47495
German Truck Simulator
-
#2858 -
#2857 -
#2856 Alakulgat. -
#2855 WOW! -
gondoltam belenyúlok már egy csöppet. -
#2853 Valaki tudna segíteni hogy a 38cm3-ös SCHMITZ pótom miért piros GTS-be? Mer szívesen húznám de hát piros az egész, valahogy nem lehet megmókolni?
Aki tud az legyen szíves írjon PM-et! -
#2852 nekem is van bent jópár mod és maxon van a graff és nem laggol -
#2851 Nem tudom nekem bennt van 8 mod és közepesre van állítva minden és normálisan működik! -
kobi14 #2850
ZORZI Platform CAT.rar -
#2849 Az ETS-es kamionnak "a" osztályú az interiora a GTS-esnek pedig "b" és azért más a tükör is. -
#2848 Tudna segíteni valaki, hogy hogyan tudom átrakni (vagy mit és hol keressem) az ETS-ben használt kamionom tükreit a GTS-be? Nem találom sehol a megoldást...
-
#2847 Az nem baj hogy néhány hét de legalább meg lesz Magyarul + CD-én. :) -
#2846 Ja én is Csak amikor ideges vagyok akkor nemérdekel hogy hogyan megyek
#2842: Mert nem csináltak azért 3 interiort mer van 3 féle fülke:S -
#2845 Én csak a kamionomat raktam át hogy vele bírjam folytatni amúgy nem megyek többel 85 km/h-nál és a szabályokat betartom!
Szerintem ez így jó! -
DIESEL DOG #2844 Na ez jó hír! Én már beértem volna egy angolosítással is, de ez hab a tortán! -
mester12 #2843 Na! Gondoltam pénteken megveszem a GTS-t de nem jött be. Akkor majd egy hónap múlva. -
#2842 Arról nem is beszélve, hogy az alap kategóriás gépet nem is érdemes lecserélni, de még csak feltuningolni sem. Mert az még nem gyorsul úgy mint a versenyautó, még a kanyarokban is majdnem kezelhető, és kb 90 a maximuma. Kipróbáltam a MAN-t, a DAV-ot, és az IVEDOT, A kategóriában, teljes tuningal... (tuning - nagy jóindulattal, a pttm-be még lehetett tuningolni) Hát, nem sok köze van a reálishoz.
Az alap kamion, tuning nélkül, még elég kezelhető, de sajna az irányítás most is rossz (kormánnyal)
Ma tűnt fel egy dolog: Megyek az alap kamionommal, és egyszer csak valamiért felnéztem... Ehh, mondom, ez belülről tágasabbnak tűnik, mint kívülről.....:
-
#2841 Fasza gép -
kobi14 #2840 Ha valaki átpakolta akkó sorry:
MAN TGX 41.680 8x4 CAT -
tomi0113 #2839 jó vidi grat! -
#2838 Off:
Valaki adna nekem DAF feliratu asztalkát? -
karajjj #2837 van, vegyél új gépet -
#2836 Ja ez nekem is ilyen de tűrök :D -
Hosszas #2835 van megoldas arra h neakkadozon annyira a jatek?? a varoskban ugy akad mintha kepet neznek , lehuztam minden min. re s akkor is... elvileg jol kene mennyen a gepemen! -
#2834 Így egész jó:D
-
#2833 Egy új kérdést válaszolok meg, a sevenm-től kaptam egy üzenetet, azt kérték, írjam ki ide:
"A German Truck, hasonlóan e korábban már általunk kiadott EuroTruck-hoz, magyar változatban fog a boltokba kerülni, a fordítandó anyagot a napokban kaptuk meg a fejlesztő SCS csapattól. Néhány héten belül lezajlik a fordítás és gyártás, a pontos megjelenés és ár hamarosan látható majd a honlapunkon:
www.cdv-sevenm.hu" -
#2832 Nekem az nem tetszik, hogy a fulkeben ulve baromi halk a motor, meg a villogo visszalejzes hangja, ha hallani akarok valamit, akkor nagyon fel kell venni a hangerot, ez miert van? -
john deer #2831 megtudnád mutatni mit keresek ?
mert nekem azt mondták hogy valami három szöget keresek de nem találom a városi térképen.
-
#2830 annak készült elméletileg:D -
vajo #2829 mindbe! -
#2828 Ez nem szimulátor! A többivel egyetértek! -
#2827 Nem tudom, miért kapartok azért, hogy a kamionok a valóságtól eltérő sebességgel menjenek, hogy nyugodtan lehessen gyorsan hajtani, a piroson átmenni, stb.
Ez egy szimulátor. Pont a játék lényegét veszitek ki belőle.
Ezek után várom az olyan igényeket, hogy minden út legyen egyenes, a fuvarok max a szomszéd városig menjenek, de fizessenek 100e Eurót, a kamionok kerüljenek 5 Euróba, stb.
Én élvezem, hogy most pl.: eldönthetem, h vagy veszek egy használt C kategóriása és saját géppel próbálkozom (gondolom fizetek mindent üzemanyagot, javítást, stb.) vagy maradok a cégnél, ficegek az A kategóriás Iveco-ban és csak százalékot kapok amit gyűjtögetek -
john deer #2826 sziasztok
melyik városba lehet garázst venni? -
#2823 Egy pótot is raktam már át:D
-
#2822 Az Open karrier mod-al hogy lehet azonnal fuvart vallalni? -
#2821 En is szivesen letoltenem ezt a kamiont az interiorral egyutt, ha oda adod? -
#2820 Koszonet a leirasert es a letoltesi linkert! -
vajaspopkorn #2819 Megsúgom halkan neked hogy menj át az off topicba és megtalálod.
Amúgy van hír arról hogy lesz-e hazánkban a játék? Mert megvenném szívesen. -
#2818 Sikerült megcsinálnom a tegnap feltöltött videót most jó (elvileg) aki lemaradt az meg nézheti Itt
Bocsi az Off-ért! -
5martin85 #2817 Sziasztok ki tud egy jó linket a német simulator letöltéeéről
Elöre is kösz