47495
German Truck Simulator
-
Blum #2979 Na,megcsináltam a Volvot saját ízlésemre :D Még majd pár igazítás lesz rajta..
-
kobi14 #2978 Öreg de kivan fizetve :
-
#2977 VRAM hiba -
#2976 nekem most lett :) -
#2974 Jaja 2 éve nem volt kitakarítva xD -
Blum #2973 Portalanítsd a ventit. Egyszerűen túlmelegszik. -
#2972 Köszi, akkor sztem szar a hűtője :/ -
kobi14 #2971 Valaki segíthetne:
Ez a mostani:
És ez kellene valahogy berakni:
Ötlet? -
#2970 Videókártya túlmelegedés. -
petisubaru #2969 Köszi és a négyzeteket egérrel állítottad be a sávon nekem valami "deaktiven" van odaírva ahol neked a wheel axis, és combined pedals ha jól emlékszem de hazamegyek megnézem pontosan. De azt hogy balra kormányoz, jobbra kormányoz gáz, és fék stb azt a tastatur menüpontba tudod beállítani igaz? És ebben a menüpontban pl ( tastatur ) itt nekem ahol azt lehetne beállítani jobbra, vagy balra kormányoz ez a jel van: " --- " mind a kettőnél. Már bocsi de nagyon szeretném ezt kormánnyal játszani azért hajtanám ennyire. Köszönöm. :-) -
#2968 Nem tudja valaki miért csinál olyat néha a gépem (nem csak a GTS-nél), hogy kis színes négyzetekre bontja a képernyőt, aztán úgymarad és resetelni kell? -
#2967 JóezThx. -
Blum #2966 Page Up/Page Down -
#2965 0-ról 1-re?O.o Akkor azért jelent meg az a zöld micsoda mert én 5-re állítottam át xD -
#2964 Hó nem volt.... -
#2963 Sajnos nagyon rövid és kezdetleges mert nincs több hely a gépemen.
De mindent megpróbáltam.
A Tutorial videó -
#2962 El sem tudom képzelni milehet az, de talán jobb is xD -
sfm #2961 Tud valaki segíteni interiort csinálni?? -
#2960 Szép... de mi ez? :D
Ilyet még nem láttam MO-n, Németo.-ban milyen sok újdonság van... :D -
#2959 Mert csak eső van benne! Nincs benne hó meg tornádó -
#2958 Valaki nemtudja hogy az Editorban hogy lehet gyorsabban közelíteni/távolítani a kamerát?Mert a görgővel piszok lassú és mire megtalálom azt a helyet amit próbálnék "szerkeszteni" lemegy a nap.
Szóval aki tudja annak megköszönném ha leírná hogyan kell. -
#2957 -
#2956 Már vezettem ~11.000 Km-t de eddig csak esővel találkoztam, hóval és tornádóval még nem. -
#2955 Zűd szivárvány! -
#2954 Manapság a környezetszennyés miatt ki tudja? -
#2953 Tornádóó?:L Mondjuk az nem zöld. -
#2952 OMG! Átírtam az időjárást, belépek, elkezdek játszani, erre egyszercsak megjelenik valami zöld izé
-
#2951 és az miért baj? -
#2950 valaki? -
#2949 Hát mindig jobb ez,mint az a másik.. -
#2948 Gyári kamionról vettedle^^ -
#2947 nagyon köszönöm ! ! ! !
örök hála....:):) -
#2946 Készítettem gyorsan neked egy térképet.Azok a daruk vagy ilyen munkagépek jelölik a bányákat.
Nagyon szivesen.
Használd/használjátok egészséggel.
Ha kell nagyobb verzióban akkor azt is fel tudom rakni csak nem akarok ide olyan nagyon-nagy képet kitenni. -
#2945 Wááh! Ez nagyon jó! -
#2944 Dortmund mellett, ha jól emlékszem. -
#2943 Jé tényleg most szúra ki csak a szemem:) -
nem tudjátok hogy hol van a játékban bánya ?
esetleg egy kis térképen ....
előre is köszönöm -
#2941 Köszii:D Kicsit félre sikerült :D
Am jó lett az MAN. Azt használom amit te csináltál. -
#2940 Szép kis rámpára tolatás:) -
#2939 Az miért van, hogy az utóbbi időben a SCS játékokból kimaradt a kommunikáció? Régen lehetett rádiózgatni meg ilyenek. Ha szembe jött egy kolléga, akkor egymásra dudáltak a sofőrök. Mostanában ezekkel a feature-ökkel nem találkoztam, pedig tök jók voltak.
Nem is említve a régi Random eseményeket, amikor előtted beszakadt az út vagy baleset történt és pihizhettél 1 órát mire összeszerelték az utat, hogy mehess tovább.
Jók lennének ezek még mindig szerintem. Nem csak a nyomd a gázt azt menj cucc lenne...