47495
German Truck Simulator
-
#2898 Az nem elég ha csak felismeri,a 'controller'-ben még kalibrálnod is kell a tengelyeket.Három tengelyt használsz,fék,gáz,és az irányok(jobbra-balra).Alulról mondtam felfelé a sorrendet,először katt a legalsóra,és nyomd meg a féket,ezután felette a gázt is így,és végül a kormányt is így. -
#2897 Ez legalább 1 éves meló kábé. Szerinted sokan jelentkeznek majd?
(lehet hogy fognak, de 1 hónapnál több lelkesedést(!) nem adnék nekik).
Sajna ingyen ez nem megy... -
petisubaru #2896 Hát szerintem ha nektek már ennyire megy hogy pályákat szerkesztetek meg ilyenek akkor valahogy elmondhatnátok hogy szerkesszem bele a kormányt a játékba, úgy hogy a játék felismeri hogy logitech momo mégse lehet beállítani. :-( -
#2895 Na akkor jövőre készen lesz:) -
#2894 Én szívesen jelentkeznék ,de ma nekiálltam szerkeszteni ,de nem tudtam állítani az út formáját ,szélességét,meg semmit.Meg nem tudja elmenteni sem valamiért.Tehát gondok vannak a térkép szerkesztővel és nem merek neki állni. -
Haulin #2893 Szervezek egy építő csapatot.A terv:Németektől ausztrián át magyarországig eljutunk...Ezt a szakaszt megvalósítani és szlovákia szerbia románia ukrajna.Ezeket az országokat beletenni....Kéne legalább 3ember aki építi az utakat 1ember aki a városok nevét megcsinálja (és persze magyarországot részletesebben a megye székhelyek az összes belekerülne és még a megyében lévő 1-2 vársot megcsinálni...Szóval egy megyében 3város lenne...)Aki segítene írjon privátot.! -
#2892 Tehát ha jól értem akkor csak berakod a zmodba ahogy van és újra konvertálod?Ha jól fogalmazok. -
#2891 Akkor küldök egy linket és hálásan köszi. -
petisubaru #2890 Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki abban hogy ezt hogy lehet kormánnyal játszani, mert a játékon belül felismeri hogy Logitech momo de beállítani viszont nem lehet a controlelbe a gázt féket meg ilyeneket, mert lenyomom pl a gázt és nem csinál semmit, a kormányon lévő gombokat pedig észleli. Az ets-nél is ugyanez volt a problémám. Pedig youtubon láttam videót hogy játszották az ets momo kormánnyal. -
#2889 Akkor elkértem Vajo-tól megint azt a zmodot mert átküldte csak nem tudtam mit kezdeni vele:) -
kobi14 #2888 Megpróbálhatom -
CseNo #2887 Na végre rájöttem, hogyan lehet belepakolni a cuccokat. És ugyanaz mint az ETS-nél, csak én bonyolítottam túl. A ZModeler simán megírja a .mat, .tobj, .pmd, .pmc fájlokat hibátlanul, ha a material editorban helyes textúra nevek vannak beírva, illeve jól van megadva a kamion könyvtára.
Éljen!
Gondoltam megosztom örömöm tárgyát :D -
#2886 Nagyon szép munka.Véletlenül nem tudsz nekem is berakni egy gépet?
Ha oda adom az ETS.motyot? -
#2885 Jó reggelt mindenkinek!
Kéne nekem egy kis segítség...
Hogyan lehetne betenni a GTS-be az ETS-ben használt interiort? (Mercedes tuning interior). Def fájlt néztem, de nem sikerült megoldanom. Nagyon köszönöm, ha valaki megszánna és segítene :) Privát üzenetben is jöhet... :) -
kobi14 #2884 A festéssel még problémáim vannak -
kobi14 #2883 Esti műszak:
Letöltés
Letöltés
Letöltés
Letöltés
Letöltés
És a Flarepack-by-Samson:
Letöltés
-
#2882 Jó reggelt! Mi van itt mindenki alszik?? -
#2881 Elfelejtettem kattintsatok a képre jobbminőségért :) ! Bocsi a sok képért és a 2 hsz-ért ... -
#2880 Na gépet váltottam .. Megvagyok elégedve az iveco-val nagyon jó munkatárs már beletekertem ebbe is 2733km-t. München -> Hamburg utamon fotóztam egykettőt :) íme -->
És a végállás a rakodón töltöm a papírt lefotóztam a fedélzeti számítógépet
-
kobi14 #2879 Nincs megoldás hogy ne lépjen ki Leipzig előtt? vagy kifagy -
#2878 Ahova ő járt ott úgy tanították... -
#2877 Azt sem értem mért írta külön,hogy alapból meg O-val. Általános iskola első osztályos tananyag:)
Na de mindegy ő baja hagyjuk a témát!! -
#2876 Osztom a véleményt! -
#2875 Mennyibe tartana megtanulni a helyesírást? -
#2874 menyi alap bol a játék -
#2873 zsir nagyon! -
#2872 Nagyon jó -
#2814: Részemről igen, csak egy ötlet volt a HU-map, mert tudom mekkora meló ezért bele se kezdek, pláne egyedül nem. Csapatot én nem szervezek, de lehet, h más belevág és összeszed maga köré pár embert és elkezdik. Nekik már most előre azt tanácsolnám, h mindenek előtt tervezzék meg az egész folyamatot, h mi után mi jöjjön, szervezett formába ne össze-vissza bele a közepébe módszerrel. Én az úthálózattal kezdenék mert az az alap a városok közt, és utána jöhet a többi. Minden területre 1-2 ember és szétosztani a feladatokat, h mki mást csináljon ne ugyanazt. Mind1, aki erre adja a fejét úgyis tudja ezeket, mert ilyenbe olyan kezd bele szerintem aki már csinált ilyet max. kicsibe!
Aki hiányolja az egyenes szakaszokat a térképen az nyugodtan belenyúlhat az editorral a térképbe. Csak megfogja az útak csomópontjait és arrébb húzza, h egyenes(ebb) legyen majd ráment és visszarakja a map-ot scs-be csomagolva a mod folderbe. Ez nem olyan bonyolult, nyugodtan próbálkozzon vele aki szeretne, így legalább beletanulgat az editor használatába is. Jah egy kis segítség az editorhoz: az F1 gomb a barátod! -
Blum #2870 Gondoltam átpakolom Lorcy Volvoját GTS-be...Gyönyörű gép! És nyitott PMG-s,majd valamikor kicsit átszabom "magamnak" :D
-
#2869 Igen kis ív van, de van sok egyenes ahol lehetne előzgetni és az autópálya egyfolytába, szerintem unalmas az 1x1 sávos is elférne még a játékban több :D de ismét mondom ezeket leszámítva jó játék :D!!! -
SuSu1992 #2868 Én egér+bill el tolom kicsit fura az elején, de megszokható szerintem és engem is zavar a kanyargós pálya.. -
#2867 szerintem is sok benne a kanyargós rész...nem mondom kell ilyen is, de kell bele az egyenes rész is(sőt abból kellene több)
bár akkor elég unalmas lenne h csak egyenesen kell menni...de a magyar pályákat is ha megnézed majdnem folyamatosan van egy kis íve...és ezzel elkerülik az éles kanyarokat mert lassan csinálják meg azt amit a játékban hirtelen...de ettől eltekintve sztem is remek kis gém...:) -
#2866 Az interior nekem is feltünt már gumikacsa De viszont engem az zavar a játékban hogy mivel levan "kicsinyítve" a német flaszter nagyon sok a kanyar .. kanyarív és nagyon kevés az egyenes ... nem azért mondom hogy csak egyenes legyen benne mert nem "NeedForSpeed" de azért ha belegondolunk magyar autópálya sem csak kanyarog ... lehetett volna több egyenes nameg 2 sávos út és a várost sem csak 4 utcából kellene megcsinálni :/ ... de mind ezt leszámítva nekem nagyon tetszik a játék !Sokat haladtak vele azért !( de lehet a kanyaros rész nekem csak azért nem jön át mert nincs kormányom .. nade hát most nincs nekem rá pénzem sajnos ..) -
kobi14 #2865
-
DIESEL DOG #2864 Valami Amerika! -
#2863 Benzinkútnál
Csak úgy :D
-
#2862 Ez jó hír, de érdekes módon nekem azt írták, hogy amíg ők nem teszik ki az oldalra, addig én se írjam sehova... -
#2861 Kenem neki felfele a bányából:
-
#2860 a spoileren már dolgozok..a a tetőrészt már a tegnap kijvavitottam csak a mai nap az nem ment a gameban...és visz tettem a régebi verzioját,...
-
#2859 Tetőrész+spoilert mikor javítod? mer a spoiler nagyon csúnya,a tetőrész oldal nagyon kocka..amúgy nem rossz.