47495
German Truck Simulator
  • zséé1022
    sziasztok kérdés! A germantruck.hun vannak pótok meg kamionok azokat le tudom tölteni és be tudom rakni a játékba??
  • pesta963
    lehetne szebb is:S
    de remélem h megcsinálod faszára. sok sikert
  • TóNyóóóóóóó
    matricára gondolt
  • kobi14
    Ne legyen nagy szád.......
    Majd megtudod ha neked se fér el a tábla alatt a pót.
  • luspaydavid
    Én nem azt mondtam? :D
  • Cindas
    igazából az UA jelzésre gondoltam
  • kazai21
    mostantól:D
  • luspaydavid
    Ja a rendszámát nem írtam át. Látom figyelsz !
  • Cindas
    mióta ukrán a szemerey?
  • TechnoBase
    Jóféle!!
  • SuSu1992
    így összetörni valamit! kikapcsolt monitorral játszol?
  • dragon11
    szép.:)
  • luspaydavid
    Csak úgy :D
  • takehun
    Jah már felvettelek MSN-re!
  • norbee46
    Hi all!
    Aki Win 7 x64 alól nyomja a game-t és nvidia karija van az írja már meg legyenszíves hogy melyik driverrel megy! Köszi előre is mindenkinek!
  • takehun
    Ez is jöhet ha megkérlek rá:) Amúgy honnan szerzed ezeket a kamionokat? :O

Köszi!
  • Glory81
    Mai fuvar...

• kobi14
    Valaki Tudja meddig megy a szint?
  • Blum
    8.12 (gyári driver)
  • neo81
    Mondanál egy verziószámot? Én most a 9.12-őt használom.
  • Blum
    Azért COD6-ot és GTS-t összehasonlítani semmilyen téren nem szabad és nem is lehet. A COD6 teljesen más motort használ,mint a GTS vagy ETS vagy többi ismert kamionos játék. Az,hogy egy COD6 megy,még nem ad indokot arra,hogy megkérdőjelezzük azt,hogy egy GTS miért nem. ;)
  • norbee46
    Oké megprobálom! Egyébként most ultimate van fenn és nincs vele gondom COD6 is megy!
  • Blum
    nekem pl. ATi VGA-m van és én rengeteg szo*tam vele,mire rájöttem,hogy pont az új driver nem tetszik a GTS-nek se ETS-nek. Visszatettem a kicsit régebbit és láss csodát,tökéletesen megy. Próbálj meg feltenni 1 régebbi drivert. Ha sehogy nem jó,akkor próbáld meg Vista alatt,vagy más verziós se7en-en. (Home Premium,Prof.,Ultimate..stb)
  • norbee46
    Szia CseNo!
    De mi lenne a megoldás? Se a 8600 gt nem volt jó most meg egy GTX 275 se jó? Azért egy kicsit furi mert a 275 ott van a szeren!
  • Blum
    *már
    *magyarítás (ha magyarOSítás lenne,akkor a főmenüben kolbászok és csípős paprika lenne a háttérben)
    *Ezt most kérdezed,vagy mondod? (Kérdés: ? Kijelentés: . )

Amúgy nincs.
  • CseNo
    Videókártya nem jó neki.
  • Cindas
    csá nincs
  • gabikamionos
    Csá meg van má a magyarosítás az gts-hez
  • norbee46

Mindig ezt írja ki telepítésnél! Mi a hiba? VGA GTX 275 Driver 195.62 OS: Win 7 x64 Segítsetek légyszi mert már nagyon szeretném ha működne!
  • MANos Viktor
    Ennek én is sok hasznát veszem úgyhogy köszi
  • Blum
    Mégvalami. Az miért van,hogy van 1 alkatrész (jelen esetben egy hűtőrács),amit én szeretnék kékre színezni,de akkoris szürke. Újramappolom,újra berakom a kamiont a játékba,de akkoris szürke. Pedig Zmodban még az a szín van rajta,amit rámappolok.
  • CseNo
    Ládde megválaszoltam helyetted :P Megspóroltál egy kis ujjkoptatást :D
  • Tsaba01
    igen, pontosan Norbi:)
  • Blum
    Köszönöm szépen!
  • CseNo
    Modify.. -> Attach parancs. Összejelölöd őket a nyíllal, majd a Display.. -> Local Axes.. -> Center to Object és Reset to World paranccsal rákattintasz az összeillesztett modellre. Utóbbi 2 művelet elvégzése erősen ajánlott :)
  • papplaci18
    tudna valaki abban segíteni hogy hogyan tudnék minél gyorsabban garázst és kamiont venni?
  • Blum
    Ha jól tudom,te elég jól értesz Zmodhoz. Lenne ezzel kapcsolatban 1 kérdésem.
    Az már megy,hogy olyan cuccokat,amik egyben vannak (pl. 2 ülés,de 1 pipa alatt) széttudom szedni,de hogyan tudom őket újra 1 pipa alá vonni?
  • papplaci18
    köszi
  • Tsaba01
    fent a GTS Portalban.
  • papplaci18
    honnan tudnám leszedni az open carrier módot?