47495
German Truck Simulator
  • kazai21
    Köszi a 100.szavazatot aki adta:-)
  • kazai21
    Fele igaz fele nem:)
  • Carlos
  • megas
    Ahogy nézem a szavazás állását, látom, hogy teljesen "tisztán" zajlik.
  • mandm
    Én annyit írnék a házigazda kijelöléshez, hogy az új házigazda figyeljen oda, hogy a topik ne (csak) egy kamion modellező topik legyen. Sok-sok kérdés van elbújtatva a rengeteg "ilyen az én gépem" és a "csak felrakok pár képet mert játszottam tegnap 3 órát (és felrak 12 db teljesen jellegtelen képet)" témájú hozzászólás között.
    Ezeket a kérdésékre senki se válaszol. A kérdező meg ott marad a problémájával. Sztem ha nem is tudunk rá megoldást, azért még elgondolkodtatnánk róla, megbeszélhetnénk közösen, hátha meg lesz a megoldás a problémára. De sajnos nem ez van. Mindenki csak tolja a saját képeit vagy modelljeit a problémával hozzászólók meg egyedül maradnak. Egy szóval rutinos topiktársak nem nagyon segítenek (tisztelet a kivételnek!)
  • kazai21
    Legutóbb ki szavazott rám,hogy 99 szavazatom van?:)

#5527: Jó ötlet én benne vagyok.
  • Carlos
    Kéne csinálni egy olyan topikot, mint amilyen az NFS-ekhez van NFS xxx Garage néven.
    Lehetne GTS Modding, vagy GTS show your Ride...
  • kazai21
    Egy kis up.
  • szabii98
    Az hogy rakosgatom a kamionokat, GTS-ETS,ETS-UKTS,UKTS-GTS stb....
    mi lesz itt.
    "Ez UKTSből van, ez GTSből, Ez ETS-ből, Ez PTTM-ből, ez meg haulinból
  • szabii98
    Köztársasági elnököt nem akartok választani?
  • nico79
    Igen itt is kezd az lenni ami ETS-ben.Mindenki gyártja a kamionokat és mind privát mert király vagyok szindrómával mutogatja.Nem erről kéne,hogy szóljon a topik.Szerintem,de lehet,hogy tévedek.
    De hamarosan kijön egy másik és egy másik játék ott ugyan ez lesz.Akkor mi értelme?
  • kazai21
    Igaz,én is mutogatok zmodis képeket,mint ahogy nem sokára megint fogok de az be is fog kerülni a játékba:)
  • nico79
    Ja vettem észre.De minek ebből ekkora ügyet csinálni?
    Válasszanak ki 4-embert és egy semleges emberkének adják le a voksokat aki ezen az oldalon van.Mert nem hiszem el,hogy itt több mint 310-en lennénk.
  • Carlos
    Énis kezdek leszokni erről a topikról.
    Sajna valahogy átment a mutasd meg milyen penge vagy zmodellerben és photoshop-ban -ba.
    Az meg annyira nem érdekel.
  • neo81
    Most választási kampány van.
  • kazai21
    Hát ezért is hagytam ott már csak néha írok oda akkor is csak a véleményemet..
  • Carlos
    Hááát...én láttam azt ami ott megy és látom azt is ami most van.
    Ég és föld!
  • nico79
    Már megoldottam köszi a segítséget.
  • kazai21
    Persze jártam,de nem mindenre az a megoldás,hogy topik bann,múltkor Atikah ki lett bannolva az ETS topikból de szerintem nem véletlen de ő azt állította,hogy ő nem csinált semmit és én se láttam,hogy most beszólt volna valami max ilyeneket írt akkoriban: omg,ték,lol de ilyeneket Diesel Dog is írt az ETS topikba szóval:) Meg egy csomó más mindenki.
  • nico79

Ő rá vagy ilyesmire gondoltam,mert ezt ugyan beraktam de nem tudom leszedni a villogókat és nincs belső tere.
  • nico79
    De azért is írok ,mert nem tudna valaki adni nekem egy MB Actros 1840 kamiont?Ami nincs kicicomázva csak plusz reflektorok vannak rajta és szép.
  • Carlos
    Akkor én miért nem vagyok a listán?
    Fél életemet az sg-n töltöm!
    LoL.
    Jártál valaha az ETS topikban régen? És most? Azért van különbség! És ez a topik ban-nak köszönhető!
  • kazai21
    De ne azt nézd,hogy ki mit tett az asztalra mert aki ismeri a html kódokat az elvezeti a topikot,de azt nézd aki mindennap benéz a topikba egy párszor,rendet tudna tenni meg ilyenek szóval nem az,hogy egyből bann neki ha nem törölni a hsz-jét és ha mindig nem viselkedik akkor a modikhoz menni,de ha ők se csinálnak semmit akkor lehet bannolni..
  • Carlos
    Én nem inditottam el a scriptet csak egy 3-as ciklussal és működött... :)
    Innentől kezdve annyit írok a for ciklusba amennyit nem szégyellek és este eltekergethet. :)
    Ennyit a szavazásról.
  • nico79
    14x szavaztam Diesel dogra és látom megugrott neki.
  • Carlos
    Én azt javasolnám, hogy nézzük meg ki mit tett le az asztalra.
    Plö:
    2007. 10. 04. - Euro Truck Simulator (Házigazda)
    2003. 09. 25. - Rig 'n' Roll (Házigazda)

vs.

2006. 07. 14. - 18 Wheels of Steel Haulin (Házigazda)

vs.

2005. 03. 26. - Kamionok (Házigazda)
  • Carlos
    Irjak scriptet a szavazásra? Kábé 5 perc...kész...

p.s.:

for i in 1..1000 do
    br = Watir::IE.start()
    br.speed = :zippy
    br.goto("http://www.sg.hu/forumbejelentkezes.php")
    br.text_field(:name,"lnick").set("carlos")
    br.text_field(:name,"lpass").set("xxx")
    br.button(:value,"Bejelentkezés!").click
    sleep 1
    br.goto("http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1229195576")
    br.table(:id,"pollbg").row(:index,"2").radio(:index,"9").click
    br.button(:name,"submit").click
    br_new = Watir::IE.attach(:url,/szavazo.net/)
    sleep 3
    br_new.close
    br.close
    end
  • kazai21
    Én Ltominak leírtam,hogy miért szeretnék HG lenni.. De mondjuk nem vágom ezt a szavazást mert ennyi ember nincs is a gts topikba..
  • nico79
    Na igen mert most szavazok másodszor és még mindig tudok.Dinamikus IP-m van ezért szerintem is úgy kéne,hogy mindenki elküldi egy megbízható embernek a szavazatokat és az alapján választani.

De azért is írok ,mert nem tudna valaki adni nekem egy MB Actros 1840 kamiont?Ami nincs kicicomázva csak plusz reflektorok vannak rajta és szép.
  • yokel
    Ez a szavazódsi egy nagy kamu...
    Csak az nem manipulálja aki nem akarja. Számos módja van az IP váltásnak és más mehet is a csalás! Egy HG választásnak nem így kellen zajlania, haenm ideális esetben a jelöltnek le kellene írnia, h mégis mit tenne a topik érdekébe, ill. a közösségért akik ide járnak nap mint nap!
    Állított, h a jelöltek 85%-a csak azt látja az egészben, h ha ő lenne a HG akkor ő lenne itt a Jani. Hsz-eket törölgetne, bannolgatna, és csak a "hatalmat" akarja gyakorolni a többiek felett! Szal ez a végeredmény szinte biztosra mondható, h nem lesz tiszta (sajnos)

Az lenne a jogos nyertes sztem, aki leírná, h mit tenne a topikért, nem pedig csak bannolgatni akarna, ill "kiskirályoskodni"!

Volt ilyenekről egyáltalán szó?! Vagy csak a "szavazz rám haver!" c. történet volt?!
  • kucsi08
    szasztok!

Add-on kamionoknak valahogy meg lehet változtatni a hangjukat??
  • kazai21
    Valaki ügyeskedik mert Cindasnak is 30-ról 41 szavazata lett...
  • DIESEL DOG #5501
    Hmm.. mostmár nekem is feltűnt valami. Az előbb kazai21-nek volt alig 65 szavazata most nagy hirtelen lett 93...

I'm don't understand...
  • DIESEL DOG #5500
    Nem lesz rossz! :D
  • szabii98
    Ja akkor RS-nek hogy van 74?:L
  • Glory81
    Nagyon nagy ja bányába jó
  • kobi14
    Van még mit rajta csiszolni bányába fasza

• sziliboy
    Sziasztok.
    Már egy ideje figyelem a fórumot sok mindent láttam halottam. Nekem is lenne egy kérdésem.
    Kilehet szedni a radart?
  • takehun
    A kamion helyre azt értettem, hogy pl az oldala. Mert a lámpa meg ezeket látom én, de az olalát azt nem. Meg ez a tükrös dolog is, amit 5490 említ.
  • takehun
    Hali! Én átkonvertáltam, meg is jelenik a játékban de nem játssza le. Valami ötlet?

Másik: A skinelést és a Zmodeler-t tömören leírná valaki MSN-be? (skinelést tudom, csak azt nem, hogy pl az oldalától kezdve tetejéig hogy mennyen végig egy kép, meg hogy a DXT progiban hol vannak a kamion helyei.) És a Zmodeler-t meg egy teljes verziót valaki küldeni. Meg szeretném tanulni, közbe ha elakadnék akkor valaki MSN-en kommentálná kisebb mértékben. Köszönöm!