47495
German Truck Simulator
-
#5573 Na ez Magyarország,mindenhol csalnak...Amúgy szerintem az legyen a házigazda akinek nincs 3topik az "irányítása" alatt... -
#5572 franc:/ -
#5571 de péistike nincs egy éve hogy rgisztrált.. -
#5570 ugyemegmondtam -
#5569 valid! -
#5568 lol he péistike több szavazatot kapott mint Roland... -
#5567 péistikért HGnak! -
#5566 ennyit szenvedni egy hg-n .. azér annyira nem nagy poszt az hogy ezen veszekedjetek .. vki vállalja el aki tudja is kezelni aztán bai -
#5565 Hát vazze, így nincs értelme.
Mondom jobb lenne ha az egykori ETS HG jog topikba szavazna mindenki, és én összeszámolnám ilyen módon. -
#5564 Azt nem választjuk meg! Ennyi.
Egy HG-nak ezeket kell ismerni. -
#5563 De tényleg már ki szavaz rám ennyit? Már furcsállom én is biztos valaki okoskodik.. -
#5562 igen. a scriptet egy 3-as for ciklussal inditottam és amikor láttam, hogy műxik átirtam 100-ra, de nem inditottam el. -
#5561 Ezzel se lenne gond. :)
Amúgy valamit nagyon elírhattál a kódoknál, mert nálam (és másnál sem) jelenik meg a Haulin topikod. -
tomi0113 #5560 Sziasztok! -
#5559 De hogy lehet csalni?:D
Amúgy tényleg nem így kéne,hogy 12 ember na tessék szavazni,olyan ember kell aki már HG valahol mert nagyon jól ismeri a kódokat,mi lesz ha viccből péistikét vagy azt választanák aki nem ismeri a html kódokat? -
#5558 nehogy azt mond hogy te nem csaltál,hisz te irtad meg a scriptet:) -
#5557 Én tudnék csalni, mert megirtam a scriptet (kihívás), de nem használtam. Ez amúgyis egy szar igy és értelmetlen!
Egy hg-t nem igy kell választani. -
#5556 Valami nem stimmel...
Ide lehetne újból inkább szavazni, úgy szerintem igazságosabb, és biztosabb. -
#5555 Előbb még 101 szavazatom volna 15-en szavaztak ennyi idő alatt? pff..
De te is kaptál azért szavazatot... -
#5554 szóval akkor csaltok összevissza,most megmutatják az emberek az igazi arcukat:) hát fogadjátok gratulációm -
kobi14 #5553 Csak sajnos nekem nem működik a zmodeler -
#5552 zmodeler -
kobi14 #5551 Hogy kéne "leoperálni" a puttonyt.
-
#5550 Látom megy a hackelés a szavazáson. :) -
Immigrants #5549 Helló!Nem tudom ki a 3 ember aki rám szavazott de köszönöm nekik :-) -
#5548 Igen jó lenne de többször kéne benéznie ahhoz:) -
Bmx01 #5547 kösz -
#5546 Nem kell munkát adni nekik, maguktól veszik fel a fuvart. -
#5545 megy magától! -
Bmx01 #5544 de hogy tudok munkád adni az embereknek ha vettem nekik kamiont is ??
kösz -
Blum #5543 Kár,hogy nem indulsz HG-nak. Szerintem erre a feladatra te lennél a legalkalmasabb.
Amúgy sziasztok! -
Glory81 #5542 Oké és KÖSZÖNÖM SZÉPEN lol:) -
#5541 Felveszlek msn-re és elküldöm:) -
Glory81 #5540 Srácok Help!:(Mindenem elveszett ujra kellett raknom a GTS-t ha valaki lenne olyan szives és elküldené nekem a Save Game mappáját+Mod mappáját mert csak ugy müködne elvileg az irjon rám egy privit legyen szives!Már mindenem megvolt nem akarom elölről kezdeni a fa..om:D
Írjon vki legyen szives privit hogyha segitene!
Köszönöm -
#5539 Valószínűleg nem sikerült a konvertálás. -
#5538 Ha a térképre gondolsz, ami nem az F5-re jelenik meg , akkor ha az M billentyű lesz a te barátod. -
#5537 Én azért nem személyre lebontva írtam -
#5536 Hát azért mondtam,hogy félig igaz mert mutogatok zmodos képeket,játékból nem igazán szoktam de azért szoktam segíteni pár embernek ha tudok:) -
#5535 Ez az én véleményem, észrevételem.
De, akkor már leírhatnád a Tiedet! -
#5534 Támogatom