47495
German Truck Simulator
-
#2653 Ez,hogy lehet?
Egyszer működik máskor meg nem?Most akkor megy vagy nem? -
#2652 Sajna már nem müxik! -
#2651 15 lehet a kamionon póton meg 1,de ha van meg bugozott pmd-d akár 200 metarialt is tudsz rárakni:) -
#2650 Én Nürnbergben kezdtem és persze hogy Kielbe kellett vinni.
6.nál többe nem voltam. -
CseNo #2649 Most végeztem egy Nürnberg - Kiel kanyarral :) Kapott is egy moci tuningot a DAF -
Tsaba01 #2648 hát én is, mert ha annyi mint PTTM be akkor annak örülni fogok:D -
CseNo #2647 Ez jó, én is szeretném tudni :) -
Tsaba01 #2646 1 kérdés, itt mennyi material lehet 1 gépen illetve póton? -
#2645 :) gondoltam átrakom ezt a gépet mert egész szépnek láttam és az is.. -
#2644 De jó látni a régi zmodos munkám:) -
#2643 Ment a link és köszönöm,hogy megnézed. -
#2642 Csak úgy.
-
#2641 Nekem olyan szokott előfordulni hogy semmilyen jel nélkül kilép. -
#2640 Nincs mit!Szép gép lett, köszönjük, de azért én maradok a sajátomnál, persze ezt is leszedtem azért biztos ami biztos...
MÁS!!!Nektek nem szokott olyat csinálni a game hogy mindenféle ok nélkül kifagy??Semmi mod nincs benne(így is megnéztem)és mikor leszállítok egy adott fuvart, az összesítő hülyéskedés után hibaüzenettel kifagy, és még a log-ban sem ír semmi hibát(én legalább is úgy láttam)!!!! -
#2639 Reggelt mindenkinek -
#2638 Szerintem ez a Daf nagyon jól sikerült a játékban..:)most ezt hajtom
-
sandor72 #2637 Sziasztok!
Eddig engem csak 1 dolog zavart a játékban az az alvás figyelmeztetés ami ha az első fegyelmeztetés után nem pihensz akkor kb 20 mp -ként egy fekete képernyőt dob be rajta a ...döst... felírat ami 3-5 mp-ig jelenik meg. Ha megállok pihenni akkor viszont a csuszka megy a piros felé és levon a pénzből amit kaphatnék. Kérdés ki lehet ezt valahol kapcsolni, hogy ne legyen alvás figyelmeztetés?
Köszi -
#2636 Teszek még 2 képet :D. Nurnberg-> Düsseldorf.. :D
Ja és ma beletettem 1000km -t a man-ba :D
-
Axtros #2635 Azt hogy csináljátok, hogy ugyan abból a szerelvényből egyszerre több van egy helyen, mint ahogy a képeken? -
#2634 jaa úgy semmi nem a leírással kapcsolatosan mondom hanem az emberek között más is hibázik.. úgy gondoltam -
#2633 opps én már letöröltem az átirotat sry majd áttirom még 1 szer
-
Jóéjt -
#2631 Nico és biliard: küldjétek át a gépeket(az eredetit és az általatok átírtat is) és megnézem öket.
Most már viszont jó éjszakát. -
#2630 szerintetek vegyek a GTS hez meg atöbbi autos játékhoz logitech g25 öst? az Ára:55.200 HUF mindenek egyut megérI? -
#2629 nálam is ugyan ez van -
#2628 Igen én is a leírtak alapján csináltam mindent és amikor kezdeném a játékot kidob.
Most ilyenkor mi van? -
#2627 Jó gép -
#2626 sziasztok lenne 2 kérdésem az 1. lehet berakni ETS es pályákat a GTS be?
és a 2. megprobáltam átteni a scaniamat de nem jött ösze mi a gond? -
#2625 Én most ezt hajtom :D!
-
#2624 privát? -
#2623 Mi hibázik még? -
#2622 Szerintem is próbáld egy könnyebb feladattal pl egy Daf vagy valamivel és akkor ha már megy könnyebben fogsz bele vágni a nehezebb melóba..jóéjt neked is -
#2621 Hát ez a kenworh-os dolog nem jön össze nekem :/ Vannak benne bonyolult dolgok, úgyhogy inkább egy eszerűbbel próbálkozok majd... Én most már megyek, jóéjt minenkinek! -
#2620 Köszi amúgy a gépet Ati. tuningolta ETS-ben! szóval a kamion szépsége az ő érdeme! én csak sikeresen át tettem GTS-be..:) -
#2619 Nagyon szép -
#2618 Hát más is hibázik.. ne aggódj nagyon jól megcsináltad..
Kép+Leírás+Def szerintem nem kell több. -
#2617 Nagyon köszi meg is oldott a probléma... íme..:)
-
DIESEL DOG #2616 -
#2615 Valahogy sejtettem, hogy valamit kihagyok, de frissítem és feltöltöm az új linket. -
#2614 Értettem:D