326
Igen, PC-re is jön!
-
sakal6 #126 meg eddig tudtam irányitani a többi party-t is, de most nem engedi magától csinálja -
sakal6 #125 hello. a partyba hogy lehet felvenni embereket, mert magamba vagyok és így mindig legyőznek, még az elején járok amikor rush meglátja a hugát valami gömbnél és odaszalad harcolni, ezután összeveszik dave-vel és egyedül marad a csapatba, itt tartok. -
#124 Ha kapsz olyan cuccot,akkor azt elveszik, de be lehet állítani ilyenkor, hogy na most akkor tényleg megkapja e(teszemazt,tudod, hogy lesz egy jobb embered nemsokára és úgy is lecseréled a jelenlegit,akkor nem adod át neki amit kér).Természetesen ha a zsoldos jobban teljesít a csapatban akkor mindenképp érdemes azt foglalkoztatni. Az ingyenkatonák úgy is lelépnek nemsokára,ha a játék elején vagy :) -
spcs #123 És amikor kérnek a zsoldosok valami cucot akkor azt, hogyan tudom átadni? Vagy automatikusan hozzájuk kerül?!
Sok zsoldost érdemes felvenni vagy inkább az "ingyen" katonákat használjam? -
#122 "Tudtommal nem lehet a zsoldosok fegyvereit változtatni azok is erösödnek idővel."
Igen,amikor kérnek vmi cuccot és meg is kapják,akkor erősítik a páncélt,fegyvert. -
valaminick #121 A játékban a videókat a pause gombbal a page up felett tudod megállítani és ott is lehet skippelni szóval nem muszáj végignézned többször.
A lényeg hogy a mellék küldetéseket csináld meg, amit csak lehet mielött a David -os missziókat folytatod.
Illetve, ha csak harcolni akarsz, hogy erösebb legyél, bármelyik pályára vissza lehet menni.
Tudtommal nem lehet a zsoldosok fegyvereit változtatni azok is erösödnek idővel. -
spcs #120 Rendben köszönöm, sajna a többi csapatnak nem tudok parancsolni. Questeket amiket lehetett megcsináltam egyébként mindenhol, a kocsmákat rendszeresen látogatom. :)
Lehet, hogy a felszerelésemen is kellene változtatnom. Tényleg, a zsoldosaim felszerelését meg lehet változtani?
Próbáltam gyógyitani az első kör után amikor kevés volt a HP, de megtámadták a csapatot és egyből kevés lett mire jött a tűzgömb. Csak három emberem lehet max. két csapatban. -
spcs #119 Ja, igen! A saját csapatomban hárman vannak, Rush, a sámán fickó, meg az a böhöm nagy halféle zsoldos, aki a eddig a legdárgább volt, 2800 arany.
-
#118 Nem tudom. Ha nem kapkodsz és végigölsz mindenkit, meg megcsinálsz questeket, a fiery idolnál már elég erős leszel és simán leölöd. Nekem legalábbis nem okozott nehézséget. Nem vaktába kell osztani a parancsokat. Ha sérült valameléyik csapatod akkor healeld vagy másikkal vagy saját magukat is tudják healelni, meg lehet azt ölni ha odafigyelsz. Amugy le lehet lapozni a filmet ha pausera rakod a gamet. Nem tudom billentyuzeten mi mert xbox360 controllerrel tolom nálam a start gomb a pause és ott kell egy backet nyomni. -
spcs #117 Sziasztok.
Nagyon jó a játék szerintem, csak sajna elakadtam egy helyen és segítség kellene. A Blackdale barlang végén a nagy csatában van a főellenfél valami Idol aki a 2. kör végén egy tűzgömböt varázsol. No itt az én cspatom mindig meghal és vége a játéknak. Próbálkoztam már néhány taktikával, de a saját csapatomnak nem marad elég életereje, hogy túlélje. Sajna nem lehet a csata előtt menteni, igy már jópárszor végig kellett néznem az animációt az unalmas dumával. Mi lehetz a megoldás?! Előre is köszi. -
omi88 #116 Nekem is csak 1 visitstone-t adott. Amúgy nem kell mind a 2 a folytatáshoz. Ha jól emlékszem vissza kell menni asylumba a kastélyba és ott kell beszélni daviddal és ő mondja hogy mit kell csinálni. És majd a továbbvzető út asszem az Ark Gate-nél lessz ahol majd be lehet menni a Catacombákba. -
#115 hello egy kis segítségre lenne szükségem, mert elakadtam elysionban. Azt írják neten a végigjátszásban hogy az academyn, ahol rush a szuleit keresi, van egy csaj aki ad két visitstone-t ha kétszer beszélunk vele. Én beszéltem vele már vagy 10-szer, de csak 1 visitstone-t ad nekem. Ez valami bug? vagy máshol kell beszerezni a másikat?
Köszi előre is a segítséget. -
omi88 #114 Ez nagyon jó játék. A grafika egyszerűen brutálisan király. Habár nemigen hasonlít a Final Fantasy sorozatban tapasztalt harcrendszerhez de azért ez se rossz.
És ha már valaki játszott vele akkor megmondhatná igazán hogy hogyan kell a főhős ( Rush ) OMNISTRIKE speckóját elnyomni. Már egy ideje jáccok a játékkal de összesen 2x tudtam elsütni :S
Valakinek valami ötlet???? -
#113 Az is igaz... -
m0na #112 nvidia kártyád van biztos -
#111 Nekem sokkal gyengebb gepem van mint neked es full maxon 1680 -ban 34 fps. -
m0na #110 AMD64 X2 6000+ 4x1066 Kingston
Sapphire HD4850 512GDDR3 VISTA
az aláírásomban volt azért nem írtam külön ;) -
#109 Milyen géped van?
-
m0na #108 sziasztok. Grafikai beállításokkal kérnék segítséget. Sajnos 1920x1200-ban full maxon eléggé leesik az fps. A harc képernyőn levettem low-ra a textúráknál pedig kettővel vittem le a csúszkát így már nincs baj. Ellenben érdekelne hogy van e más ötletetek. A harcban jó volna ha minden árnyék ott volna :) Van aki sokat próbálkozott a settingsbe más variációkkal? -
#107 Egy nehéz csata után fogta magát a progi és kilépett,persze mentés nuku. Hurrá,kezdhetem újból, remélem nem lesz gyakori XD -
#106 Igen, ez azokhoz képest nagyon nagyon gyenge. -
#105 Lehet úgy is parancsot kiadni, hogy gyógyítson is meg támadjon is a csapat,meg lehet úgy is, hogy csak gyógyítson egy körben. Az utóbbinak van annyi hátránya, hogy simán oldalba-hátba támadnak,amíg te töltögeted az életerőd.HUD pofonegyszerű ha már kiismered.
Nem gyenge játék, de huszad annyira sem változatos és izgalmas mint azok -
gregtom6 #104 Hát ez akkor elég fura. Egyszerre töltenek életet, meg támadnak? Vagy mi? Néztem videókat, de a HUD is olyan összevisszaság így első ránézésre, nagyon "japános", majd kipróbálom én is.
Annál jobb, ha több szöveg van benne. Sephi, hogy érted, h a nyomukba sem ér? Annyira gyenge lett a játék, v mi? -
#103 Ez a játék, meg csak a nyomukba sem ér azoknak amiket te említettel. -
zsotesz #102 Meg kell tanulni angolul, és akkor nincs ilyen gond -
#101 Persze , csak idő kérdése, 1-2 éven belül talán meglesz,ha az említetteket vesszük figyelembe ^^ -
sakal6 #100 az nem lehet gond, a ff8 a kotor1-2 mind sok szót tartalmaz mégis leforditották -
#99 Miért? Csupán a többezer sornyi szöveg miatt -
sakal6 #98 miért? -
#97 Nincs tervben. Sok sikert annak aki belekezd XD -
sakal6 #96 hello. nem hallotatok olyat hogy fog e készülni a játékhoz magyarosítás vagy nem? -
#95 tényleg olyant nem lehet hogy minden csapat tagot külön dolgokra bírni.pl az egyik attack, másik hp vissza töltés,másik megen attack... stb
egy kérdésem lenne még::: van a demoban egy barlangos rész és van ott egy szálló szellem féle, de ha ütöm akkor csak felfelé megy a HP-ja,és nyomat egy villámos attack-ot és game over...hogy kell leszedni?
amugy ebben is vannak GF-szerű lények amiket kiküldhetek?? -
moRtiZ #94 Kipróbáltam a játékot, és azt kell hogy mondjam, nekem nagyon tetszik. Kicsit idegesítő az irányítása, de ha megszokom isten lesz. -
zsotesz #93 Nekem a harcrendszer nem tetszik annyira, kár, hogy nem egyénileg lehet kiadni a támadást, hanem csapatosan. -
gregtom6 #92 Üdv. Nem tűnik rossz játéknak, bár hiányzik belőle pár dolog, ami a japán játékok stílusa: a hosszú, gyakran a főszereplőnél is hosszabb kard, és a karakterek változatossága. Nekem pl egyenesen unszimpatikus a főhős, ezzel a sima, egyszerű kinézettel. Az FF szereplői mind egyediek voltak, vagy a DMC szereplői, itt meg csak sima dzsekiben egy kisgyerek...és a kardoknak nem úgy tűnik, hogy gigantikus erejük van, hétköznapi kardok...
Ez így elég silány...
japán rpg-k mik vannak még kiadva PC-re az FF mellett? -
foxxi #91 Ok, akkor közel áll hozzá... -
foxxi #90 A harc igen, amugy minden más real time. És valóban, egy controller nélkül, bill és egérrel elég gáz játszani! -
#89 Akit zavarna hogy A,Y,LB stb írk (ami az Xbox controlleren van)
akkor beállítások és a controllernél ott van hogy Xbox 360 controller na azt tegyétek Keyboard-ra
amugy gépem minimum alatt van és közepes beállításokkal,1280x720-ban 50-65FPS a demóval -
zsotesz #88 ha érdekel itt vannak róla videok -
#87 Körökre osztott?