The Last Remnant
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A wiz 8 biztosan megy mert föl van installálva (egy régi pcguruhoz adták, a dvd verzió), pont tegnap néztem bele egy 2002-es mentésbe. Cane of Corpus, favorit.
Igen, a wiz 7 lenne az igazi, bár van egy windows-os verziója (win98?) legutóbb nekem nem ment xp-n. Talán megoldható, kérdés mennyire élvezhetõ 320x200-ban. Meg az a rengeteg idõ amit megevett, kézzel rajzolni a térképet, ott is volt pár rész ahova ment az ember spawnoltatni az erõsebb szörnyeket, még arra is emlékszem voltak 1 órás csaták a végefelé fõbossokkal. Nem is írom tovább, csak összefut a nyál a számban.
Nagy kár ma már nem lenne profitáló egy Wizardry 9. Pedig azt rögtön venném. Kivéve persze ha egy xbox 360-as port.
Ha már OFF:
A Wiz 8 elindulna egyáltalán ilyen gépeken amikkel mostanság az emberek rendelkeznek? Nekem is nagy kedvenc volt, de azért az igazi az elõdje, a Wiz 7 volt. Azzal hónapokig elvoltam. Angolt tanulni sem volt rossz megoldás, mert ha valamire kíváncsi volt az ember be kellett pötyögni a kérdést. :-)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Megvételen én is gondolkoztam, minél több idõt fordítok rá annál inkább ráérezni a harcrendszerre, tetszik. Valószínû kicsit késõbb költök rá, most a World of Goo kerül sorra.
Kis OFF:
Amúgy a játék miatt határozottan kedvet kaptam a Wizardry 8 örök klasszikusra. Kicsit emlékeztet a fejlõdés, ott is amit sokat használtál tulajdonságot az nõtt. Persze más és jóval nyugatiasabb, de jópofa. Sajnos már nincs ötletem hogy nyomjam végig, normál party megvolt, 3 karakterrel megvolt, kettõvel és még a solo faery bishop/ninja keverékkel is. Azok a régi szép idõk 😊
A savegame meg tuti sérült mert volt hogy pont mentés közben fagyott ki a program. Utána a visszatöltött állásokban mindig volt valami ami nem stimmelt. De azt sem zárhatom ki, hogy a telepítésnél is volt már valami gebasz és sérülten pakolhatott fel pár file-t a program.
Ezért tegnap leszedtem az egészet, defragment a gépre alapos söprögetés után, aztán visszaraktam a programot.
Azóta stabilan fut és simábban. Sehol egy akadás, még turbo módban sem. Nagyobb felbontásba és részletesebb megjelenítésre lett pakolva és bírja.
Mi több, amint megjelennek elérhetõ ellenfélként a neves levadászandó szörnyikék, azonnal meg is találom õket a helyükön. Ez üdítõ változatosság. Végre minden a helyén van. Egyenlõre még az elején vagyok (Elysion jön) de eddig semmi probléma. Bízom benne, hogy most nem kell a korábbi problémákkal szembenéznem (tárgyak eltûnése vagy feltûnése, ellenfelek fellelhetetlensége, NPC kavarodás, quest sorrend cserélõdés).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt hittem mát hogy nem is lessz benne feltámasztás, de még is ennek örülök....
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Nekimentem ötször, mindig elsütötte a 10. vagy 11. kör végén. Elõzõ körben vörössen elkezd izzani a pálya, majd következõben leszáll a földre és diszkréten elfehéredik minden. Onnan game over, még sebzést sem ír. Ahogy láttam a wiki egészen pontos ebben a bejegyzésben, nálam úgy viselkedett amint ott jelezték. Van neki valami területre ható apocalypse nevû art-ja, na ez nem az.
Fura hogy ilyen bugos nálad, amikor végignéztem más fórumokat nem nagyon írtak bugokról. Majd nyitottabb szemmel olvasok tovább. Reloaded változatot nyomod? Esetleg sérült file-szerkezet, a save game corrupt lett?
A 10 körös limitrõl én is olvastam a wikia-s ismertetõben, de van erre konkrét utalás is valahol a játékon belül? Én nem akadtam rá a dologra.
Mindenképpen újra kell kezdenem egy alapos takarítás után ezt a játékot, mert egyre több visszásságra bukkanok (például a kis boszorkány esetén is eltérésem volt, aki mindig pénzt akar, ugyanis elõbb találkoztam vele Baaluk-ban (az utolsó helyszínén) mint Melphina-ban és fel is tudtam venni magamhoz csak hogy visszaköszönjön utána Melphina-ban és ott is ki kelljen még segíteni).
AP leszívó az nem jött be, ahogy hiába próbálkoztam a curse-el is. Csak silence, a petrification (valamelyik általam készített kétkezes nagy katanával csinált folyamatosan ilyet Glenys) és a freeze (frost támadások után). Mondjuk sokra nem mentem vele, mert 3 csapat lekötötte, aminek eredményeként õ 3 alkalommal is támadott egy körben.
Nálam az 5. körben fixen benyomta az armageddont, mindegy mi történt. Ettõl minden fehér lett, nagy nyögések, aztán pár másodpercnyi fehér képernyõ után visszajött a kép és ment tovább a harc.
Amelyik csapatomban el lett lõve a protection és orphic ward az észre sem vette a gyilkos sebzéseket jöjjön varázslattól vagy sima ütésbõl.
Wyngale meg nem tudom minek volt ott. Õ volt az elsõ aki elérte a Fallent aztán elsõként általában le is feküdt.
Azt nem tudom mitõl függ hogy nimble vagy mighty jelzõt kapnak a delikvensek. Tippem az, hogy nimble ha balance módon van képezve vagy mystic úton, míg mighty ha combat utat jár a delikvens. Meg a forgatott fegyver is talán befolyásolja. Katanás karakterek nálam eddig csak nimble módig fejlõdtek, míg bárdos/lándzsás delikvenseknél egyõl mighty jelzõ jött be.
Rájönni eddig én sem tudtam a +1/+2 stb módosítók megszerzésének mikéntjére. Jorgen például miután beállt a csapatba és elmentem a homoktengerhez (én oda jártam erõsödni) az elsõ csata után mindkét kardjára megkapta a +1-es módosítót pedig talán ütött vagy 4-5-öt és talán 2 lényt gyilkolt le összesen. Ugyanakkor Baulsonnal kellett 1 BR-t fejlõdni mire a lándzsája +1-es lett.
Pár BR fejlõdés után én is rohangálok vissza mindenkihez dumálni, karakterek fele már jóban van velem bár még nem írtam föl mik a konkrét bonusok. Hp meg kis tulajdonság növelés?
Baulson nekem is az egyik legtápabb, valószínû mert olyan korán megkapjuk. Kétkezes + gyógyítás/támasztás és sok hp. Kell ennél több?
Most BR 65 vagyok 5. db négyezerpárszázas uniont tudnék kiállítani, szal kell még gyilkolnom. Bár már minden mellékküldetést megoldottam eddig a pontig és nincsenek igazán erõs ellenfelek leszámítva az extrém kategóriát. Igaz Jager, Baulson + Duke of Ghor magában kitesz 5000 hp-t.
A jó öreg Bai Zeinél trainingelek, letiltottam minden combat artot meg egyebet és aki csak tud hexet azokkal nyomulok. Általában 25 körre el tudom húzni az orb formációval, kell nekem a cachexia. Volt csata mikor vagy 10 új art-ot tanultak. Enyhén unalmas, cserébe már vagy öten tudnak animalcule-t, valamire csak jó lesz.
Ahogy nézem BR függõ amikor rákérdeznek új dolgok tanulására. Már annyira várom hogy a Duke of Ghor meg a Irina szóljon a psionic cucc miatt.
Az karakter specifikus milyen változót kapnak a combat art mellé? Gondolok a Nimble és Mighty jelzõre. Pl: Emmy nimble a Duke meg mighty dolgokat nyomat. Esetleg fegyver/faj.
Illetve még azt nem vágom függ bármitõl a fegyverek fejlõdése? A +1, +2 stb. változóra gondolok. Vagy x használat/sebzés után egyszer csak tápabb lesz?
nem 10 kör alatt kell lenyomni?
nekem a 10 körben az utolsó union nyomta le
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN
Ugyanakkor tudom, hogy én elõbb végeztem a ruins-ban mint hogy a Fallen kipurcant volna.
Visszatöltöttem pár régebbi állásomat hogy ellenõrizzem a dolgot. Nekem a manus, aki a seeker of ancient path feladatot adta, odaadta a végén a Stone of The Imperator-t is az Amethist Orb mellett. Legalábbis mindkét tárgy ott figyelt az inventoryban holott a Fallen még a helyén volt, Wyngale sem akarta még lenyomni. Ha nem õ adta akkor nem tudom hogy a fenében került hozzám.
Találtam egy mentést a fallen leverése utáni állapotokról, és ott már 2 Stone of the Imperator figyel az inventoryban (pedig nem kéne, fõleg hogy az ancient ruins-ba való bejutásnál el kéne vennie a programnak a követ). Tehát a gebasz nálam van. Programhibára tudok csak gyanakodni (tény hogy 2 alkalommal is teljesen lefagyott a program mentés közben aztán kidobott, utána meg volt hogy egy vasam sem volt vagy a teljes alapanyag készletem tûnt el). Azt hiszem újrakezdem a játékot hogy most rendes menetben is meg legyen csinálva.
Nálam a következõ taktika ment 93-as BR értékû csapattal: 5 csapatot vetettem be. 3 db 4 fõset és 2db 3 fõset.
Egyszerre 4 csapattal tud foglalkozni a fallen. Az ötödik már gondtalanul csapkodhatja vagy támogathatja a többieket.
A létszámok kevésnek tûnhetnek, de célirányos csapatokkal nem lesz gond. Például Baulson akit már a játék legelején felvehetünk edigre már önmagában annyi HP-val szaladgált, hogy bárhová került az a csapat garantáltan túlélõnek volt mondható. Persze ehhez kellett, hogy úgymond teljesen felszabaduljon és kibontakozhasson (3 diskurzus vele mikor beszélgetni akar és drasztikusan felerõsödik, majd a további fejlõdése is toronymagasan veri a többiekét). De ugyanígy fel lett fejlesztve a csapatomban Jorgen, Nora, Gabriel, Violet, Caedmon, Allan, Glenys és Maddox. Õket az alap ötössel plusz Rush és Irina felhasználásával vetettem be, plusz más, nem ennyire fejlett karakterekkel (Loki, Paris, Jager).
Az ötödik csapat nálam egy gyógyító/támogató volt, erõs mystic defense értékekkel (Irina, Violet, Pagus), ezt támogató formációban.
Mellette 2 erõs védekezõ egység, védelmi formációban feszítõ csapatokkal.
Egyiket vezette Rush, mellette David, Gabriel és Nora. Õk Nora kivételével mind pajzsosan nagyon jól blokkoltak és visszakézbõl sokkalta többet sebeztek mint direkt módon támadva. Már amikor bejött a critical blokk.
Másikban Emmy, Paris, Maddox, Glenys.
Volt egy távtámadó egység mystic attack erõsítõ formációban (Torgal, Caedmon, Allan) és végül az áldozati bárány szerepkörû ütlegelõ csapat támadó feladatkörrel (Blocter, Baulson, Jorgen). Bár csak hárman voltak, mégis 8000 fölötti össz HP mennyiséggel rendelkeztek a támadóim.
A gyógyászok és a távtámadók hátul maradtak. Egyik várt és gyógyított ha kellett, a másik mágiával támadott szigorúan távolról. A támogató nekem szinte mindig megmenekült a fallen varázslataitól (resisted vagy dodge miatt), a másik meg többnyire elviselte a dolgot. Ráadásként Torgal 2 alkalommal is nyomatta a pisztolyos támadását.
A két védekezõ elég jól blokkolgatott és dodge-olt támadásokat, bár így kevésbé hatékonyan sebzett.
A támadók meg általában odavertek egy nagyot és vagy ledöltek a visszacsapásban vagy talpon maradtak. Akár ledöltek, akár maradtak talpon, a támogató csapat mindig összekaparta õket.
18 körös csatával lement a dög. Összesen az egész csata alatt 5 speciális támadás lett elsütve, 2 alkalommal volt Blackout és a kezdetet leszámítva általában 70% körül mocorgott a morál is. Volt persze magasabb is, de elég volt egy csapás a fallentõl és máris csúszott egy kicsit a morál lefelé.
de néha elérem a 30000-et, a nagy sárkány ellen,csináld úgy hogy egy területen minden ellenséget leszedsz, és próbálj minél többet link-elni(lassítva könnyû)
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Speciel jobban jársz ha nem a fallen-t abajgatod, hanem mész az ancient ruins-ba. Ott a demigod is könnyeben leverhetõ mint ez a rondaság.
Az egész ancient ruins legkeményebb ellenfelei a röpködõ húsgolyó boss-ok és a sárkány. Elõbbibõl van minimum 2 neves boss (ugyanaz), míg utóbbiból csak 1 de az néha döbbenetes dolgokat tud mûvelni(3 fázisban 3 blackoutot nyomatott a mocsok). Hozzájuk képest a demigod lényegesen könnyebb eset. Ha pedig ezeket a dögöket le tudod verni, akkor utána már nem lesz gond a fallen-nel sem. Végülis õ is csak egy variáns a demigodra.
Most egy kicsit pihentetem a fallent. Ugyan sikerül az elején morál kontrollban lennem, de szépen felmorzsol. Aztán az animalcule betesz, paralizál/mérgez/silencel. Itt értékes idõt veszítek. Aztán néha elnyom a csata második felében egy Life Spring-et, ez 200.000 hp környékén gyógyítja. 4 db. 5000hp-s union kevésnek tûnik.
Muszáj lenne fölhúzni a hex artokat de olyan nehezen fejlõdnek. Hiába kapcsolok ki minden mást, szegény Bai Zei már unhatja annyiszor vertem le. Pedig meg akarom nézni az ancient ruins-t. Kár ha továbbmegyek elveszik a quest.
mer restore, meg hp töltés nem veszi le, csak egy hosszú idõ után megy le és, nem egy könnyû quest-et csinálok, az miatt halok meg, meg nem tudnak nagyot attack-olni, mer mérgezve vannak---....
A morál a sebzésekbe és a védekezésbe valóban beleszól, sõt a speciális támadások is csak bizonyos morálszint felett bûvölhetõek elõ, hiába teljesülne minden más feltétel.
Többek közt a traps art-ban is van pár egészen hatékony képesség a morálbirizgálásra, nem csak a psionics jó erre a célra. Egyik a retreat flare (hugica alapból tudja), a másik az izmosabb pandora's box. Ezek amik elég hamar elérhetõek.
Jager beowulf art-ja minimum morálon ~60k-t sebez, max morálon 160k volt a legnagyobb sebzése eddig
Közben megcsináltam a UFO?!-t, nem kellett megküzdenem a fiery gate-el. Mint kiderült ez egy extra szörny és még nagyon nem a súlycsoportom.
Már csak Fallen bácsi van hátra aki megölt 3 kör után. Most a hex dolgokat próbálom fölhúzni, van egy art ami lenullázza az ap-t, elvileg akkor nem tud elsütni semmit. Illetve Bai Zei-nél vettem észre a morál jelentõségét. Ha max környékén van sokkal ritkábban nyomja a lehelet alapú dolgait, inkább egy desperate wail morálcsökkentést castol. Meg nagyobb morál, kevesebb sebzõdés ha jól láttam, legalább is az extra tulajdonságok nem sebeznek annyit. Tehát hex+psionics a következõ teszt.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Továbbá minél magasabb, annál valószínûbb, hogy a legyilkolt ellenséges lények valami különleges "alkatrészt" dobnak. Ezek a fegyver fejlesztésnél, vagy a társaink számára fontos dolgok.
2. Nyomsz egy Z-t és megtudod. Ilyenkor kilistázza oldalt az adott csapatot amelyik éppen cselekedne és akkor látod hogy ki és mit vetne be. A többit norbi leírta.
3. Ha valakinek a képe megjelenik, akkor számára az a tárgy fontos, mert õ abból fejleszti felszerelését. Ez alatt a különféle ékszerek és kiegészítõk értendõek (karperec, öv, lábszárvédõ stb.).
A fegyverek fejlesztése automatikus, a te döntésedtõl függ. Mikor a nagy térképen mászkálgatsz és rákérdeznek a delikvensek hogy milyen irányban fejlõdjenek (combat, mystic vagy mindketõ), akkor a fegyverzetük minõségét és típusát határozod meg a következõ ilyen kérdésükig. A Combat nagyobb attack és jobb defense értéket ad a forgatójának (aki így nagyobbat sebez, könnyebben találja el a célpontot, illetve némileg jobban hárít) és segíti a combat arts technikák némelyikét. A mystic vonal ugyanezt teszi csak mystic attack és mystic defense terén. Elõbbi a varázslatok sebzésébe és találati pontosságába, utóbbi a varázslatok elleni védekezésbe szól bele. Ha a középutat választja az ember a követõjének, akkor mindenbõl egy kicsit javulni fog a delikvens, de korántsem olyan szinten mint a másik két esetben.
Amennyiben találsz vagy készítesz olyan tárgyat vagy fegyvert ami érdekelheti õket, akkor azt úgyis elkérik tõled és onnantól azt használják. Legalábbis míg el nem jön a következõ fejlesztési idõ, mert akkor lecserélik és visszakapni már nem fogod.
de SaGa Jr jobban vágja
Na, Chain az az hogy hány ellenséget szedtél le, az adott terülteten, de elveszik ha az ellenségek kezdeményezik az attack-ot
Mászkálás közben amikor fehér-kék betûkkel van írva DIGS, az egy kis lény ami felszedi neked a cuccokat, az is fejlõdik.
A támadásoknál a szám azt jelenti hogy hány AP-t vesz, és a Z-vel megtudod nézni hogy mivel támad a csapat
Csata végén amikor mutassa a csapattagokat akkor az neki való cucc, de eltudod tõlük venni (én nem szoktam), meg kiírja hogy mit kapnak mijük feljõdik,nagy attack-ot akkor tudsz benyomni ha a HP-melleti kis M-betû felmegy (ez csak akkor megy ha üdöd az ellenséget, és vissza megy ha õ üt)
remélem mindent leírtam, kicsit egybe raktam ezért sorry.
üdv. jó játékot
1.Csata közben a jobb felsõ sarokban a chains és mellette a szám mit jelent?
2.a támadási lehetõségek közt pl. attack with combat arts számok vannak a támadások mellett.van h 2szer szerepel a támadás csak más számma..Ezek mire jók?
3.Csata végén mikor kapom a jutalmakat akkor kijön egy emberem feje az egyik jutalom mellett.Az mit jelent?és ilyenkor továbbnyomjak vagy mennyek rá az itemre ami mellett a fej van és asszem decide-t nyomni.
Egyenlõre csak ezek jutottak eszembe.Am a játék baromi jó.Elõre is köszi a segítséget.
köszi a segítséget😊
Majd ha már ott is jártál, akkor irány a katakombák felfedezése (erre is kapsz utalást, hol találod a városon belül).
De ha abszolút el vagy tévedve, még mindig megnézheted a végigjátszást

Most csináltam meg nagy nehezen a The Ladies of Bloody Alice questet kettõ db. blackout 2 meg egy db. blackout 4 besegített. Erre külön kellett tápolnom a mocsárban szegény Bai Zei nevû sárkányon. A maga 450.000 (BR 56) hp-jával(igen, egyszer megszámoltam) bírja egy ideig amíg lõjük rá az invocation/evocation artokat. Másképp nem tudom hogyan lehetne fölhúzni õket. Sikerült ráéreznem az arcana varázslatokra, már csak a hexes embereket kéne trainingelni. Megnézném az animalcul-et meg majd a psionics-os Fatal Eclipse-t.
Hátra van a The Fallen és a UFO?!. Nos, az ufoshoz még gyönge vagyok, 4 csoport homunculus szerû valami jön Permafrost V és Caustic Blast V-öket dobálnak, egyszerre 2-3 uniont kinyírnak. Még több grindelést látok a jövõmben. Ezek után a fallennek még neki sem mentem, 10 kör alatt leütni sokszázezer hp-t?
ha jó tudom, de azóta csaka quest-ek és a helyek felfedezésével telt a játék
Egyébként abszolút nem függ mellékfeladatoktól a fõ vonal. Az mindig megy a maga útján. A megfelelõ helyre kell csupán menni, a megfelelõ személlyel beszélni és halad szépen sorban minden történés.
32-õt csináltam eddig
jöhet az Absolute Conqueror
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Arra figyelek hogy amint lehet minden mellékküldetést megcsináljak. Persze megvan a hátránya a 100.000 hp-s bossoknál az anti-tréningnek, azokkal sokat nem tudok kezdeni. Elvileg Nagapur/Aqueducts-ra kell figyelni, onnatól nem elérhetõ pár mission ha jól olvastam.
Why so serious?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az utolsó upgrade meg nem sokkal Irina beszervezése után várható. Megvárni szerintem felesleges a dolgot, mert onnan jóformán alig van hátra pár dolog és lesznek feladatok is, amik csak bizonyos pontig elérhetõek a sztoriban (van belõlük olyan is ami felvehetõ delikvenshez kötõdik). Ha azon túlhaladsz és/vagy nem éred el velük a kellõ fejlettségi szintet (nem fejlõdnek veled több BR-t) mire oda érsz, akkor azok a feladatok már nem lesznek elvégezhetõk. Akkor meg ugye nem lesz final conqueror sem ellenfélként.
van egy digs point vagy nem tudom hogy mi Athlum - Town Square-ban, de ott áll egy "dög" és nem akarja elhagyni a helyet... heelp mee
Miközben kutattam arcana infó után egy topicban leírták hogyan kellene fejleszteni a karaktereket hogy majd a végsõ Absolute Conqueror és The Fallen bossokkal ne kelljen sokat szenvedni.
Nem linkeled az enemyket. Még csak nem is harcolsz velük. Ameddig lehet mindenkit elkerülsz hacsak nem fõnök monster. Nagapur elõtt megcsinálni minden mellékküldetést meg amit lehet.
BR 10 körül elmenni Blackdale-be, ott jobbra menve a másik területen jóval táposabb monszták vannak. Egy ilyennek nekimenve látszik a morál csíkon hogy nagyon alacsony mert tápos az enemy. No, ezekkel küzdve a statok amiket kapunk magasabbak mint normál lényeknél és a BR sem megy föl túl gyorsan. Illetve azt is mondják BR70 körül egy Rush only union-t csinálni aztán gyakni a gyönge enemyt magas chain-el, állítólag a reserved-be rakott hõsök ilyenkor eltanulják a combat/mystic artokat.
Szép, nem fogom újrakezdeni. Viszont addig nem akarok sokat harcolni amíg nem kapom meg a maximálisan használható embert. Ez mikor lesz?
Amúgy ha több ellenséges csoport van, mindet végig kell nézni, mert más-más dolgokat fog engedni rájuk. Arról nem is szólva, hogy az ellenség is beleszól a cselekvéseid sorrendjébe menet közben, így a legnagyobb jóindulattal sem szokott minden sikerülni.
Egy vegyes csapat a legbiztosabb. Gyógyító, feltámasztó, status leszedõ és varázsló, vagy harcos kell minden csapatba és akkor nem lesz baj. Így minden csapat képes mindegyiket életben tartani. Ha jól vannak összeállítva, akkor egy körben mindezt 1xrre tudják mívelni, azaz, amíg feltámasszák és gyógyítják a többi csapatot, addig még támadnak is.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Olvasom a wikit, Arcana Blackout:
Ha meg akarod tanulni csak a leader tudja. Check.
Legalább kettõ invocation vagy evocation varázsló, de inkább több. Check.
A leadernek adott varázslatok közül kell egyet elnyomni. pl: spark V Check.
Tehát nem egyszer összejött hogy 3-an is elsütnének varázslatot egy körben + a leader amit kell. Ennek ellenére nem akar jönni. Tipp?
És miért random hogy mit csinálhatok? Próbáltam lekapcsolni a skilleket csak a legolcsóbb varázslatokat engedélyeztem a mystic unionomban de így is csak páran lõnek egyszerre. Ha a második körben van 60 ap akkor miért 20-30 körüli a max használható? Bõven elég van 5 sparkra is. Meg ez az álstratégia. Sok értelem nincs, kijelölsz célpontokat aztán mindenki mindenkire, elõre nem tudni ki mikor jön így félig szerencse.
Ennek ellenére szórakoztató, remélem sikerül elsajátítanom majd pár arcana dolgot. Vagy csak adott ponttól lehet elérni? Most olyan BR 20 körül vagyok.
Aqueducts - The Third Channel
Wikin néztem és csak térképet találtam,de nem írja melyik város, pedig asszem már volt Quest ezen a helyen.
Szerintem a legjobb változata a warrior, két karddal. Késõbb tanulhat még mystic art-ot (invocations) és herb art-ot is. Vagdalkozásban meg nem lesz hozzá fogható. Ehhez sword, boots és bandana kell neki. De lehet belõle pajzsos harcos is, ekkor pajzs, kard és bandana vagy boots mehet számára. Ekkor jobb védekezõ lesz, de gyengébben üt, emellett gyógyító varázslatokat tanulhat majd és potions-t.
A többi kasztvariánsára is 3-3 összeállítási metódus van. A kezdõ tulajdonságait, felszerelését, annak minõségét és kezdõ/tanulható art-jait befolyásolja a dolog.