47495
German Truck Simulator
-
daf105fan #5613 #5607-re ment :) -
daf105fan #5612 pont Cindas-t???
régen itt vagyok már...csak nem írtam, ETS topicban is ugyanez volt anno még nem volt GTS és ott 10 vitából 8at legalább Cindas kezdett...
ha más-t "viselkedése alapján" nem akkor én őtse javasolnám :S
dehát a te dolgod...egyébként a többiek szerintem jó választás lennének... -
#5611 Írjam le hogy kire? -
#5610 Mivel többen is jeleztétek, hogy a mostani szavazás könnyen kijátszható, készítettem egy szavazó topikot és az eddigi eredmények elvesznek, mert állítólag gyanús mértékben nőttek rövid idő alatt. Az új topikba mehet minden a házigazda választásról, a jelöltek kampányolhatnak és szavazni is lehet. (Mindenkinek csak egyszer, természetesen.) A topik linkje: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1264432433
Emiatt a változás miatt a szavazást csütörtök estig meghosszabbítom. -
#5609 kössz !! -
DIESEL DOG #5608 -
#5607 Na annyit leírok, hogy kiket tartanék alkalmasnak az indulók közül a topik vezetésére. Az indulók közül 4 embert választottam ki, ők pedig Cindas, kazai21, Diesel Dog és RS.
A többieket vagy nem ismerem, vagy az itt látott viselkedésük alapján nem nevezném szívesen utódomnak. -
#5606 szerintem vagy nyissál egy külön topicot neki, vagy ETS házigazda jog topicba mindenki leírná h kire szavaz...utána valaki öszeszedné a szavazatokat és kész ;)
és csak olyanoknak a szavazata legyen érvényes aki legalább néha ír a topicba 1-1 HSZ-t...csak mer lenne olyan aki idecsődíti egész SG-t h szavazzon rá...
egyébként ahogy Kazai is leírta jó lenne szerintem ha te döntenéd el, és akkor másnak nem lenne beleszólása :)
bár ezt te döntöd el te, hogy mi legyen, mert még te vagy a főnök:) -
Tsaba01 #5605 Akkor nevezz ki valakit akit te a legmegfelelőbbnek tartasz a HG posztra és kész. Nem lehet iesmi szavazást tartani mert mindenki azon van h h szerezzen több szavazatot. -
kobi14 #5604 Most milyen fórumba vagytok
Sztem pár dolog nem ide való ELLEHETNE GONDOLKOZNI A BRIGÁDNAK
sorry a nagy hangszintemért. -
#5603 #5594: Aki egy ilyen, valós tét nélküli szavazáson is csal, annak csak gratulálni tudok...
#5596: Nekem vannak jelöltjeim, de ha én nevezném ki akkor azért jönne a sírás, hogy másoknak esélyük sincs.
Ja és attól hogy most házigazdaügyileg ilyen átmeneti időszak van, nem kell teleoffolni a topikot azzal, hogy kire szavaztok. -
#5602 nem is reád gondoltam hanem.....inkább nem mondom... -
tomi0113 #5601 tessék, regisztrálni kell! -
#5600 Én a truck.darkbb.com-on szoktam nézelődni:) -
#5599 SZiasztok új vagyok már nyomtam a haulin-al az ets-is de most a gts-el és azt szeretném kérdezni hogy nem tud-e valaki olyan oldalakat ahonan jó gépeket lehet leszedni ?????? -
tomi0113 #5598 én nem, ha engem választanak xD -
#5597 jah az lenne a legjobb de akor 12 közül egyet megválasztnak és akor a többiek fel lesznek idegesedve..(tisztelet a kivétel) -
#5596 Ja mert mondjuk elég sg-n sok ismeret és annyi,szerintem meg Ltomira kéne bízni a döntést,hogy szerinte ki lenne jó HG-nak és akkor úgy megy az adminokhoz,hogy velünk beszélte meg:) -
Tsaba01 #5595 Ez a szavazás nevetséges... -
carloelsa #5594 Ez a szavazás nem tisztességes! Egy helyről folyton más IP-n jönnek szavazatok! Nem percenként, de jönnek kb óránként... ugyan az a cím... valaki gyanús az ADSL netjével -
#5593 Na és utoljára az új "Rönó" (Tovább nem húzom az idegeiteket)
-
#5592 Péistike -
#5591 Atikah -
#5590 Ezt ki gyártja le a GTS-be?
-
#5589 -
#5588 Akkor valószínűleg csalással szerezted a pénzedet. Hiába veszel meg mindent, ha magába a történetben nem vagy még azon a szinten. -
#5587 BÖBE -
#5586 -
#5585 Nem voltam ma suliban -
#5584 van suliba wifi -
#5583 Szerintem nyugodtan kijelenthetem hogy ide jöjjön aki szavazni szeretne, mert probléma van a szavazással. -
#5582 Hazaérkezett a dedó az iskoláboól? -
#5581 PÉISTIKE FOR PRESIDENT!!!!! -
#5580 -
#5579 Na már megint választás?
Nem elég 4 évente? -
#5578 miért??hát sztem meg jobb is ha már volt házigazda mert akor tudja hogy mivel jár, de még aki nem is volt.. -
#5577 Cindas, te szavaztál? -
#5576 Valóban! ;D -
#5575 ezjóbuli volt:D -
Bmx01 #5574 én nem értem vettem kamionokat a sofőröknek, elméletileg automatán munkát vállalnak de a garázsba mégis a sofőrök alatt csak nullák vannak
szóval senki nem keres semmit
pedig 2 garázsba külön külön van 3-3 ember
akkor hogy most hogy mi merre ???