47495
German Truck Simulator
-
#2451 Szevasztok! Egyébként random szerűen választ nekünk kamiont a kezdésnél, vagy be lehet állítani. Amúgy nekem nagyon tetszenek a belső nézetek, jól ki van dolgozva, és a grafika is jó lett az egész játékban:) -
#2450 Hasznos lenne, ha valaki csinálna egy olyasmit, hogy hogyan kell elkezdeni ezt az üzleti részt.
1 - Veszek kamiont ?
2 - veszek 75K-ért garázst ?
3 - ??? -
#2449 Az embereidnek te vetted a kamionokak vagy hozták magukkal, illetve van-e lehetőség ennek a kiválasztására? -
#2448 -
#2447 6-embert vettem fel és 6-kamional dolgozom.Nagyon jól tejelnek és nem hibáznak. -
#2446 koszi :) de nem tom mert megy nekem szakadozva:| 2.8 GHZ 1 GB RAM , videok 256MB Geforce 6200... -
#2445 Ja igen azt találtam meg elsőnek meg most Hannoverbe is találtam egyet. -
#2444 Leipzig-ben is van egy ilyen kapu. -
#2443 Ebben egyet értek minek hajtani mint az állat! :) -
#2442 Szép, ha kiadod akkor nekem kellene biztos.
-
#2441 Ezeket kéri min.:
Pentium 4 2.4 GHz, 1 GB RAM, videok:128 MB (GeForce 4 MX ), Windows XP/Vista -
#2440 mert türelmetlen, mint a mai fiatalság túlnyomó része... :D
p.s.: ooops: 18-25 -> FAIL -
#2439 szep kepek:) lenne egy kerdesem valakinek van Geforce 6200 video kartyaja? megy a gts jol? a jatek 2GB ram'ot ker? help lecci koszi -
#2438 Engem az idő idegesít.
Meg az hogy nem tudok ott felvenni árút ahol akarok és oda ahova a akarok. -
#2437 de minek mész gyorsan eleve? -
#2436 Színén még állítok és még majd kereket cserélek.(Ha van rá igény kiadom.)
Na most megyek Dokihoz majd leszek:-) -
#2435 Gondolom a Confing.cfg-be a Police-nél 1-ről 0-ra. -
#2434 A gyorshatjást hol lehet kikapcsolni? -
#2433 -
#2432 Valaki kérdezte hol van az a cég aminek egy nagy kapuba van a bejárata. Na most meg találtam Hannoverbe van. ;) -
#2431 Én szivesen összeraknám mert időm az lenne, de mapot egyáltalán nem tok szerkeszteni xD Még a kamionkonvertálásig se jutottam el, egyelőre az .sii-k átírásánál meg a skinezésnél tartok :/ -
#2430 -
#2429 Az vele a baj, hogy ennek a játéknak sokkal macerásabb használni az editorját, mint a korábbi részeknek. Ha lesz időm, talán megpróbálkozok egy térképpel, de semmit nem ígérek, időhiány miatt a Haulin'-hoz készülő térképemet sem tudtam befejezni. -
#2428 De enged. Csak a munkára koncentrálsz... -
#2427 Hellosztok
Jólveszem ki a játékban folyamatosan megadott feladatokat kell csinálni? Új járművet pl nem tudok vásárolni, mert nem enged.. -
#2426 akkor fail. :D -
CseNo #2425 Nem, Nürnberg - Kölni ;D -
Immigrants #2424 Mert most tél van és így eltolja sőt még fel is kotorja maga elől a havat.Érted? -
Tsaba01 #2423 A Volvo-n miért mega kerék van? -
#2422 és Hannover-be -
#2421 Csak nem Frankfurt am Main -ba-ból? :D -
#2420 Dresdából átugrottam egy mellette lévő városba üresen , mert nem volt pót amerre én akartam.
De ebbe a városban meg egyetlen egy pót sincs.
Miért szablya meg nekem hogy merre vihetek?
Saját kamion már van. -
CseNo #2419 Hoztam 2 képet:
Illetve menet közben, ez a táj nagyon megtetszett:
-
#2418 Majdnem minden városban lehet venni , csak meg kell találni a szalon-t. -
SuSu1992 #2417 Karaj lenne! Jobb lenne Magyarországban szállítani! -
#2416 Na kérem szépen, megnéztem mekkora HU-Map-ot lehetne csinálni a játékhoz!
Hááát nem lenne kicsi az biztos, egy Nyíregyháza-Nagykanizsa kanyart lecsavarni egy ekkora térképen az nem 5 perc lenne!
Itt van két kép amin illusztrálva vannak a távolságok:
Ha belegondolok, h egy ekkora térképen mennyi főútvonalat/mellékutat lehetne csinálni, és azok az összes kereszteződésnél be lennének táblázva (ami kb. 100-150 táblát jelentene) akkor sztem nem is kellene használni a játékba lévő térképet.
Persze ez csak fantázia, mert ezt megcsinálni, pfff én biztos nem vágnék bele. De lehet meghozom 1-2 ember kedvét a map készítéshez és összeáll egy csapat. Ezt csak azért tettem fel, hogy lehessen látni, van a játékban potenciál! -
#2415 Azt hiszem Berlinbe lehet kamiont venni:)
Én utálom a bundás utakat:D -
CseNo #2414 Az addig ok, hogy garázs. Az megvan. De ott nem találtam vásárlási lehetőséget. Van javítás, tankolás.. Vagy nem minden városban lehet venni gépet? Németül nem tudok:D
Amúgy valóban gyenge az "optimalizáció". Rájöttem hogy nekem az AI miatt lassabb, pláne városban amikor hatalmas a dugó. Ez mind a high poly AI modelleknek köszönhető. Én kiszedem őket, állandó éjszaka mod, aztán enyém az országút ;D -
#2413 Az sajna nincs , nekem is kéne. -
#2411 Szia!
Én azon tolom. Megéri feltenni.