47495
German Truck Simulator
-
#5413 A válság ide is bedugta a búráját, egyszerűen nincs munka .. az autók üresen állnak ..
-
#5412 Lol ez milyen komoly már xD
-
#5411 Cindas kimaradt a listáról, őt is felírom. -
#5410 A jelentkezést lezárom, az indulók listája a következő:
tibi842
RS
Immigrants
Diesel Dog
péistike
Roland10
Szobi30
megas
kazai21
tomi0113
baly94
Ha nem privátban, hanem egy hozzászólásban neveztél és nem vettem észre, akkor ne reklamálj, mert ki van írva, hogy privátban kellett volna.
Pár perc és kikerül a szavazás linkje a bannerbe, szerda este zárom le a szavazást. -
#5409 Cindas for president -
#5408 Hajrá Cindasz!Én rád szavazok! -
#5407 teis fenn vagynála -
ha kell valakinek írjon pm-et -
#5405 Ne nevessetek ki de énis indulnék -
#5404 ASD:D?SA:DSA
Cindas: Akkor te is 1 napja olvasod a GTS fórumot:) Amúgy az elmúlt napokban azért nem igazán írtam mert tanultam..
-
#5403 sry ha OFF,de ezt muszály belinkelni.
lépjetek be ti is :D
-
#5402 na mer tőled aztán a zmodos képeken kívül túl sok mindent láttunk:) -
#5401 Nem is játszol:L -
#5400 Köszi! -
#5399 énis indulnék a hg szavazáson -
#5398 tessék itt van ennek nyitott a PMG-je...:)
#5397: szerintem is ígyvan
mert olyan HG-ra nincs szükség sztem aki 1 héten benéz 1-2X...:)
én benézek egy nap általában olyan 15-20X xDDD
bár írni nagyon ritkán írok az tény :D
bár természetesen nekem is vanna olyan napok h nem nézek be csak 1-2X... -
#5397 Nem azért mondtam,csak én így gondolom,hogy legalább az legyen aki 1 nap benéz 3-4-szer.. -
#5396 Azzal nem lenne probléma, sokszor vagyok SG-n, még ha nem is mindig írok. -
#5395 azért én megnézném ha belinkeled! -
#5394 Hát jah :) -
#5393 És ha átalakítottam akkor betudom majd rakni GTS-be? -
#5392 az a baj, hogy új R szériás scania-ból csak olyan van kiadva aminek csúnya a hűtőrácsa :S
van hozzá nagyon szép hűtőrács is de az sajnos privát :(
pedig rengeteg embernek arra fáj a foga(nekem főleg:P)
dehát még nincs kiadva...:( reménykedjünk benne hogy előbb-utóbb lesz kaidva szép hűtőrácsos is :) -
#5391 Ja igen,elfelejtettem oda írni,hogy köszönöm szépen Varsányinak a Volvot:)
Norbee:Feltöltöm neked valahova az enyém és adok linket privibe.. -
DIESEL DOG #5390 ETS-hez tudok nyitottat, de GTS-hez sajnos nem nagyon... :S -
nenus #5389 ez varsányi gépe? -
#5388 Bocsi Dog!
A 620-ra gondoltam! -
#5387 Csak Skype-om van! -
SuSu1992 #5386 hol látsz te kihaltságot? -
#5385 Szia!
Elküldöm neked msn-en ha kell:) -
DIESEL DOG #5384 A regelt ZMod Wareznek számít, tehát az az off topikba való téma...
R szériából milyenre gondolsz? 620, 500, 420, stb... -
#5383 Mi ez a hirtelen kihaltság? -
#5382 Sziasztok!
Regelt Zmodeler-re lenne szükségem link! És egy nyitott új R szériás Scaniára amit lehet szerkeszteni!
Köszönöm a segítségeteket! -
#5381 Nagyon szuper lett az interior!
Köszi Desel Dog!:)
Lenne még 1 kérdésem!
Valaki nem tud valami videót hogy amit modolok kamiont hogyan kell visszarakni a játékba? -
#5380 Na a holnapi nap folyamán kész a volvo,és utána össze dobok egy mercit amit publikussá teszek ha van rá igény ehhez kérnék ötleteket. -
DIESEL DOG #5379 Ja azt elfelejtettem mondani hogy ETS-ben is működik kifogástalanul, és ETS-ben a kormányon van a logó is. GTS-ben nem tudom hogy miért nincs, majd még agyalok rajta... :) -
#5378 Meglátogattam a tóparti házamat. :D
Továbbá legnagyobb meglepetésemre a játékban magától elkezdett esni az eső.
-
#5377 Én is indulok:)
Szerintem olyan legyen HG aki legalább mindennap benéz a topikba nem azt mondom,hogy egyfolytában sg-n kockuljon csak azért nézzen be egy párszor:) -
carloelsa #5376 péistike 2009.06... án regisztrált! "A jelentkezéshez minimum 1 éve regisztrált tagnak kell lenned az SG szabályai szerint!" Ő rá ez nem igaz. -
#5375 rendes vagy!!!!
köszönjük! -
DIESEL DOG #5374 Na úgy döntöttem hogy megosztom Veletek a Volvo Interiort, bár még közel sem végleges. Itt-ott még ki lesz egészítve, javítva lesz, na meg elkészítem az "A" kategóriás Volvo-hoz is az Interiort, mert ez most még csak a "C" és "B" kategóriás Volvo-k kabinját változtatja meg... de beszéljenek a képek:
És a link hozzá: Realistic Volvo FH12 Interior by DIESEL DOG v1.2
A sok képért elnézésetek kérem, csak részletesen szerettem volna bemutatni... Használjátok egészséggel! :)