47495
German Truck Simulator
-
Tsaba01 #5749 szedd le az open carrier módot -
#5748 ó most olvasok az alattam lévö hosszas leirást,nem láttam eddig..szoval adig kell nyomjam amig nem kapok emailt...király.. -
#5747 Üdvözlet az uraknak..
elég régen voltam a forumokon mert gépem sem volt meg sok idöm sem..." megvan ez a GTS " nekem is,és 1 kérdésem van,,kötelezö a játék elején azokat a fuvarokat vinni amiket ö ad? se garázst se kamoiont nem tudok venni.már az 5.ik fuvart csinálom..
köszönöm. további jó gurulást
-
Glory81 #5746 1992-es Kamaz
-
mester07 #5745 Bocsi az irásért csak elkapkodtam egy kicsit. -
Blum #5744 Hello!
Letöltés -
mester07 #5743 Hello!Az interiort be tudnád linkelni ha mrgkérlek!Ha elküldöd priviben augy zs jo lesz!Elöre is köszi!! -
Blum #5742 Sziasztok! Dobok egy képet :) Skinen még van javítani való. Pót hozzá hamarosan...
-
#5741 Érdekes én garázst 25 ezerért vettem. Kaptam mailben egy ajánlatot és elfogadtam.
Ez olyan mint a való világ. Van akinek minden egyből kell, az fizet mindenért a legtöbbet. Van aki meg türelmes és megvárja a remek ajánlatokat... -
#5740 A játékban (ha hagyod a rendes menetet és nem használod a karrier nélküli mod-ot) többször kaptál használt kamionokról ajánlatot. Alapból ezek egyikének megvásárlásával tettél szert a saját gépedre is. Na most előkeresed vmelyik még nem elfogadott ajánlatot és elfogadod (ez kb 10 ezer EUR). Ha neked mint főnöknek jó a használt verda, akkor az alkalmazottadnak is jó lesz!
Amúgy: Itt már írtam erről -
Glory81 #5739 Take ment privát.:))Akkor már nem csak egy regi kamion rajongó van:))) -
#5738 Ment pm
-
Tsaba01 #5737 Beimportálod a modelt, top v front nézetben kijelölöd a kerékdummyt, CTRL-t nyomvatartva Modify->Move és X tengelyen kintebb húzod. -
#5735 De nem segítenél mert én nem értek a zmodelerhez. -
Glory81 #5734 Mára vége ezzel a 2 képpel bucsuzom jó éjt.
-
Tsaba01 #5733 Tess -
takehun #5732 Valaki meg tudna dobni full Zmodeler2-vel? Csak hogy gyakoroljak valamit.
Köszi :)
És Scania ezt el tudnád küldeni azt a kamiont? Nekem nagyon tetszenek az ilyen régi egyszerű kamionok :)
Köszönöm! -
Tsaba01 #5731 Annyi hogy Zmodellerben kintebb hozod az első kerék dummyjait. -
misu29 #5730 Hali.
Egy kérdés : van garázsom , vettem autót , van soförőm és mégsem mutat a garázsba a soförnél csak nullákat az euronál . Hogy tudok munkát vállalni vagy azt automatán csinálja ? Köszi . Olvasgatom a fórumot de sok ilyen kérdésben sok segítséget nem adnak a "profik" remélem én kapok . Kösz -
#5729 Sziasztok.Ki tudna nekem segíteni.A kamionom első kerekeit kellene kintebb hozni mert szerintem nagyon bent vannak.Jó lenne ha valaki segítene ebben nekem.Válaszaitokat előre is köszönöm!!!! -
DIESEL DOG #5727 Az scs-t a dokumentumok/German Truck Simulator/mod mappába kell berakni... :) -
saloka #5726 üdv!
a xenon fényt hová kell bemásolni, hogy működjön? -
#5725 Gázrobbanás miatt leállították -
#5724 Kösz Mike
#5720: Köszi -
#5723 A középső kamion miér áll a füvön?.... -
#5722 nagyonszép -
#5720 -
Sóschips #5719 jóeznekitanyárahagy örüljön neki h képet tesz fel -
#5718 Köszi:D
Luspy: Neked is köszi:);) -
147asdf #5717 az oké hogy 75e a garázs vettem is egyet Kölnben de kamiont nem tudok venni, csak a sajátomat tudom lecserélni és úgy a jelenlegi kamionomat meg beszámítják.
Vagy valahogy lehet külön is venni kamiont úgy hogy a saját kamionom ne tűnjön el? -
#5716 Rohadtjó ez a MAN -
#5715 -
#5714 Rendben , örülök. :) -
#5713 Kicsit sem feltűnő vágások. -
#5712 Holnap már valószínűleg beindul a meló, addigis 1 kép:
-
#5711 Jaja am nyugi rajta vagyok az ügyön! -
#5710 Hoztam pár képet tudom nem legszebbek
Indulás a kollégával a 3.kolléga előrement ő azért nincs rajta
A kúttól már flottában
A harmadik kolléga máshova ment de ő is ebbe a városba jött
Holnap mindenki külön megy
-
sebokmark #5709 *425000
elírtam -
#5708 Valaki segítene nekem? CseNo nem adta ki a pótot vagy amiből csinálta az alapjáról nem tudok jó linket azt hiszem Euro Transport-os skine van. -
#5707 Hali!
Látom te is tolod az ipart!
Jó munkát , de azért 1 dologról ne feledkezzünk el :)