47495
German Truck Simulator
  • Tomikahh
  • RS
  • kazai21
    Alakulgat.
  • Carlos
    WOW!
  • pesta963

gondoltam belenyúlok már egy csöppet.
  • MANos Viktor
    Valaki tudna segíteni hogy a 38cm3-ös SCHMITZ pótom miért piros GTS-be? Mer szívesen húznám de hát piros az egész, valahogy nem lehet megmókolni?
    Aki tud az legyen szíves írjon PM-et!
  • Félember #2852
    nekem is van bent jópár mod és maxon van a graff és nem laggol
  • Tomika001
    Nem tudom nekem bennt van 8 mod és közepesre van állítva minden és normálisan működik!
  • kobi14

ZORZI Platform CAT.rar
  • MANos Viktor
    Az ETS-es kamionnak "a" osztályú az interiora a GTS-esnek pedig "b" és azért más a tükör is.
  • Gis80s
    Tudna segíteni valaki, hogy hogyan tudom átrakni (vagy mit és hol keressem) az ETS-ben használt kamionom tükreit a GTS-be? Nem találom sehol a megoldást...

• Tomika001
    Az nem baj hogy néhány hét de legalább meg lesz Magyarul + CD-én. :)
  • MANos Viktor
    Ja én is Csak amikor ideges vagyok akkor nemérdekel hogy hogyan megyek
    #2842: Mert nem csináltak azért 3 interiort mer van 3 féle fülke:S
  • Tomika001
    Én csak a kamionomat raktam át hogy vele bírjam folytatni amúgy nem megyek többel 85 km/h-nál és a szabályokat betartom!
    Szerintem ez így jó!
  • DIESEL DOG #2844
    Na ez jó hír! Én már beértem volna egy angolosítással is, de ez hab a tortán!
  • mester12
    Na! Gondoltam pénteken megveszem a GTS-t de nem jött be. Akkor majd egy hónap múlva.
  • gumikacsa
    Arról nem is beszélve, hogy az alap kategóriás gépet nem is érdemes lecserélni, de még csak feltuningolni sem. Mert az még nem gyorsul úgy mint a versenyautó, még a kanyarokban is majdnem kezelhető, és kb 90 a maximuma. Kipróbáltam a MAN-t, a DAV-ot, és az IVEDOT, A kategóriában, teljes tuningal... (tuning - nagy jóindulattal, a pttm-be még lehetett tuningolni) Hát, nem sok köze van a reálishoz.

Az alap kamion, tuning nélkül, még elég kezelhető, de sajna az irányítás most is rossz (kormánnyal)

Ma tűnt fel egy dolog: Megyek az alap kamionommal, és egyszer csak valamiért felnéztem... Ehh, mondom, ez belülről tágasabbnak tűnik, mint kívülről.....:

• baly94
    Fasza gép
  • kobi14
    Ha valaki átpakolta akkó sorry:

MAN TGX 41.680 8x4 CAT
  • tomi0113
    jó vidi grat!
  • 94mike
    Off:
    Valaki adna nekem DAF feliratu asztalkát?
  • karajjj
    van, vegyél új gépet
  • baly94
    Ja ez nekem is ilyen de tűrök :D
  • Hosszas
    van megoldas arra h neakkadozon annyira a jatek?? a varoskban ugy akad mintha kepet neznek , lehuztam minden min. re s akkor is... elvileg jol kene mennyen a gepemen!
  • baly94
    Így egész jó:D
  • LTomi
    Egy új kérdést válaszolok meg, a sevenm-től kaptam egy üzenetet, azt kérték, írjam ki ide:
    "A German Truck, hasonlóan e korábban már általunk kiadott EuroTruck-hoz, magyar változatban fog a boltokba kerülni, a fordítandó anyagot a napokban kaptuk meg a fejlesztő SCS csapattól. Néhány héten belül lezajlik a fordítás és gyártás, a pontos megjelenés és ár hamarosan látható majd a honlapunkon:
    www.cdv-sevenm.hu"
  • TopGun
    Nekem az nem tetszik, hogy a fulkeben ulve baromi halk a motor, meg a villogo visszalejzes hangja, ha hallani akarok valamit, akkor nagyon fel kell venni a hangerot, ez miert van?
  • john deer
    megtudnád mutatni mit keresek ?
    mert nekem azt mondták hogy valami három szöget keresek de nem találom a városi térképen.
  • Félember #2830
    annak készült elméletileg:D
  • vajo
    mindbe!
  • Carlos
    Ez nem szimulátor! A többivel egyetértek!
  • mandm
    Nem tudom, miért kapartok azért, hogy a kamionok a valóságtól eltérő sebességgel menjenek, hogy nyugodtan lehessen gyorsan hajtani, a piroson átmenni, stb.
    Ez egy szimulátor. Pont a játék lényegét veszitek ki belőle.
    Ezek után várom az olyan igényeket, hogy minden út legyen egyenes, a fuvarok max a szomszéd városig menjenek, de fizessenek 100e Eurót, a kamionok kerüljenek 5 Euróba, stb.
    Én élvezem, hogy most pl.: eldönthetem, h vagy veszek egy használt C kategóriása és saját géppel próbálkozom (gondolom fizetek mindent üzemanyagot, javítást, stb.) vagy maradok a cégnél, ficegek az A kategóriás Iveco-ban és csak százalékot kapok amit gyűjtögetek
  • john deer
    sziasztok
    melyik városba lehet garázst venni?
  • baly94
    Egy pótot is raktam már át:D
  • TopGun
    Az Open karrier mod-al hogy lehet azonnal fuvart vallalni?
  • TopGun
    En is szivesen letoltenem ezt a kamiont az interiorral egyutt, ha oda adod?
  • TopGun
    Koszonet a leirasert es a letoltesi linkert!
  • vajaspopkorn
    Megsúgom halkan neked hogy menj át az off topicba és megtalálod.

Amúgy van hír arról hogy lesz-e hazánkban a játék? Mert megvenném szívesen.
  • luspaydavid
    Sikerült megcsinálnom a tegnap feltöltött videót most jó (elvileg) aki lemaradt az meg nézheti Itt

Bocsi az Off-ért!
  • 5martin85
    Sziasztok ki tud egy jó linket a német simulator letöltéeéről
    Elöre is kösz