47495
German Truck Simulator
-
#2693 Textúrákat rontotadel sztem,ragdbe újra a játékba. -
#2692 Hát én is igy vagyok vele:D -
#2691 Csak úgy megyek a sötétben.:D
Veszem fel az új fuvart még nem tudom hova.
-
#2690 Van egy png dds vagy a dds neve kezdődik nagy betűvel vagy takán szóköz van közötte,vagy ha nem a dds-el van a gond akkor matolás. -
#2689 Hát ezt így hosszú lenne elmondani.De majd csinálok egy leírást. -
#2688 na megpróbálok ezzel a kamionos játékkal játszani:D régen haulinoztam próbáltam ets t is de az szar talán ez jobb -
#2687 Sziasztok!
Magyarítás lessz-e és mikor? -
#2686 Miképp?
Jó lenne ha vki összefoglalná a játék menetét! -
#2685 El lehet utasítani a fuvart persze. -
#2684 Szerintem is a skint rontottad el.. -
#2683 A Skint rontottad el (serintem) -
#2682 tudom hogy elrontottam valamit de mit???
-
#2681 Miből gondolod, h ma megjelenik az angol verzió? -
#2680 Hm... Nekem még ilyen nem volt. Ha így van, akkor ez egy bug. Vagy lehet, h valahol vissza lehet utasítani egy fuvart? -
#2679 Kipróbáltam és ugyan az a hiba.Kidob.
Nem is próbálkozom tovább,de köszi rendes vagy ,hogy megpróbáltad.Maradok a gyáriaknál.:D -
#2678 Indulás Hamburgba.Mai nap termése eddig 1600 kilométer, és még nincs vége a napnak.
-
#2677 GTS Open Career mod by luder
rarpass: iherzluder
ETS-es kamion GTS-be
rarpass: etstogts -
rgida666 #2676 Remélem ma megjelenik az angol, mert a német tudásom gyakorlatilag nulla. :)
A játék elsőre nagyon bejön, remélem a gazdasági része is jó lesz. Nem úgy, mint az ETS-ben. :)
-
#2675 Elvileg nem, de nem tudom pontosan, mert mint írtam, nem tudtam kipróbálni. -
#2674 Te fűzéred van a TGX-be is:) Amit tegnap adtam ki.. -
#2673 ok köszi,de nálam mikor betöltött a játék akkor kidobott.
Most is várható lesz ez? -
#2672 Ha viszont beteszed az Open Carrier modot akkor is tudsz választani fuvart tehát tudsz rövidebbet esetleg nem is muszáj választanod! -
#2671 -
#2670 Link küldve. -
#2669 Köszi :D -
#2668 Megcsináltam a gépedet, a többi az jó volt. Viszont most a kis gépnél vagyok, s ezen nem fut a GTS, ezért kipróbálni most nem tudom csak holnap délelött, ezért nem garantálom hogy menni fog rendesen, de azért átküldöm. Ha mégse menne, akkor szólj minenképp, de holnap délelött kipróbálom. -
#2667 Ezt azért egy kicsit megcáfolnám.
Nekem volt olyan,hogy megérkeztem nem aludtam és felkaptam a másik fuvart egyből.
De elkéstem 100km/h sebesség mellet is.Kiszámoltam ha még megállok közben aludni akkor 6-órát késnék.Tehát ez ilyen formában azért nem igaz,de lehet ilyen is. -
#2666 Az én tapasztalatom: A távolabbi célokhoz mindig bekalkulálja az alvást.
Gondolom, ahova a megengedett sebességgel nem érnél oda 12 óra alatt, oda alvást is kalkulál. Nekem sem volt még gondom az idővel. -
#2665 Köszi előre is! -
DIESEL DOG #2664 Ja értem. Akkor ideje lesz valamennyire pótolnom a hiányos német tudásomat... :D -
#2663 Nem muszáj egyből vállalnod.Elmész aludni garázst venni meg ilyenek és vissza mész vagy egy másik céghez és annak az ajánlatát fogadod el.
Feltéve ha van a kapuba egy olyan nyíl mint az ETS-ben volt. -
DIESEL DOG #2662 Akkor én nem értek valamit... :S -
#2661 Pedig azokat is belemásoltam ahogy írtad.
Akkor nem értem!? De a többi az jó lett? -
#2660 Nem.
Nekem általában 1 alvás mindig belefért. Egyszer sem késtem el sehonnan. -
#2659 Megnéztem a gépedet, az a baja, hogy hiányoznak belőle a kerekek. Megcsinálom és utána átküldöm. -
DIESEL DOG #2658 Na belekezdtem a karrier módba. Viszont ha szépen megkérek valakit akkor eltudná magyarázni azt hogy alkalmazott módban, miért van az hogy egyik fuvar után jön a másik, pihenni nem lehet, mert kapásból elkések a fuvarral.
Nem értek németül, ez lehet a gond? :D -
#2657 Off.
Ezt már én is tapasztaltam, azt történt, hogy az addat.hu valamiért törölte a profilomat. De mivel ftp-n még tudok hozzájuk csatlakozni, ezért most mentem ki a dolgokat, elvileg estére feltudom tenni máshova, ha megvan akkor írom az új linket.
On. -
rokerkamionos #2656 Szép! -
#2655 Nálam jó a link.Csak a leírás nem jó ami benne van. -
#2654 A link nem jó.