  • Immigrants
    Mert most tél van és így eltolja sőt még fel is kotorja maga elől a havat.Érted?
  • Tsaba01
    A Volvo-n miért mega kerék van?
  • Tomikahh
    és Hannover-be
  • Carlos
    Csak nem Frankfurt am Main -ba-ból? :D
  • Falkon
    Dresdából átugrottam egy mellette lévő városba üresen , mert nem volt pót amerre én akartam.
    De ebbe a városban meg egyetlen egy pót sincs.
    Miért szablya meg nekem hogy merre vihetek?
    Saját kamion már van.
  • CseNo
    Hoztam 2 képet:

Illetve menet közben, ez a táj nagyon megtetszett:
  • Falkon
    Majdnem minden városban lehet venni , csak meg kell találni a szalon-t.
  • SuSu1992
    Karaj lenne! Jobb lenne Magyarországban szállítani!
  • ifadriver
    Na kérem szépen, megnéztem mekkora HU-Map-ot lehetne csinálni a játékhoz!
    Hááát nem lenne kicsi az biztos, egy Nyíregyháza-Nagykanizsa kanyart lecsavarni egy ekkora térképen az nem 5 perc lenne!

Itt van két kép amin illusztrálva vannak a távolságok:

Ha belegondolok, h egy ekkora térképen mennyi főútvonalat/mellékutat lehetne csinálni, és azok az összes kereszteződésnél be lennének táblázva (ami kb. 100-150 táblát jelentene) akkor sztem nem is kellene használni a játékba lévő térképet.
    Persze ez csak fantázia, mert ezt megcsinálni, pfff én biztos nem vágnék bele. De lehet meghozom 1-2 ember kedvét a map készítéshez és összeáll egy csapat. Ezt csak azért tettem fel, hogy lehessen látni, van a játékban potenciál!
  • kazai21
    Azt hiszem Berlinbe lehet kamiont venni:)

Én utálom a bundás utakat:D
  • CseNo
    Az addig ok, hogy garázs. Az megvan. De ott nem találtam vásárlási lehetőséget. Van javítás, tankolás.. Vagy nem minden városban lehet venni gépet? Németül nem tudok:D
    Amúgy valóban gyenge az "optimalizáció". Rájöttem hogy nekem az AI miatt lassabb, pláne városban amikor hatalmas a dugó. Ez mind a high poly AI modelleknek köszönhető. Én kiszedem őket, állandó éjszaka mod, aztán enyém az országút ;D
  • Falkon
    Az sajna nincs , nekem is kéne.
  • Falkon
    Szia!

Én azon tolom. Megéri feltenni.