The Last Remnant

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Nehogy itten warez dolgokról legyen szó...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

dante3
<#eljen>elég termetes a kicsike!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

OptimusPrime
Úgy néz ki "megjelent"! 😊

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Riddick21
Uncharted

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Magyar megjelenésrõl nem tud valaki valamit? Elvileg most pénteken jön Európába de CD Galaxison semmi infó nincs róla.

Why so serious?

dante3
Gran Turismo 5, remélem lesz új Fatal frame is PS3-ra!<#finom>
Ezeket még hozzá raknám a hosszú listádhoz! 😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Sephi
Ennyi 😄DDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tatyla
MGS4,FFXII,öööö izé most nem jut több az eszembe 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sephi
Ugyan mi ETALON PS3-ra? 😄

Tatyla
15-20mp hosszú távon kiborító...
FFX-el játszottam anno PS2-ön míg volt ilyen konzolos korszakom is...
azt tudom ha nyerek a lottón PS3-at be újítok pár etalon játékkal.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Told az FF X-et ps2 emuval. Én így toltam végig. Elkezdtem az FF XII-t is de a városba beérve nagyon játszhatatlanná vált az 5-10 fps miatt.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Seth
Játsz vmi MMORPG-t,az olyan mint az FF12 XD
Az inventory elsõ blikkre bonyi lehet,de hamar megtanulod, ezzel nem igazán lehet gond szerintem. A töltési idõ engem is zavar, vmikor 15-20 másodpercet töltöget

PSN ID.: Beegabor

Tatyla
na jó sajna ez a játék gáz,miért tölt ennyit?elalszok minden csata után,hihetetlenül lassú az egész,inventory és társai szét van bonyolitva,na jó felejtõs,FF XII.-öt akarok PC-re de már...

Seth
egér bal , jobb, C gomb, B gomb. De hogy melyik melyik azt ne kérdezd 😊

Tatyla
kipróbáltam a demot,hát eddig elég gyenge,az elárulná valaki bill+egérnél hogy van ez a kombináció? A az a bal egér de a többi?

Seth
Nekem aztán mind1 XD

Prince23
Aha értem, azokat rühellem 😄 sry ez van

Seth
j mint japan

Prince23
Jrpg az mi? eddig cRpg-rõl hallottam.
szal mi is a jrpg?

Seth
Egy rossz szót nem szóltam, mit vagy kiakadva? Mondtam, hogy ez nem a te világod,mindenkinek más jön be. Én pl nem tudok játszani az rts játékokkal,mert nem foglalkoztam velük soha,nem érdekelnek. Te meg a jrpg-k világában vagy idegen. Ennyirõl volt szó, úgyhogy nem nekem kéne leállítanom magam

Sir Quno Jedi
Nyafizzál még kérlek! Gondolom a balett kedvelõk fórumába is bemész anyázni, hogy meeekora egy faszság volt tegnap a tévében a Hattyúk Tava, merthogy táncoltak benne ilyen szûk ruhákban, nem volt benne eksön, meg ilyenek. Gratulálok! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Miért is írsz ide ha nem tetszik a játék? Mar megint unatkozol és kelted itt a spam-et?

Takarodj!

Sir Quno Jedi
Valahogy úgy.

Én sem írok pl. véleményt külön-külön sportjátékokról, mivel rühellem õket úgy globálisan. Így nem is tesztelem õket és nem is tudom õket összehasonlítani egymással, stb. Nem izgat a téma.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Latszik, hogy sok jRPG-t játszottal életedben. Sok tapasztalatod van neked vélemény kifejteni.

Hihetõ.

Én várnám mind kettõt csak hát konzol híján az FF13hoz csak akkor lesz szerencsém ha a Last Remnant nem csak egyszeri PC-s kitérõ lesz a Square-tõl.

Why so serious?

<#taps>szívembõl szóltál<#taps>
Seth
Ahogy mondtad, nem értékeled,mert nem érted,ami rendben is van,gondolom még egy jrpg-vel sem játszottál 5 percnél tovább. Vki imádja a stílust, míg mások nem. Én pl az összes sportjátéktól meg rts-tõl sugárban hányok.Starcraft 2? Szarom le. Final Fantasy 13? Remegve várom.

Bocs ha véleményt mertem mondani....

Sir Quno Jedi
Köszönjük Emese...

Khm...ez lenne az a hû de jó RPG ami konzol után PC-re is jön? Hát...ez nem RPG...ez egy...nem akarok rá rosszat mondani, mert lehet van akinek tetszik, de aki szerint ez RPG...öt percet játszottam a demoval...de elég is voltm unistall de gyorsan.

Pedig mindennek adok még egy esélyt...de ez? Mi ez hülyeség? Az irányítás gagyi, a kamera állás gagyi.

A harc? Mi ez?

Harcnál a semmibõl mellettem terem pár lény, gondolom a társaim...addig hol voltak? A zsebemben? Nem látszottak?

Mondjuk azt se értem hogy ment a harc...vagy mi ez...ez nekem egy oltári nagy csalódás.

Lehet nem értékelem ezt a stílust, pedig nagyon jó meg sokaknak tetszi, de ezt még csak le se tölteném.

Sephi
Boxon megjelenik a negy gomb + a RT es elkezd egy kor rafokuszalni egy gombra amit amikor ott a fokusz le kell nyomni.

Nagyon jó játék.Csak nem tudom hogy kell benne védeni meik billentyûvel az ellenség ütéseit.
Seth
Nem,szingli

Prince23
Ez MMO?

Sir Quno Jedi
Eltévedtél, ez egy sprg, azaz sratégiai/taktikai RPG.

grebber
Azt hittem ez fasza agyonkaszab hent lesz.De mivel nem tudok angolul nem sokra mentem töröltem is 😞

Next PC upgrade: 2022

Sir Quno Jedi
Van egy utca, ahol van két bejárat is, egyik az lesz. Térképen jól látszik.

Sephi
En eltevedtem Elysion -ban 😛 Nem talalom az Academy bejaratat 😊

Seth
ITT a link a demóhoz

Seth
Van vmi trial verzió a neten, próbálta már vki?
Game Size..: 1.01 gb

-----------------
Game Description
-----------------
The Last Remnant Trial Version lets you visit and experience the first
few dungeons and towns found in the retail game. You can also freely
change the line-up of your unions to make the most of the Last Remnant
battle system.

--------------
Install Notes
--------------
1. Extract TheLastRemnantTrial RAR files.
2. Run Setup.exe.
3. Follow on-screen instructions to install game.
4. Enjoy!

--------------------
System Requirements
--------------------

Minimum System Requirements

CPU: Intel® Core™2 Duo (2GHz) / AMD Athlon™ X2 (2GHz)
Memory: 1.5GB or higher
HDD: 3GB or higher
Graphics: NVIDIA® GeForce® 8600 VRAM 256MB or better *3
Sound: 100% DirectSound® compatible sound card (DirectX®9.0c or higher)
Display: 1024x768 32bit
DirectX: DirectX® 9.0c
Input: Mouse, Keyboard

Recommended System

CPU: Intel®Core™2 Duo(2.4GHz or higher)/AMD Athlon™ X2(2.4GHz or higher)
Memory: 2GB or higher
HDD: 3GB or higher
Graphics: NVIDIA® GeForce® 8800 VRAM 512MB or better *3
Sound: 100% DirectSound® compatible sound card (DirectX®9.0c or higher)
Display: 1280x720 32bit
DirectX: DirectX® 10 (OS Default) *4
Input: Mouse, Keyboard, Xbox 360® Controller for Windows®

*1 Windows® XP Professional x64 Edition and server-related OS are not supported.
*2 32-bit/64-bit are supported for Windows Vista®.
*3 Laptop versions and onboard video are not supported.
Video cards that share the same VRAM as the main memory are not supported.
*4 The version used is DirectX® 9.0c.

Prince23
Megjelenés: március 20!

Sephi
Jatszik vele valaki? Ivory Plans-on vagyok es nem vagom mivan a csapattal. Van egy tonna Leaderem meg egy csomo katonam, megis csak 5-en tudunk harcba indulni. Vagy minden leaderhez csatoljak katonakat kulon? Lehet olyat?

Sephi
Bozralmasan idegesito, hogy 12 emberrel megyek csataba, mindent szejelverek, hirtelen nekem ront egy mob amit pont nem vettem eszre, es harom crit-el kinyirja a csapatot. Ha nem mentek...

Sephi
Igen szidtam de ezt nem szidtam, mivel ma ültem neki elõszór. 😛PPP

Sir Quno Jedi
Banyek, eddig szidtad az új Square gammákat, aztán most mégsenem?!?!? 😄

BEAST
Kivancsi leszek a pece verziora :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sephi
Amugy megsem birtam ki, es elkeztem jatszani boxon. Valoban diavetites de a harc rendszer TOTALISAN megfogott. Szal nekem nyero a jatek.

Sir Quno Jedi
Nem kék sírni ez egy jó játék, megérte az árát. Ámde a pécére beígért könnyítésekkel már én is kicsit szkeptikus vagyok, de azé megnézem.

Sephi
Igen azon etalonok voltak.

Eniq is csinal kurva jo jatekokat. Pl Soul Blazer es Terranigma.