The Last Remnant

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
ez szomorú,pedig régen milyen jó volt,anno ps1-en FFVII-VIII-IX a kedvencem volt...
ja meg a Chrono Cross!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sephi
FF10 óta nem volt ÉRDEMES Square játék... azaz amióta Square Enix lett.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
" Square az meg csak Square még"

Sajna már nem a régi. Egyre több játékot adnak ki és így egyre kevesebb idõ jut az egyes projektekre,szinte mindegyik mostanában kijött játékuk erõsen bukta

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Hmm max rezen 70 az atlag FPS. :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sir Quno Jedi
Mivelhogy inkább srpg.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber
Akit érdekel nézze meg! The Last Remnant Benchmark (280MB)

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
Ez nem pont FF lesz, ahhoz jelenleg a Lost Odyssey áll a legközelebb, ez egy kicsit más fõleg a harcrendszere ami nagyon más, vagy bejön majd vagy nem...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tatyla
jó a gépigény most futtattam le a benchmarkot 85,5 fps-t hozott ki a végére...
jó lesz ez már alig várom,anno FF rajongó voltam míg volt konzolom,a Square az meg csak Square még.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Gépigénye:

Minimum System Requirements:

* Windows XP SP 2 / Windows Vista SP 1
* CPU: Intel Core 2 Duo (2GHz) / AMD Athlon X2 (2GHz)
* RAM: 1.5 GB Ram
* Graphics Card: NVIDIA GeForce 8600 VRAM 256 Mb
* Sound Card: Direct X 9.0c compatible
* 15 GB Hard Disk space

Recommended System Requirements:

* Windows Vista SP 1
* CPU: Intel Core 2 Duo (2.4GHz) / AMD Athlon X2 (2.4GHz)
* RAM : 2 GB Ram
* Graphics Card: NVIDIA GeForce 8800 VRAM 512 Mo
* Sound Card: Direct X 9.0c compatible
* 15 GB Hard Disk space

Érdkes.... a minimum és az ajánlott is Nvidia? He? Atin nem
megy?<#idiota>

Meg ajánlott...Vista? Miért Vista az ajánlott?

Egyébként elmegy gépigény.

grebber
Last Remnant - PC-s megjelenés áprilisban!

Azt már tudtuk, hogy idén tavasszal érkezik a Square Enix játéka PC-re, de most már azt is tudjuk, pontosan mikor.

Igaz, egyelõre csak a japán megjelenési dátumot közölték a közönséggel, de ha figyelmesen olvasunk a sorok között, akkor rájöhetnünk, hogy a honosítás már valószínûleg kész, így nem kell hónapokat várnunk. A Famitsu magazin szerint a játék április 9-én landol az üzletekben - japánban. A felsorolt PC-s extrák pediglen a következõek: a csaták alatt látható hosszadalmas animációkat felgyorsíthatjuk kedvünkre, annyi vezetõ - leader - osztályú karakterünk lehet amennyit csak akarunk, a felszereléseinket használat elõtt szemügyre vehetjük a menüben, és a legfontosabb, hogy a játék alapban tartalmazza a japán és az angol szinkront. Kíváncsi leszek milyen fogadtatásban részesül majd a Square Enix új játéka PC-s berkekben, mert bár a sztori jónak tûnik, én akárhány videót néztem meg, valahogy a csata nem jött be. No, de sebaj, attól még tetszhet ez mindenki másnak, és reméljük hamarosan érkezik a Last Remnant ide Európába is.

info: Gamestar

Sephi
En mar a FFXIII-ben sem bizok... ezek egyre melyebre süllyednek :(

Kandurex
De jó, megnéztem pár review -ot...hogy pont ezt a hulladékot nyomja a Square Enix...inkább az FF XIII. tolná a képünkbe,..ja, hogy az sikeres és a PC azt nem érdemli, köszi

...mindegy, amúgy se a régi már a csapat, szerintem az ex veteránok akik otthagyták õket, alkothatták az Enix játékfejlesztõ gerincét, lásd L.O. szóval nem veszítünk semmit!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
The Last Remnant - PC-s megjelenés tavasszal!

Tavasszal köszönthetjük asztali rendszereken a Square Enix idõzített exkluzív szerepjátékát, a Last Remnant-ot.

Hónapokkal ezelõtt komoly támadások érték a Square Enix vállalatát, a Sony rendszeréhez szokott rajongóik ellenségesen fogadták elkövetkezendõ alkotásaik támogatott platformjait. Sokan bukásukat jósolták üzletpolitikájuk miatt, szépen-lassan elcsendesedett a háborgó vita és megindultak világhódító útjukra a Square Enix produktumok. Last Remnant névre hallgató szerepjátékuk november huszadikai megjelenése pillanatában már tudhattuk, hogy valamikor tiszteletét teszi közöttünk asztali rendszerekre kihegyezett változata. Kontinensünkön jövõ tavasszal eshetünk neki a fantáziavilágnak. Még nem tudni milyen másolásvédelmi eljárásokkal vértezik fel a Last Remnant kerekedõ testét, azonban helyet kapott a Games for Windows katalógusban, így mindenképpen használnunk kell az utóbbi idõkben sokak által kissé megutált klienst.

info: Gamestar

zola2000
"(szerintem a square nagyon is jó grafikus körítést adott a játéknak az unreal3 motorral)" Hát az igaz hogy nem néz ki rosszul a játék, de pl a Squarenek van egy saját motorja, amit a Star Ocean 4, Final Fantasy 13 is használ, azok sokkal szebbek még ennél is, bár ez se rossz.

A

Sephi
Napokban kapom meg... majd elválik.

Victor1103
Hát nem azért de ezek az értékelõk szerintem egy nagy 0-át érnek.Nem azt mondom hogy mindenidõk lejobb rpg-je lett,de akkoris.Ezek szószerint lehúzták.Gametrailers 8.0/10-et adott rá.Szerintem az már kicsit reálisabb.Amiket említ, hogy jó a történet (utoljára a Valkyrie Profile 2 volt aminek a története motivált arra hogy végigvigyem és most ennél is ezt érzem) , jók a szereplõk (nem tudom nekem nagyon bejönnek,szimpik) , új a harcrendszer (nem a szokásos körökre osztott bár nekem azzal sincs különösebb bajom) , végre tartalmas (sokan sírnak,hogy milyen rövidek ezek az jrpg-k, állítólag ez 60 óra is lehet)és a prezentáció se csúnya (szerintem a square nagyon is jó grafikus körítést adott a játéknak az unreal3 motorral) mind megvannak benne. A játék legeslegnagyobb hibája az hogy egyszerûen televan pop-uppal és alacsony frame rattel küzd, azonban ha felmásoljuk a merevlemezre az valamennyire orvosolja ezt a hibát.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Sephi
Igen?

Sajnalom, de csak rohogni tudok ezek kijelenteseden. Attol hogy nagy cimek... messze nem jeletni azt, hogy jok lesznek.

En mar csak a FF7 remake-ben remenykedem.

zola2000
Ne aggódj, a final fantasy 13ra, és a dragon quest 9re összeszedi magát, azok a nagy címek.

A

Seth
SquareEnix szedd már össze magad :(
Gamespot 6,5 / 10
Official Xbox Magazine 7 / 10
GamePro 3 / 5

PSN ID.: Beegabor

grebber
Engem is érdekelnek a vélemények és remélem pc-re is kijön majd valamikor mert errõl nem sok info van :(

Sephi
Na majd írjatok le mi a véleményetek róla... nekem csak jövõ heten érkezik.

grebber
Xbox 360-ra kijött!

grebber

mila69en
várom már!! de konzolra:D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

STREEX
A square enix végre ismét ellátogat a pc-s irányba és új RPG-je a mi gépünkre is megjelenik!
Videók

novemberben jelenik meg konzolokra és pár hónappal késöbb PC-re

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

← ElőzőOldal 7 / 7