47495
German Truck Simulator
  • daf105fan
    #5607-re ment :)
  • daf105fan
    pont Cindas-t???
    régen itt vagyok már...csak nem írtam, ETS topicban is ugyanez volt anno még nem volt GTS és ott 10 vitából 8at legalább Cindas kezdett...
    ha más-t "viselkedése alapján" nem akkor én őtse javasolnám :S
    dehát a te dolgod...egyébként a többiek szerintem jó választás lennének...
  • VERESS 96
    Írjam le hogy kire?
  • LTomi
    Mivel többen is jeleztétek, hogy a mostani szavazás könnyen kijátszható, készítettem egy szavazó topikot és az eddigi eredmények elvesznek, mert állítólag gyanús mértékben nőttek rövid idő alatt. Az új topikba mehet minden a házigazda választásról, a jelöltek kampányolhatnak és szavazni is lehet. (Mindenkinek csak egyszer, természetesen.) A topik linkje: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1264432433

Emiatt a változás miatt a szavazást csütörtök estig meghosszabbítom.
  • LACEJKA
    kössz !!
  • DIESEL DOG #5608
  • LTomi
    Na annyit leírok, hogy kiket tartanék alkalmasnak az indulók közül a topik vezetésére. Az indulók közül 4 embert választottam ki, ők pedig Cindas, kazai21, Diesel Dog és RS.
    A többieket vagy nem ismerem, vagy az itt látott viselkedésük alapján nem nevezném szívesen utódomnak.
  • Szobi30
    szerintem vagy nyissál egy külön topicot neki, vagy ETS házigazda jog topicba mindenki leírná h kire szavaz...utána valaki öszeszedné a szavazatokat és kész ;)
    és csak olyanoknak a szavazata legyen érvényes aki legalább néha ír a topicba 1-1 HSZ-t...csak mer lenne olyan aki idecsődíti egész SG-t h szavazzon rá...

egyébként ahogy Kazai is leírta jó lenne szerintem ha te döntenéd el, és akkor másnak nem lenne beleszólása :)

bár ezt te döntöd el te, hogy mi legyen, mert még te vagy a főnök:)
  • Tsaba01
    Akkor nevezz ki valakit akit te a legmegfelelőbbnek tartasz a HG posztra és kész. Nem lehet iesmi szavazást tartani mert mindenki azon van h h szerezzen több szavazatot.
  • kobi14
    Most milyen fórumba vagytok
    Sztem pár dolog nem ide való ELLEHETNE GONDOLKOZNI A BRIGÁDNAK
    sorry a nagy hangszintemért.
  • LTomi
    #5594: Aki egy ilyen, valós tét nélküli szavazáson is csal, annak csak gratulálni tudok...

#5596: Nekem vannak jelöltjeim, de ha én nevezném ki akkor azért jönne a sírás, hogy másoknak esélyük sincs.

Ja és attól hogy most házigazdaügyileg ilyen átmeneti időszak van, nem kell teleoffolni a topikot azzal, hogy kire szavaztok.
  • Tomikahh
    nem is reád gondoltam hanem.....inkább nem mondom...
  • tomi0113
    tessék, regisztrálni kell!
  • kazai21
    Én a truck.darkbb.com-on szoktam nézelődni:)
  • LACEJKA
    SZiasztok új vagyok már nyomtam a haulin-al az ets-is de most a gts-el és azt szeretném kérdezni hogy nem tud-e valaki olyan oldalakat ahonan jó gépeket lehet leszedni ??????
  • tomi0113
    én nem, ha engem választanak xD
  • Tomikahh
    jah az lenne a legjobb de akor 12 közül egyet megválasztnak és akor a többiek fel lesznek idegesedve..(tisztelet a kivétel)
  • kazai21
    Ja mert mondjuk elég sg-n sok ismeret és annyi,szerintem meg Ltomira kéne bízni a döntést,hogy szerinte ki lenne jó HG-nak és akkor úgy megy az adminokhoz,hogy velünk beszélte meg:)
  • Tsaba01
    Ez a szavazás nevetséges...
  • carloelsa
    Ez a szavazás nem tisztességes! Egy helyről folyton más IP-n jönnek szavazatok! Nem percenként, de jönnek kb óránként... ugyan az a cím... valaki gyanús az ADSL netjével
  • mandm
    Na és utoljára az új "Rönó" (Tovább nem húzom az idegeiteket)

• 94mike
    Péistike
  • kazai21
    Atikah
  • mandm
    Ezt ki gyártja le a GTS-be?

• mandm
  • neo81
    Akkor valószínűleg csalással szerezted a pénzedet. Hiába veszel meg mindent, ha magába a történetben nem vagy még azon a szinten.
  • szabii98
    BÖBE
  • Carlos
  • szabii98
    Nem voltam ma suliban
  • Atikah
    van suliba wifi
  • RS
    Szerintem nyugodtan kijelenthetem hogy ide jöjjön aki szavazni szeretne, mert probléma van a szavazással.
  • Carlos
    Hazaérkezett a dedó az iskoláboól?
  • szabii98
    PÉISTIKE FOR PRESIDENT!!!!!
  • Atikah
    <span class="bb-style-xlarge">KÉSZ VÉGE.. CINDAS FOR PRESIDENT</span>
  • Napközis
    Na már megint választás?
    Nem elég 4 évente?
  • Tomikahh
    miért??hát sztem meg jobb is ha már volt házigazda mert akor tudja hogy mivel jár, de még aki nem is volt..
  • szabii98
    Cindas, te szavaztál?
  • RS
    Valóban! ;D
  • Cindas
    ezjóbuli volt:D
  • Bmx01
    én nem értem vettem kamionokat a sofőröknek, elméletileg automatán munkát vállalnak de a garázsba mégis a sofőrök alatt csak nullák vannak
    szóval senki nem keres semmit
    pedig 2 garázsba külön külön van 3-3 ember
    akkor hogy most hogy mi merre ???