German Truck Simulator
-
#2814: Részemről igen, csak egy ötlet volt a HU-map, mert tudom mekkora meló ezért bele se kezdek, pláne egyedül nem. Csapatot én nem szervezek, de lehet, h más belevág és összeszed maga köré pár embert és elkezdik. Nekik már most előre azt tanácsolnám, h mindenek előtt tervezzék meg az egész folyamatot, h mi után mi jöjjön, szervezett formába ne össze-vissza bele a közepébe módszerrel. Én az úthálózattal kezdenék mert az az alap a városok közt, és utána jöhet a többi. Minden területre 1-2 ember és szétosztani a feladatokat, h mki mást csináljon ne ugyanazt. Mind1, aki erre adja a fejét úgyis tudja ezeket, mert ilyenbe olyan kezd bele szerintem aki már csinált ilyet max. kicsibe!
Aki hiányolja az egyenes szakaszokat a térképen az nyugodtan belenyúlhat az editorral a térképbe. Csak megfogja az útak csomópontjait és arrébb húzza, h egyenes(ebb) legyen majd ráment és visszarakja a map-ot scs-be csomagolva a mod folderbe. Ez nem olyan bonyolult, nyugodtan próbálkozzon vele aki szeretne, így legalább beletanulgat az editor használatába is. Jah egy kis segítség az editorhoz: az F1 gomb a barátod!