47495
German Truck Simulator
-
#3019 Kicsit megbütyköltem a Dafot
-
#3018 de oldalt kérdek nincs fent sehol és menyi a teljes megabátja
-
daf105fan #3017 hello!
azt szeretném megkéárdezni h GTS-ben h kell _(alulvonás-t) tenni??
csak mert ha úgy akarok ahogy pl jegyzettömb-ben akkor ?-et tesz:( :S
válaszokat előre is köszönöm!!! -
#3016 Köszönjük! -
DIESEL DOG #3015 Ok. Akkor feltöltöm valahova őket, és megosztom veletek. ;) -
#3014 Ok, akkor kettőt kérnék, akár privibe is (link):
valósághű este és a kékes lámpa... :) Hálás lennék... -
DIESEL DOG #3013 Természetesen!
Mivel ezek ETS-ből átkerült modok ezért az ETS-el foglalkozó portálokon érdemes keresgélni. Egyébként olyan modok mint a valósághű sötét éjszaka, csillagos éggel nagyon jó, továbbá a gulli modot ami arra hivatott hogy pl töltőállomásnál kiiktassa a lefele mutogató nyilat. Nekem van bent plusz egy olyan mod ami a kék jelző táblákat egy kicsit megfakítja, úgymond valósághűbbé teszi, ugyanis az alap játékban eléggé virító kékek a táblák... most így kapásból ennyi jutott eszembe, ha valamit tudni szeretnél, akkor kérdezz bátran!
Néhány ETS-es modot érdemes összehasonlítani a GTS base.scs fájljában található alap dolgokkal. Itt gondolok az sii-re, hogy mi hova mutat, honnan olvassa be a dolgokat, stb. MAT-ok nem változtak, TOBJ-k nem változtak, a játék 95%-a "ETS motorral" működik.
Sokszor ez a döntő abban hogy az adott mod elindul-e illetve lefagy tőle, vagy kilép töltéskor a GTS. -
#3012 Semmi újat nem látok rajta,el keztem egy tgx-t,azonis ezvanxDD...nade mind1. -
Tsaba01 #3011 A legelső partra jobbklikk és "kibontás ide" v "fájlok kibontása". -
#3010 jah.de át van alakitva... -
#3009 Diesel:
ETS-ben kevésbé járatosaknak elmondanád, hogy milyen modokat érdemes betenni? (link esetleg az igényesekhez)? -
Blum #3008 Még hányszor kérdezed meg? -
#3007 Sorba 1-2-3-4
#3005: Akkor jó köszi nem kell megnézegetem -
5martin85 #3006 Sziasztok valaki megtudná mondani hogy kell telepíteni:
partokat
-
DIESEL DOG #3005 Volt egy kis időm és átnézegettem a modok sii fájljait, és összehasonlítottam az ETS-ben használt sii-kel. Nem kell semmit sem átírni, csak berakod és megyen... ;) -
rokerkamionos #3004 Még nem voltak fent új képek: D -
#3003 google. -
tomi0113 #3002 oké köszi :)
#2998: neked is köszi Tomi! -
#3001 Én is így vagyok a játékkal majd Magyarul érdekesebb lesz. :) Am köszi hogy a módokat kipróbáltad majd átrakosgatom én is ha nem kell írogatni. :) -
DIESEL DOG #3000 Berakosgattam néhány modot a játékba... pillanatnyilag én megvárom a Magyar nyelvű verziót.
-
petisubaru #2999 Nagyon szépen köszönöm működik már nagyon hálás vagyok, már csak annyi kellene még hogy auto mentés. -
vajo #2998 Movie Maker :D sztem. -
Blum #2997 Ez ugyanaz,mint Luspy-é....csak más sorrendben vannak a képek. -
#2996 Honnan tom letölteni??
-
rokerkamionos #2995 Windows Movie Maker -
tomi0113 #2994 jó kis videó de milyen progival csináltad? -
rokerkamionos #2993 Csináltam én is egy videót:D :.GTS. -
#2992 Szintén zenész :) ...szólj kérlek, ha Te megtudod :)))
Nekem is ugyanezzel kapcsolatban kéne segítség...
Hogyan lehetne betenni a GTS-be az ETS-ben használt interiort? (Mercedes tuning interior). Def fájlt néztem, de nem sikerült megoldanom. Nagyon köszönöm, ha valaki megszánna és segítene :) Privát üzenetben is jöhet... :)
-
#2991 Mára én végeztem :D
-
Haulin #2990 Látom nagy a lelkesedés..:D Nem baj csinálok valamilyen mapot egyedül csak tovább tart egy kicsit de egy évig biztos nemfog...Anno a pttmben 2-3 órán keresztül csináltam egy nagyon nagy várost szal nem gáz... -
#2989 Yess -
#2988 Azt vettem észre hogy az ilyen pótkocsikkal csúszkálnak a kamionok,viszont a ponyvás,hűtős szerelvényekkel pedig nem.Ez vajon miért van? -
#2987 Hello!Mai utam!
Megálltam!Az utolsó kútnál drezdáig!
-
#2986 Meg az se elég nekik,hogy a magyar helyesírás szabályaihoz tartsd magad:)
Pedig piros betűkkel ki van írva.. -
5martin85 #2985 Sziasztok valaki megtudná mondani hogy kell telepíteni:
part1
part2
part3
part4-et
-
#2984 Nem de tervezik már azt hiszem a fordítást kezdik el hamarosan és majd kerül a boltokba utána. -
#2983 3 figyelmeztetés 1 hét kitiltást eredményez.
----------------------------
Kicsit visszaolvastam, #2922-re csipa94 is megkapja az első figyelmeztetését káromkodás miatt. -
5martin85 #2982 Ja és ez magyarúl is van ez a játék. -
5martin85 #2981 Jólvan bocs csak ott nem válaszolt senki.
És gondoltam itt fog na mindegy bocs mégedszer.
Ja és hány büntetésnél rugtok ki? -
#2980 #2975 hsz. kitörölve, 5martin85 megkapta az első figyelmeztetését warez miatt. Warezről csak az OFF topikban lehet kérdezni/beszélni.