Igen, PC-re is jön!
  • SaGa Jr
    Vitality változatot tettem fel (még mindig nem érkezett meg ugyanis a megrendelt eredeti).
    A savegame meg tuti sérült mert volt hogy pont mentés közben fagyott ki a program. Utána a visszatöltött állásokban mindig volt valami ami nem stimmelt. De azt sem zárhatom ki, hogy a telepítésnél is volt már valami gebasz és sérülten pakolhatott fel pár file-t a program.

Ezért tegnap leszedtem az egészet, defragment a gépre alapos söprögetés után, aztán visszaraktam a programot.
    Azóta stabilan fut és simábban. Sehol egy akadás, még turbo módban sem. Nagyobb felbontásba és részletesebb megjelenítésre lett pakolva és bírja.

Mi több, amint megjelennek elérhető ellenfélként a neves levadászandó szörnyikék, azonnal meg is találom őket a helyükön. Ez üdítő változatosság. Végre minden a helyén van. Egyenlőre még az elején vagyok (Elysion jön) de eddig semmi probléma. Bízom benne, hogy most nem kell a korábbi problémákkal szembenéznem (tárgyak eltűnése vagy feltűnése, ellenfelek fellelhetetlensége, NPC kavarodás, quest sorrend cserélődés).