The Last Remnant
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja meg a Chrono Cross!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sajna már nem a régi. Egyre több játékot adnak ki és így egyre kevesebb idõ jut az egyes projektekre,szinte mindegyik mostanában kijött játékuk erõsen bukta
PSN ID.: Beegabor
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
jó lesz ez már alig várom,anno FF rajongó voltam míg volt konzolom,a Square az meg csak Square még.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Minimum System Requirements:
* Windows XP SP 2 / Windows Vista SP 1
* CPU: Intel Core 2 Duo (2GHz) / AMD Athlon X2 (2GHz)
* RAM: 1.5 GB Ram
* Graphics Card: NVIDIA GeForce 8600 VRAM 256 Mb
* Sound Card: Direct X 9.0c compatible
* 15 GB Hard Disk space
Recommended System Requirements:
* Windows Vista SP 1
* CPU: Intel Core 2 Duo (2.4GHz) / AMD Athlon X2 (2.4GHz)
* RAM : 2 GB Ram
* Graphics Card: NVIDIA GeForce 8800 VRAM 512 Mo
* Sound Card: Direct X 9.0c compatible
* 15 GB Hard Disk space
Érdkes.... a minimum és az ajánlott is Nvidia? He? Atin nem
megy?<#idiota>#idiota>
Meg ajánlott...Vista? Miért Vista az ajánlott?
Egyébként elmegy gépigény.
Azt már tudtuk, hogy idén tavasszal érkezik a Square Enix játéka PC-re, de most már azt is tudjuk, pontosan mikor.
Igaz, egyelõre csak a japán megjelenési dátumot közölték a közönséggel, de ha figyelmesen olvasunk a sorok között, akkor rájöhetnünk, hogy a honosítás már valószínûleg kész, így nem kell hónapokat várnunk. A Famitsu magazin szerint a játék április 9-én landol az üzletekben - japánban. A felsorolt PC-s extrák pediglen a következõek: a csaták alatt látható hosszadalmas animációkat felgyorsíthatjuk kedvünkre, annyi vezetõ - leader - osztályú karakterünk lehet amennyit csak akarunk, a felszereléseinket használat elõtt szemügyre vehetjük a menüben, és a legfontosabb, hogy a játék alapban tartalmazza a japán és az angol szinkront. Kíváncsi leszek milyen fogadtatásban részesül majd a Square Enix új játéka PC-s berkekben, mert bár a sztori jónak tûnik, én akárhány videót néztem meg, valahogy a csata nem jött be. No, de sebaj, attól még tetszhet ez mindenki másnak, és reméljük hamarosan érkezik a Last Remnant ide Európába is.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
...mindegy, amúgy se a régi már a csapat, szerintem az ex veteránok akik otthagyták õket, alkothatták az Enix játékfejlesztõ gerincét, lásd L.O. szóval nem veszítünk semmit!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tavasszal köszönthetjük asztali rendszereken a Square Enix idõzített exkluzív szerepjátékát, a Last Remnant-ot.
Hónapokkal ezelõtt komoly támadások érték a Square Enix vállalatát, a Sony rendszeréhez szokott rajongóik ellenségesen fogadták elkövetkezendõ alkotásaik támogatott platformjait. Sokan bukásukat jósolták üzletpolitikájuk miatt, szépen-lassan elcsendesedett a háborgó vita és megindultak világhódító útjukra a Square Enix produktumok. Last Remnant névre hallgató szerepjátékuk november huszadikai megjelenése pillanatában már tudhattuk, hogy valamikor tiszteletét teszi közöttünk asztali rendszerekre kihegyezett változata. Kontinensünkön jövõ tavasszal eshetünk neki a fantáziavilágnak. Még nem tudni milyen másolásvédelmi eljárásokkal vértezik fel a Last Remnant kerekedõ testét, azonban helyet kapott a Games for Windows katalógusban, így mindenképpen használnunk kell az utóbbi idõkben sokak által kissé megutált klienst.
info: Gamestar
A
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Sajnalom, de csak rohogni tudok ezek kijelenteseden. Attol hogy nagy cimek... messze nem jeletni azt, hogy jok lesznek.
En mar csak a FF7 remake-ben remenykedem.
A
Gamespot 6,5 / 10
Official Xbox Magazine 7 / 10
GamePro 3 / 5
PSN ID.: Beegabor
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Videók
novemberben jelenik meg konzolokra és pár hónappal késöbb PC-re
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036