47495
German Truck Simulator
-
#5661 Szép gép tesó! -
DIESEL DOG #5660 Nincs mit! -
sebokmark #5658 1000 thx -
DIESEL DOG #5656 Szia!
Fáradtságot így kapcsold ki: megkeresed a config.cfg fájlt a dokumentumok/German Truck Simulator mappában és ha megvan akkor megkeresed ezt a sort: uset g_fatigue "1"
Majd a sor utáni 1-est írd át 0-ra és mentsd el... ennyi. ;)
Garázst akkor tudsz venni ha van elég pénzed és már nem vagy alkalmazott, ergo szabadúszó vagy... -
sebokmark #5654 sziasztok game fanok
az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet kikapcsolni a fáradságot ??
és hogy lehet garázst venni ???
elöre is kössz a válaszokat :D -
#5648 Rohadt jól néz ki -
Tominho94 #5647 -
#5646 Dobok énis egy képet,estére javítva lesznek a hibái
-
#5645 Aki NV karit használ az mondja már meg legyen szíves hogy hanyas drivert használ! -
#5644 Köszi a szöveget Atikah most már tudom ki az és most kicsit bekavarok neki is:) -
#5643 #5636- vki? -
Tominho94 #5642 Dobj 1 pár képet a szakaszokról. ;D -
#5641 Fasza bányagép -
Glory81 #5640 Szasztok!Berlinben van szervízben a Scaniam sajna kicsit megtörtem erre adott a cég egy sárga kopott Kamazt
Tudom szar de bányába jó:DD Pár kép
Motor izzitva kicsit ragad a váltó:D
Belseje:D
-
#5639 Ma raktam bele egy GTX 275-öt a legújabb driverrel! 5let? -
#5638 Ja az a belső nagyon fasza Énis próbáltam átrakni GTS-be ETS-ből, de nekem nem működött :S -
#5637 vegyél új vidokártyát, vagy frissítsd a szoftverét hátha fog múkodni :D -
#5636 -
#5635 belsőhöz csak gratulálni tudok -
#5634 Sziasztok!
Segítsetek légyszi -
takehun #5633 Hali! Én átkonvertáltam, meg is jelenik a játékban de nem játssza le. Valami ötlet?
Másik: A skinelést és a Zmodeler-t tömören leírná valaki MSN-be? (skinelést tudom, csak azt nem, hogy pl az oldalától kezdve tetejéig hogy mennyen végig egy kép, meg hogy a DXT progiban hol vannak a kamion helyei.) És a Zmodeler-t meg egy teljes verziót valaki küldeni. Meg szeretném tanulni, közbe ha elakadnék akkor valaki MSN-en kommentálná kisebb mértékben. Köszönöm! A kamion helyre azt értettem, hogy pl az oldala. Mert a lámpa meg ezeket látom én, de az oldalát azt nem. Meg ez a tükrös dolog is, amit 5490 említ. -
#5632 De fasza! Az interiort hogy raktad át? Nekem is úgy kéne egy ilyen a Freightlinerbe.. -
kobi14 #5631 Sztem marad a végleges vasam:
-
#5630 A modellt Slamauser készítette és region 59 konvertálta ;) -
#5629 SlaMauser -
DIESEL DOG #5628 Készítője talán Sherio... ebben nem vagyok biztos. :D -
#5627 Valóban gyönyörű! -
#5626 Amúgy aranyba kéne foglalni ezt a kamiont meg a készítőjét is xD -
#5625 Hát jah, ha tudnák zmodozni raknék még rá ezt-azt, csak h egyedi legyen... Akkor az alapmodellt GTS-hez ki is adnám. -
#5624 Szerintem is! -
DIESEL DOG #5623 Olyan szép ez a Freightliner Cascadia... -
#5622 A hajnal esővel és köddel érkezett...
Mikor megérkeztem, lerakodtam, és mentem az új szállítmányért akkorsem állt el az eső..
-
#5621 Folytatom, de lassan haladok vele. -
Tominho94 #5620 A mapod azért folytatod, vagy annak is vége? -
#5619 Mostantól térjünk vissza a topik eredeti témájához, a házigazda választással kapcsolatban csak a saját topikjába írjatok. Az új házigazda megválasztásáig folytatom a topik moderálását. -
#5618 Remélem nem zavar ha rakok 1 képet!
-
#5617 #5615: Igen, mivel jelentkeztek. Majd akik ismerik őket eldöntik, hogy alkalmasak-e. Akinél meg tudtam nézni az 1 éves reget,annál meg volt, de ez is az sg hülyesége, hogy a privát üzenetnél nem lehet megnézni a feladó adatlapját, csak a nevét írja. -
Tsaba01 #5616 Nem mind1 motmár?:) Szavazz és kész! -
#5615 Továbbá berakod azokat is, akiket nem is ismersz? LoL.
Akkor miért nem csak azokat akik kompetensek?
Továbbá megvan a req a jelölteknek amiknek meg kell? -
#5614 Köszi,de Cindast miért amikor nem is játszik a játékkal?